MOTOR Cykel



Bara för att folket hatar denna person så mycket (troligvis avundsjuka) men vissa älskar låtarna så måste jag bara lägga upp en remix på en fruktansvärt dålig låt. Och denna remix gjorde denna låt 10x mer hörvänlig.

Toodee?

Jussi Björling



Jag vet inte.. Men är det bara jag som får en gigantisk ejaculation och gåshud varje gång denna låt spelas? Med Jussi alltså, ingen annan hedning.

Kanske bara är jag?

Nåväl.. En nöjd jag i sådana fall! :-)

Sabatonus



Hemskt bra låt. Hemsk video. Hemsk att det har varit verkligt

Otråligt



Änn Fård? Javisst.. Man hade ju inte klagat över en sådan. Själv så hade man inte satt den även om man hade lasersikte :(

Fyföfaen



Ååååhh vad jobbigt. Fel att bara använda det hebreiska systemet? Naaaeej!

Skrillex led it



First of the year to put it in here!

Bra väder?



Älskar vårat inhemska klimat.. Först kallt, sen regn. Sen snö, sen tö.. Sen kallt. Och voilá, 3 meter is ovanför
den lilla gröna motorvärmarkabeln. Men frågan (som kapten klänning skulle ha sagt) är; Vaart kan den vaaja?


Lite thoughts såhära på en tisdagmorgon

Jag känner att den gamla vanan att sitta och skriva några kilometers memoarer stundvis har avtagit.

Det finns liksom ingen tid trots att jag tar mig tid till att skrubba arslet rent från parasiter (reportrar och miljöpartister) Och det som jag ska tillägga är att jag har ett stort och fruktat arsel. Rumpan alltså. Mjuk och skön!

Ska kanske sammanfatta den senaste tiden, happenings och kuriosa samt utsvävningar?

Jobbade i Norget, kom hem med en erfarenhet större samt ett ego som får en primadonna att blekna av avundsjuka. Chänade ihop stålars, köpte mig en fiskebåt och drog inöver indalsälven för att finna lyckan.

Hittade ett lusthus några få hundra meter in. Nu lever jag lycklig med min pimp-mobil! Swaggit, yeeah

Jobbar och sliter till och från på ett väldigt bra företag, eller åt ett väldigt bra företag, på olika företag runtom västernorrlandet samt lite andra ställen. Bara så jag har nånting att göra när jag inte är i Når-get och spatserar runt i den flammiga lusekoftan. Annars så tränar jag på, kastar folk till både höger, vänster och mitt emellan på våran fina MMA klubb.

Var till Danmark och tävlade lite, skulle möte en 110kilos dansk på en MMA/K1 gala, som jag har tränat rätt så hårt inför i några månader trots mitt jobbande i Norge.. Denna gala, som var en riktigt fräsig gala med pompa och ståt, så gick jag "Main Event, heavyweight" och publiken (som till mestadels var danskar, obehagligt nog) var som en Kanadensisk publik på en OS final. Eller Division 2, lika mycket publik oavsett vilka som spelar.. Så dom levde om, drack öl, skrattade och hurrade hela tiden. Man blir ju taggad liksom! Fast inte som på fejsbook, där vill man nästan inte bli taggad. HUA!

Dansken som jag mötte vägde inte 110 kg. Snarare 15 kg mer, 125 alltså! Och jag vägde endast in på 101,5 kg. Några få kilon ifrån att vi skulle para oss och viga vårat liv till Star Trek och Trekka gärnet! Meeen matchen gick bra, han fick inte in så många träffar på mig tack vare min extra förlängningsarm jag installerade på Bofors AB i Umeå. Typ som Captain Gadget alltså!

Efter 3 minuter (och före 3min 3sek) smockade jag till han så Mike Tyson blev alldeles röd i ansiktet. För det var ju han jag smoskade till. Nu lägger du AV sa jag, sen lät det bah peow!

Vänster, höger och avslutar med en lätt vänster och Dansken låg stilla, helt orörlig i hela 10 sekunder.

Och min segergest var frän. Gick 2 varv runt Hexagonen (Oktagon har 8 hörn, Hexagon har 6) och sen "torkade jag av det lilla av svettet jag hade i pannan och skvätte på golvet" Det betydde alltså att jag inte blev svettig över mina 3 minuter, mina 3 första minuter på en MMA match. Trots att jag slog mycket, sparkade och brottades.

Kul var det, gärna fler gånger!

Och nu ska jag stoppa upp två gigantiska buttpluggs i vardera näshål så frugan slipper höra mig snarka inatt.

God natt och auf wiederschnitzel på er edra franska pudlar!

Parachute!



Tror jag föredrar att åka med fallskärm efter att ha suttit och tittat på dokumentärer om laviner och folk som har fastnat i dem.. Fallskärm eller så blir det datorspel!

Sen är det ju alltid skönt att kunna svara "900 meter" när nån frågar hur långt man har hoppat med slalomskidorna på. I backen dvs!

RSS 2.0