Kattdjäful



Oja, det här känner vi allihopa igen. Visst är det så?

Helvetesnatten

Var det fullmåne inatt?

Eller var det Mona som var full?


Svårt att sova, kliade överallt på kroppen och ständigt hungrig. Magen ville inte vara med och hårväxten har fått sig ett genombrott. Har aldrig haft så mycket skägg som nu, får raka av mig 3 kg varje vecka för att hålla mig någorlunda slät och fin. Flera gånger inatt fick jag kliva ur sängen för att göra någonting annat än att vända sönder kuddjäveln.. Satte mig framför datorn vid halv 3 och kollade runt lite, sen gick jag och la mig igen, somnade inte förrän vid 4 halv 5.

Kan det vara en förvandling som håller på att ske?

Har grannarna hört ylningar från min lägenhet när fullmånen har närmat sig?

Jag tror faktiskt att jag har blivit utsatt för en varulvsepedemi. Svininfluensan missade jag, likaså vinterkräksjukan. Nä men jag ska väl få någonting annorlunda jag, precis som Anthony Hopkins i Wolfman. Jag blev biten av en naken pojke i en grotta när jag gick på dagis för 19 år sedan, inte förrän nu börjar det verka. Kul liv!

Eller jag kanske har börjat blivit en sån dära sugande sak (inte en sån som tar betalt i ett gatuhörn) utan en sån dära sak med huggtänder och inte tål dagsljus. För jag har persiennerna nerdragna nästan jämt, dels för att det är jobbigt att kolla på tv när solens strålar våldtar synfältet och delvis för att jag helst vill sova några timmar extra på helgdagarna!

Sås?


Så här ser det ut nu; Skadad fot, svullen fotled, inget heltidsjobb, mycket skäggväxt, ingen sömn inatt, ljusskygg och solblek hud, räkningarna växer i storlek och i antal, bränslepriset blir dyrare och dyrare, socialdemokraterna vill inte att folk ska jobba - bidrag är bättre, vägverket struntar i att laga vägen jag ska åka, Ica har dyra matvaror..

Mycket negativa vibbar, men inte fan är jag sur och arg för det!

Djymma mera

Har precis avverkat ett mördarpass på gymmet med inriktning ben.

Körde frivändning med 60% av min egen kroppsvikt som tyngder, sedan utfall. Och det var de tyngre av övningarna. Sedan mage med inriktning BJJ, typ att sätta in en triangel modell skitsvår (man ligger på rygg, skjuter upp bena rakt och sedan upp med underkroppen mot taket) fast det körde vi på lutande bänk, magpressbänk, ca 45 graders lutning.

Sedan lite situps.

Total träningstid ca 1 timme 50 minuter.

Nu blir det kinamat, film och avslappning. Ledig i morgon och det tackar vi för! (tack tack till okänd person)

Ja, tack och godnatt!

Wolfhunting



Grymt men fascinerande sätt att jaga på. Rovdjur vs Rovdjur på ett humant sätt!

Grapplingligan

Tre bilder från SGL2010 Deltävling 1.

Enda bilderna från mina matcher är i min första match. Den tog ungefär 30 sekunder kändes det som.

Men lite kortfattat och ihopsummerat; Jag borde ha blivit polis efter dessa bilder. Flying kimura, inte allt för vanligt. Inte avslutet heller, lying wristlock. (handledslås)

OBS. Det är jag till höger HELA JÄVLA TIDEN.
här funderar jag på vad som komma skall
här kommade det jag tänkte att jag ville
här avslutade jag med det jag hade tänkt ut att jag skulle göra

Goats!



Inte så ovanligt dock, när jag var 1 vecka gammal hoppade jag fallskärm från flygplan. Utan skärm. Och utan flygplan!

Glänne



På tal om Göteborg och Glenn!? Ja just det, alla heter Glenn. Uttalas ---> [G'Ä´LENNNN]

En sån dära tisdag!

No folk on the practice ger mig tid över till annat.

Eftersom 90% av de som tränar och tävlar i våran grupp är skadade så har antalet personer minskat drastiskt på träningarna, antingen för att dom är skadade eller så har dom glömt bort att dom ska träna.. Fan vet vilket av alternativen som är rätt!

Som idag, kom en kille. Han fick ett gymkort och då blev det fri fyspass. Jag kunde inte deltaga för jag hade inga kläder med mig. (sen var jag skadad, i foten alltså) Men vad fan skulle jag göra då? Åka hem och sätta mig framför datorn och bara förstöra ryggraden och min redan så missbrukade hjärna ytterligare? Niieet, inte denna kväll skrek jag högt för mig själv när jag satte mig i bilen. Så jag ringde min brüder som bor ovanför mina päron. (typ päronträd?)

Åkte dit och våldsgästade allt jag såg, men bara för att jag var slöstinn och uttråkad så blev det lite våld. På tok förjävla lite våld.. Vanligtvis brukar det bli så våldsamt när det blir brödra-reunion så tänder och ryggmärgar flyger. Men denna gång blev det våldsammaste jag gjorde var att klappa hunden samt bli halvt våldtagen av hundarna.

Drack kaffe, kollade på Äntligen Hemma och ytterligare nåt Svenskt program som gick på Z-Tv med Peter Siepen och Tilde De Paula (tror jag det var?) Och nu jävlar ska jag klaga..

Bara för att jag inte hinner eller orkar samt VILL se något av dessa program så påpekade jag saker hela tiden. Först och främst när den dära Lulu Carter i Äntligen Hemma. Äckligt putande läppar har hon som förstörde det mesta. (troligtvis efter mycket jobb på sina knän, typ snaskande.. Eller bara botox kanske?) Sen hade hon snygga (!) och fina (!) och modeinriktade (!) kläder på sig. Sen körde hon med ett par för trånga klackskor när hon skurade och målade golvet!! Sen när hon var klar med sitt projekt tackade hon för sig, drog på sig sin gigantiska pälsjacka (modell 200 minkar) och gick därifrån.

Vilken idiot, kasta ut henne från det redan halvdåliga programmet för fan!

Jag höll ut hela programmet.. Sen var det Peter Siepens tur att glänsa. Vet inte, men jag har aldrig vetat vem eller vad eller hur han var eller är. Hört hans namn några tusen gånger, sett hans konstiga kläder ett fåtal gånger. Men aldrig vetat vilket håll han är lagd. Vi tre som satt i soffan var helt övertygade om att han var homokexuell. Men han var inte överfemenin som resterande gays är, så det var ju lite konstigt?

I slutet av programmet försökte Tilde supa ner honom och köra en sorts lek, "Jag har inte" och har man det ska man dricka. Hon sa "Jag har inte legat med en man" och då drack hon. Vi bara väntade oss att han skulle dricka.

Men karjäveln drack inte!?!??


Han är alltså straight framåt, kollar inte bakåt eller på någon annan mans bak för den delen heller. Men vad gör det egentligen, jag kommer förmodligen aldrig att träffa honom. Och jag vill inte heller träffa honom. Så nu kan jag släppa detta och gå vidare med mitt liv. Äntligen! (höhö)

Stampe!



Stooor och mobbad kakanin + elaka ekekorrar = mycket huhumoristiskt

Spajder!



Skillnaden mellan spindlar och människor är minimal. (allra helst när vi snackar om droger)

Aeroplejn



Det här till och med lägre än glocalnet. Fiifann!

En lördagus

Ja men annars då?

Jo kvällen har inte varit lugn, den har varit frenetiskt jobbig och så. Men jag har skött mig, jag och Lensäter! Vi var ut på krogen, Allstar, där sög vi i oss en hel del alkohol och hade en hel del jävla skoj.

Där stötte vi även på MMA-Sundsvall, Sundsvalls andra MMA-klubb. Vi snackade en hel del och bara tog det lugnt. Så jävla skönt att ha det så, inge dåliga tankar eller dylikt, bara Sundsvall som står på schemat.

Ja men annars då!?

Jo jag har varit ute och supit skallen halvt redlös, men vad gör det när man har roligt? Jo just det, ingenting. Det känns bara bra! Så nu ska jag försöka dricka ett x antal liter vatten innan jag går och lägger min stora kropp i min stora säng. Skulle vara obehagligt skönt att sova ut en aning för en gångs jävla skull! Min stora kropp skulle behöva en lång och behaglig utsovning.. :)

Vad har hänt på krogen? Ingenting som någon av oss dödliga kan påverka.. Bara en hel del jävla låtsasdansning. Men jag var inte inblandad, för jag kan inte ens låtsasdansa i mina drömmar. Så jag lät kroppen göra sitt medans mitt huvud fick göra sitt (sova, dricka, kolla omkring) och det var min lördagskväll.

Ingen beklagning, en helt vanlig lördag i det halvt ofolktäta sundsvall. Och jag var en bland folket.

Men nu ska jag låta min stora kropp få sova en längre stund vilket den kan behöva. Om det är nån som har nåt emot detta kan ni skicka en anmälan till [email protected].

Lovar ett snabbt och odiskret svar asap. :)

Tchüss!

Predators



Undra om jag kommer att se den här filmen på storbildstv kontra jättestorbildstv?

Sömnigt

Enligt fråga doktorhelvetet på någon svensk kanal så är det 7 till 8 timmar man ska sova per natt för att vara en välmående människa.

Och missar man nån timme så försöker man sova igen det när man är ledig. Det blir alltså 10 timmars sömn om man är någorlunda duktig på att räkna!

Ta mig själv som exempel här nu då..

Går och lägger mig för sent, vaknar för sent, kommer hem för sent, käkar middag för sent, kollar på tv för sent, stänger av tvn för sent, borstar tänderna för sent, går och lägger mig för sent (igen).

Och varje gång jag åker iväg till jobbet tänker jag på hur skönt det ska vara att komma hem och bara lägga mig och sova. Men varje gång jag kommer hem sätter jag mig vid datorn och sen, ja, det vanliga. Allting blir försenat!

Alltid trött, lite sömn, mycket att klaga på.

Jäjä, jobb på schemat.. Och efter jobbet ska jag hem. Sova kanske? Njee, blir nog några öl denna kväll. Sen sova.

Bollsheisse!



Mycket bullshit som händer överallt. Ett attraktivt vittne tyckte också det!

Brüllóppsfótógráfén!



Äntligen en bra svensk film. Mer sånt!

Blåsigt värre!

Någon som har sett nån utföra ett blåsjobb i hög hastighet?

Inte? Men det har jag..

Det var nämligen så hära att jag var och hälsade på min fader efter mitt besök på arbetsförnedringen idag. Vi drack kaffe, slog och förnedrade varandra samt skämtade en hel del. Efter det fick jag tvångstankar och for hem. Jag tog E4an hem, genom stan. Men innan jag kom ner till stan körde jag om en Citroen Berlingo (ungefär vid Skönsbergskurvan) och då råkade jag titta i backspegeln.. (som man ska göra ibland)

Vad fan håller föraren på med tänkte jag. Far fram och tillbaka på väggenen!? Men vad i helvete håller den blonda medpassageraren på med, läser kartan i famnen på föraren kanske?

Vipps så dök hon ner. Och vipps så började föraren att väja fram och tillbaka. Sen kom det dära blonda huvudet upp igen. Jag saktade in så jag kunde se lite närmare om det verkligen stämde det jag trodde dom gjorde.

Och visst fan stämde det!

Gubbafan njöt lika mycket Kanadas gjorde när dom vann OS i Ishockey! Båda händerna längst upp på ratten, lätt nersjunken i förarstolen och munnen halvt öppen. Saknades bara att han la sitt huvude bakåt mot nackstödet samt att han slöt sina ögon.

Tur att han inte gjorde det, då hade jag bevittnat en trafikolycka också. Turligt nog..

Grappling fifan

Okey boys and girls, här ska ni få höra!

Om ni vill alltså, jag tvingar inte på nån någonting (så länge det inte är olagligt) Meen nåväl, här kommer det.

Hej.

Mr funny guy va? :)

Nä men schmerious. Har varit och tävlat idag med klubben SBK (Sundsvalls Budoklubb) i grapplingligan som hade sin deltävling i det soliga Gävle. Vi skaffade en hyrbil, hyrde den, packade den full med både folk och väskor, sen åkte vi ända ner till Gävle. Jävligt va?

Startade 08.00 pga invägningen var kl 11.00 och matcherna skulle starta 12.00. Pga min storlek och snygghet så var jag tvungen att banta ner mig till 99 kg igen för att inte behöva brottas med 99kg+ grabbarna. Dom kan vara obehagliga vissa av dem. Och vissa kan vara tunga också! Meeen det gick bra att gå ner i vikt, från 105 kg för 1,5 vecka sedan till 97,8 kl 11.15 idag.

Sen var det bara att vänta på att matcherna skulle börja..

Min första match startade efter alla små pjuklarvar (66kg, 88kg) hade kört innan. 77kilos grabbarna fick hålla till på en annan matta för annars hade vi inte varit klara än. Tror det var lite över 60 deltagare á 4 minuters matcher. Tillbaka till min match kanske? Mjergh!

Face to face med en rätt så stor kille. Jag attackerade och fick ner honom på backen.. Men han la sig på ryggen när jag stod upp så jag fick dra (läs; kasta) honom till och från mig så jag kunde lägga mig bredvid honom för att inta en behaglig ställning så jag kunde börja trolla med mina grepp. Dock så blev matchen stående igen och jag blev sur över detta. Då fick jag tag i hans högra hand, greppade en kimura, kastade ner honom på golvet men han klappade inte ut. Men han hade inte en chans för jag tog ett handledsgrepp på honom och matchen var min.

3 poäng till BigMike!

I nästa match fick jag möta en boxare (fick jag reda på senare). Men det roliga var att när jag skulle få in min högerkrok så slog jag in den och då råkade jag träffa honom rätt på örat, domaren sa till mig att det inte är någon boxning och jag fick be om förlåtelse. Jag skulle skicka blommor till honom efter matchen tänkte jag tyst för mig själv. Nåja, matchen blev till liggande på mattan. Han över mig i min guard. Jag trivs där nere, har störst chans till att ta antingen kimura, triangel eller armbar. Den sista är min favorit som jag nästan alltid lyckas med.. Inte denna gång, för jag lurade in hans högra hand mot mitt lår och PANG, triangeln satt som limmad.
Ytterligare 3 poäng till BigMike.

Tredje matchen (efter en dryg timme) fick jag möta Popeye. Jävlar vilka starka underarmar karjäveln hade! Höll även på att åka på en giljotin men med mina slanka och fina ben kravlade jag mig ur och intog fullmount som sedan blev till min guard igen. (my happyplace you know?) Och där blev vi liggande en stund. Domaren skrek "10 sekunder kvar" då exploderade min höft och högerben. Greppade hans vänstra arm och kastade över högra benet och PANG, en klockren armbar satte jag och killen klappade direkt.

9 poäng och en match kvar!

En match kvar, endast 4 minuters vila. Och killen jag mötte såg väldigt erfaren ut, han hade heller inte förlorat någon match. Dock en oavgjord, så jag var fortfarande i ledningen. Den här killen fick jag kasta runt och nästan försöka lura till allt jag hade att komma med. Handledslås i min guard i försök att få in den dära triangeln. Han blev lurad en gång men jag fick inte in den för han hade blockat med högra handen så pass bra. Tredje försöket fick jag in den och då tog jag i för pung och fosterkladd.. Klockren och förjävla tight triangel och han klappade ut. Sista matchen för dagen och den vann jag. 12 poäng till den ståtlige killen från Sundsvall!

Kul dag faktiskt, enda tråkiga var när Engman fick möta brottarmongot som bara hade muskler överallt. 20 sekunder in i matchen blev han kastad så han gjorde illa höften och fick avbryta tävlingen. Hot Rod klarade sig bättre, 3 vinster, en förlust och en oavgjord. Simon körde 3 oavgjorda och en förlust, bara för han gick upp en viktklass, från 67 till 77. Casper (Jesper) gick det också förjävla bra för, 4 vinster av 4 möjliga!

En bra dag för SBK MMA. Visst är det så? Javisst. God natt och tjoflöjt..

Boxibox



Håll Alltid guarden uppe när du boxas. Om inte så, ja. Se klippet ovanför!
(spräckt näsben som skar upp huden intill ögat)

Björne



400 kg kompis. Trävligt va?

Remember these?




Punkt punkt punkt.. Retro?

Lite mjusik



En låt med Noicecontrollers och Toneshifterz om dagen håller doktorn borta från magen!

Gogoo



Här får vi se Lady Gegga som är ute och motionerar i sitt raffsiga raffeset. Urgulligt!

Bio dårå

Föreställ er detta scenario..

Mamma och pappa får en son. En endaste son. Dom gör allt för att få honom lycklig. Dom lyckas inte. Sport gillar han inte. Tv gillar han. Mat gillar han. Han blir lycklig av mat. Mat är roligt. Mamma köper mycket mat för att få sin son att bli en glad och fin pojk. Pojken blir glad. Pojken stannar hemma och tittar på tv och spelar tv-spel istället för att spela fotboll med de andra pojkarna. Pojken blir äldre. Pojken växer mer på bredden än på längden.

Vad ska mamma göra nu då?


Jo hon matar pojken så han blir jättelycklig. Skitbra idé va? Sen köper vi mjukbyxor till den arma saten för jeans finns ej i denna storlek (58 bred och 18 lång) Och ja, han har små ben. Orsaken ligger i tyngden, överviktiga människor kan inte bli lång när dom väger över 140 kg och är 15 år. Tragiskt men sant! Hmmm, lördagkväll och pojken är sugen på bio..

Vad ska mamma göra nu?

Tar med sin "lilla" pojk på bio. Ställer sig i kö för att köpa "lite" godis så dom klarar sig genom hela filmen utan att svälta ihjäl. Notan slutar på 180 kronor, bärhjälp i form utav en kortväxt piccolo medföljer i priset.

Jag, syster och lillebror ska alltså gå på bio och se Wolfman. Varför valde vi denna kväll för? Självklart skulle den "lilla" pojken också se den här filmen. Och självklart kom vi efter den "lilla" pojken in på bion. Och självklart skulle vi sitta på samma bänkrad som den "lilla" pojken. Och självklart hade den "lilla" pojken ställt sina (plural; sina) drickor samt popcornpåsar. Och så självklart råkade min syster sparka ut 25% av innehållet i två av vardera dricka och popcornpåse.

Det motsvarade ungefär 5 minuter av ätande för den stackars "lilla" pojken under filmen..

Självklart skulle jag få sitta bredvid honom. Men det gick inte att sitta rakt i stolen för han var så pass stor så jag fick luta mig mot brorsan HELA filmen. 1,48 minuter snelutning i en biosalong. Till höger satt en pojke och åt hela tiden! Enda gången han inte åt var när han skulle byta från popcorn till dricka. Då passade han även på att andas.

Han blev inte rädd en endaste gång under filmen, för han var alldeles för inne i att äta.. Jag ryckte till en gång då den dära stackars Ulven hoppade fram. Det gjorde även min syster (hon satt med ögon stora som tallrikar 83,7% av filmen) så minsta rörelse hoppade hon till. Men inte pojken till höger!

Så jag summerar..

Mat gör en lycklig, men inte till en bra filmrecensent.

Skejting



Snurr snurr snurr.. Kallt kallt kallt!

Kastarå



Hole in one competition.

Årets Stålfarfar!

Olegitimerad snöskottare, dock inte arbetssökande denna vecka.

Jajjemus, har börjar slava på våra snörika tak med ett snölass! Blev uppringd i torsdags där jag blev befrågad om jag kunde hjälpa till med denna heltidssysselsättning. Och såklart svarade jag Ja! Great betzalen var det också så varför skulle jag säga Nej? Mjergh!?

Visst kan vem som helst skotta snö, men det är inte många som kan skotta länge och mycket.

Och det upptäckte jag idag.. Rejält också!

Kom till arbetsplatsen 06.50, först på plats. Sedan kom det en äcklig fransk ap-ambulans och bakom ratten satt det en äldre herre som parkerade bredvid mig. Vafan gör han här, Rusta öppnar inte förrän vid 10 tänkte jag.. Sen kom hägga, han jag kände, och då frågade jag vilka fler det var som skulle jobba.

Han pekade på bilen som hade parkerat bakom mig, det var Johan som jag jobbade med på Kubal, sedan pekade han på bilen som stod bredvid honom, det var Daniel som gick två klasser under mig på högstadiet.. Och sedan pekade han på bilen som stod parkerad bredvid mig.

På gubben!

Visst, gubbe och gubbe.. Många benämningar på denna varelse. Men det här var en gubbe alltså! Över 60 men inte över 70. År då alltså!

Sen när jag pratade lite med chefen så frågade han om jag kunde gissa åldern på denna gubbe som vi skulle jobba med. Nja, runt 60 sa jag lite tveksamt bara för att han frågade. Han var tydligen 46 år. Chefen alltså, men det sa jag inte högt. Men gubben var 72 år!

Spänstig som en rysk trestegshoppare och full i fan! (inte berusad, bara glimten i ögat)

Och arbetstempot han hade var inte av denna värld. Vi ungdomar lastade 2/3 av storleken på hans last och halva tempot därtill. Vem fan är han? Vad äter han? Heter han Kal-El? (Strålmannens riktiga namn) Tydligen så har han arbetat i skogen hela sitt liv och aldrig råkat ut för några större olyckor. Sen dansar han varje Onsdag, Fredag och Lördag. Inkluderar vi snöskottningen 40 timmar i veckan så jobbar han i skogen när han är ledig på helgerna.

Så frågan jag kommer skrika i sömnen lyder som följande;


"Kommer jag någon gång skrapa tre tv-rutor på trisslotteriet?"

"Vem är det som tar på mig?"
Samt "Vem är det som äter upp min mat?"

RSS 2.0