Mjaha?

En bra helg faktiskt!

Mycket lite av det goda och mycket mera av det nyttiga. Har ju varit och tränat hela helgen så jag har inte hunnit druckit så mycket alkohol. Eller mycket, ingenting alls!

Bra va? :) *stååålt kiiile*

Men jag tränade inte 2 timmar ikväll, jag höll i passet. Stående med missbruk av sparkar var hela träningen inriktad på.

Så när grabbarna höll på att öva så började jag höra en hund som skällde.. Vafan är det för musik tänkte jag lite högt för mig själv, men det var inte musiken. Så jag gick iväg från lokalen till utgången. Där fick jag se en kille ligga på golvet, en schäferhund och en kille som manade hunden att skälla sen skrek han på killen som låg ner.

Vad helvetiska satan är det hära skrek jag lite högre för mig själv.. Är det polisen som är ute och har jagat en oskyldig inbrottstjuv ner till C-Hallen på sporthallen?

Men varför har den oskyldiga inbrottstjuven väktarkläder på sig? Jobbar han dubbla skift, kontorstid på väktarbolaget och det andra skiftet hos Björnligan?

Men när jag ställde mig för att kolla lite närmare så gav den andra killen (han som höll i hunden) mig tummen upp.

Jaha, är det roligt tänkte jag eller är det bara en övning?

Så jag tog det första alternativet, sprang in i omklädningsrummet och hämtade ett svärd som Aikido killarna äger, sen sprang jag ut och hyttade några slag mot dem. Efter det sprang dom iväg med svansen mellan benen.

En kul grej var det, väktarövning bland folk med laddade vapen och hunden hade vässade tänder. Livsfarligt! Tänk om jag hade haft min pistol på mig, då hade jag kanske använt den.Jag äger en plastpistol, hade kunnat kasta den på dem.. Ville bara förtydliga det.

Punkt

Träna fifan!

Vad händer och vad borde hända?

Nånting som borde ha hänt kommer aldrig att ske.. Dvs att någonting bra ska ske. Vad är bra och vad är dåligt?

Ehh, mycket scheisse nu!

Idag och igår samt i morgon har jag tränat. Det är nämligen så att en av sveriges bästa instruktörer inom Jiu Jitsu samt Judo är här och ska hålla sammanlagt 10 timmars träning. Först och främst No-GI, dvs utan BJJ dräkt. Sen de övriga 8 timmarna ska vi bara ha dräkt på oss.

Mycket spännande för det är första gången jag någonsin har tagit på mig en dräkt och rullat runt. (dvs sparras) Dräkten blir ju, som så många vet, ett vapen som kan användas till ens fördel. Men är man nybörjare och klen i sinnet så blir det bara nackdelar att ha den dära tvångströjan på sig.

Nypor som Magnus Samuelsson samt leder som en orangutang. Dvs som Magnus Samuelsson! Ja, det borde man ha.. Då kommer man långt i den hära sporten. Nog för att jag brukar använda mina nypor till min fördel (döööhh!?) men idag efter andra passet kände jag att jag inte hade några som helst krafter kvar.

Jag gick in i väggen så det bara small om det, plåster och Dr House kunde inte hjälpa mig, diagnos Overklig alltså!

Meeeen... Dom jag kör mot är verkligen duktiga och snabblärda, så det är mest plussssss för mig. Man lär sig av sina misstag. Om man inte är en crackpundare från Säffle då.

Nä nu ska jag sänka musiken en aning, kan inte ens höra vad grannen tänker längre. Och han tänker högt!! Sen efter det ska jag höja igen för att sedan sänka sakta men säkert.. För att avsluta med en max-volym sen stänger jag av skiten.

Upp om 9 timmar, träna 2 timmar sen vila + lunch 1 timme. Därefter 2 timmar träning och avslut på vårat BJJ läger. Sen iväg och köpa några gamla blommor till morsan eftersom det är morsdag. Sen avrundar vi dagen med 2 timmars kickboxning/thai-boxning.

Antal träningstimmar den här helgen blir sammanlagt 12. Antal liter vatten som inmundigas blir sammanlagt 2 flodhästar på ett år. Antalet brännsår blir 1, ett endaste stort brännsår över hela kroppen. Sen avslutar vi med hur mycket mat jag kommer att låta magen få förföra.. Ja, det blir fanimej jävligt mycket.

Schuuu liter?

God natt!

I dont have the powers!

Jag får många förfrågningar per mail och flaskpost, samma fråga och frågor varje gång.

Hur lång är den?

Ja vad ska man svara på detta? Att svara på flaskpost har jag gjort, men något svar efter det är lika med noll. Har börjat forska lite i det dära nu, och hur fan vet man att rätt person får tag på rätt flaska?

Sen slog det mig.. Ja, det var på träningen, en kille slog mig hårt, att istället för att svara på den frågan så ignorerar jag den totalt. Likt alla farmville-förfrågningar på fejsbåck. I  threw them into the fire!

Vad händer härnäst?

Ingenting.. Bara mörker! (har glömt att betala elräkningen igen) Så nu kanske ni undrar hur fan jag kan sitta här och skriva? Jo ser ni, det gör jag inte. Jag sålde stolen så jag kunde ha råd med elräkningen!

Allt är relativt. Det lärde jag mig utav en känd vetenskapsman med vitt hår och ett väldigt lustigt utseende.

Just precis.. Boris Jeltsin! Jag lärde mig hur man sänkte så många snapsar på så kort tid som möjligt, det är väldigt relativt!

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK (en lång och hög sådan)

Har somnat 3 gånger framför datorn i datastolen och 2 gånger framför tvn i soffan. Kanske dags att be grannen bära över mig till min egen lägenhet? Sova i min egen säng?

I´ll do it!

PS.

I morgon ska jag genomgå en läkarundersökning. 10 år efter lobotomin, only a regular check.
DS.

Smack my bitch up!



Så här ser mitt sovrum ut. Enda nackdelen är att man får så många epelepsianfall innan man ska sova. Bästa funktionen är väckarklockan. Graaande! Eller?

Eli Demiskinos



Den här filmen däremot är mycket sevärd. Se den och håll med! Annars går jag och köper en popcornpåse för att sedan kasta den i ansiktet på dig.

Borderpass FAIL !?



Tjocka Amerikaner med pistol och makt = livsfara för hela världen. Och Kanadicker!

Filmhelvete!



Förmodligen den sämsta film jag någonsin har sett. Och ja, jag såg hela filmen.
Jag trodde det skulle hända någonting spännande, likt en skräckfilm då fiolerna börjar
skrika.. Men IKKE!

Så om ni får för ett att se filmen, gå och spy först. Sen överdoserar ni LSD. Sen luktar ni på mina använda jobbstrumpor. Sen lyssnar ni på Best of Sven Volters, 2 timmar med dallriga repliker.

"Starring Mads Mikkelsen, the man who doesnt say a facking word in the entire facking movie." -Bigmike 100520

Snus!



How do you snooos? Aj snosing on the partys fifan, its called "partysnusk"

Ge mig ett sådan dära peacetecken!

Jag skulle förhudligen inte vinna några häftiga snygghetstävlingar just nu.. Orsaken sitter i pannan. Och resten av kroppen!

Mjergh!!?

Gym från 17.15 till 18.45, efter det kastade jag om kläderna och traskade sedan in på klubben och körde ett stenhårt pass MMA i 2 timmar. På gymmet körde jag bara rehab-övningar för min söndertrasslade högeraxel, så jag hade energi kvar till att utföra både det ena och det andra.. Och har jag tur blir det den tredje!

Några tekniker, lite lätt fys sedan small det bara. PANG! Sparring, ta en ofrivillig kamrat och spöa sönder honom löd våra order. 5 minuter är inte mycket i fotboll men det är en evighet på mattan eller i ringen.

Sköna tekniker, många sparkar och ännu mera slag. Men inga slag med högern för den måste läka klart först. Jabb jabb jabb, block block block, jabb och spark. Så såg min gameplan ut. Sen jobb på golvet, lura både hit och dit för att avsluta med en triangel, armbar, anaconda och till sist omoplata.

Detta kanske låter som rappakalja för den oerfarne.. För det är ju det! Men för den som råkar ha hört eller sett eller åkt på någon av dessa tekniker vet både hur det ser ut och hur det känns.

Men idag råkade jag fastna under en kille (låter kinky va?) och när jag skulle ta mig till en förjävla mycket bättre position råkade killens kardborre på benskyddet skrapa i mig. På pannan. Lång reva. Röd i ansiktet. Det bränns. Aj. Fult. Fisk!

Men det som inte härdar det dödar. Så nu ska jag smörja in ansiktet och mina förlängda genitalier med tigerbalsam, sen ska jag dansa korvdansen för att sedan somna raklång i min egen avföring.

God natt.


(det sista jag skrev kan hända att vara påhittat, kanske somnar om en timme eller fem)

Kul kille!



"Två glasspaket från ICA var ute och gick i värmen. Då sa det ena glasspaketet
till det andra glasspaketet; -Kom nu så smälter vi in!"

Ja det är humor när den är som bäst.

Roast på Berns nästa?

Religion



Det hära med religioner och gudar etc etc.. Det är ju, bara skitsnack. Visst är det så? Men utan religion raserar allt. För vad finns det att bråka om då? Zietgeist har ju forskat lite i det dära och, för ett bra tag sedan, lagt upp en liten dokumentär om hittan och dattan. Här ovanför har jag lagt upp 3 filmer om religion. Mycket intressanta, så koppla av och sätt er och lyssna på det dom har att säga och det som sägs. Har du/ni barn eller en skitnödig hund så kasta in dem i badrummet så länge, detta tar inte alls så lång tid.

I want you to get mad!



Filmen Network från 1976 är en klassiker. Allt han säger är sant, men ingen har tagit åt sig det.
Förutom The Prophet.. Han gjorde låtjäveln Recession och tryckte in de klassiska citaten! (2.08 in i andra videon)

Be patience.. If not, i will go and get my mad suit on!

PS. Duktig kille va? DS.

Run waterboy, run!



Nästa idé, ge dessa skor till Usain Bolt (fast strl 54) och låt han få springa lite på vattnet.

Small badaboom



Det är vad jag alltid har sagt (fast utan att mena det) att storleken har ingen betydelse. Capiche!?

Windows sounds



Ahhhh... Windows 98, what a OS that was!

Kalas och SPRIT! (?)

Arken, ToysRus, Barnkalas, Sibylla, Hemma.

Det har jag gjort idag alltså!

Eftersom jag misshandlade levern igår så vägrade mitt goda sinne köra min brummomobil idag så jag lät pamma och mappa hämta upp mig istället.. Barnkalas, brorson, 4 år... En svår uträkning vad man ska köpa blir det för inte fan är leksaker gratis!

Fiii helvitto, leksaker överallt och prislappen understiger inte en full tank på Jet.

Ehhh, innan leksaksaffären handlade vi lite mat till den dära bisonråttan Winston på Arken. Och priset på den säcken understeg inte heller en full tank fast denna gång på Kjell!

Dyrt att leva och ännu dyrare att vara en duktig konsument som får sveriges ekonomi att rulla runt. Tur att de röd/gröna inte har suttit i makten för då hade bränslepriset och kilometerskatten stigit ytterligare. Ekvationen blir så hära då; Åkare tar mer betalt för att frakta varorna, handlaren måste betala åkaren ännu mera så då måste han höja priset ytterligare, vi som ska handla varan får betala mer för skiten och då börjar vi klaga.

Skit samma, åter till det jag snaskade om!

Ut från arken, till barnkalas och utlämning av presenter. Busa med barnen, dricka kaffe, äta bulle. Börja bli hungrig, åka hem, bli bjuden på Sibylla av pamma och mappa, äta, bli skjutsad nästan ända hem.

Och nu sitter jag här, trött och sugen på nånting gott. Glass och fruktcoctail får det bli. Sen till veckan tränar jag bort det onyttiga jag har ätit idag samt druckit igår!

En bild på ett 4-årigt babybarn


Pappan till barnet har en större barnvagn till sig själv

Dooorguuuuaaard



Tjefta inte mäd en dörvackt åm han er rakad ock hota inte mäd at knula hans mama.

Ja men blogga idiot!

Ja men åhå, ge mig en grogg!

Kvällen började här hemma, fortsatte hos kempe, avslutades på krogen. Och hela tiden var det Kapten Morgan som var inblandad, i allting också!

Den jäveln förstörde min sommar, inte fan ska han förstöra min vår.. Då blir jag ledsen över alla mina 3 ögon!

Men för övrigt så var kvällen lugn, bara en snabb visit på Allstar, några kapten sedan utgång från krogen och sedan vidare med personlig avhämtning av ett sällskap jag inte alls kände. Men det gjorde kämpä!

En fransk varm hund på Kjell, sedan en snabb skjuts vidare hem.. Och där utanför stod vi och snackade om allt mellan himmel och underliv. Det bara flöt ihop! Inget samtal är för dåligt i fyllan har vi märkt, för man kan prata om allt och inget i flera timmar utan förståelse UTAN att någon klagar eller inte förstår!

Men nu ska jag avlägsna mig, för min förståelse börjar bli förkrympt och bortglömd totalt, lika bra att sova då.. Man har inget att komma med dvs! :/

God natt och auf wiederschnitzel!

Taefling 2

Då var denna tävling över fifan!

Bra presterat från våran klubb igen, skitskoj att se.

3 tävlande åkte ner. En kom hem.

Eller?

Nä, 3 tävlande åkte ner från sundsvall, en coach var med. Jag vann en och fick en oavgjord. Mårten fick en vinst och en oavgjord. Alshammar fick möta 6 st, 3 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Jesper vann alla sina 3.

Fyfan, deffningen är klar nu. Så istället för att våldföra sig på laxen samt salladshuvudet nå mera så åker jag till morsan och får grillat istället. Kanske en stark jävla öl till? Vem vet.. :)

Kul jul, trött som en utarbetad slavarbetare från ytterhogdal. Ge mig mat och sömn, helst intravenöst.

God natt!

Grappling fifan asså

Dagen D -1.

Eller ska det vara + 1? Nä, det är i morgon dagen då det ska ske, så det ska fanimej vara Dagen D -1. Och i morgon åker vi ner igen, down to Gäfle för att täfla i fubmission frestling.. Ska bli skoj, har deffat hela veckan inför det hära.

Gick sådära, allt fett är kvar men innuti är allt borta. Sop-rent, inte en matbit så långt ögat kan nå. Om någon vågar kolla dvs!

Nu ska jag iväg och handla energidrycker och diverse tillbehör så jag slipper svälta efter invägningen och under tävlingen. Förr-förra gången åt jag ingenting och det var mindre bra för prestationen. Inte presentationen, den skippade vi dååååå...

Den här gången är vi 4 st som ska trängas i en bil. En som tävlar i fläskig övervikt, Mårten, en som tävlar i undernärd tung-vikt, Jag, ett mellanviktsmongo, Alshammar, och en fanbärare, våran tränare.

Ingen Born To Fight hinner vi med för denna tävlings skull. Sen skulle inte svenska mästaren i 82-kilos klassen tävla heller.. Dom hittade inget motstånd och det hade varit dumt att låta han gå 5 ronder skuggboxning. Inte så jävla skoj för publiken att se en över/sönder-tränad thaikickare gå omkring och spöa sin låtsaskompis Målgan.. Skittråkigt om jag får uttrycka det som jag vill.

Mjorå så att ehhhh!?

Nu; Närmaste Ica (kanske den näst närmaste också) fram med penningpungen och in med den andra, plocka det nyttigaste och dyraste på hyllorna samt det som innehåller mest socker i dryckesform. Sen hem igen och sova.

Peace out och tjofräs!

Gnyyyyyyyl

Körskoleelever och parkeringsböter..

Jojo, det snärtar fint på tungan, men inte i plånboken och mitt lugna och fina inre! Perkele voivitto.. På farsans jobb, tidpunkt 11.14, min bil stod felaktigt uppställd, det kan jag inte neka många timmar på, men orsaken är att den nya ägaren vill att vi ska hyra parkeringsplats av honom.

300 kr månaden per bil. Vi är 4 st som jobbar där.

Och farsan och min farbror har jobbat där i 25 år och aldrig behövt hyra någon parkering.. Nu får dom inte stå utanför sin egen port längre.

Sen börjar dom 8.00. Resten av folket som parkerar på "gratisparkeringen" börjar kl 07.00. Så visst fan tar dom platserna före oss. Så vi måste gå runt hela långa byggnaden för att öppna porten. Kanske okej när det är sommar, men inte när det för varmt på sommaren. Och verkligen inte okej när det är -25 och 50 cm snö.

250 svenska drachmer ska jag betala innan 8 dar, annars kommer den fetaste på Norrlands Bevakning att göra en striptease för mig i mitt eget hem. Så det är fanimej bäst att betala.

Sen på vägen hem.. Stressad, svettig, arg och glosögd. Tog vägen genom stan för klockafan var inte rusningstid och jag var äckligt less på att ta den dära konstiga mellanvägen mellan stan och granloholm. Men jag kom bara till rondellen vid IP (där vid Statiol City) för där tog det stopp.

Körskolebil. Röd. Volvo. 5 bilar före mig.

Den fan som satt bakom ratten var en velig jävel, en sån dära som stannar vid väjningsskylten och kör inte förrän det är fri sikt på 2 km. Och det kan ju gå jävligt bra i stadskörning har jag läst. I en Ding Ding Värld. Bra tidning för övrigt, mycket onaturligt och många hemska insändare.

Ungefär som Dagbladet.. (www.dagbladet.se)

Nåväl, var va vi?

Rondell, körskoleelev, idiot.

Tack.

Den vägrade köra. Ett tåg hade hunnit starta och kört in i rondellen, men det vägrade denna IDIOT göra. Jag ville bara byta körfält, ställa mig bredvid den röda bilen, visa att dom ska veva ner rutan för att sedan spy ner både föraren och medpassageraren.

Men jag la i ettan, varvade upp, två svarta streck, i med tvåan och omkörning i rondellen.

Folk tittade konstigt på mig.

Jag blev alldeles grön.

Jag blev Bruce Banner. (Hulken, för ni som är inkontinenta)

Lejfy



Hur kommer den hit till hamnen då?
-Så, Vi brassar på, vi kör va.
-Vi har en släp som bara drar i helvete som stoppar in va

Dragrejsing



En sån hära skulle farsan ha när han skottar snö på vintern. Bara koppla i och dra
utav helve! (som leifi skulle ha sagt) Alldeles för sakta skulle min farbror tycka.
När han klipper gräset är det däckskrik i varje kurva. På gräset alltså. *skriii*

Chatroulette Speed Painting



Snajsigt, killen har skillen med pillen.

Wash wash




Vilket land? Jo, U.S and A. Ovanligt...

Skrives dårå

Äre nån som vet hur jävla full jag är just nu?

Nä just det, behåll era känslor för er själva då. Facking shät!

Hur som helst, vi var på fest ikväll. Grillfest med tillhörande alkoholmedtag, dvs drick er redlös så ni ej behöver gå nåmera. Och javisst behövde inte vi gå ikväll, för syrran körde oss!

Från sundsvall till härnösand och tillbaka, en jävla tur och retur!

Maten var det som behöll oss i chack matt, annars hade vi våldtagit för att överleva denna vildmarksfest.. Fifan, en liten grill på 12 hungriga personer + mig och Andrea. Fyfan, vi hade med oss 1,2 kg kött som skulle mätt oss, och det var i tanke att ingen annan skulle snatta ifrån våran lilla kasse, men så blev det. Syrran och brorsan samt Patrik slet tag i varsin bit innan vi kunde tillfredställa våra tjocka bukar. Facking shät, dålig stil och lite kött.. Det är vad jag tycker.

För inte fan räckte 0,521 kg kött för mig (det var min köttbit som ingen hade rört ännu) så min lilla (stora) mage kurrade och brummade hela kvällen igenom. Sen att vi (jag) tillfredställde den med sprit och öl istället för mat gjorde inte saken bättre.

Mycket sämre..

Jag blev fuller och somnade i bilen på vägen hem!

Så nu sitter jag här med Max Mål värd 216 kr. Kul liv, vart tog vägen och beslutet snett samt fel? Jo, att beställa från en berusad Ung och Snygg kille kan ha sina begränsningar, för inte fan säger han Nej. Nej Nej Nej, han säger Ja Ja Ja. Först och främst till mat mat mat.

För att göra en kort process ännu kortare så säger jag Godnatt godnatt godnatt samt puss & kram samt tjing tjing haej. /Slutskriberat kl 03.49

RSS 2.0