Åhh naaeej!

Hilfe!!

Eller hilfe.. Perkele kanske är det bästa låneordet just nu?

Jobbade igår, 7-16 och efter jobbet drog jag ju såklart hem och laddade upp innan träningen. Men idag var jag så mentalt jättetrött så jag gick och la mig ungefär en timme innan det var dags att byta om och svettas lite.

Och vad händer då?

Sover över, larmet på mobilen var avställt och hela planeringen och uppladdningen var som bortkastad. Tjygo ett och fämtån vaknade jag och då var träningen helt slut! Fifan, längesedan jag sov över nu.. Och inte nog med det, träningsavgiften skulle vara betald senast idag också!

Så nu blir det till att ställa sig fint på knä och utföra ett långsamt och för mig väldigt obehagligt arbete framför min tränare..

Skura ren mattan med bakteriedödande medel!

Hmm.. Bara jag vaken i min lägenhet nu vilket är jävligt bra och normalt. Hade det varit någon mer här så har jag gått och blivit pappa eller förlovad. Och det är inte att föredra i dessa dystra tider!

Täcket på kroppen.. Check!

Soffan framför tvn.. Check!

Film av bättre genre i dvd-spelaren.. Check!

Check or Fold?

Tjäck!

Lite skoj!?



Leslie Nielsen är bra!

Mafia!



Denna film är grunden till all min önskan att bli en Maffiaboss..  Eller?

Obs, man kan inte se Casino eller Gudfadern om man har sett den här filmen!

Lite treaning!?

Ljumsk-brott?

Lung-brock?

Lömskt-bråck?

Brock Lesnar?

Nä, bara ont i höften.. Kan inte lyfta högra benet ibland, sen värker det i vänster lår och knä ibland. Överträning? Kan hända, eller bara dåligt uppvärmd och sen en muskelbristning på det!

Underarmarna värker mestadels, känns som att man har använt en gripmaster modell XXL och superheavy i flera timmar, men det är bara grapplingträningen som är lite extra hård just nu.

Boxarskalle, många hjärnceller har blivit mördade på bara några månader så talet och tankeförmågan har reducerats några procentenheter.. Från 27% till 25%! Glad

Underhudsfettet minskar, musklerna byggs på, lederna tänjs ut och reaktionsförmågan förbättras.. Träning ger resultat, no doubts about that..

Men man är förjävla trött mestadels när man är ledig, och ibland får man offra det som man så gärna har sett fram emot.. Exempelvis fester och umgänge, men whattafack!? Man är ju ung och många dagar kvar att lösa den bristen på.

Ett smart och bra inlägg från en underbetald samt utarbetad proteinryttare från Sundsvall.. Inte så pjåkigt va?

Babaaiii!

Pörr!



Det ska vara porr!! Och musik.. Och sen en mix utav det! :)

No sleep fifan!

Roligaste natten på länge!?

Så fort jag la mig för att sova så började kroppen att vrida och skaka och fötterna började att frysa. Så jag klev upp och åt lite, satte mig vid datorn sen gick jag och la mig igen..

Men då blev jag pissnödig och på så vis blev jag tvungen att besöka min ståtliga toalett.. Och så här höll det på hela natten! Tror jag gick på toaletten minst 6 gånger och urinerade lika mycket varje gång. Inte nog med att jag inte kunde sova, jag var hungrig hela tiden också!

Banan efter banan, sen macka efter macka.. Hungern försvann en liten stund sen dök den upp i samband med att jag var tvungen att gå på toaletten igen!

Kul liv, och nu ska jag åka till jobbet precis när jag började bli lagomt trött och behaglig. Vad är det för fel? Åkte jag på för många smällar igår på träningen kanske? Fullmåne ute eller? Har inte märkt av någon pälsodling eller huggtandsutväxt, så det är inte månens fel..

Kommer att bli en fruktansvärt lång dag idag!

Schöön dag!

Extremt lediga dagen modell lagom!

Ja eftersom jag var ledig idag tänkte jag vila ut ordentligt, snusade till halv 1 ungefär. Vaknade till av att min neighborre Lukas ville ut och bränna lite underhudsfett. Så jag klev upp, käkade och sen stack vi iväg.

Promenad mot sidsjön i ett behagligt tempo!

Istället för att följa med strömmen så gick vi mot färdriktningen, bara för att kunna stöta på folk man kanske kände och så vidare. (och för att spana på lite lammkött) Tvåhundra unga mammor med barnvagn samt en stålmorsa mötte vi.. Stålmorsan gick ensam, eller gick, hon sprang tamefan med den dära jävla barnvagnen. Tror att hennes unge kommer få susproblem i öronen efter den språngmarschen! Hon sprang som en maratonlöpare på extacy!

Sen mötte vi självklart unga damer som hade jävligt tighta kläder på sig och det gillar vi så klart! Så pass mycket så vi gärna vänder oss om och tittar lite extra. Men så smidiga som vi är så tittar vi precis när dom vänder sig om för att kolla på oss!

Fast det smidigaste är väl ändå att kolla bak när man har blivit förföljd av en jävla stalker, ögonkontakt av tredje graden följt av några ångestfyllda blickar.. Då är det bara att sänka tempot och släppa förbi henne. Fyfan!

Efter det stack vi hem, jag kokade på lite lax och stekte lite ris sen powernappade jag tills träningen började. Stenhård träning, mycket stryk idag, både ge och ta, sen en skön stretchingstund ensam i bastun. Och sen hem..

En stor jävla portion gröt, fyra storkägg och en övergödd banan senare är jag klar för att inta framstupa snarkläge.. Jobb hela dagen i morgon sen träning efter det. Skönt liv!?

Auf wiederschnitzel och mozel tov!


Jahaja!



En stor gåta för mig just nu.. Hur får piloten plats i den lilla saken?

Brumma!



Brorsan var ju och tävlade i helgen uppe i Sättna, gatbilar vs gatbilar. Denna film är filmad i smyg av en smygbög, och som ni ser så smyger brorsan verkligen in i mål. En sån smygfis va?

Bra tid för övrigt, nästan rekord.

(ps, det är egentligen nån annan som filmar och nån helt annan som kör! ds)

Hoppetihopp!

Hoppus omkringus utan någus som helstus hejdus på kroppus? Toooka!


Jaha, sen då?

Stress och tristess!

Tanken var att kliva upp halv tio, åka till Sättna och checka in när gatbilarna skulle rejsa 402 meter, dragracing alltså. Brorsan skulle ställa upp med sin preppade lilla bil så visst fan fanns det en anledning till att kliva upp och åka dit då!?

Men nej, snoozade i över en timme!


Lika bra, för jag hade årets första innebandymatch klockan 12.55 så det hade blivit rejält med stress om jag hade åkt till Sättna. Matchen för övrigt gick bra, trots oavgjort så köpte alla vi spelare av det.. Ovanligt nog! Blod svett och testosteron brukar det vara när det är korpmatch men inte idag!?

Efter det, upp till skogen, fixade datorn som hade fått aprunkcyndromet (stod och hackade men ingenting hände) samt käka lite middag.. En pizza från närmaste pittseria!

Sen hem.. För att endast byta väska och bege sig mot nästa destination; Timrå J18elit. Samma som förra helgen, men denna gång ingen utstrypning från min sida! (kors i taket)

Matchen började 18.15 och slutade 20.30, ner mot stan och tog en snabblunch på Mackedonkjäveln för magen kurrade som en tok! Men när maträtten var avklarad ringde det skyddat nummer på mobilen.. Jaha, kanske vill att jag ska jobba i morgon tänkte jag, och svarade..

Ingen kan jobba inatt, kan du? Vill du? Får du samt Vem är du?

Många frågor blev det, och jag svarade jag på samtliga. Så nu sitter jag och dumskriver för det verkar vara lugnt på avdelningen. Ett pluss med många "s" och ++++ är att det är UFC 103 inatt, och då är jag ju jävligt vaken.. Så gissa vem som kommer att se det LAJV då?

Nä, det är jag! :)

Så tjing tjong fylleskallar, vakna upp med dålig erektion och kraftig skallebank i morgon. Det ska inte jag göra, jag ska vakna upp till ett satans larm! Match 13.00, gå och lägga sig 07.30 om det står sig väl med avlösningen..

Kul liv!!?

En vanli?

Lite småless på en fredagkväll kanske?

Sitter och ska uppdatera på en sida som har haft gigantiska problem med att just uppdatera, för man flyger ut och man får börja om med allt man gjort. Och det är jobbigt! Förut var det enorma problem att ladda upp bilder för helt plötsligt loggades man ut eller så vägrade sidan bara utföra det man beordrat. Nu blir man utloggad när man ska posta en ny postning.. Och när man har skrivit sitt hela livs memoarer så vill man ju gärna inte att det ska försvinna bara sådära! Tur att jag inte har CS-syndromet (slå sönder tangentbordet och pissa på skärmen) utan jag behåller mitt lugn..

Jag springer in i sovrummet och dunkar huvudet stenhårt i sängen OCH väggen samt skriker diverse könsord riktad mot en målmedveten folkgrupp; A-kasseanställda.

Nu ska jag inte upprätthålla er längre, så jag springer in i köket och kokar ihop några mackor, sen lägger jag mig ner i soffan och slår på Johan Falk 2 starring Magnus Uggla och Björn Öhrn i en den Öst-Tyska omretuscherade versionen av Benny Brundikes (han som grävde guld i klon-diket med Per Gessle) version av Lotta på krukmakarkullen.

Där får vi se Johan spela en brottsbekämpande naprapat som har fått nog av nålar och illaluktande ryggrader. Och han har fått nog, mycket nog av allt! Han fick så jävla mycket nog så han avslutade inte ens inspelningen utan bröt sitt kontrakt (och skenbenet) och sprang iväg. Då är man trött och less. Med sig vid sin sida har han sin bortdomnade springpojke Magnus Uggla som endast fick den rollen för han var så jävla kortväxt och krullhårig.
Allting utspelas i Ullared i nutid, alltså blir det svartvitt och inga specialeffekter. Det står innevånarna för själva.

Nu blev jag jävligt trött och hungrig, så jag skippar fortsättningen!

God natt..

The story of the farthring

Har du tid över?

Har du trånga underkläder på dig? (det ska skäras in ordentligt i arslet)

Är du oskuld?

Har du tagit någon oskuld?

Vill du stjäla en oskuld?

I sådana fall kommer du inte till himmelen, för att ta något är ju att stjäla, och har vi någon gång läst eller hört talas om de 11 budorden så vet vi att stjäla är jävligt dåligt!

Men det är inte det jag ville ta upp nu, utan en sketarolig film som man bör se när man är som tröttast och mest uppstressad. Du bör helst vara på väg nånstans, typ ett viktigt möte eller bestämd träff med din kk. Då är det som sketaroligast att titta på!

Sen är det ett krav att man ska ha sett Sagan om fisRingen innan man ser detta, helst första delen.. Och att läsa en bok ger ingenting mer än nackbesvär och inlärningssvårigheter längre fram i livet.



Nu blire träning! Tjoflöjt..

Efter att ha legat och verkligen slötittat på både Sopranos och Gudfadern hela dagen känner jag ett väldigt sug att leka Mafioso.

Eller så är varenda kroppsdel helt utvilad och verkligen skriker efter att få göra någonting! Och vad fan, det ska jag ju göra.. Har träning om 45 minuter och då ska kroppen verkligen få känna på smärta.

Samt blod, svett och tårar!

Sen skadar det inte att testa mina nya grejer jag har beställt och fått hem heller.. Ett par Thaishorts modell Twins samt en burk med pulver. Vitt jävla pulver som ska få en att bli överexplosiv och uthållig. Rage x2 heter den skiten! Och tro inte på fan att hela kroppen börjar klia efter en kvart bara.

Träningen ikväll kommer att bli wonderbaar!

Twins
mina nya Twins No Fear modell XXL som på mig ser ut som XXSMSLSLLSL

Rage
kattmynta för mig och smakar som en god grogg samt får mig att bli galen!

Precis som en god grogg och en kort kort kort kort kjol.. På ett par ben! Womenleggs dvs.

Wåmanbones!

Kennedy Blockéus vs 2.1



Äntligen är den här.. Gymkhana 2.1 starring Go-cart vs Subaru!

Sån dära shityfaj!

Hur många procent av befolkningen använder skitify?

Typ alla som är rädd för att någon från antikräkbyrån ska komma och knacka på dörren för att man har råkat ladda hem en låt med Magnus Uggla. Typ varenda jävel..

Och om man inte har köpt spotify så har man ju reklam hela jävla tiden vilket är extremt jobbigt. Man blir väldigt illamående och man vill bara hoppa sönder datorn samt säga upp sig från sitt jobb.

What to do undrar säkert den dumma fan som först och främst funderade på att spendera några hundra kronor på att köpa skiten! Ja, testa att ställa om lite inställningar först..

Exempelvis;

Tryck på fliken "edit" -> preferences.
Vid "Proxy" ändrar du från "auto-detect" till "HTTPS".
Vid Host skriver du in: 213.203.241.210
och vid port skriver du: 80
Username och password lämnar du blankt.
Skrolla längst ner klicka Aply, starta om spotify.


Funkar inte skiten så testa att googla "spain proxy" eller "italy proxy", kopiera ip-adressen och ersätt den gamla. Det bör funka, men troligtvis så kommer brandväggen att bli heroisk (eller heroinist) och vägra låta detta funka..

Så då är det bara att röka en blöt jävla cigarett och rosta mackor i badkaret samt lyssna på några hundra låtar med Håkan Hellström.

Lägre kan du inte sjunka! ..om du inte är skelögd och försöker ta flygcertifikat. Eller döv och försöker få jobb som tolk i ett krigshärjat område. Typ Iggesund?

Slutdiskuterat och god natt!

Grand slam US!



Han är skicklig att hantera bollar mellan sina ben den dära Federerer.. Fefeder.. Fedrer... Roger!

Hockey fifan!

"Hockeyspelare anklagar hockeydomare för försök till dråp alternativt våldtäkt."

"..Men tar tillbaka anklagelserna efter att ha tagit av sig sitt svettiga underställ och fått frisk luft."

Så kunde det ha sett ut om hockeyspelaren hade gått till tidningen efter gårdagens match, Luleå - Timrå. J18 elit, inte elitserien alltså. Vid ett bråk vid Luleås målvakt försökte jag styra bort en Luleåspelare genom att ta tag i axeln men runt halsen, på så sätt får jag bort spelaren på bästa sätt. Och försöker han ändå trycka framåt så stryper han ut sig själv medans jag står still.

Kul match för övrigt, bra hockey! Och för annars övrigt så slutade matchen 2-1 till Timrå. 2-2 hade varit rättvist. Yeah man så är det!

Och nu ska jag jobba, tjipp tjopp!

Brao Saound!



Hållplats - plats + med, den är bra va? (håll bara med)

Vem har ätit upp våran hund?

Idag efter att jag hade skjutsat min inneboende till busstationen så åkte jag och tränade en liten stund. Blev ungefär 1,5timme MMA sen en halvtimme BJJ. När jag började känna att musklerna gjorde myteri samt andningen la av titt som tätt började jag tänka på refrängen.

Refrängen på en låt alltså.. Jävligt skönt att nynna på en låt när man sparras. Lite Usain Bolt över det hela!

Men när blodet slutade pumpas runt i kroppen så slutade jag träna. Istället för att bege mig hem till tonfisk och hårdbrömackor så åkte jag upp till skogen för att hälsa på alla sorters djur som finns där. Sumpbävern är utomlands (min syster) och har jag tur så är den lilla gnagaren hemma från Boden.

Idag var han hemma.. Så nu skulle ha få stryk! Glad

Men jag orkade inte. Var helt finito i kropp och själ. (och stjärt, hade ätit stark köttfärssås dagen innan) Så jag inväntade bara mina päron till föräldrar. Dom var och hämtade lite älgben för brorsan hade precis fällt sin första älg.

Snubbeltråd och en bild på hans gamla och utslitna mattelärare i högstadiet fick den stackars tjuren på fall!

När dom kom hem blev det som vanligt historier.. Denna gång om våran lilla bäver. Winston alltså, hunden som ser ut som en råtta! I torsdags skulle morsan hänga tvätt ute, så hon gick in i tvättstugan för att hämta tvättkorgen, och då följde hundkräket med in dit. Sen gick hon ut och började hänga tvätt, men när hon precis skulle börja hänga så upptäckte hon att Winston var borta.

Både morsan och farsan började leta.. Överallt! Och farsans busvisslingar kan man inte missa, dom är som Hesa Fredrik dvs VÄLDIGT höga och VÄLDIGT jobbiga. Men ingen hund! I över en halvtimme letade dom men kräket vägrade komma.

Då hängde hon klar tvätten, gick in med tvättkorgen i tvättrummet. Där möttes hon av en galen bisamråtta.. Den stackarn hade blivit utlåst inne! Sen var han väldigt bekymrad över vem fan dom hade sprungit omkring och letat efter i över en halvtimme, för sånt märker man på hundar.

Dom kollar på en med en helt oförstående blick, sen går dom och dricker vatten eller biter på sitt ben. Och slickar sig mellan sina håriga ben.

Nä nu jävlar blire Sopranos sen bums filibabba ner i sängen, jobb i morgon klockan jävligt tidigt..

God natt och tjing tjing haej!

Fyfaen!

Något som får mig att bli äckligt illamående och väldigt hatisk är alla dessa jävla videbloggar på små äckliga (även stora och äckliga) tjejer som står med sin jävla äckelkamera vänd mot spegeln och rör om i håret i tron att dom blir snyggare då.

Alla har väl någon gång sett detta fenomen och förhoppningsvis stängt av och inte sett klart skiten!

Och rösten är också en unik grej som dom har fått till. Gungig stockholmska med låneord och uttalanden från grekiskan. Tror även att det är lite jiddisch med ibland, för det låter så jävla vidrigt när dom pratar.

Fan, det är mycket som irriterar mig just nu känns det som. Och då är det samma tema än, idiotbloggbarn.

Exempel..

"Hej alla läsare, hur mår ni? Idag ska jag ut på stan och handla kläder. Precis som jag har gjort varje dag ända sen jag fyllde 12 år. Vad ska ni göra?"

Är det ett forum eller? Vem fan bryr sig..?
 
Usch och fyfan vad tråkigt!

En härlig helj

Och precis DÄR var helgen slut.

Jag är också slut efter helgens bravader! Inte för att jag har gjort något extremt.. Inte en droppe alkohol har slinkit ner heller. Enda jag har gjort är tränat, fysat, tränat, pluggat, sovit, ätit, tränat och pratat i telefon. Kul liv?

Fredag.. Vad fan gjorde jag då? Har ingen aning, minnet har övergivit mig sedan länge. (tror jag var 9 år ungefär)

Lördag.. Fys, cooper, regeltester för att kunna vara hockeydomare etc. Sen på kvällen var det släktmiddag och det vanliga; utpsykning och ett jävla liv. Fast på ett bra sätt!

Söndag.. (idag) Har jag haft fys på isen för första gången sedan mars tror jag? Gick bra, enda jag kan konstatera är att jag måste köpa nya skridskor. När jag ska vända tar jag ut svängen som en långtradare och det går ju inte så jävla bra när man ska vara snabb och alert! Sen har jag lirat lite hockey också, fick även dela ut en bröstvärmare och det kändes jävligt skönt. Men i 2 hela minuter fick jag skämmas för detta för killen var inte puckförare.. (interference)

Sen har jag sovit, sen tränat MMA. Skönt som saitan (att sova alltså) sen var det ännu skönare att träna. Många sparkar på smalbenen och en hel del krokar på mitt välskapta huvud. Underbart att få lite stryk ibland.. Lagenligt stryk utan reprimand!

Nu blir det mat. Sen sova. Före sova Sopranos. Före Sopranos ett telefonsamtal. Efter telefonsamtalet mat. Sen Sova. Före sova borsta tänderna. Sen sova..

God natt!

Vita bönan hörnan!?



Han är bra.. Mycket bra! Derek Roddy, Chris Adler och Jason Bittner har något att lära av Bönan!

Olov!



Du har två gamla meddelanden Olov! Ja men svara då, Olov!

Battplagg!



Och här är ett busigt samtal som min äldsta storebror kan/kunde/borde/ville.. Göra!?

Bhut-Pluhg?

Fel.. Det här är någonting som han ringde och försökte beställa när han var som mysigast vid halv fyra tiden en lördagkväll för några helger sedan. Han var tydligen sugen på något extra gosigt just den kvällen. Ja, det här fick jag editera om serru!

slowmotion drinking in lars vegas!



Nu har det äntligen hänt.. Jag har smygfilmat när min lillebror dricker vatten och lagt upp filmen på youtube. Fascinerande teknik, man ser liksom hur han trycker ner vattnet och likt en basketboll studsar det upp och in i munnen på honom. För att fånga vattnet stänger han igen sina stora käftar och ja, resten är en gåta.

Har han kvar allt vatten i munnen?

Nästa fråga är ännu klurigare..

Vart tar vattnet vägen sen? (i sjön antar jag?)

Flyby!



Undra vad jag hade gjort? (rätt svar är: tömt innehållet i magen, både vertikalt uppåt och neråt)

Woodtörk!



Lite skogsturkenmaraton påbörjar och avslutar denna dag..

RSS 2.0