Nu är jag hemma!

Ohoj!

Nu är jag jag hemkommen efter en liten utflykt. Jag åkte och hälsade på en helt främmande människa som bor i en annan kommun än min egen.. Tanken var att dra ut en sväng och bada, sola lite granna och för att sedan bara umgås lite.

Det blev minusgrader i vattnet och molnen kurade ihop sig och gav fock-you fingret till den gula bollen där ovan!

Sen efter denna lilla utflykt drog vi hem till henne. Vi tog det lugnt i några timmar för att sedan äta. Det blev grillat, smaskigt värre fifan! Och efter maten tog vi det lugnt ytterligare några timmar, tv och bara en allmän lugnhet!

Sen somnade vi..

Och vi klev upp i morse, jag körde henne till jobbet, jag körde mig själv hem, jag sitter nu här och är jävligt trött. Jobbar natt inatt så det är lika bra jag sover några timmar. Jag får även inte glömma min träning som börjar kl artonhundra..

Så jag dissar er alla ytterligare några timmar för att spendera några gyllene timmar.. Med mig själv!!

Jaha!?

1
23

Ni anar inte hur många gånger jag har tänkt dragit pistol när jag kört driven på Max..

En långkort helg!

En sån helg det har varit!

Började i fredags med att jobba natt, och där slutade inte helgen! Inte på långa vägar. Men det sjuka var att jag var inte ett dugg trött så jag kunde inte få min vilotimme på jobbet. Den kunde jag endast utnyttja när jag kom hem.. Och den missbrukade jag! Nå jävulusiskt!

Men jag kunde inte sova så länge, hade lovat en väninna (vän+kvinna) att agera sällskap, så vi drog och käkade buffa buffa (taco buffé) på biteline. Sen Flumsade vi runt lite, och sist beställde vi biobiljetter till Brüno. Och den filmen var stundtals rolig, stundtals sömning, stundtals halvrolig. Bra skämt, mycket fräna effekter.. Eller dylikt!
Han driver med många, igen, Sasha. Och han gör det bra, mycket bra!

Jaja, lördagen tog slut där. Efter att jag har fått agera chaffis till min lillebror som blev trött efter en halv krogsväng..

Söndag blev i kinamatens tecken. Många jävla bokstäver som jag inte förstod alls, Kinesiskt skrivstil ska ju vara lätt? Nä, inte direkt.. Men maten var god. Och stark.. Eller Kinamat, det var Thailändskt. Taj-flänskt!
Maten blev inmundigad och vi sprang därifrån direkt efter hon hade lämnat notan. Jag betalade givetvis, även för mycket, men jag tyckte servicen var så dålig så hon förtjänade några kronor extra så hon kunde gå en servitriskurs i Albanien eller liknande.

Och därefter tog söndagen slut..

Enda som återstod av förra veckan var måndag denna vecka. Dvs jobb hela dagen lång! Men först fick jag transportera min utomstående inneboende till sin hemstad (yttra mongoliet) Och diireckt efter det började jag jobba. Ända till klockan 21.15 då det var dags att signera ut och stressa hem.

Men se på fan, nu sitter jag här. Nytker och trött, en vanlig måndag alltså! Men jag ska fixa till det dära med tröttheten med att sova lite. Höll på att somna på jobbet idag (igen) så jag måste verkligen ta itu med detta gigantiska probleimo. En halvliter theralen och en ask propavan.

God natt och så hörs vi alla på nån gång!

En tung torsdag!

Okej!

Vädret är mindre roligt, det suger totalt. Regnet smattrar och har sig som ett lördagsragg via krogen. Kanske inte ragget som smattrar, mera den dåliga sängen denna person råkar ha.. Eller? Nåja, vädret suger stenhårt och gårdagens träningspass likaså. Kanske därför vädret är dålig, jag klev ihjäl en spindel nere på dojon?

Jag tränade som sagt igår, blev en impulsgrej för jag hade planerat att ligga i soffan och tycka jävligt synd om mig och äta makaroner och köttiga bullar. Kollade Fejsbook av en slump och där hade jag fått en inbjudan till att träna, och träningen skulle börja om 40 minuter. Så jag körde ner mina fötter i halsen (fingrar är för oviga och känsliga personer) och kräktes upp all mat. Även att jag inte hann äta så mycket så det spelade inte så stor roll.

Inte på två dagar för den delen, kanske därför jag inte alls var i form..?

Uppvärming, positionsbrottning sen takedowns. Sen var jag slut. Orkade inte. Höll på att kräkas igen. Då kom jag på varför jag höll på att kräkas, jag hade ena foten kvar i halsen! Men det hjälpte inte att ta ur den, jag mådde förjävla dåligt hela träningen. Fick avbryta och kasta in min stora handduk, rätt över tränaren så han blev rosenrasande och sen spöade ner mig totalt.

Nä, nu blir det tonfisk, sallad, fisk, potatis, kött och en jävla massa timmar på elljusspåret.

Inge mera party för den här killen. Hans kropp har säckat ihop, den är som en 90-åring innuti. En 90-årig överkörd bisamråtta!! Fyfan.. Vill inte må sådära jävla dåligt som jag gjorde nere på dojon igen. Värsta jag varit med om!

Ähh, skit i det hära nu för nu ska jag sova. Nattjobb är lika med nerbrytning av kropp, så sömn sätts in för att rehabelitera lite. I värsta fall steroider. Eller ska det vara stereo-ider? Jag gillar stereo, mono är skit.

God natt


Big baraboom!



Hajen kontra Deep Impact, enjoy!

Tomtens tvättmedel



Ursäkta mig, men vad i helvete!?

Gymnaster!



En utav dessa elitgymnaster kan nog det Anja Pärsson kan; konsten att knäcka en nöt med springan/vecket/grottan. Kanske en hel kokosnöt, han har potential till detta. Hur som helst, jag skulle vilja se Biff-Evert 30 år på det lokala gymmet göra om det här numret med sin spänniskollega Bröst-Sune 28. Nä, det går inte.

Idiot Savant...




En sån härlig fredag!

Skribenten Majkel-strap-on sitter för hudvarande vid tan-gent-bordet och särskriver.

Har haft en händelserik dag idag, började med att vakna till alarmet på mobilen. Hade ställt den för att kunna ringa till min chef innan han gick på semester för att kunna ta ledigt nästa lördag. Den grejen klarade jag av, och ledigt fick jag. Sen ringde jag dynghelvetesfan till a-kassa. Igen.. För att fråga vad fan dom ville egentligen! Kom fram till en annan tant/kärring/åbäke som jag aldrig har pratat med förut.

Hon skrek i telefonen precis som det vore min morsa och jag hade gjort något dumt när jag var 9 år.

Jag fick dämpa hennes utbrott med några inhopp och avbrytningar annars hade mina öron havererat totalt. Och mitt lugna jag hade tagit semester.. Vi kom fram till att jag ska skicka in tidsrapporter, inte bara arbetsgivarintyg som dom har begärt tvåhundra gånger redan. Det fixade jag också via landstingets lönekontor.

Sen tryckte jag i mig en gigaaantisk portion gröt och somnade i soffan.

Diiireckt efter det åkte jag ut mot stan för att kolla på lite ben som troligtvis kunde finnas i våran kära stad. Såg två stycken. Så jag åkte till farsans jobb och diskuterade med alla släktingar där. Sen blev jag hypomanisk och började putsa fjäderbenstaget på min bil. Och när jag ändå var igång började jag polera dörrarna.. Sen huven, sen skärmarna, sen dörrarna, sen hela bilen.

Kan ju säga att takterna sitter i! För fyra år sedan lackarerade jag tjugo bussar och sedan polerade tjugo bussar. Min bil blev inte grumlig/lila utan blå med klarlack igen. Helt otroligt vilken glans (inte Johan) och jag blev nöjd.

Men en omlackering och skärmbyte skulle behövas.. Den skräpar ner utséendet på våran parkering. Men den sopar gatan med det mesta.. (vann mot en 850 turbo tidigare idag)

Nu sitter jag och dricker grogg och bara mår jätteilla. Eller mår jag bra?

Jag känner efter.. Jag mår bra! Så jag säger god evening och tjing tjing haej, för nu ska jag kliva in i dimman.

Lajtning


Så här funkar blixten.

(Och nu stänger jag av datorn)

Träning och schwett!

Ikväll har jag varit duktig.

Eller ja.. Jag har varit duktig hela dagen! Jobbat bra, mycket lugnt och sansat.. Humor hela dagen på jobbet och en massa akuta fall av jobb då, som vanligt. Bytte även olja på bilen idag, olja och filter.

Orsaken till att jag inte har gjort det tidigare är att oljepluggen har havererat. Nästan omöjligt att lossa på den fan! Så blir det när man tar skiftnyckel istället för en vanlig nyckel, eller hylsa.

Sen hem, tuggade i mig en halv kexchoklad samt en halv powerade för jag visste att jag inte skulle hinna käka middag innan träningen.

Jaaa.... Lite energi, men för lite av den varan blev det. Upp för norra bergets trappor två gånger. Jogga ner, ända neeer! Intervall upp andra gången, ända upp till tornet. Längst upp i tornet alltså! Och sen körde vi upp till det fula tornet två gånger innan vi vandrade ner för att åka hem.

Helt slut, låren värker och ja, hela kroppen värker!

Men så ska det vara. Livet är tungt och tränar man inte blir det bara tyngre.. Nu har jag käkat fyra stekta korvar, sen pulade jag i mig 1,5 dl keso. Har bara en burk tonfisk kvar, sen ska jag se på film och ta det lugnt som saitan!

Det vara sig allt i sej kvälla, god facking najt!

Tisdagshandling!

Det blev ingen löpning idag!!

Fan, jag som hade laddat så jävla hårt och mycket för detta. Men istället för att grina mig själv till sängs så gjorde jag något annat som faktiskt är nyttigt för hela den svenska kronan.

Jag åkte och shoppade jävulen!

Det medför i jobb åt vägvärket för jag sliter på asfalten. Och reservdelar till bilen för det är ett enormt slitage för den stackarn. Sen handlade jag kläder, en jävla massa kläder! Det är inte dåligt, affärerna går ju bra då, deras försäljning ökade med 200% efter mitt besök där. Det räknade jag ut med lite fel tryckta decimaler och siffror. Sen ska man gå ännu längre och djupare så sliter det enormt för dom dära jävla butiksnissarna som springer och hämtar klädesplagg åt en, och kikar vi framåt några månader eller år, så måste dom nog operera sina knän. Eller förebyggande effekt, knäskydd och bättre skor! Ni vet vart och hur långt jag kan gå med detta va?

Just det.. Så zip it!

Nu ska jag testa alla mina kläder, sen ska jag doppa tummen i lite whisky så jag kan somna tidigt. Jobb i morgon, schuu till fyra. Efter det ska jag springa den dära jävla trappen!

Flexibla saker!


Så graciösa damer.. Och så fint dom sjunger!

Psyykel!


Och vem har sagt att psyckling inte är farligt för miljön?

Electrisyteeet

I am sitting here in a boiling room, havent been shaved since saturday afternoon!

Just precis, varmt som saitan är det och orakad som en chimpans är jag. Rak-luder är dyrt och varmvatten är en rikemansvara. Tvätten är otvättad och disken är orörd sedan en vecka tillbaka. Spara på ström är prio 1 nu när elpriserna stiger.

Varför stiger elpriserna då?

Nu när det regnar blir dammarna överfulla och personal måste avbryta sin semester och åka dit för att släppa ut några hundra kubik vatten. Typ några miljarder liter! Och det blir dessa herrar arga över, att dom måste jobba.. Jobbigare finns ju inte. Så istället för att glädjas att vatten finns i reservoaren blir dessa överbetalda cigarrmafiosos arga och höjer kWpriset med några ören. Inte öron, ören..

Sen, hör och häpna, när det är lite med vatten innanför dessa dammar höjer dom priset igen. Och det är förståeligt, vattnet håller ju på att ta slut för faen. Men ahaa! Tyskland och kolkraftverk.. Inte en dum idé va? Vi importerar lite smutsig el som kostar skjortan och försämrar miljön med några hundra miljarder ton co2 i luften. Schmüts med andra ord!

Sen kommer några inavlade aktivister och försöker smuggla in några bomber i Barsebäck.. Ja, ni förstår kanske vansinnet med detta? Och vart det leder någonstans..

"Stäng ner kärnkraftverken för detta är farligt. Teknologin är så föråldrad i våra nya kärnkraftverk så en explosion kommer att ske i morgon." Bättre med Tyska och Polska kolkraftverk va? Och sen slutar vi köra bil här i Sverige.. Vi orsakar koldioxidutsläppen. Inte Kina. Inte Polen och Tyskland. Verkligen inte US and A.

Ett politiskt utlägg som resulterade i ett snyggt inlägg, nick i ribban, ut mot anfallande spelare och på volley i mål.

Sleepover at thursday!

Åhhh neeeiiij!

Jag sov över i morse!

Hur fan kunde detta ske?

Vad gick snett i min planering?

Efter min tillverkning av hamborgare igårkväll, klockan var väl en halv 6, så la jag mig ner i soffan och bara avnjöt tillvaron och det dåliga vädret. Jag inne, dåligt väder ute, bra film på tvn.

Somnade och sov till klockafan slog 23. Gick efter det och la mig i min fina säng.. Men när larmet gick i morse råkade jag stänga av den fan istället för att snooza eller kliva upp. Ringde jobbet, bad om ursäkt för allt jag orsakat här i livet, sen åkte jag. Kom bara en kvartjävel försent, men det är en kvartsatan för mycket!

Och jaa,
en lång dag på jobbet och en väldigt seg lång dag var det. Jobbade in lunchen men glömde bort detta, en kvart innan ordinarie tid kom min kollega på detta och jag stackade hem. Men inte ända hem, jag uträttade begär och behov innan jag öppnade min feta lägenhetsdörr.

Red light district i mellersta city..

Eller nä, jag sladdade in på den lokala lanthandeln där jag gick lös på varenda hylla och frys. 372 kronor senare och ytterligare några svarta streck i asfalten var jag hemma. Fortfarande arg över att jag tog fel kö när jag skulle handla. Jag har lärt mig alla olika vägar i stan, vilka som går fortast beroende på vart man ska osv. Samma sak gäller i affärer! Spanar in hur lång kön är, sen vem som jobbar så jag så fort som möjligt kan springa ut till bilen och gömma mig.

Men idag fick jag tji!

En sommarvikare, en SÖT sommarvikare, och en pensionär före i kön. Blindskrift på kontantkortet och hörselapparat modell V8 i örat. Kunde man tro.. Men hon stod bakom mig! Vem fan kan tro att två unga tjejer med tio artiklar var skulle kunna ta sån jävla tid på sig?

Jag är trött och arg nu.. Vi hears got damn it!

Pang pang


Smällare och slägga.. Manligt!

Trafikhelvetet!

Min liv i trafiken och synvinklar därifrån!

Gubbar som kör 100 på 120väg är godtagbart, för man kan köra om dom.

Gubbar som kör 70 på 90väg är en trafikfara och borde straffas.

Tanter som kör 55 på 70väg jobbar åt kommunen.

Kärringar som kör 30 på 50väg vill jag bunta ihop och slå ihjäl.

Och sen kommer nästa fenomen..

Gubbar som kör mitt i vägen på 30väg och kollar åt höger!

Men det märkligaste är fanimej att ingen kör 30 då, dom backar eller står stilla!!?

Jag måste ta något lugnande nu. Har tack vare dessa nämndar här ovan kommit försent till jobbet åtskilliga gånger och gjort vansinniga omkörningar. Som i sin har resulterat en enorm bensinförbrukning. Inte för omkörningarna, utan att man aldrig hinner fram till de gröna trafiklamporna innan dom blir röda. Och röda jävligt länge!

Kom inte och säg att jag ska planera körningen, dvs kliva upp tidigare och sån skit, för har jag kört en sträcka på 20 minuter så ska det alltid gå att köra den på 20 minuter. Så jag har ju kort sagt redan planerat körningen! Att man ska räkna in en massa saker som kan inträffa är ju löjligt. Om alla kör som jag så händer ingenting oförutsett.

Men jävlar vad mycket omkörningar det skulle bli...

Stupid copz

 
Fet och äcklig samt jättedum amerikansk polis, enda jag har att säga om detta.

Knäckarklocka

Väck mig eller nyp mig.. Eller sov med mig!?

När jag bodde hemma (i skogen) så hade jag från en början rätt så svårt för att kliva upp på morgonen. Min väckarklocka kunde ringa, väldigt högt också, men jag tror att den fan ringde till någon annan person. För jag vaknade ju inte av den!?

Sen anlitade jag världens bästa väckarklocka. Min fader!

Hans busvisslingar har gjort mig till en väldigt öm och bräcklig man, men bara när jag hör någon busvissla dvs. Vareviga morgon, även på helger, gick han lös med samma gamla melodi. Det skar sig i mina öron, ögon, näsa, mun, lever, knäskålar och till och med längst hela ryggraden.

Vaknade man inte av att han visslade, ståendes på nedervåningen, kom han jättegärna uppspringande för trappen och sparkade in dörren för att sedan.. Ja, vad tror ni? Vissla sönder mitt rum. Och mig.. Mest mig. Bara mig!
I nuläget behöver jag ingen väckarklocka, har min jobbiga mobil som är jättejobbig. Jobbigaste signalen har jag, och jag hatar den så fort det börjar ringa. Men det är ju det som är tanken, visse hur?

Men jag har hittat en schön väckarklocka. Skön uppfinning med en dålig bi-effekt. Nackskador och hjärnskakning.


Lite twittran!

Stress och jobb.

Inte mycket till vila idag.

Hinner bara twittra sönder tangentbordet lite. (jag slår med ett spett när jag skriver)

Slutar 21.15

Går och lägger mig 05.15 för jag har en stor lägenhet att tvätta och diska ren.

Alkoholen är inhandlad och snart på kylning.

I morgon schmäller det (jag ska slå en person)

Ölen ska vara välkyld..

Oj en sån trevlig lördag och söndag det kommer att bli!!

Onsdagsbadning

Tre härliga dagar med bad, sol och fest.

Det var min ledighet, nu är det två dagar med arbete och seriösitet. Dvs fokus på livet! Men livet är förjävla gosig nu, alla dessa kalla saker som inväntar en efter en lång dag med sol och bad. Man vill bara bli ett med drycken! Sen är det inte en dålig tajming att gatufesten är fullt igång i staden här bredvid, så man har ju hela tiden nånstans att bege sig till om man har tråkigt.

Men jag orkade inte med en tredagars, kände att nu jävlar får det vara nog! Så jag tog mig en matbit, nyttig sådan.. Kött och potatissallad med keso och ett stort glas mjölk, sen powernappade jag en stund. Sen gick jag upp till Björn för att återigen sprätta nån god kall dryck och spana på lite diversus sakus på intranätus.

Shorts och kalsonger, enda klädesplagg man behöver i detta underbara väder. Solskyddsolja med en fuck-tor på 10-20 är att rekomendera om du är vit albino som skottar snö och blir deprimerad vintertid. Det är enda tröjan man behöver alltså.

Ehh.. Tidigare innan jag käkade mat åkte jag, min lillebror, Johan och Patrik till en varm och gosig sjö för att ta sig ett litet kvällsdopp för att lugna ner nerverna. När vi kom fram klev jag, Niklas och Johan ut på bryggan. Niklas försökte då putta oss men jag kopplade genast ett brottargrepp och vipps hade jag hans rygg i min ägo. Men han hade sugkoppar på fötterna och började traska iväg i ett rätt så högt tempo, tillräckligt högt för att jag inte skulle hinna släppa taget om honom och jag såg vad som skulle ske innan det hände. En sån dära vision!

Halkade till med vänster fot på den blöta bryggan, den for ut i vattnet och smalbenet slog i den vassa och hårda kanten samtidigt som jag satte ner mitt högra knä för att inte ramla raklång på bryggan. Men jag hade redan ett stort och irriterande sår på just mitt högra knä så jag slet bort heela stora skorpan.

Blod över hela benet, det högra benet alltså. Och det vänstra smalbenet som fick en smäll fick sig en ordentlig smäll, det blev en grop i smalbenet och jag trodde då att jag skulle få en blodbula modell jättestor. Men tydligen så har MMA sparringen gett resultat så det blev bara ett litet blåmärke.

Men mitt högra knä.. Huga!

Hade jag inte lämnat kvar kameran i bilen så hade jag haft bildbevis på skiten. Men jag visa hur det ser ut nu, bara för att dela med mig lite av min vackra kropp.

knä
-jag ska jobba som ben och knämodell i Italien nästa år.

RSS 2.0