Grattulationer!

Dagens händelse!

Bilfan rullade rakt igenom besiktningen. Han som skulle kolla bilen skrek och sprang efter mig, kastade spärrskaftet efter bilen och svor en massa svordomar som inte ännu har blivit översatta och införda i rinkebysvenskans ordbok. Men tro inte på fan att jag lyckades få protokollet med lite hjälp utav några goda vänner (höger och vänster knytnäve) Så nu kan den rulla igen. Eller igen, nu kan den rulla utan några som helst besvär i form utav avställningsblanketter och dylikt.

Mycket grejt, det här ska firas med pompa och ståt!

Och med det menar jag ett flertal busgroggar på onsdag så det blir en riktig ordentlig och gammeldags fyllerus.

Kanske ska ta en omröstning om det hära?

Ska herrn supa sig redlös på onsdag? (kommentera med en kommentar)

Cartestfacility



Nu gott folk ska jag besöka denna sekt. Den så kallade "Bilprovningssekten"

Djuuupt!

En bra dag!

Så. Nu har jag summerat min dag. Nu går och lägger mig. Eller? Nee.. Jag måste ju berätta om nåt skojjigt som har hänt! Visst ska man det? Nee, det behöver man inte. Men jag gör så ändå!

Hade bra arbetskamrater idag. En har jobbat innom psykiatrin väldigt länge så han vet ju exakt hur man ska ta folk, dvs hur man ska bemöta en patient och folk som motsätter sig psykiatrin. Vi diskuterade olika beteenden som dom psykiskt sjuka kan ha, varför dom fick detta beteende och hur man ska kunna ta kontakt med denna person.

Sen kom vi in på olika straff, att i vissa länder finns det dödsstraff men inte i sverige. Jag har själv diskuterat det när jag gick i skolan och som vanligt så ville de flesta att vi skulle återinföra dödsstraff. Dom som säger nånting annat är ju konstiga. Men Göran (så heter min arbetskamrat) sa ju att vården i Sverige är till för att vårda de som har gjort något dumt eller bara mår dåligt. Samma sak gäller kriminalvården, sitter man inne för mordbrand så är vård och rehabelitering en mycket hög prioritering!

Vård är ju till för att heala/laga. Därför man har så mycket vård i Lumpen. Vapenvård, materielvård, sjukvård etc etc..

Så de som tycker att ett skott i huvudet är det enda rätta så borde dom tänka några gånger till. För om det hade varit just Du som hade begått brottet, kanske för att Du mått dåligt eller gjort några felsteg i livet så skulle Du gärna vilja ha en chans till för att kunna leva och rätta till sina misstag. Kan ju även vara en släkting som har begått nånting som Du gärna skulle vilja träffa fler gånger.

En ordentlig tankeställare är vad det är.

Så efter detta djupa inlägg säger jag god natt och på återseende! //Majkel Bolt-On


Perkele!



Det är nånting med detta som gör att jag får hemska rysningar över hela min långa ryggrad. Kan det vara den skelögda samt blekfeta finnen i tarzanmundering med äckelmustasch på överläppen? Nää.. Eller?

Human rights!

syra


Lite barbariskt, men har domaren gett henne rätten till "ett öga för öga" så hey, why not?


Mysig söndag!

Frääs!

Eftersom jag hade den så kallade X-turen idag (jobba 07.00-21.15) så var det endast jag som fick ta lunch. Och lunchen är mellan 13-15.. Oftast brukar jag jobba in lunchen eller bara sitta och kolla på tv. Eller så går jag och sover en timme i relaxrummet. Men idag hade jag planer på att fräsa!

Jag tog mitt pick och mitt pack samt bilnycklar sen åkte jag förbi Pärkalajnen, han har en sån däringan fräsmaskin som ger välbehag och mörk hy. Mycket praktiskt i dessa "ljusa" tider.

Så jag fräste på. Mycket behagligt må jag säga, och det gör jag!

Och när man fräser så blir man svettig. Och när man bli svettig måste man duscha. Och måste man duscha måste man byta kläder. Och måste man byta kläder måste man vara hemma.

Så jag åkte hem! Duschade, rakade mig, bytte kläder, uträttade nästan alla behov sen åkte jag tillbaka.

Och nu sitter jag här. Trött som en avelstjur, har nästan somnat ett flertal gånger i soffan.. Så när jag kommer hem blir det sängen diiireckt. Hä ska bli schööönt!

Så long// Bigmike

Suck!

Neeeeiiiij!!!


Tro inte på fan att jag försov mig ändå!

Vaknade kvart över 6 då mobilen skrek, råkade snooza en gång, sen efter det stängde jag väl av larmet eller dylikt? Efter det så vaknade jag med ett ryck för då visste jag att jag hade försovit mig. Ja, dom ringde från avdelningen.

Men som tur är bor jag 7 minuter härifrån.

Så jag åkte hit på 5 snabba minuter!

Nu äre jobb, åter och kommer sen!

Lite småfest på en lördagqveall!

Fest måntro?

Jag har nu avverkat tre olika lägenheter ikväll. Först bjöd Magnus hem mig till hans ungarlslya för att bjuda på en god öul. Därefter hade han planerat en vistelse hos Lucas för att inmundiga en hemmagjord stek med tillhörande potatis och sallad med fetaost i. Där bjöd även Magnus mig på en till öl. Snällt av honom! Jag ska bjuda igen!

Och när vi ändå var där, så kom Kempe förbi (han skulle också äta) Jag skulle inte äta, bara så alla vet det. Ja, kvällen var inte slut där, helt tvärtom! Vi gick vidare till Björn och Sara för att fortsätta festa till det innan Petter klev upp på Stadshusscenen här i Sundsvall. Jag hade ingenting med mig att dricka där heller så jag satt snällt och kollade på. Men Björn är inte den som är den, han såg min misär och bjöd mig på två styckna välkylda och välfylda ölburkar med öl i.

Jag kände att jag var helt fel ute. Klädseln var hyffat ok men frisyren och det övriga stämde inte in. Jag var en luffare bland moderater, fint sagt. Hade inga planer alls på att vara fin och social ikväll. Mina enda planer var framstupa sidoläge och 8 styckna äggmackor samt juice, framför tvn.

Och det mina damur och herrur ska jag genomföra och tillverka nu. Sitter jag fem minuter till framför datorn kollapsar min lever och jag får bukspottskörtelfeber. Går inte alls det!

Så jag tackar för denna  kväll och hoppas det ni läst var till nån sorts glädje i dagens bittra och halvtråkiga tider.

Och likt alla de övriga 200miljoner bloggare världen runt så måste jag bara säga Puss! (sen ett hjärta på slutet)


Newspejpur!

Är det nånting jag har missat?

Eller är det någonting min brevbärare har missat? Gillar han mig helt plötsligt? Har han läst all min kritik jag har riktat mot honom? Gillar han mig? Vem är han? Är han en hon?

Tre dagar i rad har killen som sitter framför denna dator fått morgontidningen serverad. Och varje morgon har tidningen hängt i brevinkastet! Jag tror det är nån sorts pröva-på-grej. Morsan nämnde att min mormor också hade fått den dära jävla tidningen hemskickad. Men jag tror att bvevbävaven är rädd för mig. Han har sett vad jag kan utföra om jag blir missnöjd. Så jag hoppas verkligen han fortsätter dela ut tidningen.. Den fan!

tidning

här hänger den.. tre dagar i rad har tre olika tidningar hängt där.

fifan!

När?

Jag skriker NÄR..

Ja, När ska straffen och de straffade bli ordentligt tilltagna? Domaren som dömer honom till två timmar i fängelse för att ha krockat med en barnfamilj och orsakat modern en whiplashskada så hon inte kan jobba något mer i sitt liv för sjukvården i sverige vägrar utföra ett sådan ingrepp och försäkringsbolagen som vägrar betala ut ersättningar över 10.000 kronor.

Personen som orsakat skiten får betald vård, bra mat samt värme och trygghet!

Sen ska vi tycka synd om skithögen bara för denne har problem med alkoholen samt några kilo droger?


Fajv Tajms

Sheep-heard



Rätt så fantastiskt, om jag får säga det själv!?

Finemangus gregorius arsehålius!

Nu är jag jävligt nyklippt!

Efter jobbet åkte jag till skogen för att bli snaggad av min syster. Hon tankade rakaparaten med V-Power och fyllde på olja, sen jävlar gasade hon jävulen! Men hon sparade lite hår också. Sjääälvklart gjorde hon det. Hon fick till och med använda sin samurajslipade sax på mitt äggformade huvud. Ja, håret alltså!

Och tro på fan att det gav resultat!

8 kg hår försvann. Inte konstigt att jag har en sån fruktansvärt vältränad gamnacke.. Jag tränar likadant som löpare gör. Och brottare! Först på hög höjd med låg syrehalt, sen drar jag nånting tungt efter mig så kroppen ska vänja sig vid tungt arbete. Tungt hår är ju lika med en bra träning!

Nä, nu ska jag våldta min säng.

God natt alla trevliga kräftstjärtsodlare!

Jöbb!

Idag är det fredag och idag jobbar jag!

Sitter på mitt förnämliga jobb, har precis käkat middag (för andra gången) och sen städat undan i köket.

Yees, ansvar har även vi, vi som jobbar på denna förnämliga avdelning!

Ikväll blir det förhudligen lugna puckar. Har match i morgon och då måste jag vara pigg och kry.. Någorlunda iaf!

Nä, nu ska jag dricka kaffe.

Adjökens allehopans!

Snablarns trött!

Jaha..!

Jag är så sjukt trött så jag somnade ifrån allt igårkväll. Och jag sov över allt i morse!  Var ju planerat att åka och handla lampor och sen förbi farsans jobb, men det blev ju inte av! Så jag tar det på lunchen istället..

Och idag är det fredag!

Just därför jobbar jag.. Ända till klockafan slår 21.15, då spatserar jag hem! Har match i morgon kl 10.55, viktiga poäng handlar det om så vi får inte tappa folk nu. Vi ligger 1:a i våran grupp, men det skiljer bara ett poäng från ettan och tvåan. Så om vi förlorar våra sista 3 matcher kanske inte vi kliver upp nästkommande säsong!

Men.. Ja! Tjofräs åter igen!


Hä gå åt pipsvängen!




Som sagt.. Det går åt pipsvängen med vårat neutrala och främlingsOfientliga land. Vi är dumknullade med andra ord!

Ja fifan, kul dag (och igår)

Nutidsorientering!

Eftersom det var en särskild dag igår (våffeldagen) så kokade vi vofflor på kvällskvisten. På jobbet alltså! Jag hade precis innan fått reda på att det är tåffeldagen när jag såg bilder på en massa båfflor i en tidning. Olika sorters smet, en med choklad och en vanlig. Sen glass till. Och grädde.. Och sylt!

Så jag föreslog att vi kastade i några kilo kakao i smeten!

Sagt och gjort. Det var som en kokainfabrik där inne i köket. Fast en mörk dimma av kakao! Och det doftade ljuvligt gott, magen morrade verkligen efter mat just då. Och inte bara min mage utan det fanns många meter tarmsystem som ville bli mättade av denna "efterrätt".

Det var gårdagens stora händelse.

Dagens stora händelse har jag redan beskrivit. Min bil. Mina (s)lamp-problem. Så jag måste till min faders jättefina arbetsplats i morgon bitti och skruva dit dom dära jävla halogenlamporna. KUL LIV!

Nej för fan! Dagens jätteroliga händelse är min lönespec! Trots att det var ett fåtal arbetade timmar förra månaden så fick jag ihop det till hyra, amortering, samtliga räkningar och en resa till Gnarp. Men jag läste att Swedbank skulle choke-höja räntan med 0,5 procentenheter nästa månad. Så jag är förberedd.. Slagträ och kniv under kudden!

Take care now, bye bye then!


facking poop!

Åter igen.. Jag jobbar igen!

Mina planer att ha 2 styckna väldigt vällysande xenonlampor havererade i morse. Jag och medhörande bror skruvade och donade tills våra händer svällde upp och vårat humör blev mindre än hanterbart.
Vi fick borra i lyktan så lampan kunde föras in. Och när vi väl hade fått dit den lyste inte skiten! Är bulbsatan som är trasig nu.. Jävla dynga säger jag!

Så nu ska jag slita bort hela systemet och ersätta det med de gamla goda halogenlamporna.

Men bara så länge... Den ska bara besiktigas med detta dravel!

Sen när min ekonomi har stabiliserats så köper jag 2 nya kit, ett till halvljus och ett till helljus. Sen säljer jag bilen. Rakt av, ingen tvekan! Eller jo.. Lite tvekan blir det, gillar inredningen i den. Bra skit!

Nu ska jag jobba.. Middag står på schemat, får inte missa den. Hungrig som en bisexuell marulk just nu!

Adjiieeööö!

Tristess och hets!

Arbetsförnedringen har skrivit av mig som arbetslös.

Jag har ingen rätt till arbetslöshetskassa längre.

Trots att jag har varit dit och fyllt i alla uppgifter 2 gånger om så vill dom att jag ska göra det igen. Slutet av denna månad skulle jag dit för att prata med  dem. Snart är månaden slut, men dom har skickat ut ett papper där det översta i detta inlägg står med.

Vilken tur att jag jobbar extra, men det är inte 40 timmar i veckan. Och vilken tur att jag har fixat jobb i sommar. Och förmodligen efter sommaren också! Men dom är ineffektiva. Och dumma. Men jag måste dit innan denna vecka är slut, bara för att säga hej och visa upp mina gigantiska biceps för dem.

Tur att sparpengar finns.

Och mamma. Och pappa. Och dojon på sporthallen. Och 100mbit från bredbandsbolaget. Och mina BjörnBorg kalsonger. Och min rosa lacoste piké. Och min backslick.

Dock så synns min facewarp alldeles för väl.. Ska fixas!


Halvtungt!

Sitter för tillfället på jobbet och jobbar!

Jag åkte förbi och handlade en xenonlampa innan jobbet på Bildetaljer. Och på lunchen drog jag ner till farsans garage för att montera den. Men grattis, fel sockel! Brände på fort som fan tillbaka och bytte.

Det blev rätt... Men då fick vi inte dit den, jäkligt jobbt blev det då!

Så i morgon måste jag förbi garaget igen och montera bort lyktan samt fronten för att få dit lampan. Såg att förra ägaren hade försökt ändå, och då knäckte han lampan. Just därav denna brutala åtgärd. Sen ska jag tillbaka till jobbet. Och på lunchen måste jag besikta bilen.

Stressigt.com!

Måste också skicka ett brev till a-kässan för att medla mina uppgifter. Senast ikväll!

Nån som har lust att bistå mig med hjälp?

Inte det? Nä...

Jooohorru!

Hörde jag jobb?

Oh, jäklar.. Så tyst det blev!? Så jag bjuder på denna finurliga låt innan jag åker vidare.. Bara för att visa mitt goda medborgarskap. Det här är mitt ansikte utåt.. Eller vaei?



So long suckheads!

Awesome!



Det här är nog det sjukaste och coolaste jag sett på länge! 2:09.. Jag säger bara 2:09!

How to do it (ta en dusch)



Okej, då vet allihopans!?

Jobba jobba jobba!

Chefen ringde och sa "God Morgon, kan du jobba din fräkniga lilla haschtomte!?"

Sjärtligt svarade jag, och nu sitter jag här, halvklar och osminkad. Börjar om 20 minuter, lika bra jag spatserar iväg!

Chipp chopp!

Snö överallt!

Vad är det med vädret?

Jag vaknade i morse och jag hade alla persienner nerdragna. Gick ut i vardagsrummet och med ett ryck drog jag upp dem.. PANG sa det, snöblind blev jag! Helt otroligt, häromdagen var det slaskigt och all snö var på väg bort. Och det finns inget jobbigare väder att köra i än när det är mörkt och slaskigt, man ser inte långt fram i körfältet precis!

Kul, skotta av bilen ytterligare en gång! Har snart ingen ruta kvar på bilfan. Min bil har fått gått igenom mycket denna vinter.. Och snart ska den besiktigas. Den här veckan, annars blir det körförbud på skiten.

Måste köpa ett xenonkit till den innan jag kan ringa upp bilprovningen för en guidad rundtur i deras forskningslabb.

Nu har jag varit ute och rastat dieselkokaren.. Igen! Blev först en tur ner till dojon där jag tränade i nästan 2,5 timme. Sen ringde en bättre begagnad kille och bad om skjuts från Bergsåker till Nacksta. Tar väl 15 minuter att gå, kanske mindre om man springer.. Men det var ju kallt ute, sen snöade det också! Syyynd om honom!

Och vad fick jag göra innan jag for iväg?

Skrapade av rutan från is och snö..

När blir det sommar??

Drygsatan!



Är nackskott tillåtet i Sverige?

Söndagsutgång fifan

Akuta alkoholproblem!

Det mina vänner, har många i sverige. Min bror ibland. Jag ibland. Joel ibland. Och när vi mixar ihop allehopans så blir det en kul utekväll med en massa konstiga kommentarer och väldigt dumma påståenden. Yes, min bror var igång som vanligt alltså!

Jag var iväg och tränade men jag hann inte iväg förrän Joel ringde och frågade om jag skulle med ut. Jag svarade nej för jag skulle träna sen hem och sova. Men jag tog en vilodag från träningen, kollade på och kände testosteronen flöda bara. Men när jag åkte hem fylldes mitt begär att dra ut och träffa folk så jag bjöd hem Joel och Svinjocke samt Joels tjej Carolina hit för att sedan förflytta oss ner mot det välfyllda Daltons.

Välfyllda.. Det sa Svinjocke att det var när han ringde mig! Det var en fint för att få med mig.. För när vi kom dit var det 8 styckna överkörda och efterblivna alkolister som köade till barstolarna. Kul liv?

Men vi drack på. Redbull jäger (ovanligt?) och 3 öl blev det. Först på Daltons sen Irish! Och jag träffade trevligt folk på båda ställena! Inte dumt på en och samma kväll.. Med tanke på att det är söndag!

Min bror är som vanligt väldigt snabb i vändningarna och högljudd i tonarterna så fort han ser nån tjej med antingen stora lökar (bröst) eller tighta byxor. Och jag är väldigt snabb i vändningarna att tysta ner honom eller få honom tyst. Så en utekväll med honom är som att bli Roasted på Tv! Väldigt pinsamt och ibland väldigt roligt.

Så jag ber nu ursäkt till dem som förmodligen fick en eller 35 kommentarer om deras utseende eller civilstatus.

Nu ska jag slå på en film för att sedan sova bort mitt söndagshalvrus. Nykter framtid är planerad, åtminstone tills mina ekonomiska bekymmer har löst sig! Börjar bli jobbigt att sälja stjärten på stan vareviga helg..

Vissel vissel...



Det här är serier vi såg när vi var små. Dagens tecknade serier är bara skit!


Shöndhag!

Tonfisksallad och minnesluckor!

Just nu har jag en av dessa saker. Och det är tonfisksallad!

Gårdagen började bra och slutade halvbra. Drog till Pakkan och Mira i Härnösand för att bevittna en festlig föreställning. Dom hade fest alltså! Och det var en bra fest, mycket sociala individer som hade samlats där för att återigen korka upp och höja rösten en aning.

Men kvällen slutade tidigt, ägaren till ena bilen blev trött och ville hem. Så jag joinade baksätet! 40 minuter senare var vi hemma i staden, jag blev avsläppt här vid mitt hem, (inte Mitthem) och de övriga drog hemöver och drog en långsam runk innan de somnade. Egentligen har jag ingen aning om det är sant, men jag tror det är så!?

Men när jag kom hem blev jag sugen på att korka upp ännu mera så jag började kika runt lite. Men det gick tungt, de flesta sov eller hade sexuellt umgänge med någon. Så jag satte mobilen på laddning, gick till sängen och slog på tvn. Och sen tvärslocknade jag!

Och nu sitter jag och käkar min tonfisksallad. Och dricker min juice. Helt ensam!

Kul liv?

Lite resultat!

En vinst. En förlust. Och 2 oavgjorda!

Det blev summeringen av min insats på Svenska Grapplingligan Norr i Gävle igår! Riktigt roligt, men halvsvårt var det!

Först matchen fick jag möta en kille som inte alls var dålig. Efter mycket om och men fick jag ner han på backen så jag kunde kontrollera situationen någorlunda, men han var inte lätt nånstans. Visst, det var en lugn tävling och så men vinnarinstinkten fanns ju!

Jag hade en rushguard (tröja som minskar friktionen) så jag slapp jobba extra för att få in något grepp eller ens kunna få något grepp. När det var 30 sekunder kvar av matchen (4minuters match) så fick jag grepp om hans arm, men inte förrän det var 5 sekunder kvar så kunde jag få in en riktig armbar på honom. Hade det varit 5 sekunder till (högst 2 sekunder) så hade jag vunnit!

Men det blev oavgjort!

Nästa match gick inte så bra.. Mindre uppvärmd som jag var mötte jag en oxe! Stark i klinchen och då visste jag att jag endast kunde vinna mot honom på marken. Där har jag tränat mycket och där hade jag mina knep. Men så dum som jag var så blottade jag min vänstra fot och han tog den på en gång! Han fick in ett fotlås på mig den fan och jag fick klappa ut!

Tredje matchen gick bättre. Då tog jag ögonkontakt med honom och fintade nogorlunda honom till korvkiosken i sollentuna. Men stark var han och lite kamp innan jag fick ner honom genom en slamdown och jag kunde ta en sidemount. När jag ändå var där och kämpade fick jag fördelen att kunna klättra upp på honom och ta fullmount! Då var slaget nästan klart.. Tog hans vänstra arm och bröt den lite halverotiskt åt fel håll så han fick klappa ut lite sådära pinsamt lugnt..

Jag hade den och en armbar att välja mellan, men varför ta den svårare varianten när han bjöd in mig så bra?

Sista matchen gick också halvbra. Dålig uppvärming men jag tog matchen som den kom och jag fick gå på erfarenhet endast! Fick han att räcka ut högra handen samt vänstra åt varsitt håll så jag kunde genomföra en halvbra giljotin. Jag hade styrkan att sträcka åt så han skulle klappa men jag trodde han skulle härda ut så jag höll bara ut ett tag.

Hade ingen som helst svårighet med honom, trots att han vann mot killen jag förlorade mot! Försökte även på en scorpion crunch men jag orkade inte riktigt gå hela vägen.

Scorpion crunch: man trycker åt så revbenen kan knäckas.

Armbar: man tar en arm och försöker bryta av den åt fel håll.

Giljotin: man försöker strypa motståndaren framifrån genom att trycka upp halsen med sina armar.

En vinst, en förlust, 2 oavgjorda.

Och dom hade tränat mer än mig.

Och mer än mitt team!

Simon och Alexander förlorade 2 och gjorde 3 oavgjorda. Det var i 66-kilosklassen. Dario gjorde 3 oavgjorda och förlorade en. Men han överklagade för han förlorade på ett ryggradslås som var otillåtet och på så vis vann en. Jesper vann 2, förlorade en och gjorde en oavgjord.

Varje match pågick i 4 minuter, så ni kan säkert med dålig mattematik räkna ut hur snabbt man måste agera för att ens kunna få in ett dåligt lås?

Nu är jag full och odräglig. Hörs på och sånt, adjökens!

Tjåpping tapetan!

Osnaggad med nyklippta klor, det är jag!

Var hem en sväng efter att ha varit och hämtat ut mina tapeter som hade legat och samlat damm på Ejes eminenta färghus. Den egentliga siffran för hela kalaset skulle sluta på över 5 svenska tusen kronor. Men med farsans rabatt och sänkta sociala avgifter hamnade hela slutsumman på 3500 kronor. Svenska alltså!

Najs prajs, me like!

Så nu blir det spackla jävulen och tapetsera satan i gatan till veckan, det ska bli en riktigt ungkarlslya här. Ska kapsla in förra ägarens kroppsvätskor, vågar inte att skrapa rent och göra nytt! Alldeles för farligt. Mina fingrar vågar EJ nudda tapeterna som är uppklistrade här och nu.

Ja, när jag var hemma så stötte jag på min största och mest svinaktigaste bror och hans unga söner. Dom gillar mig! Jag ligger på samma nivå som dem. Mentalt alltså! Så jag lekte och skrek loss en aning så dom kunde få somna tidigt ikväll. Lekfarbror? Javeesst!

Nu ska jag tillverka en tonfisksallad inför morgondagens pådrag. Såg att det var 2 till som hade anmält sig i samma viktklass. Så det kommer bli minst 3 matcher för mig! Yeees!

Återkommer lejtör! Tadaa!

Amerikanskt inflytande..



Amerikanskt inflytande har gett resultat!

Brawl!

Foundations!

Jag har försökt att klistra in en massa videoklipp ända sen jag skaffade denna blogg. Gissade att det skulle vara HTML-länken bredvid bildlänken.. Visst, så långt hade jag rätt och det var bara att klistra in koden där.
Men sen hände ingenting?

Vad fan i helvete är det frågan om nu då..


Jag har haft problem med mitt internet explorer en längre tid, vissa menyer och så kallade cookies vägrade den att öppna eller visa. Jag stängde av just det som felade och grejen var fixat.


Trodde jag..


Likt Maktens Ring i Sagan om Ringen så vilade bara ondskan. Den slumrade i ett mörkt land någonstans och bara väntade på en människa med ett lättare sinne att försöka sig på igen. Men tji fick den fan, jag installerade om hela internet explorer!


Jag hade ju inte kunnat uppdatera som man ska efter man har klistrat in koden. "Uppdatera" dök först inte upp för fönstret var för stort och sen när jag minskade den och tryckte på "Uppdatera" så hängde sig varenda kakjävel i datorn. Tur att jag har Mozilla Firefox som backup.


Men nu funkar nog skiten igen, till allas förvåning och förväntningar!


Annars då? Match i morgon i Gävle. Alla som vill se får komma och se. Alla som inte bryr sig ska jag lägga ut en snus på. Och de som försöker bry sig kan få en tandpetare i ögat.


Kl 12.00 startar "brawlet" och med brawl menar jag Submission Wrestling. Filmklippet nedanför förklarar vad det är. Och han som är med i filmen är tvåfaldig världsmästare i just den sporten. Namnet är Marcelo Garcia. Och han kan han!





Fuzzball!



The humor is broad!

Jobb och mat!

Jag sov rätt så mycket igår.

Nästan ovanligt länge! Som sagt, jag somnade när jag kom hem från jobbet, vi 8 ungefär. Och vaknade kl 16. Sen pysslade jag på här hemma tills jag blev trött och less på datorn, då fixade jag fram en film och helt plötsligt låg jag i sängen och började känna mig trött.

Somnade 23.30 tror jag det var, är inte helt säker!

Men innan ställde jag larmet på 07.15 för jag hade tänkt att frakta mitt lagomt så blekfeta arsel till farsans mottagning för psykologiskt underbetalda gatubarn från Kovland. Ja, jag hade jobb kvar att utföra som inte blev klar senast jag var där. Men jag han inte bli väckt 07.15 för den andra psykiatrienheten ringde innan klockan slog 7 och frågade om jag var ung pigg och fräsch och ville jobba ett pass idag.

Jaaveest sa jag, helt nyvaken men dock väldigt utsovd. Heter det utsovd? Kanske utsövd? Jag hade iaf sovit ut ordentligt..

Så jag duschade mina tänder, rensade ansiktet från all skäggväxt och sedan åkte jag iväg. Halv 8 var jag på jobbet, lagom till frukost och information och allt det dära som görs på morgonen. Skoj att bo nära sitt jobb. Stressen finns inte. När jag sov över förut, då jag bodde hemma, och vaknade vid kvart i 7 då visste jag att jag senast var vid jobbet halv 8, ombytt och klar kvart i 8. Nu kan jag vakna kvart i 7, åka till jobbet och vara där prick 7. Vattenkammad och klar!

Nu är jag hungrig. Men mat är det ont om. Så jag ska knacka på hos min kära granne och fråga om han antingen kan bjuda på lite mat eller om jag kan få låna en korvlängd eller nåt liknande. Jag känner inte min granne, Enda jag vet om honom är att han är en han och att han borrade innan klockan 8 en lördag. Sedan dess har jag hatat honom.

Hoppas han bjuder på mat nu då..


MacGuywear

macgajvear

Jag vet inte hur jag ska reagera.. Hur som helst, såg MacGyver när jag jobbade natten igår. Skådespelarna är fruktansvärt duktiga. Är det invandrande Kineser med så pratar dom flytande Amerikanska. Trovärdigt?

Hur kommer filmen att bli? Lika efterlängtad och "bra" som Arkiv X - I want to believe kanske?

Lite off sådära...

Lagomt get-laggad och lite smått hungrig.

Jag la mig vid 8-tiden och jag somnade på en gång. Vaknade 16.00 helt utvilad!

Men tiden flyger iväg, om en halvtimme ska jag infinna mig på dojon, ombytt och klar. Missade gårdagens träning så nu får jag visa framtänderna en aning. (Framfötterna)

Jag behöver lite hjälp dock. Disken bör vara klar innan jag kommer hem, orkar inte se skiten ligga där nå mera!


Ähh, i brist på annat... Kul namn!?


mike litoris

Ödet!

coconut


Rätt åt honom!

Skadar man djur för nöjes skull förtjänar man inte att leva.

Min måndag! (hittils)

Ett par vita Intersportstrumpor säljes till högstbjudande eller skänkes.

Vågar inte knäppa kort på dem men en beskrivning kan jag bjuda på!

Har varit vita (i morse innan jag åkte till jobbet) och väldigt bekväma. Just nu besitter dom onda demoner och jävelskap utan dess like. Efter att ha tappat ut spolarvätska och diverse kemikalier på mina fötter försvann strumpornas livslust och dom började sakta men säkert kväva mina fötter. Kom och hämta skiten för jag tvivlar på att tvättmaskinen överlever dem.

Min dag utöver mina strumpor har varit rätt så lugn! Jag åkte till farsans jobb för att hjälpa till lite, var en massa hyllsektioner som skulle demonteras och fraktas hem mot skogarna, och vem passar inte för ett sånt gratisjobb än just jag i egen hög person? Ja just det. Jag!

Faktiskt roligt att besöka det stället, så länge det är nån dag mellan besöken! Två dagar i streck och man blir knäckt. Och det är bevisat, går inte att bevisa motsatsen heller.

Sen är dom så finurliga dom som jobbar där, min fader och min farbror alltså.

Multisked och diskmaskin, två uppfinningar tillverkade på mindre än 10 minuter.


multisked
diskmaskin

Multiskeden kan man öppna dryckesflaskor som har kapsyl som kork. Diskmaskinen är tillverkad av en avkapad 1,5 liters colaflaska. Bruksanvisning samt funktion; varmt vatten och ett jävla tryck i kranen!

Och eftesom alla skriver priser på det dom gör reklam för så ska väl inte jag vara sämre?

Multisked: Sked, Okänd tillverkare (kanske 1kr på Ikea?) Avbryten kapsylöppnare, också okänd tillverkare, 2kr? Svettstråd, acetylen och odorox 0,50 kr?
Diskmaskinen: Troligtvis Coca Cola, 27.50kr + pant 4 kr

Nu ska jag gå och powernuppa. Fick ett nattpass på min avdelning så jag måste vara utvilad för nattens bevakningsjobb. Har dock träning innan i 2 timmar, kommer troligtvis att gå förjävla tungt att hålla mina falkögon öppna inatt!

Tjofräs och kiss i ansiktet!

Tigerbalm!

Det här är inte bra!

Både jag och Dario har smärtor lite överallt. Han har i bröstkorgen och benet. Jag har på benet och nu axeln!?

Det måste ha blivit nån smäll eller nån vridning efter gårdagens träning..

Men, vad hjälper bättre än detta?

balm













tigerbalsam; producerat av 100% tigerpenis


Så nu går jag omkring i min snart nytapetserade lägenhet och stinker tigerpenis. Jag hade tänkt att gå och lägga mig för att se en film och sen knoppa, men det kanske är lite dumt det? Dumt att låta den dära smeten komma på kudden där jag ska ha mitt vackra ansikte. Chansen att kunna sova efter det är ju lika stor som att Linda Rosing skriver nånting smart i sin blogg.

Nu har jag schemalagt min kväll.

1. Skrubba bort all tigerpenis från min axel med svinto samt kniv
2. Kasta in Ong Bak i min dvd-spelare
3. Placera mig i framstupa sidoläge i min säng
4. Njuta av livet


Återkommer med en recension senare.

Sov över lite då..

Jag vaknade med ett ryck!

Ett kraftigt ryck och med en känsla över att jag hade sovit över. Halv 6 var då klockan, 1,5 timme kvar tills jag skulle kliva upp.. Ingen panik, vi sover en stund till alltså! Meen, jag sov tills larmet gick, snoozade och sen stängde jag av larmet i sömnen, enda förklaringen till att jag sitter här nu.

Enda förklaringen jag kan få fram i mitt huvud!

Telefonväckning fick jag, annars hade jag inte klivit upp före klockan 12. Backlundaren kom förbi och lämnade igen mobilen han lånade av mig i lördags. Batteriknas och ingen laddare med sig, sen bor han i Östersund så det var lika bra att låna ut en mobajl till honom..

Nu sitter jag och inväntar klockslaget 17.00, då ska jag åka och träna. Blir en tung vecka, träna varje dag inför kommande matcher i Gävle. På lördag ska vi infinna oss vid invägningen kl 11.00 för att sedan börja grappla vid klockan 12.00
Jag väger just nu 95 svenska kilogram. En kille till väger lika mycket i min klass, få se om det dyker upp några fler eller om jag får brottas med dom som har tävlat i flera år.

Det ska bli intressant, få se hur mycket lärdom jag har fått av mina timmar på dojon.

Undra om jag ska dra ut och löpa några kilometer?

Idioter!

Helgens försupna vinnare har korats!

Top 3 idioter;

Jag.

Juryns motivering:

Efter en seg start med drickandet kom han igång rejält innan klockan slog 23. Han visade att ett kraftigt fyllerus skulle uppnås, dagen efter och illamående var troligen inräknat. Micke hade svåra motståndare men han gav aldrig upp.
Och trots sin dåliga tankeförmåga klarade han av att inte spräcka budgeten på krogen. Men han tog igen det på taxiresan hem.. Och slutligen när han var hemma spillde han upp en kraftig 30/70 grogg då klockan hade passerat 04.30
Däckade i soffan innan alla hade gått hem vilket ger honom bra poäng.

Magnus.

Juryns motivering:

Efter förlusten mot Sallyhill Sixpack var Magnus väldigt upprörd, enda han tänkte på var att bli ordentligt berusad. Han kom igång tidigt men allt groggvirke tog slut så han fick promenera ner till Ica Kvantum så kvällen kunde fortsätta. Många groggar och en liten whisky senare började han känna en viss ångest, han hade inte fixat frisyren och krogen höll på att stänga, enligt honom. Men frisyren fixade han till, groggen drack han upp och ögonen började himla åt olika håll.
Väl nere på krogen yrade han runt som en nybliven 18åring och ölen sveptes en efter en.
Skämt om svamp på könsorganet dök upp vilket resulterade i en utpsykning av en medåkande kvinlig passagerare.

Kempe.

Juryns motivering:

Började dricka tidigare än de flesta i sällskapet så humorn var redan från början stark och bra. Energidrycker och sprit gjorde honom till en översexuell tjur nere på dansgolvet och han verkade inte alls sänka tempot. Alla som kom i hans väg när han dansade blev på något sätt ägda tack vare hans snabba och inlärda reflexer. Han var inte sen med att hänga på Magnus när det blev tal om "svamp på könsorganet" så han hjälpte till ganska mycket med psykningen.
Gick och la sig sist av alla vilket resulterade i en kraftig baksmälla och mycket tycka synd om sig själv idag.


Vad är man när man har kommit hem från en fest/krogen och spiller upp en stor grogg och dricker upp den?

En IDIOT! Och det händer varje helg. Och alltid ångest av just detta. Men vi jobbar så!


Lite fylla och så!

Gårdagens tema var grogg och fylla!

Dagens tema är sinnesförvirring och ångest. Finare ord för bakis, mucho grande!

Blev en sån dära impulsgrej, helt plötsligt satt det några halvfulla individer i min soffa och lekte tomhals. Blev väl en på tok för många groggar innan vi kom iväg till krogen då! Men så ska det vara..
Väl nere på stan utkasserade vi pengar på en sån dära automat sen sprang vi vidare till ett sånt dära inneställe.

Fast det finns inga inneställen i denna stad så vi gick före alla i kön och sprang in på Olearys.

Otroligt bra jobbat av mig, endast två redbull jäger handlade jag där! Helt otroligt.. Brukar ju bli en 8 stycken när väl är ute. Men inte igår, då skötte jag mig. Jag var städad!

Men uscha, nu måste jag göra det också! Städa alltså.. Näst äldsta broder kommer på besök med sin girlfreund och då kan man inte ha en stökig bostad heller! Nu ska jag svabba och dona.

Det kommer att bli ett halvbra resultat.. Men, jag trivs!

Ja just fan.. När jag kom hem så däckade jag i soffan.
Med nacken hängandes snett åt höger..
Sittandes snett åt höger..
Jag har halvskön nackspärr nu..

Men, jag trivs iaf!

Total förlust!

Då var andra förlusten avklarad!

Sköle Rhinos - Toyota: 3 - 1

Efter en bra inledning med många bra passningar och uppspel steg vårat självförtroende nå kopiöst mycket och vi kunde nästan känna segerns söttma. Det här ordnar sig, det kommer att gå bra var det enda vi sa till varandra.

Sen brakade helvetet lös!

Min högra hjärnhalva bråkade med den vänstra och min lillhjärna tog en powernap och vipps, 1-0 till dem.
Andra målet var jag något inblandat i.. Mitt skosnöre hade gått upp så jag fick byta. Och han som kom in trasslade ihop positionen sin och 2-0 var ett faktum. Bollfan låg liksom bakom våran målvakt?

Tredje målet deras var faktiskt rätt så snyggt. Kan inte säga att det var tur, men det var det!

Sjukt jobbigt att få ligga under efter en bra öppning, självförtroendet sjönk tillbaka till noll igen. Men helt plötsligt var jag pigg och alert igen så jag tog kommandot och passade Sasha som kom springade i mitten och 3-1 kunde skrivas in. Historiskt, vårat första mål på den här cupen. Och det sista..

Bra spelat av oss. Bättre spelat av motståndarna (förutom han som lekte Zorro med klubban uppe i mitt ansikte) Han ska man bara bunta ihop och slå ihjäl. Jävla patrask..

Rehab är på schemat just nu, sen kan det kanske bli en eller ett tjog med groggar?

Jag är helt tom på idéer.. Vad ska man blanda spriten med? Är så frukansvärt less på det jag har kört med i 4 månader, nyskapande är inte min bästa grej.. Blir bara samma och samma och helt plötsligt får man skörbjugg.

Innebandy forfaen!

Då var första förlusten avklarad!

Toyota - Bredsand Stars: 0-7

Nu återstår bara nästa..

Blev inte så mycket spel, vi yrade runt som hesa hönor och hade svettbandet upptryckta i ögonen. Jag kom lite sent, precis lagom till matchstart så uppvärmningen gick käpprätt åt vittolainen! Och det utnyttjade motståndarna. Dom svinen!

Trött är jag. Lika trött som Linda Rosings hjärna! Och destruktiv. Som Linda Rosings hjärna!

Blir en kul andramatch.. Lagen vi möter spelar 12 divisioner över oss och löper omkring som tjackberoende kenyaner. Men skam den som ger sig! Jag vägrar ge mig, det är värdelöst att ge sig..

Nästa match 14.00..

Innan jag avslutar detta meddelande måste jag publicera detta.

Ööuuul

Mitt vardagsrumsbord blev tungt belastat igår. Nästan en svartsäck fylldes av 8 personer! (nästan)




En full-ländad fredagförmiddag

Jag tror mina ord hördes!

När jag kom hem (för ca 10 minuter sen) så låg min post i en väldigt konstig ställning. Dvs ihopknycklad och bara allmänt nerbajsad. Det jag skrev om min vänliga ovänn brevbäraren måste han ha läst! Den fan..

Men det var inga räkningar. Inga värdepapper eller vykort från hemliga beundrare. Eller beundrarinnor!
Bara den dära jävla äckliga tidningen som jag använder som skounderlägg. :)

Men som sagt.. Inga räkningar! Kors i taket och siegh halleluja!

Min dag i storhet.. (helhet)
Jobb på rättpsyk, hela dagen! Vaknade efter 12 snoozningar med ett ryck, kammade luggen och duschade tänderna. Tvättade endast halva kroppen för tiden fanns ej att tillgå till en fullskalig shower. Nyvaken och väldigt oemotståndlig lunkade jag mot min nerfrysta bil som behövde en rejäl omgång med isskrapan.
18 förfrysna fingrar senare var jag på väg till jobbet. Och tack för garaget dom har där, hatar att skrapa is från rutan 2 gånger på en och samma dag.

Det tackar vi för!

Och nu.. Nu ska jag ladda magen med energirik mat sen ska jag åka och träna. Ringde till min lilla gulliga lillebror och bad han följa med på ett pass, men han passade. Bristfällig kondition och självkänsla led han av, så vi skippar han idag!

Hur är det där egentligen, ska man inte träna för att man har för dålig kondition?

Mi habla espaniol?

Tjosnaka!

Efter lite påtryckningar och efterryckningar så börjar (inte) min blogg att ta form.

Har funderingar på att piffa upp den lite, typ fräsch bakgrund, lite tuff reklam som jag inte alls kommer att tjäna nånting på! Och för att inte tala om det jag kommer att skriva om.

Visst låter det bra? Temat jag har nu spyr man nästan av (), eller hur?

Jag kommer förhudligen inte att skriva om nånting alls. Ser jag nånting så skriver jag väl om det, eller så håller jag en viss neutral nivå på vad jag tycker och hur jag tänker.

Det brukar bara vara efter en 5-12 groggar som det blir roligt att skriva om nånting, så det kör vi på!

Men nu försöker jag lära mig funktionen. Bilder och filmklipp gillar jag, men tanken att försöka lägga upp nånting har inte slagit mig än. Det komma senare vafan! Lugna sig..

Dagens roliga grej/detalj/sak; Jag hittade min fjärrkontroll till dvdn. Den har varit borta sen jag flyttade. Jag flyttade i början av november. Kul va?
En sak till.. Jag hittade den där jag flyttade ifrån. I köket. I en kökslåda!


Facking trashcan!

Uppförsåkning med en tandemcykel!

Så känns det just nu, väldigt trögtrampat och slitsamt. Inte nog med att det är trögtrampat, idioten som åker med hjälper inte till! Fruktansvärt irriterande.. Mina dagar känns just så, segt och jävligt. Kanske mest för att känner av en förjävlakylning också? Kan vara så..

Nu har jag ingenting planerat, så idag kommer jag att vara impulsiv!

Hade jag vaknat lite tidigare och lagt mig precis under brevinkastet då hade jag varit jävligt impulsiv! Jag hade nog slitit tag i brevbärarfans hand och dragit in honom genom brevinkastet. Vilken idiot!
Jag menar, vad är det i "ingen reklam & räkningar tack" som han inte förstår?

Enda han kommer med är dom dära minusatrapperna som attackerar mitt redan så tungt belastade konto!

Stryk ska han ha.. Med omnejd!

Lugna puckar! Hockeyklubba..

Då var det dags!

Efter att ha dumskrivit på från en början rätt så ok community så flyttar jag nu ut.

Jag vidgar mina vyer och låter tankarna flöda åter igen. Inte för att jag har nån som helst nytta av det hära.. Eller jo, det har jag ju! Eller hade iaf! Mina agressioner hade jag innom mig efter många samtal med min förra chef som hade många pistolskott kvar i huvudet. Tror han var lobotomerad också?

Min ilska gick över till ord.

Och jag lät ord gå över till handling, så jag började skriva på en blogg istället!

Finurligt va?

Och nu.. Nu har jag skaffat en sån hära blogg.se! Och här kan vi följa alla modeointresserade som skriver om klädesplagg och hur många trosor dom har. Kul liv!

Första inlägget resulterade i mål, eller vad?

Jag hade funderingar på en blogspot bara för att det låter fränt med "spot" men jag fastnade för blogg.se

Funderingar? Skriv för faen!

RSS 2.0