Die-Strickt Najn!



Jag tror jag ska gå ner fyra kilo, möjligen vattenkamma min skäggstubb, sen köpa godis och dricka för trehundrakronor, sen gå och se den filmen på en sån dära storbildstv. Med ett behagligt sällskap alltså! Typ våran hund Winston, han älskar film och godis.

Lite torsdagswriting!

Åhh en sån underbar dag!

Först och främst.. Min inneboende gjorde en konstgjord väckning på mig dvs så fort jag försökte somna om så blev jag attackerad. Antingen en sån dära klassiker då nån hoppar i sängen eller så blev täcket avdragen/nerdragen. Jag kan inte bli arg över detta, men jag gillar sömn och när jag ändå är ledig så tänkte jag sova några minuter mer än vanligt. (typ 14 timmar istället för 13)

Upp och hoppa, käka konstgjord frukost och sedan bestämde vi för att sprätta iväg på Ikea och Birsta City. Jag utförde alltså konstgjord andning på min bil så den kunde ta oss dit vilket behövs ibland.. För den satans biljäveln vill bara stanna ibland!

In på Ikea och yrade runt där. Testade nästan varenda säng (vi hade sex i varje säng) och sen impulshandlade jag ett toalettlock och två filtar som man kan ha i soffan om man fryser! Och idag var jag lugn, inga höga visslingar eller konstiga ljud.. Jag var skärpt, rak i ryggen och hakan stod rakt ut! Nåväl.. Jag testade kläder men det fanns inga i min storlek eller smak eller prisklass.

För trångt, för fult och för billigt!

Det var min dag, och min kväll var nästan lika spännande som dagen. Förutom att jag tränade och tappade extremt många hjärnceller och kalorier. 1h45m MMA!

Tre ägg, två hårdbrömackor med kesopålägg, en burk tondöv fisk och nu är jag mätt. Sängen skriker mitt namn så det är väl lika bra jag beger mig ditåt. Eller är det min inneboende som skriker?

God natt och tjing tjing haej!

360 kickflop!



Riktigt schyst, du kan själv vrida kameran åt vilket håll du vill.. Bara använd mushelvetet!

Evolution i filmbranschen!



Jag trodde det först var Peter Jacksons version på King Kong, men sen såg jag årtalet, 1933.. Då var han bara 20 år och arbetade som sjuksyster på ett mentalsjukhus i Eritrea.

Nasty!



Cheap-cutter? Sheep-cunter? Tjiip-cat? Enjoy..

Hyllning till 8-bitar!



Lite nine-ten doo? Cum o dåre 64? Åtta bitar? Javisst!

Kom och titta på min fågel



"Hallouw, du har en en fågel! Fågel fågel fågel fågel fågel"

Inte vara seg i kålan!

Det gäller att hänga med..

I min släkt, allra helst när det är släktträffar eller dylikt. Och då ska min fader vara närvarande för maximal effekt av det jag nu kommer att surra lite om.

Utpsykning kontra Vem vet mest kontra hålla minen in i det sista!

Idag efter löpningen åkte jag upp till skogen för att leverera ett stycke film jag lånat. När jag ändå var där bjöd jag mig själv på mat och efterätt. Usain Bolt skulle springa 200 meter så nu fanns det en stor anledning att kolla på anal (+ k före) 4. Jag, moder och fader satt som fastklistrade framför tvn och dumglodde när han tog världsrekordet i 200 meter uppförsåkning.

Där hade vi ett exempel på vad farsan kan säga antingen i smyg eller rakt ut bara för att kolla ifall nån lyssnar och kan. Igår testade han morsan och syrran, då det var final i 10000 meter häck. Ja efter Usain Bolt hade sprungit var det damernas final i 75 meter stavhopp. Jamaica vann den grenen..

Sånna små saker som nu när jag skriver dem är väldigt enkla och barnsliga, men dom är fan svår att upptäcka innan det är försent och man är dumförklarad.

Nu i somras var det fullsång på skanska och där var det en gästartist som inte jag visste vem det var, när jag frågade vem HON var så sa han (farsan) att hon spelade trummor i Beatles.

Jag satt och funderade i ungefär 3 sekunder och kollade mot farsan för att dumförklara honom, men det var försent. Jag var dumförklarad för att jag "trodde" på det. Vissa skulle säga att det handlar om att ljuga och driva med folk.. Och javisst, det är ju det! Men det är ju det roliga med det hela, att få folk att bli så snurriga och så övertalade så dom verkligen tror på det man säger.

Farsan är expert på det men det är jag som inför det mer och mer i vårat hem/familj. Så är du trött och jag är i närheten, se för helvete upp.. Frestelsen är för påfrestande för mig att INTE testa.

Nu under tiden jag skrivit detta har jag tryckt i mig ett halvt kilo glass. Så jag kommer förhudligen att somna med en grov suck och en gråtande min. Glass är i och för sig nyttigt, bra med protein i den skiten, så nu övertalade jag mig själv att jag inte gjort någonting dåligt.

Bra kille med bra självförtroende.. Det är jag!

Vafaen!?



Ja när man nästan hade trott att man nästan hade sett allting så dyker nästan denna upp..

Stora lyan!

Mina krav innan jag flyttade var; minst en tvåa, minst 50kvadrat, minst 100mbit.

Kraven är uppnådda med 16 kvadrat till godo!

Men eftersom jag är van ett hus och trapp och allt det dära så känns det ändå inte riktigt bra! Så jag spanade efter en ny lägenhet som verkligen har allt det jag någonsin jag vetat att jag har velat haft. Och visst fan har jag hittat den perfekta lyan!?

1
236565789101112

"Triplex penthouse apartment located in a clock tower near the Brooklyn Bridge and the Port of New York really costs some modest $25 million.
As it is a penthouse in a tower clock, each facade has a working clock in a 14-foot-high round window. This means you always know what time it is, unless you forget to read the time backwards...
And as it is a triplex, there are 3 floors and a very large area. The first floor which is the main floor is 3000 square feet - it is composed of an open living room, a dining room and a kitchen with a 16-foot ceiling.
At the center of the space, there is a glass-walled elevator surrounded by a staircase that leads to 2 other smaller floors. The 2nd floor is 2300 square feet and consists of 3 bedrooms. Finally, the last floor is "only" 988 square feet - it is an open loft with a 15-foot ceiling.
Another interesting fact, ‘the price is more than double the highest price known to have been paid for a home in Brooklyn.' Its creator, David Walentas, said that ‘the ClockTower apartment was not timed to the fluctuations in the real estate market, because the apartment was a one-of-a-kind space that would appeal only to a one-of-a-kind buyer...' The flat offers of course a beautiful view over the city, the port, the bridges and the East River."


Iphone fifan!



Ännu en Iphone application... Nice!

Efter besöket!

Då är jag väldigt mycket hemkommen efter besöket där jag har bott 99% av mitt liv.

Eftersom min lillebror inte bor hemma (han gör lumpen) så hade jag ingen att brottas med. Farsan har ont i knäna och börjar bli lagomt trött efter sina stressiga dagar på jobbet.

Så vem fan kunde jag brottas med idag då?


Winston, den håriga marulken? Nee, han får damp och hugger ner mig. Sen vägrar han lämna tillbaka sina kastleksaker..


Kurre, den gråa sumpråttan? Nee, då blir farsan galen. Katten är hans ögonsten.


Myran, den gråvita surikaten? Nee, hon springer och gömmer sig om man närmar sig mer än 10 meter.


Morsan, även kallad mamma? Nee, hon får blåmärken modell Extra Lasse Large!


Syrran, även kallad rappelen? Jaaa, syrran fick det bli.


Men först såg vi film och drack kaffe. Samt åt bullar! Farsan dukade upp så alla skulle få rätt mängd kaffe, lika för alla är hans motto (han heter även Hans)

kaffekopp
koppen till höger är syrrans, "koppen" i mitten är min


En mun kaffe, jag tackar! Bara för detta fick han ingen bulle. Vi åt upp dem fortare än jättefortast. En rolig sak som faktiskt inte är så rolig.. Kolla på bilden, för det är sista gången det ser ut sådära. Observera snusen mellan kopparna, modell normalstor!


När filmen var slut började jag och syrran brottas lite. Det slutade med att hon föll ut från soffan och knäckte bordet så allting ovanpå hamnade på golvet. Och allting gick sönder. Förutom min lilla cp-kopp! Kul, morsan har köpt artiklar för flera hundra om inte tusentals kronor som vi råkade förstöra.

Ibland sker saker som vi inte hade räknat med. Kolla bara på mig, jag hade aldrig i mitt liv trott att jag skulle börja blogga om någonting men likt förbannat sitter jag här och dumskriver.


Life is life.. Naa naa nanana!


Fotballen!

Igår spelade jag fotboll.

Jag stukade höften, fick en spark mellan mina långa och muskulösa ben rakt på kulsäcken och den långe mannen, skrapade upp vänster knä, fick ett gult kort.. Och skadade handleden igen!

Kamp om bollhelvetet, jag ger mig inte även om vi ligger under (vi låg under med 4-0) och närkampen blev liggandes.. då fick jag sparken! Jag gav han en handflata rätt över hjässan (stora kaluffsen on the top on the huvud) och han blev arg.

Domaren kom haltandes och var helt rödsprängd i ansiktet, sen skakade han som han hade parkinsons syndrom och kastade upp kortet i ansiktet på mig! Vad fan i helvete, han sparkade mig ju skrek jag, men tydligen hade han sin mp3 igång så han hörde inte mig och min välformulerade ursäkt.

Killen som sparkade mig sa att jag var en dooork, även kallad fjant.. Då brann det inuti min helsnaggade skalle! Jag tänkte ta honom nästa närkamp men det blev inte av, matchen var nästan slut och förlusten var ett stort fuck-tum.  Höften måste jag ta det lugnt med nu, den är tydligen uttänjd till det maximala så det blir lugna stunder nere på dojon. Stretcha måste jag göra extremt mycket också, annars är hela kroppen dumknullad, och det vill man ju inte vara!

Nu skiter jag i det hära och åker till skogen där jag kan få i mig lite nyttig mat och lite nyttigt sällskap. (våran hund Winston är sällskapssjuk)

Bojfrännd!



Jag har nästan gjort likadant.. många gånger!

Brum brum!

 

Dra åt helvete vad säker han är, fifan jag säga bara!

Inshopping för höstrusket

Får jag introducera ett par nya vita skor jag precis har införskaffat.

mina vita

Dom är vita, jag vet, men det fanns inga andra skor i min storlek. Ingen annan färg i min storlek heller! Dvärgarna har vunnit slaget om klädesplaggen i detta land verkar det som. Efter en eller tre veckor är dom gula, sen förfaller dom!

Min näst äldsta bror kom förbi (jag åkte upp till skogen) och då satt jag halvnaken och åt mat. Skulle precis byta kläder för jag hade ju faktiskt handlat nya men jag hann inte längre än till att äta.. Då klämde han ur sig en vanlig kommentar.. Sånt man får höra hela tiden när man är med honom.

-Är du halvnaken? Dig borde man ju slå ihjäl!

Kul kille! Sen dömde han ut mina skor. Att dom blir gula etc etc.. Då visade han mig sina skor, hans sniiikers;

nrk
Modell "Nu Runkar Kuken".

Enligt honom då.. Jag skulle gärna vilja ha en sån, en kuk som runkar sig själv alltså!

Biggus Spaceus



Till er som tror ni är så jävla stora och starka; ni är ingenting alls.

Och till er som tror att vi är ensamma i universum; sug min avlånga stortå, valfri dipp (nånting med hög osthalt i)

Baaarn!

Visst finns det folk som inte vill skaffa barn. Det är för mycket ansvar och för lite fritid. Sen finns det folk som inte vill skaffa barn för dom anser att barn är jobbiga och.. Ja, jobbiga! Javisst, 20 år av erat liv kommer bli uppbokad, men så funkar det. Just därför vi blev evolutionerade till Man Och Kvinna (eller Kvinna Och Man om det är nån feministisk läsare här)

Men kolla på dessa bilder.. Vad finns det att hata hos barn efter man sett dessa bilder?


What to do on a thuesdaynight!?

Träningsvärk i axlar och nacke, det är min fysiska status!

Psykiska statusen är knäckt och trött. Mest trött.. Bara trött!

Blev en lång natt inatt, försökte somna efter kvällsfikat men tankarna var som bedövade av nånting helt annat. Kanske var nånting med det sexuella, att det var tre år sedan sist.. Kan va, inte omöjligt. Så jag slog på några filmer och försökte dämpa min ångest lite..

Jeepers Creepers 2 följt av Ultimate Fighter på Tv4+ blev min räddning. Jag slötittade på förstnämnda, sedan tokstirrade jag på Ultimate Fighter.

Det jobbigaste med det programmet är alla jävla slagsmål, och inte i octagonen utan i huset! Hade det varit ett liknande program i Japan så hade det varit nolltollerans mot just detta. Ödmjukhet och respekt aktas högt innom all kampsport, men det försvinner totalt när machostilen och tuffheten ska prioriteras.

Allt för bättre tittarsiffror, men det får ju sporten att se dålig ut!

Samma gäller publiken i USA, de buar så fort tempot sänks. I Japan är det helt annorlunda, istället för att visa sitt missnöje så försöker dom hellre hejja på för att få igång dem.. Lite bättre va?

Ähhh nu ska jag gå och svettas nån annanstans. Adieeuuuu!

Tjackyyy!



Björn instruerade mig i lite Tjock Håris.. Sen jag hittade denna!

Harmynt och bogfläsk!!

Hakspark mellan benen!

Just nu så känns det verkligen som jag har blivit knockad och fått kulorna krossade.. Eller kanske inte just nu, förut för ungefär en 45minuter sedan då jag var på väg hem från jobbet. Denna gång tog jag en annan väg hem, inte baksidan sjukhuset via granloholm utan Haga och staden.. Som tur var!

När jag kom in mot stan och stannade vid ett satans rödljus (som för övrigt räddade mig) så dog bilen. Helt vanlig reaktion från min bil, så gör den jämt när jag stannar bilen för tomgången är rövknullad. Som tur var så stannade bilfan precis utanför fotbollsplan, IP, precis bredvid Statiol. Så jag gnuggade igång bilen med några hundra varv med startmotorn sen hackade jag in på parkeringen.

Full tank, minus på kontot, blodsprängda ögon.

Ja men tack så facking mycket bilhelvete, sluta gå dåligt på låga varv och visa rätt mängd soppa för en jävla gångs skull! Inte första gången det händer. Inte andra gången det händer. Tre gånger har jag fått soppatorsk nu. Ena gången när jag skulle hämta fulla gatufestkandidater klockan fyra på morgonen.. Två kilometer från Shell begår bilfan harakiri! Kul liv då?

Andra gången vintertid, snöblask och kräkväder, tre kilometer ifrån det första stället jag fick såshaveri på första gången! Jag blev förvånad när jag inte fick soppatorsk en halvmil ifrån närmaste asfaltslagda väg utan precis utanför mackhelvetet!!? Tankarna flög ju vilt omkring när bilen stannade, men jag såg ljuset i tunneln (har tunnelseende när jag är trött) och jag redde ut situationen riktigt duktigt.

Nu är jag kräkless på att vara vaken, så jag bäddar ner mig och sover tills det är dags att applicera droppstället.

Kattsand!!


En rejäl lördag!

Nä men jo men nej!

Då är det jobb igen, och denna gång natt.. Hela natten! Kommer att vara en trött individ i morgon när jag slutar, för jag var ut igår fredag, kom hem runt halv fem, vaknade runt elva, var på farsans och syrrans födelsedagskalas hela kvällen, busade med brorsans små barn.. Och bara hade allmänt ad/hd, helt normalt alltså!

En rolig present som syran fick som våran näst äldsta bror hade tillverkat var en.. Dildoformad spargris! Han hade växlat in ungefär sextio tior, alltså guldpengar, och sen lindat in dem i eltejp och ståltråd. Översta lagret var krympslang, sån dära slang som krymper ihop!

Formen var en penis med 600 kr i guldtior innuti.

Två rullar eltejp, femton meter ståltråd, fyra decimeter krympslang resulterade i en trött rappelen (vi kallar henne för rappelen) Jag tror hon kämpade i en halvtimme oavbrutet för att få upp den. (Ungefär lika länge som en potent-lös gubbe före det sexuella)

Hon täljde med kniven som Emil i lönneberga och svettades som en hockeyspelare i sudden death.. Kul liv!

Och det var väl det mest spännande som hände igårkväll.. Dvs lördagkväll. Nu är det jobb som nalkas.

Tjipp tjipp och goodbye!


Vattenhoppsan



Först tänkte jag; Fifan, tufft hopp!
 
Sen tänkte jag; Fifan, långt och tufft hopp!

Neeeeeeiiiiiiiij!

Jobba?

I detta underbara väder?

Någon måste skämta med mig aprillo.

Men jag är för dum för att förstå, så jag jobbar. 10.00-21.15, kul att missa det underbara vädret. KUL LIV!

Men det gör inget, jag är van att jobba när det är bra väder. Jag tänker positivt.. Och med det menar jag att jag låter andra vara lediga istället. Eller nåt..

Och vad gjorde jag på lunchen?

Jag la mig inte ute i solen och fräste det blekfeta jag har, även kallad hud, utan jag åkte och tränade submission wrestling. En timme och en jävla kvart utav min lunch, jag höll på att kräkas av värmeslag. Och inte nog med det, jag glömde träningskalsonger! Så jag fick åka hem efter träningen och dra på mig ett par behagliga saker. Italiano funkar inte.. Inte med shorts!

Och ikväll ska jag dricka vin och beblanda mig med folk nere på drakbåtsfestivalen. Kan bli skoj, men det enda jag har att dricka är vin. Så denna onykterhet kommer att bli intressant..

Auf wiederschnitzel!

Motorsågesykel



Jag har precis köpt 24 nya motorsågar.. Undra vad jag ska använda dem till!?

Food-disorder!

Eksem i magsäcken!

Eller dyligt..

Jag kom på mig själv att jag har börjat fått ätstörning. Väldigt sjukt faktiskt, för det är omänskligt att ha denna åkomma!? Det började för några veckor sedan, tror det var på en söndag för att vara mera precis eller exakt. Och en söndag för några veckor sen vet vi ju hur jag mådde.. Bakis och hjälplös.

Jag satt även nere på den lokala pizzerian och tuggade på en väldigt fett-insmord sak; Pittsa!

Men jag klarade inte av att trycka i mig hela denna feta och burdust äckliga sak utan jag fick lämna. Väldigt strange för jag har till och med slutat ätit på självaste utgångskvällen som var dagen innan dagen efter, på lördagen alltså.
Det här fortsatte, halvätna måltider, lite frukost, lite av ingenting och extra mindre av det lilla. Tills igår..

Köpte fyra uppstötta och jävligt små (men ändå stora) rätter på thaiserveringen några femtio stenkast härifrån. Vi åt inte upp allting utan sparade till framtida behov. Och i det här fallet var jag i ett väldigt stort behov igår när jag kom hem från jobbet. Jag micrade upp nästan två portioner, satte mig framför tvn och började frossa.

Det fanns inget slut, inte i magen men på tallriken!

Och idag efter jobbet var det dags igen. Men inte mat, utan protein. Denna gång glass. Utan att andas pulade jag i mig mer än en liter glass med fruktcoctail. Nyttigt, men för mycket av det goda är fanimej inte nyttigt!!

Det här är vad jag kallar för ätstörning. Jag äter mycket, störande mycket. Men jag hoppas verkligen det håller i sig, för nu kan jag mixa maten med träningen, och tvärtom alltså. Och inte nog med att jag ska äta mycket mat, jag har precis köpt en Triple Protein av min arbetskamrat Granis, 3,5 kilogram för att vara exakt.

Jag kan inte klaga över nånting numera. Mitt liv är fullbordat! (om a-kassan börjar betala mig nångång)

Fatburner



Fuck GI-metoder och träning. Det här är en revolutionerande nyhet från Amerika. Hur man bränner fett snabbast och plågsammast. Enjoy fatties! (jag är fet jag också)

Monty Python



Old fashion humour!

¤100 yard för folk med sinnesförvirring
¤1500meter för döva
¤200meter för icke simkunniga
¤maraton för inkontinenta
¤höjdhopp (kontra rewind)
¤3000meter häck för folk som tror dom är kycklingar

Majkel Kackson

Jag trodde först att det skulle vara ett skämt, likt allting annat med "Michael Jackson" med text. Men denna var faktiskt riktigt imponerande.
 
Michael Jacksons källare gott fölk!

m
(tydligen så var Michael Jackson plastikopererad, se bild ovan)

God morgon á alahrm


Jag känner igen mig själv.. Eller mest min lillebror. Definitivt min lillebror!


Masterbejt-excersissy



Jag vet ett billigare och ack så mycket roligare alternativ än denna lilla sak..

RSS 2.0