En klassiker bland getarslen



Mos, saft.. Äpple? Mja smit inte nu!

Sanna mellanviktshjälten




Klart bästa videon jag har sett på länge. Lika bra som den med Sakuraba som jag la upp för ett tag sedan. MrSpiderpigbegins är den klart överlägsna UFC/Pride filmuppläggaren. Sådeså

Doggystyle, rock the microphone!



Tjusigt redigerat och retuscherat. Skills of the dogs!

All the rights with a wright



Vilken tok! Om vi ska göra ett litet test, typ sån dära "Sing Star"-test, dvs kolla hur många toner man sätter samt hur högt och djupt man kan gå. Ett simpelt test, du pekar med äckelpekfingret och för handen uppåt tills jag säger stopp..

Höga toner?

Klar?

Kör!
.
.
.
.
.
.
.
.
Stopp!

Och nu låga toner!

Kör!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Stopp!

Så duktig är han, denna Juan!

Open up put it in



Hovmästarjävel, två öl, stihligt öppnade tack

Dårlig uppdrateringh

JA JAG VET.

Jag har varit slö och bitter den senaste tiden. Det har med årstiden att göra! Why? Jorå, jag berätta ska.
Nämligen så fungerar jag likadant som börsen (inte plånboksmodellen) utan den dära Nasdaq etc etc. Går det dåligt för världen går det dåligt för mig. Fast det är ändå inte riktigt så!

Ich förfunkelen lite mera som den amerikanska modellen.. McDonalds alltså, fet människa som äter fet mat blir fetare och tråkigare. Jag har alltså lagt på mig under och överhudsfett så jag skulle kunna klara av tre istider utan att frysa.

Om jag får sitta inomhus, typ McDonalds, och äta mat!

Skaderutiner på hela mig, AT-läkarna får jobba dygnet runt med mina journaler. Övertid, skift och skitgång, ena skadan efter den andra. Förscht var det axeln. Sen var det knät. Före det var det fotleden. Nu är det armbågen. Ibland är det knät. Oftast är det pungen, men det är självförvOllat.

Två dagar efter en träning, eftermiddag (typ efter fast lite före middagen) började min vänstra armbåge ömma. Ond gick över till skitjävlahelvetessmärta och till sist fick jag lägga armen i nutella. Och på jobbet låtsades jag att jag hade den i en mitella. Kuuulttt?

Jag råkade även googla skadan, många som tydligen har haft denna åkomma och varannan blir bra. Slemsäcksinflamation/haveri. I en hel jävla vecka fick jag gå, och även sova, med en knallröd och kokande armbåge! Vätska hade sipprat ut i armbågen och gjort svullnaden lite större och vattnigare. Två veckors vila, sen avlöste denna skada med en ännu, för mig, annorlunda skada.

Tjugo minuter in på träningen fick jag svårigheter med andningen, ögonen började klia och det kändes som att jag hostade blod vid varje andetag. Ögonen smällde igen, nässelutslag över hela den gigantiska kroppen och likt en nybörjarklass á årskurs 3 i en blåsorkester så lät det förjävligt när jag andades.

Upp på ack-ut-en och koppla in sig i en jävla massa slangar och apparater.

Sprutor intravenöst och kroppshålsundersökningar varannan minut gav mig enorma smärtor, dock behagliga sådana, samt en massa mediciner som sköterskan tryckte i mig.. Jag svällde nästan upp mer av det dom körde i mig än av den allergichock jag råkade ut för precis innan! Men bra blev jag, iaf bättre. Och orsaken till denna chock har dom ännu inte kommit fram till? Eftersom jag äter allt, även rå kyckling i Turkiet, så är det fortfarande en gåta vad fan jag inte tål. Enda jag inte har varit i kontakt med (vad jag vet) är den kombodjanska mördaråsnan. Ska vara en skelögd och trebent trähäst i poleyrutan, mycket lik våran egen lilla Mona Sahlin. En MYCKET obehaglig varelse alltså. Ger mig fortfarande rysningar i alla kroppsöppningar när jag tänker på det..

Hur och var som helst (särskrivning ditt jävla mongo) så mår jag bra nu. Lite öm i armbågen samt i plånboken. Tränar flexibelt inför några kommande matcher i Bluffarschack och Forntida amalganfyllnings VM som går av stapeln i mitten av halv åtta och kvart i nio den fjortonde april detta år. Efter det funderar jag på att tävla i shootfighting och mögligtvis ÄmÄmAAAAhhh!

Så den gigantiska anledningen till att jag inte har suttit och skrevat av mig här på denna (enligt mig, förut) så behövliga blogghelvete är att jag förhudligen lider av hypokondriska utslag i mina explosiva underarmar. Arbetsställningen är inte den bästa, borde klaga på närmaste fuckanslutna hårdporrsklubb. Borde alltså vara Cafe Charm i korsningen mellan Gnesta och Mjölby? Lång korschning om inte annat..

JAAA, jag ska förberätta mig. Men det är inte så jävla lätt när man har påtryckningar lite varstans. Mina knän klarar inte av sådana extrema förhållanden längre, är det uppfattat? Bra där, hörs på och då tjing tjing haej!

JorÅ så ATT



His fingers is on fire, skill skill

Duh deeh döööh



En helt vanlig Amerikansk familj alltså

En favorit bland prärievargar



"Bartendern, jag skulle vilja beställa. -Ja vadå för nåt? -Ett epileptiskt anfall, blinkig, skakig och berörd tack!" (Tugga tugga spott spott samt blinka blink)

Wrestlare!



Jag blev fan rädd för den här killen! Det är sånna hära personer som kan gå hur långt som helst, eller som de flesta.. Duktig när dom är små, sen när de andra i samma ålder kommer ikapp utvecklas han inge mer.

Ah ahh ahhh, you didnt say the right password



Dizzle frazzle with a frog sack ska jag börja använda när jag handlar på ICA hädanefter. Man får 10-20 prosänt på allt då tydligen

Fascinerande!

Vad är globalisering? (Vi tar det på engliska, för jag hittade det på änglischka)

"Finally, a definition of globalization that I can understand and to which I now can relate:

Question:

What is the truest definition of Globalization?

Answer:

Princess Diana’s death.

Question:

Why?

Answer:

An English princess with an Egyptian boyfriend crashes in a French tunnel, driving a German car with a Dutch engine, driven by a Belgian who was drunk on Scottish whiskey,

followed closely by Italian paparazzi on Japanese motorcycles;

treated by an American doctor, using Brazilian medicines.

This is sent to you by an American, using Bill Gate’s technology and you are probably reading this on your computer,

that uses Taiwanese chips and a Korean monitor, assembled by Bangladeshi workers in a Singapore plant; transported by Indian lorry-drivers, hijacked by Indonesians, unloaded by Sicilian longshoremen and trucked to you by illegal Mexican workers…

And that is what Globalization is :)"

Brumm brumm



Nu vet jag vad jag ska inhandla till mitt Ps3. (Som jag inte har) Jo, nämligen en påse med kanelbullar. Gott!?

RSS 2.0