Mathhhh



Det här försökte jag också göra i högstadiet (och lågstadiet samt gymnasiet). Se på mig nu, gick inte så bra.

Kuligt med zpel



Det här ger mig flashbacks.. Har alltså varit med om det här förut! :O Min kompis Rickard spelade AvP, det första spelet på PC och det var multiplayer. Han sket ner sig, soffan, väggarna och alla som var i samma hus. Sen ger det lite flashiga backar alldeles nyligt, då min yngre broder lät min yngre syster (hon är 23) spela AvP, den nya varianten, på Ps3. Hon skrek så farsan övervägde att adoptera bort ALLA sina barn och köpa in katter som inte är rumsrena. Jaaaa, spela scary spel är fan inte roligt!

Incredible!



Fedor och Aoki = ljuvliga tekniker á mma.

Differentialer



Alessandro ditt as, svara för helvete när man ropar på dig (typ roamar/skriker/spelar högt och våldsamt på alla instrument/bajsar på miccen/kör upp trumstockarna ända upp till blindtarmen)

ETT SETT E RA, ETT SETT E RA, ETT SETT E RA (etc etc etc)

Bananskor!?

Fyfan vad fet jag är!

Men snygg. Snygg, korpulent och svettig! Har varit i arbetarens tecken hela julafton, jobbade arslet av mig hela dagen + kvällen. Sen åkte jag upp till moder och fader, där åt jag mat och drack en whiskeyjävel. Sen somnade jag! Dagen efter åkte jag upp till Andrea och hennes släkt. Åt mat, fikade, spelade och hade skoj. I hela två dagar var jag där.. Sen åkte vi hem till Andrea, till hennes lägenhet.

Där hade hon lagt undan ett par skor till mig (för hon jobbar på en skoaffär) Jag hade sagt till att jag var intresserad av sånna dära afrikanska skor som man får bättre rygghållning av. Men dom kostar ju lika mycket som tre uttänjda rövhål i lyxförpackning.. Men turligt nog var det 70% utförsälning och istället för att betala detta hutlösa pris reducerades alltså det gigantiska priset till en hygglig och trevlig summa som en normal Johannes Brost innan Rederiet kunde betala.

Men vad fan är det för skor jag snackar om?

Jag snackar om RYN skor, Masajpjucks, riktigt komfortabla skor med extra bra rygghållningsförmåga. Specialtillverkad för grottmänniskor med extremt mycket skägg och långa ryggkotor.


svarta bananskor med flouresceranade effekter, bling bling ding?

Ja givetvis tyckte jag att skorna var bra. Och bara för att dom hade 70% jävla rabatt så frågade jag systeryster samt min lilla äckliga bror om dom ville ha ett par. Syster var sugen, bra för henne som tränar mycket och har en illaluktande rygghållning (som jag). Men den lilla brodern bara skrattade och frågade vad det för för jävla bananskor jag hade knäppt kort på.

Så han får gå i trasiga skor, ett par sönderbajsade skor, som är trasiga och utstötta. Jag (och kanske systeryster) ska gå i ett par high-heel á klackskor. Snygg kroppshållning kommer vi att få också. Medans lillebror kommer att krypa på knäna pga hans utslitna skor inte längre utgör ett skydd utan skadar honom vid varje fotsteg han tar.

Men så kan det vara i ett liv fullt med problem och sms-lån! (jag brukar skicka ett sms till min syster när jag vill låna en snus) Annars är jag clean. Helt drogfri sen i lördags.

God natt era masajhatare!

Flying flippass



Åhhh så schöönt de ser ut att ha det. Funderar skarpt på att göra exakt likadant, först ska jag svepa en schuttiofämma stroh rom. Äre juletid så äre!

Jobbur på julur!

Ja men God Jul då mina trevliga vänner till aftonmänniskor!

Sitter för hudvarande på jobbet och blir fet. Har tryckt i mig tre kilo senap och druckit julmust hela dagen. Julschinka och julgröt har jag också ätit mycket av!

Och nu har jag bara tre ynka fjuttiga timmar kvar innan jag slutar och kan åka och fira lite hederlig jul.

Ungefär som Onkel Kånkel brukade göra!

Så åter och igen, God Jul alla trevliga människor som inte lider av talfel i sitt vokabulär.

Puss&kram o tjing tjing haaeeej

Baarnen goes maniacz!

Barnhelveto!

Ja eftersom jag har varit på Ikea och Birsta City fler gånger i år än alla år tillsammans så har jag varit med om en hel del olika saker. Sönderstressade mammor á 40+, arga gubbar med stelopererade ansikten, söndertränade killar 18-45 med skitbrun utan solvistelse utsmetat över hela kroppen, små fnissande fjortisar som nyss lagt ifrån sig nappflaskan etc etc.

Men den sak som irriterar mig mest, och alltid förföljer mig, är skrikande barn som bajsar och slåss hela tiden.

Spelar ingen roll vart jag är dom lyckas alltid hitta mig. Om jag så vore den sista människan på jorden och har inga krafter kvar så kommer jag likt förbannat att hitta en skrikande bebis på 2 år. Sen att jag alltid är hungrig och svettlökarna är gigantiska behöver inte alls spela in? Jooooooiiiiidåååå, det gör det!

Varje gång jag ska avnjuta en skitgod middag (på restaurang eller närmaste korvmoj) och ska precis till att ta en tugga och andas ut... Då kommer det en helgalen morsa med tillhörande skrikande barn med plusmeny.

Det är precis som att det är morsornas fel.. Jag säger inte att det är det.. Men det är det!! Dom hittar mig, sätter sig några bord bort så barnskriket verkligen kan hitta mig.

Poor poooooor Mike!! <---
(Det är jag som är Mike)

Kommer ni ihåg mannen som jobbar (Jobbade) på Ikea? Den finska, långhåriga mannen som fick ett nervsammanbrott?

Det var jag i mitt tidigare liv. Och så borde jag agera lite oftare i mitt nuvarande liv!



Desire for HTC Desire HD

Att julshoppa dessa tider är verkligen en sån dära nära-döden-upplevelse. Allrahelst då man ska köra bil till varje affär!

Sen att det är -18 jävla grader celsius innanför kallesångerna gör inte alls saken bättre (bara lite) utan lite halvt sämre! Som idag då, jag klädde på mig, klädde av mig, klädde på mig sen klädde jag på mig ännu mera. Kallt i den hära jävla lägenheten för tre av fem element alstrar ingen värme alls. Så två stackars element får jobbar arslet av sig. Precis som jag brukade göra på mitt förr förr förra jobb.

Jobba med arslet nerdraget!

Mjähå, vart var vi? Vi var på gotland jaja.

Köpte en sån dära HTC Desire HD igår. Utan att tänka på vad jag ska ha för abonemang eller operatör, så köpte jag den. Bara rakt av. Tog ett snabbt sms lån så jag kan klara julen utan stress! :)

En sån hära sak blev det!


Och idag bestämde jag mig, Telia max 25 cm med frisexuell smurf.

Jag har alltid varit sådära anti, iaf när det gäller nya saker. Snackar folk om en ny film "Åhh den var så bra, du måste se den" eller "har du inte sett den än?" sen har vi en favorit "Du måste bara köpa den nya äckliga telefonen med allt"

Så jag känner att jag inte vill göra som alla andra. Kan alltså ta två år innan jag ser den dära braiga filmen som alla har sett. Och då säger jag att den är bra! Men hey, så funkar jag och min kropp. Sen har vi det dära med telefonen. Eftersom jag har fastnat stenhårt med allt som har "HD" inprintat i sig så måste jag bara ha det. Kan INTE se en film som inte är i HD-format.

Går IKKE! (inte ens med hemlagad senap på)

Så nu, tre år efter senaste mobilköp, ska jag återigen försöka lära mig att gå. Och skriva sms utan T9. Fast det var mest jobbigt att lägga in nya ord hela tiden och som alltid kom upp i fel ordning. Men det värsta för mig nu är att försöka trycka på rätt knapp.

Råkar ju ha rätt så för stora händer och fingrar för att kunna skriva snabbt och snyggt. Det är ungefär som att vakna upp när alarmet går på mobilen och man tror det är nån som ringer, eller tvärtom. Man trycker på alla knappar samtidigt som man försöker prata med nån som inte svarar. Sen låter alla knappar "bee booo bipp bipp bio boo"

Ja det är härliga saker det dära! :)

Nu ska jag lägga mig ner helt naken på vardagsrumsgolvet och bli masserad av min hustomte Gargamel. Åååhhh så schöönt det ska bli. En snygg tomte för övrigt, ser ut som Smeagol och fisken Smeagol tuggar i sig.

Ehhh, hörs på någonting gott folk!

Bassnectar



Lite annorlunda mjuuzik. Men ibland kan man behöva det också!

Jam yam



Kalorimänniskorna är tillbaka.. Och som vanligt blir man hungrig när man ser dem! (på ett konstigt sätt va?)

Sannolikhet



Han var smart Tage Danielsson. En svensk komiker som dog alldeles för tidigt!

Gangsterstina



Man kan stanna uppe hela halva natten och bara kika på något som Killing gänget har gjort. Ja det är en oskriven lag som jag har skrivit. Med mitt urin!

Roundhousekick



Det här tränar vi på varje dag på våran klubb. I uppvärmningssyfte alltså!

Frame it



Åter ett sånt dära klipp där dom har frejmat baj frejmat en jävla massa bilder. Terapijobb, typ.

Black raven!



Mycket smarta djur dedära kårrparrna.

Do the SGL

Nu är jag hemma från Norrköping!

Ohyääs vilken fart och fläkt det var, hela resan ner och hela resan upp. Det är ju så det ska vara, resan roligare än destinationen. Men vi hade roligt på tävlingen också, ska inte säga något negativt om det precis!

Final i submissionwrestling är det jag pratar om det vi har varit på.

En från varje viktklass hade kvalificerat sig till finalen, och vi var 5 st, men en hade skadat sig så vi blev bara fyra som åkte ner.

Jag hade 8 i min viktklass, den blev uppdelad i två pooler och jag råkade bara vinna en och göra två oavgjorda, så det räckte inte till final (kom bara trea totalt av åtta möjliga)

Mårten den större vann en och gjorde en oavgjord, sen vare klart. Inga mer att möta, så han var finalist och vinnare! (+99kg)

Alshammar mötte en jävla massa folk. Hittan och dattan, höger och vänster.. Det var folk överallt! Och alla skulle tydligen möta honom? Han tog sig till final men snubblade precis när allt såg som ljusast ut. Andraplacering för honom.

Sen har vi lilla Simon. 17 år, yngst av alla i sin viktklass, och troligen minst erfaren dårå.. Men det stopppade inte honom direckt. Tre oavgjorda och två förluster. Inte så illa pinkat, med tanke på storleken! :O

54 mil enkel á 6 timmar ner. 54 mil retur á 7 timmar pga tjocka långtradarchaffisar som har klämt fast magen i växelspaken så dom inte kan växla. Det gav oss en väntetid på E4an i ca 20 minuter. Sen skulle åka i samma hastighet som samma tjocka långtradarchaffisar i 5 mil, och den låg på 50 km/h. Kul liv?

Nej!?

Nu säger jag godnatt och tjing tjing haej!

Snappeliprapp



Har ni hört låten med Snap, "Rhytm is a dancer"? Låt mig då presentera denna låt med Aoki, "Armbreak sounds like SNAP"

He is dangerous!



Sakuraba.. Vill man inte möta naken i ett omklädningsrum för tjejer! :(

Singing analimals



Satt och fläskade i mig ordentligt mycket med Tacco tacco, burrito burrito härom dagen. Då spelades en låt, och vipps pannkaka började min hjärna att känna igen melodin. Men jag visste inte vart jag hade sett eller hört den förut.. Och helt plötsligt kom jag på det! Det var den här låten ovanför jag hörde alltså.

Its a trappa!



Vissa gjejjer jillaj jag, iaf näj dom jetuschejaj gamla filmej och läggej in nya filmej.. Capische?

Ewan Dobson



Speedy gonzales.. Jiiizes amalia, schickligheten sitter tydligen i fingrarna på gitarrister. Inte i brunögat som jag alltid har trott. Faen!

nähä jaha joho?

Lugn fredag, lugn lördag, lugn söndag.

Kors i taket!

Ja här ser vi så det kan gå om man är nykter och kan stå på tå. Alla andra som jag känner eller har känt på är ute och förvirrar skallbenet genom en spritflaska. Hur vet jag detta?

Jag har varit med om både ett och annat i mina dar!

Så nu ska jag trycka ner mitt stoa och ovårdade ansikte i soffan för där serveras det tilltugg, dryckjom och en hel del bodyshots!

Huvudrubrik i alla tidningar i morgon

"Ung och skitrolig kille från centrala ytterdelen av Sundsvall bröt nacken när han skulle bodyshota sig själv. Tyck till här eller skicka en satirisk hälsning posthumt."

Guten nacht alle mädchen/freuleins/männer!

Linjen temporärt gånger pi



Vad skulle Russel Crowe samt Åberg säga till detta?

Ja just det.. Hold the line!

Its an art!



Det är en sån dära konst att göra en sån dära musik. Visst vare bra? Visst visst VISST?!??

Ölspel fifan

Kreativitet är något av en specialitet!

I lördags var det förfest hos Magnus, vi satt och lattjade lite framför tvn tills erik den glade polacken kom på en fruktansvärt bra idé; Spela kort?

Lite olika spel lirade vi, exempel plump. Sen när alla skulle fylla på sina glas körde vi, det jag nu ska beskriva...

Dela ut ett kort till var och en. Den som delar lägger ett kort i mitten vänd uppåt. Sen ska alla vända på sina kort. Den som får ett kort som är högre än det som är i mitten, den får dricka.

Ja, ett simpelt jävla ölsuphävsspel!


Men sen började kreativiteten flöda, och från mig denna gång!

Vi är 6 spelare. Första spelaren får ett kort, andra får två etc.

Istället för ett öppet kort i mitten, tre öppna kort.

Första spelaren som har ett kort får lägga ett kort, får han högre än nåt av de tre som ligger i mitten förlorar han. Får han början på en stege vinner han. Får han lägre så vänder man på högen.

Andra spelaren likadant, men nu får man inte vända på kortet, nu måste han bara bygga på en stege. Klarar han inte det får han behålla kortet. Straffkort!

Tredje till den sista spelaren, exakt likadant. Men nu får den spelare som lägger ut korten snyggast ett extra straffkort, så det gäller att vara lite slarvig. (det här kom jag på nu, kreativ som fan just nu)

Och den sista spelaren, som bör vara den som delar och vaskar har det jävligt jobbigt. För man får bara ta ett kort i taget, svårare att förbereda en stege då.

Ja, nu verkar det ganska logiskt, men i lördags höll jag på att grina ur allt vatten jag hade i kroppen. Så tufft var det att hitta på regler och hålla minen. Fyfan vad jobbigt det var!

Men det var det klart bästa ölhävarspelet nånsin.


Ja, det jobbigaste var när man skulle dricka, alla straffkort + hur stora korten var (ex, ruter schuu, klöver dam = 7+12 klunkar) sen var ess både 1 och 14, så var man snabb kunde man välja hur mycket man ska dricka.

Men det jävligaste var och är drickningen. Får man 18 klunkar måste man dricka det utan att svälja. Ett riktigt hamsterjobb alltså!

Som sagt, klart bästa spelet jag någonsin har kommit på. Kanske det enda spelet som är det klart bästa spelet, ja så är det fifan!

Såå gott folk, spela detta underbara spel, bli full och renovera sedan om där ni har spelat det. Risken för vattenskador är lika stora som att den globala uppvärmningen är ett PR jippo!

Tjing tjing haej!

Sthlms subwaymacka

Sitter och kikar runt lite på det lokala intranätet (dvs hela jävla internet) och så helt plötsligt så fastnar man i nått.

Denna gång fastnade jag med skägget i brevlådan! (funny guy ---> mike) Eller njae, så jävla långt skägg har jag inte.. Än iaf. Och inte i ansiktet! :)

Vart var vi? Vi var på intranätet.. Jaja!

Stockholms tunnelbanesystem, hur pimpad är inte den på en skala 1-32½?



Leslie und Peter




Två klipp från två saknade skådespelare.. God rest their zombieboones!

Pissa!

Aldrig mera Pizza!

Pizza med stort P, huvaligen vad jag kräks av tanken just nu.. Pizza, som de flesta kanske inte vet, är en inhemsk degklump med billiga reservdelar ovanpå. Mycket fett och onyttigheter, allt kroppen suktar efter då man är bakis och skakis.

Vi var i Norge och jobbade, och tre dagar i streck käkade vi pizza. Panpizza på en krog dårå. Det smakade förträffligt då, för efter en 13 timmars lång arbetsdag utan riktig mat går en pizza ner rätt så fort. Tre eller fyra gånger käkade vi denna vidriga skapelse i Norway!

Härom dagen blev jag uppbjuden av moder på en tvårätters middag, men först skulle jag och lillebror bära 1 ton pellets hos våran farmor. När vi nästan vara klara fick jag ett sms som löd;

Köp pizza, hinner inte göra en tvårätters!

Kul liv? Njiiet, huva vad dåligt det smakade trots den extrema hungern jag hade ådragit mig.. :(

Idag, dagen efter en utgångsdag, illamående och väldigt ofräsch när man tittar in i spegeln, hungrig som.. aldrig förr? Jä, vad kan man sukta efter då? Ska jag pussla ihop en frågelek eller ska jag säga det rakt ut? Ja dåså.. Då säger jag det;

Pie.. shair? Pee, tsar!?


Just det, pizza! Onlinepizza.nu för att vara exakt, sen valde jag och Magnus panpizza storlek Medium. Utan att tänka på hur stor den skulle vara så köpte vi två sånna. Pizzabudet hade nog gått ner 5kg om han hade tagit trapporna med dessa pizzor. Fyfan skriker jag högt, vilka jävla as till pizzor. Vi åt en halva var, sen började det rinna deg ur naveln på mig.. Blärgh, mår fruktansvärt illa bara jag tänker på det!

Säger det bara en gång till.. Fyfan för pizza!

Nä nu kliver jag ner i soffan en stund. Film och sen sova några timmar!

God natt suckies!!

OstkroksVM

Nädu jävel, nu sitter jag här igen!

Och fullare än fullast är jag. Fast ändå inte, jag är rätt så nykter! Fast jag kunde ha varit fullare OM jag hade druckit mera alkohol. Det är den avgörande detaljen för att bli ett berusat svin! :O

Ikväll var vi ut, vi en skara på några få.. Vi dansade nakna på krogen, blev utslängda och nerkissade. Sen sprang vi runt på stan och letade efter skjuts tills vi blev upplockade av den centrala bussen som går nästan ändra fram till porten; stadsbussen nr 4, nackstabusshelvetet.

Hem kom jag, björn och nicklas. Men Lukas blev kvar, han slutade att springa när bussen började köra ifrån oss. Då blir man kvar, ensam och ledsen. Så är livet, det tunga livet i ghettot!

Nu ska jag kliva ner i min stora vackra och underbara säng helt jävla ensam, trots att jag behöver sällskap just ikväll. Vem som helst skulle duga.. Eller nej, Winston, våran bastiga rottweiler är den enda jag skulle vilja ha bredvid mig.. Kärleksfull sak det dära, dom dära hundarna.

Sen för att inte förvirra publiken så skulle jag vilja ha Andrea bredvid mig också. Andrea, winston och en taxichaffis.. Det hade gjort min kväll! Kisch on my evening mfs! :)

Kisch kisch..

Kalle-low-riér



Så här ska frukosten se ut varje morgon.. Om man kunde jobba hemifrån!?

Dozer!



Vi tar väl en låtjävel till innan det är sängdags.

Papi papi



I make the beats that go BOOM papi!

Oh freaky freaky go BOOM papi!

I rock my body to the beat Papi..

Ohh freaky freaky go BOOM!

(vem fan är papi?)

Dutch Master!



Time to get Crazy! (en låt jag lyssnar på innan jag kliver upp på morgonen)

Det gosiga startar några hundradelar och en sekund efter 3:40.. Enjoy MFs!

Jag fyller i detta fält!

Jag har varit borta från sverige och facefuck i mer än 10 dagar.

Det var äckligt skönt, hela kroppen återhämtade sig ordentligt! Jag menar, skada hjärnan och psyket med att sitta och äckla sig med några vidriga spel på fejjan och larva sig med att kika runt anonymt här på vänner som en jävla stalker..? Kul liv?

Jag mena inte att jag gör det, men så många andra. Och jag. Fast inte kika runt anonymt. Skare va så skare va!

Hur och var och när som jävla helst, jag har varit i Norge och jobbat i 10 dagar. Mekaniker åt ett svenskt företag dårå, och arbetsplatsen var en sån dära massafabrik. Typ som våran/t äckliga östrand!

De första dagarna gick rätt så bra, ett inomhusjobb, kamyrpress på några x antal många ton skulle repareras och underhållas. Det tog 6 dagar á 13 timmar om dagen innan den blev klar, sen var vi 5 man som jobbade med den. Efter det kom domen..

Kokartoppen, hot-pants och solbrillor!

Kokartoppen är den näst högsta byggnaden efter dessa skorstenar som står upp lite överallt på området.. Men denna topp ska alltid underhållas vid stoppjobb, byta ventiler och svetsa om hela jävla toppen. 8 ton tror jag den väger, så jag fick fira ner den med ett rep helt ensam, sen bära den på ryggen till verkstaden där den skulle lagas. Sedan göra om denna procedur fast helt tvärtom!

Enda kruxet denna gång var att det blåste storm och minusgraderna hade trängt bort alla plus-atomer. Kombinerar vi det med en arbetshöjd på 85meter ovanför marken så blir det rätt så jobbigt för både kropp och själ att utföra ett vettigt arbete!

Men om man nu råkar jobba i verkstadsskor utan fodring samt utan tjocksockar så blir det lite kallare för mina långa och vackra fötter! :(

Vi stod där uppe på måndag kväll och drog åt dessa gigantiska bultar och muttrar med en hydraldragare. 160 tons tryck per bult. Det nästan vad jag brukar dra fast toppen på min bil, med spärrskaftet dårå.. Gnnnhh, 25s/m och minus 12 grader, stor järnklump i handen och ett halvt stillastående moment i 40 minuter.. Jag höll på att förfrysa bollarna och naveln!

Tack vare detta jobb i denna kyla så absorberade min kropp in en förkylnings baskilusk som har byggt bo i min stora hals och inuti mina miltals långa bihålor.

Inte bra det, allra helst nu när det är time för final i grapplingligan!

Så nu blir det te, vatten och skenheligt mycket med blu-ray filmer i några dagar. Sen ska jag äta nyttigt, gå ner 2 kg, träna stenhårt för att sedan åka ner och göra bra pr för klubben och staden.

God natt alla onanister!

RSS 2.0