Välavlad idiot!

1
234

"Grabbar, vi glömde en sak.."

Undra vad killen tänkte, OM han tänkte, efter detta inbrott.

Undra om han är med i MENSA?

Professor vid Chalmers Universitet kanske?

Nä, en fullblodsidiot är vad han är!

Min egen lilla söndag!

Håjja!

Jag lovade mig själv att kliva upp tidigt i morse för att sedan klä på mig det sexigaste jag har i ägo för att sedan åka och bada. Det sexigaste fanns ej att finna. 3/4 jeansshorts och ingen tröja drog jag på mig, sen åkte jag iväg. Inga strumpor heller! Helt otroligt.. Jag som var så nära att bli pensionär för inte alls så länge sedan. (kliva-upp-tidigt-och-slita-av-brevbäraren-tidningen-syndromet)

Hem till urskogen för att plocka upp en hamster till bror och syster. Men vad skådade mitt stora och maskulina öga när jag anlände? Jo, helt nerdragna persienner, dörren hade blivit barrikaderad och gräset hade ej blivit klippt på flera månader.. Ungefär!

Farsan gillar inte värmen, han blir som en stor och hårig hund när värmeböljan drar in över mellersta sverige; bara lägger sig ner och dregglar oavbrutet i flera timmar. Därav hans åtgärder med att stänga ute värmen!

Men jag bröt mig in, snodde lite mat sen kastade jag broder och syster in i bilen sen bilade vi till sjön. Och vad vi plaskade! Jag tvekade inte länge förrän jag hoppade ner i vattnet heller.. Ut mot flytbryggan och sen hade jag och min lillebror en UFC match där ute.. Jag vann flertalet gånger, helt överlägsen alla andra är jag på den dära flytbryggan!

Vi är ett tillsammans!

Sen hem, duscha bort alla kemikalier och makadamm! Nu mår jag som en prins som sätter på en prinsessa. Har precis druckit Vitamin Defence, därav mitt välmående.

1,5 timme kvar tills jag ska jobba igen. Sista natten sen ledig tills på torsdag. Jag klagar inte! Inte du heller för den delen.

Nä nu ska jag gå och raka stjärten. Ha en finemangus söndagus allihopus. Tjaaoo!

nAss-Car



Hemligheten är alltså att åka fort.. Och svänga vänster?

Big girls do fart!



The gåta is solved...

Fotbollsmania

Mycket tjära i mina kära ben nu!

Helt oförberedd på detta, att det var cup i fotboll. Tre matcher, en timmes vila mellan varje match och inga kolhydrater eller nån sorts energirikt mellan matcherna. Första matchen blev oavgjord, vi spelade väldigt konstigt och bollen rullade inte våran väg. Andra matchen gick helt åt vittolajnen. Räddningstjänsten fick leka med oss! Vi var deras slavar, men det var efter 10 minuter, så vi gav dem lite motstånd ett tag iaf. 5-0 till kenyanerna med brandslangarna!

Sista matchen var endast vinst som vi skulle ha, då kunde vi gå vidare.

Vi gav fotbollshulliganerna riktigt bra motstånd, stundvis såg det riktigt bra ut och i mitten på första halvlek fick vi in en rund sak i deras jävla mål. 1-0 till oss. Strax efter fick motståndarna en hörna..Den skruvades in i målgården, sen såg vi en stor jävla panna kom flygande i luften.. 1-1 och våran dröm krossades!

Fram med allihopa, upp med dårarna skrek Heppa (våran coach) så jag lämnade backpositionen och ställde mig väldigt nära deras rakade målvakt. Och korta utespelare. Fan, deras back var 1,53 cm.. Nä, men 153 cm från havet, helt sjukt kort och pipig kille. (han lät som ett hundben när han skrek, piip piiip piip)

Eftersom det inte är inkast så är det inspark, och vi fick det från mitten. Jag ställde mig som sagt framför deras korta och rakade målvakt för att möjligen få en glimt av denna runda båll. Och pang! Bollfan kom skruvandes rätt mot mig, ingen framför och jag såg min chans att bli en Nobelkandidat om jag satte denna boll..

Swosh, bollen rätt mot mitt ägghuvud och jag satte dit pannan (inte stekpannan) för att skruva in den gula och fula bollfan. Men svetten på min panna kunde orsaka översvämning i bibliska storlekar, så bollen ändrade inte ens riktning utan fortsatte lika fort och om inte fortare förbi mig.

1-1 och vi gick inte vidare i turneringen.

Jag slet min pung i småbitar och spottade på domaren.. Sen kastade jag grus på publiken och skrek svordomar på gaeliska! Motståndarens målområde blev rastgård för mig, för jag lämnade min avföring på straffpunkten!

Nåt sånt.. Nu ska jag lägga mig på den mjuka soffan av avnjuta en himmelsk måltid. Tre ägg och kaviar (med salt) Ledig i morgon, börjar klockan shuu på kvällen och slutar shuu på lördag morgon.

God natt!


Onsdag!

Jobbigaste natten hittils.

Kunde inte sova, bara låg och kved i flera timmar. När klockan hade slagit halv 4 ville jag donera mina knän till raketforskning, men jag orkade inte fylla i en massa formulär. Så jag satte mig vid datorn istället. (som vanligt)

Röven började värka och jag tappade känseln med mina storchben. Det kan låta hur bra som helst med tanke på att smärtan sitter i knäna, men jag gillar inte att sova i datastolen. Värdelöst det!
Så jag mixade tillvaron med en skinnsoffa och en skinnfåtölj. Ett sånt dära täcke drog jag över min stora kropp vid flera tillfällen när kylan började gnaga mig i ryggmärgen..

Efter förtiotålv reklampauser och elvamiljarder sidvisningar senare sa jag Hey och hoppade ner i sängen.

Vaknade lite senare på eftermiddagen då vädret var som bästigast! Så jag slet av mig alla kläder och hoppade in i det som var bekvämast och mest anpassat för just detta väder.. Jeans och t-schmirt! Precis när jag startat den svenska stoltheten och åkt iväg började den bluddra och jävlas.. Nytt fenomen i år, förra året var det dö-av-efter-2-minuters-tomgångskörning. Så ett tips till er som ska köpa en bil.. Köp den, sen sälj den. Cykla!

Aya, Mankan ringde och ville ha skjuts till timrå där han skulle lira fotboll. Så jag gjorde en rundsväng och lämnade av honom där. Sen till skogen, käka mat (husmanskost, inte fläskburgarsvettkebab) Avslutade maten med en film. Nyigaste Wallander. Faktiskt en bra film och som vanligt så hade farsan räknat ut vem mördaren var. Och det var innan jag hade slagit igång filmen.

Såh thypiskht hanh!

Hem hem hem, hit till hemmet. Tillverka mat, fettfri sådan till och med. Keso och fil med banänas flytande i. Sen drei eggz mit salt. (tre ägg med salt, saltägg) Och ett glas mjuuöölk till!

Nu blire sängen, sedan vette fan. Sova kanske?

Capiche?

Hey!



Så här tänkte Spielberg egentligen..

Practice man..



-We are talking about practice man!

En standard installation!

Idag är det tisdag och mina knän är röda och spröda.

Visst har jag varit med om mycket skador och skrapsår över hela kroppen och oftast har jag upptäckt dessa långt efter det har inträffat. "Oj, jag blöder.. På flera ställen!?" Och efter gårdagens fotbollsmatch på den grusiga grusplanen så fick mina knän sig några riktiga åkturer. Men eftersom adrenalinkicken är hög at the moment så smärtar det inte så fruktansvärt mycket. Några smällar till går ju bra.

Men det är när man hoppar in i duschen och tar fram timmersaxen för att plocka ur marmorplattorna som har byggt bo där i såret, det är då det börjar smärta lite. Men inte så smärtsamt ändå, man klarar av det!

Smärtan kommer när man har lagt sig för att få sin skönhetssömn, när man ska vända på sig och täcket blir som ett sandpapper. Ligga på magen går inte, då växer knäna fast i madrassen! Enda man kan göra är att lägga sig i förlossningsställning. Hänga några snören från taket som man binder fast bena i, sen är det bar att sova jä-vu-len!

Jag har nästan lika bra läkekött som Wolverine, så jag är snart på "benen" igen.

Dagen i kort eller långhet då.

Jag klev upp, ringde upp broder Magnusar som var i staden. Han skulle åka och kolla på en schyst bilstereo för hans egen var lite karkad. Jag saknade för övrigt en, så jag kastade sönder spargrisen och for ner på staden. Vi sprang in på AVD med rånarhuvor och skrek att vi skulle ha en bilstereo, bra skulle den vara också, helst Kenwood, helst två lågnivåutgångar för jag har två slutsteg! Han kastade fram en fräsig modell rätt så fort, stammade gjorde han också.. Jag skrek åt honom att jag inte skulle betala fullt pris för jag hade handlat där förut, så rabatt fick vi.

En sån dära man planterar blommor i fick jag. Kul kille, stryk ska han ha!

Installation utanför butiken, korsade kablar åt alla olika håll så det slog gnistror och brandkår tillkallades. Dom fick hjälpa till med kabeldragningen för vi hade ingen multifunktionstång.. Oturligt nog! Sen vare klart, bara att kasta in den enda skivan jag hade kvar sedan min lillebror och systeryster hade länsat bilen.

Men det funktionelligaste med denna Kenwood är att funktionen USB finns. Men ingen i fronten, utan en 50cm kabel på baksidan som jag enkelt drog ut. Kanoners, bara att fylla mina USB-minnen med all möjliga musik jag har.

Ser du en vit Volvo i backspegeln som låter donka donka donka så är det troligtvis en tjackpunder som har avgassystemet löst under bilen. Ser du däremot en blue psaab som låter DUNKA DUNKA DUNKA, eller nån låt som går "I am a highway man on the road again" så kan det säkert vara jag. Eller min granne Magnus. Eller Björn.

Nån av oss...

Och sitter det nån i passagersätet med en öl i handen,  så är det nån av oss. Eller Lars erik polacken Kempe!

Damien Walters



Jag vet inte hur många gånger jag glömde bort namnet på dessa killar.. Tack Lars erik martin kempovitch!

Wronghearda songs!

SarahFreestylerSummer

Tre felhörda låtar. Jag klandrar dem inte, min storebror sjunger fel hela tiden.

Det har skurit sig!

Jag måste förklara en sak..

Jag låg i soffan och åt mina ägg och sånt dära gottigt och nyttigt samtidigt som jag kollade på film och försökte prata i telefon. Gick inte så bra. Så jag skippade filmen och åt klart och pratade klart. Man kan inte se på en film och snacka med nån, hela filmen blir inte så bra då!

Men jag snackade klart och åt klart. Sen började jag zappa runt lite. Baaara skit på televisionan! Och ingen ny film har jag hyrt heller.. Så jag kröp tillbaka till datorn igen. Där dundrade jag på lite Defqon 1. Men till min stora förvåning så hade jag glömt tvn på, och till min ännu större förvåning hade jag Mtv på!!!

Så när jag började lyssna på mina goa låtar hade jag Beyonce i bakgrunden som gnisslade och vrålade som en översexuell Zed (han i polisskolan) Lät inte alls bra, hela det dära som jag sökte efter försvann.. Headbangandet dog av helt också.

Förståelsen är väl noll eftersom många inte vet vad jag lyssnade på. Här är nåugra khlipp!



Ja som så många förstår så är det väldigt fel att ens försöka lyssna på det hära tillsammans. Det går inte! Jag jobbar inte så! Jag ska bara njuta av musiken och livet. Går det nu? Neeeeiiiiij!

Snel maskkåt


Sova sova måndag måndag

Då var mitt andra pass på mitt sommarjobb över..

Och vad har jag gjort inatt då? Och vilka jobbade jag med? Och varför jobbade jag? Vem fan är jag?

Detta är frågor jag vill ha svar på. Har gått omkring hela natten och försökt klura ut det själv, men ni vet väl hur killar/ungkarlar fungerar!? Hjälp med allting, frågar aldrig om vägen, diskar en gång i veckan, äter gärna ur soporna och vänder på kallesongerna istället för att ta nya.

Youngmanslife, så hårt är det livet!

Nåveal, jag har gjort annat inatt också. Sett på film. Och skåpätit som en undernärd familj bisamråttor som turnerar på Ica Maxi.. Mackor, ägg, aprikoscreme, kex, mjuuölk och diverse annat smaskigt och gottigt. Den största anledningen till detta var att jag missade lunchen och middagen igår. Morsan skrek åt mig flera gånger att jag skulle komma och äta men så trött som jag var så kom jag ju aldrig. Sen för övrigt så bor jag ensam så morsan fick lov att skrika jävligt högt om jag skulle vakna av det..

Panpizza och saft. Sen Bums-Bums och yoghurt. Plüss en banan. Och en film producerad av Ridley Scott.

Just nu ser jag ut som en övergödd och underbetald Kanin. Jag känner mig som en sån iaf! Tänderna hänger ut från käften och mina jättefötter bara stampar av tristess och trötthet. (inte kåthet) Ni vet, kanin = pump x rocco siffredi!

Nä nu fifan, sängen verkar vara en bra grej. Lite synd att det är jätteblått ute och värmen verkligen tränger in i kropp och själ.. Tror jag kommer vakna runt 14.00-14.40 idag. En diff på 40 minuter är inte så illa. Grejt! Det kör vi på.

God natt (och morgon)

Sena fyllebloggen!

Nu förbluffar jag världen!

Jag menar.. Det har alltid varit 04.20-04.40 som jag har suttit här och fyllebloggat. Men idag är det andra tider som gäller! Det är sommar-sommartid. Dvs en timme ytterligare som man förflyttar framåt. 05.30 just nu och jag är den enda i min socken som är vaken och aktivist. Eller aktivist, jag är fyllerist!

Började som en bra kväll, jag och Magnus satt och förflyttade våra tankar både åt höger och vänster, sedan joinade herr Karlsson ett tag. Men han var för kåt för att sitta still så han drog vidare till staden. Så jag och Mange fick invänta herr Kempovitch för att bli ett Martin-Team igen!

Och det blev vi!

Daltons för att våldföra oss på några öl, sedan Irish för att dampa loss på en barstol. Kapten jävla Morgan drack jag där och det var just den som satte snurr på tillvaron. Inte alls god punkt com var smaken ikväll. En fyra sa jag, men hon mätte upp och såg att det endast skulle bli en tvåa eller fyra kvar, så jag fick en tjugotvåa + cola. Smakade förjävligt, men jag jobbar så när jag dricker alkoläsk. Dvs ju starkare desto bättre och roligare blir jag!

Sen blev det efterfest.. Träffade på en gammal get till klasskamrat. Hon ville efterfesta med ett helt gäng och jag var på. Men när vi började närma oss såg jag mitt misstag och ångesten började närma sig.. Alla tjejer var för full och min kompis var fullare än jättefullast! Och vi vet ju hur tjejer blir när dom har druckit ett glas vin; helt jävla odrägliga och överkontaktbara. Jobbigt värre..

Tog tjugo minuter för mig att säga "hej, jag vill åka hem nu, får jag en kram så hörs vi" och det var lagomt jobbigt. För jag fick ta om samma mening för många gånger..

Så nu sitter jag här igen, klockan är över en timme ordinarie tid och jag är lagomt sne på alla mina ögon. Vatten och en stor 160s säng väntar. Sen ska jag sova, och jag lär inte vakna förrän jag har.. Sovit ut kanske?

God natt och baj baj!

Lördagsmemoarer + bilder

Jag har haft två dagar utan jobb och stress. Och under dessa två dagar har jag försökt att göra så mycket jag bara kunnat och hunnit.. Låter som en tjackpounders briljanta idé, men faktiskt så ligger det mycket sanning och trovärdighet bakom och framför denna ajdea. (idé)

Hade besök från en annan kommun i hela två dagar, och då gjorde vi diverse saker.

1. Ikeabesök för att inshoppa some stuffs

mikael rowsa
 databord!
-mitt eget lilla cp-databord, modell rowsa (köpte ej)

2. Stadsvandring in Sundsvallaren

Hamburgarg
-tjuvtittat på en välstavad schylt

3. Riding the tjur @ Nöjeshallen bee får go-cart competition

niklas arm
-lillebror blåhöll den tjuriga tjuren i 30 sekunder, detta är resultatet

4. Jordiga gubbar at my lägenhet

Jordgubbar eller smultron
-detta är jordgubbar in nacksta.. små och onödiga! Värdelöst..

Till min och min före detta inneboendes förtvivlan så brände vi mer kalorier på att ta bort hatten på jordgubbshelvetena än man tillförde när man åt dem. Råge på allt så käkade vi bums-bums á 85 kalorier men likt förbannat så gick vi ner i vikt. Jag kom på en finurlig sak för att förhindra viktnedgång; droppställ med chokladsås.

Men skalandet tog knäcken på oss och vi fick uppsöka läkare för akutvård.

Aldrig mer jordiga gubbar på Ica kvantum. Nog för att bruden som säljer gubbarna har humor och säkerligen mycket överskottsenergi som hon vill dela med sig av, men det är inte värt 45 svenska dineros. No way in my bedway!

Få se nu.. Lördag och jag är ledig. Ingen alkohol har jag hemma som kan få mina runda fötter att bli så äckligt mycket rundare. Så jag försöker ragga runt lite istället. Längesen jag fick nånting nu. Blir helt tokig när jag tänker på det.. Gahh!

Vad jag snacka om? Jag snacka "pchh" och "klunk klunk klunk"

Öuuul och groouuugg alltså..

Fräsigt!

Ljus och musik, ihopmixade på ett elegant sätt. Finns mycket elegantare, men inte just nu..


Tröttare än kåltrasten

Jag måste ha det tröttaste ansiktet norr om ekvatorn just nu!

Efter att nästan ha klivit upp klockan 09.30 för snart 22 timmar sen och varit vaken hela tiden sedan dess, så börjar mina ögon att ändra skepnad.

Knytkalas, mat, knutar, mera mat och sen så dessert. Sen åkte jag och jobbade. Tio timmar på jobbet, jag och två andra arbetskamraters. Film och så, kanske lite grabbsnack om vi har tur!?

Jag hade tur..

Viktor och Johan, två skitroliga personer som man kan både skita och ha roligt med. Vi såg tre filmer, först Gran Torino bara för att det är Clintan och Johan hade inte sett den. Sedan blev det Inside Man, jävla bra film det med, fast ingen Clintan! :(

Sist och jävligt minst, Atonement med Kiera Knightley.. Vad ska jag säga här då? En psykologisk sci-fi thriller med inslag av dramatiska och pornografiska scener!? Nåt sånt, filmen var inte värd att betala för att se på bio och ännu mindre att köpa. Hoppa fram och tillbaka, hur kul är det när man är trött då?

Värdelöst!

Nä, nu har ena ögat blivit handlingsförlamad. Sängen kallar mitt namn. Eller kallar, den skriker mitt namn!

Panflöjt och skinnhiss, tjobrää!

Midsummer fifan!

Lite kringgående tankar kring en kringlande midsommar..

Maten smakade förträffligt. Vi stekte och grillade lite marinerad kalvnäsa direckt efter förrätten, mycket smaskigt var det. Men innan det lirade jag och broder samt hans sejj lite Kubb (inte sån man äter) och det såg verkligen ut som att jag skulle gå mot en knak-blixtrande seger. Men kungen blev dendrofil och la sig med blommorna. Den fan! (missade ett kast)

Nu kringgår jag väldigt mycket information här ser jag.. Var ju så att vi skulle upp på knytkalas hos min näst äldsta bror idag. Så långt håller alla med.. Och ja, nästan alla släck-tingar var där. Inte äldsta och näst näst äldsta bror. Men farsan och farbror var där och då kan konversationerna hållas igång ordentligt kan jag lova er.

Jag snappade upp lite när dom pratade..

"Snäll men idiot" Janne om en släkting vi inte umgås med.

"Jävla gris-äckel" Pappa om samma släkting.

"Homosexuell innerst inne" Min käre fader igen, denna gång om.. Samma släkting!

Jobbigt för denna släkting. Men vi umgås inte med denna person. Tror inte det är våran släkting heller, utan våran släktings maka eller make. Svårt att se skillnad på en sån sak.

Sen en rolig grej till.

Broder som hade knytkalaset satt och groggade friskt i sitt lilla cp-hörn. Alla hade nästan ätit upp förutom min farmor och just han, då föreslog broder att han ville byta lite mat med henne. Javisst tänkte dom, och dom bytte. Sen skulle broder bjuda farmor på.. Ja, det låter dumt, men korv. Och han kastade iväg en korvbit med gaffeln så den flög på golvet. "Ät korv nu för fan" kläckte han ur sig.

Låter vulgärt, men ur våran synpunkt var det förjävla roligt. Allra helst min synpunkt, och lillebrorsan (vi som såg det)

Nä nu börjar jag snart att jobba. Tjipp tjipp iväg! Gladelig midsommar och såe..

Midsummer murders!

Ska midsommaren vara så fruktansvärt viktig?

Jag menar, jag har inte ens kollat ut genom fönstret än. Vädret på midsommar har alltid varit densamma så jag gör ingen helgardering idag. Utan jag tar på mig de varmaste och mest otympliga jag hittar i klädesplaggväg och sen går jag ut med soporna.

Överlever inte jag så är jag ännu ett offer för snöstormen.

Nu är det endast minuter kvar tills jag ska kliva på mitt arbetspass. Börjar.. Om många jävla minuter, ca 10 timmar! Men vafan, det är ju minuter det också.

Dagen ser ut som följande:

1. Skjutsa bruden till bussen.

2. Hämta toka som bor runt i kring mig (de ska ut på äventyr kontra alkohol kontra Martin)

3. Svänga förbi mein mormor, vi ska på knytkalas och knyta knutar

4. Försöka hålla mig vaken hela dagen. (mission possible + im före possible)

5. Gråta en skvätt. (har inte gjort det på flera timmar, dags igen)

Greetings and greatings, so long jerkwaads!

Pick-tures

Jag hittar många sidor, många med roligt innehåll.

Och många med mindre roligt innehåll.

Men aldrig nånting som får mig att vilja tömma maginnehållet!

Dock så är detta en sida som får mig att inte vilja sitta still. Ögonbrynen vrider sig, hela kroppen vrider sig, tankarna blir väldigt många.. Säkerligen nån som förstår hur och vad jag menar.

Så spana in här.

Schneöboll!



Som sagt, snöbollseffekten är en effektiv effekt. Snygg dans för övrigt!

En onsdag!

En händelserik dag!

Jag klev upp i tron att jag hade sovit över. Det hade jag inte. Klockan var 05.30 och jag såg mer än tredubbelt! Orsaken till att jag hade en orsak att kliva upp var nämligen att ett tåg direkt från Gotland hade anlänt. En bekant från de yttre delarna av landskapet skulle komma på besök. Och besöket ska stanna i tvåu jauvla daur!

Inte helt fel! Vi kommer att baka och gå milslånga promenader. För att inte tala om alla knypplingskurser vi ska hålla tillsammans! Eller hur var det no igen?

Nåväl. Onsdagen är snart slut, ska endast försöka filura vad man ska göra de sista timmarna innan sängen skriker! Men den dära taccosen gjorde verkligen denna kropp helt schlot i sinnet. Fyfan, däckade efter 50 minuter på filmen.

Gammelgubbe.. isch!


Lite tetris!?

 

Okej!

Någon som vet hur det här går till? Jag vet. Han är drogad. Och efterbliven! Fort går det och det gillar jag! Och sen mot slutet då? Är det någonting jag har missat? Jag har problem med att klara av en sån dära på easy och då pausar jag ibland. Svårighetsgrad Osynlig är bra!

Dagens undomar!

Jag förvånas inte!

Dagens ungdomar, vad tillför dom landet? Vissa tillför mycket, andra är det en stor bounty som vilar på deras huvud. Här är en som har ett pris på sitt. Undra hur frågan löd.. Kanske "Vad ska du göra på nationaldagen din jävla pundare?"

"Som förra året"

Vi ska endast klaga på de som fostrar upp. Och dagens nyheter. Och internet. Och tvn. Och Belgien.

Press me for fack sejk!

Add comments downunder.

Ps. Han är från Timrå, nån som vet vem fanskapet är? Ds.

Unga kaar!

Vad gör en ungkarl när han inte har något att göra? Nä, blev fel det där.. Vi tar om det.

Vad gör en ungkarl när han har tråkigt?

Han städar och rensar lägenheten. Allt som inte behövs (ex. dammtussar och björnsaxar) kan slängas ut. Vintern är över och depressionernas tid har passerat. Nu ska vi blicka framåt. Sol och värme, ben och glass. Öl och Highwayman samt långa promenader. Det är sommar!

Men för att sommaren ska börja bra så måste man städa. Och idag när jag bara är hemma och dricker 90gradigt indiskt the så kan man väl gå lös med Mr Muscle och min ovänn the dustsucker. Har redan fixat köket, skåpluckor och spis. Diverse plåtdetaljer samt keramik också som omger köket. Kyl och frys fick också en halvtimmes massage. Toaletthärvan har jag gett mig in på, nästan klart! Så jag har nu bara jobbet med den dära högljudda damsugaren kvar. Och skurhinken. Men skurhinken lever inte om lika mycket som den dära jävla röda saken!

Nu när jag kollar mig omkring i denna bunker så märker jag att blommorna har dödsångest. Jag vattnar dem men låter inte solen skina in på dem. Även om det har varit noll med sol sen i fredags så behöver dom nog lite dagsljus, annars kommer dom att krypa ut ur min stackars tvåa. Dom har begärt parlamentering! (Parlay)

Checklista och to-do-list.

1. Upp med kläder från golvet och in med dem i tvätten [CHECK]

2. På med hög musik inför dustsuckandet [CHECK]

3. Fylla skurhinken med propplösare som tar bort allt sheisse [TO-DO]

4. Öppna vädringsluckorna samt persiennerna [CHECK]

5. Rispa halsen med en rasp för att sedan dricka ur skurhunken [TO-DO]

6. Slå på en bizarr låt och höja volymen ännu mera [CHECK]


Nu kan the dustsucking proceed. Lycka mig önska till!


Sexual dissorder!



"Det här är Amy. Hon har en sexuell rubbning..." Vadå hon? Det är en han.  Sexuell rubbning? Hon heter Rubbning!

Och sen; "Jag älskar honom för den smala balken"  Nånting nytt man ska dra på krogen? Smal balk? Balk är bra, men smal?

Slå av värmen!



Once again, The humour is broad..

Post it



Liiiite post-it lappar! Dyrt med post-it lappar också..

Lite gräddstoeved pitts!

Och tjabba tjena hallå!

Då är är jag sittandes vid denna dator och datorstol igen. Den är lika obekväm och förjävlig som förra gången! Men det är bara att acceptera läget.. Det blir inte bättre än såhär!

Jag började dagen med att åka och shoppa på systemet. Tanken var att handla en Mp3 till bilen, men jag kom inte så långt, alla kvalitésaffärer hade stängt då. Efter det åkte jag upp till skogen för att sedan forslas vidare till älandsbron. Där hade min bror sin egen och sin tjejs födelsedagsparty. Där drack vi sprit och härjade loss ordentligt några timmar! Skoj som fan, synd att antalet folk var nedsatt, verkar som att krogen drar fler anhängare än födelsedagspartyn!?

När antalet minskade åkte vi hem. Jag fick skjuts till hooden och där var jag väntad och väldigt efterlängtad. Ungefär.. Mange ombytbar var törstig och nyligen hemkommen från London, så en sväng i den Svenska vildmarken var det enda han suktade efter. Jag suktade efter en dusch och en rejäl uppfräschning. Jag hade jobbiga kläder på mig, fick byta ut dem på momangen!

Dusch, öl, musik, öl, deoderant, öl, frisyr, öl och sedan kläder. Och en doftgran som halsband.

Vidare mot stan, och där var vi välkammade och efterhängsna. Kempovitch fluktade sina gröna rabarberkrämer på Olearys så vi svansade in dit. Även Lucovitch stod och hängde där. Jag tänkte att jag bara skulle bli där en stund, sen vidare mot stadshuset för att träffa annat folk. Men blev det så? Neeeeeiiiiiiij!

Träffade gamla klasskamrater som jag genast fick dela ett och  några andra ord med. Kuligt som fan! Men sen var det vidare mot svettarselhålan själv. Jag tog en sväng förbi och jag fick genast ringa för att beställa tid för obduktion. Doften som sprids där nere är densamma som en rektal obuktion, helt vansinnigt och hemskt! Kul att vara Dj där nere, baaara hålla för näsan de sista två timmarna. Facking useless! (värdelöst)

Klockan slog sönder på armbandet och vi gick till gräddstuvade pyttens håla. En tallrik till mig, 1,5 till martin von Kempebab och en till Magnus gemytlig. Sen ut för att ta luft. Och där träffade vi på några som hade en väääldigt dålig kväll. Mycket obehaglig, för det regnade otrevligheter över Magnus. Det slutade inte heller när jag och Kempebab gick ut. Då började det brinna i hjärnbarken och jag bytte några ord med dem. På avstånd då, givetvis. För vem fan vågar ta en konversation när dom är helt plötsligt en man mer?

Men dom brydde sig inte. Bara haglade otrevligheter, och uppbjudningar till fistiecuffs. Jag svarade och gick emot dem, slängde även jackan för att inte låta den vara ivägen för min flexibla kropp. Jag påbättrade oddsen för dem, 2 vs 1. Men likt förbannat sprang den spralliga iväg. Han som bjöd upp till allt!? Den andre började formulera sig som en överkörd bäver och då orkade inte jag riktigt med allt. Så vi avbröt när de blåa sirenerna närmade sig.

Kul kväll, synd på regnet bara.

Auf schnitzel och wiedermongo!


Spedy gonzales!



Tänk er att vara tillsammans med henne. Tjat x22 upphöjt i 10. Sen speedar vi upp det lite?

Lite att göra!?



När man är sjuk så går allting i slowmotion. Typ så här sakta?

Student fifan!

Vad är det för jävla idiotvirus jag har fått?

Hanslen ömmar, svetten rinner, huvudet dunkar.. Låter vanligt, javisst. Men varför måste jag då kliva upp och pissa var tredje timme? Jag har ju för fan pissat som en kamel, och flera gånger!

Innan jag gick och la mig fick jag nästan kramp i benen när jag stod där framför toaletten. Mängden var enorm! Och då trodde jag att en god natts sömn och även en lång sådan skulle sitta fint. Jo tjena, vaknade för 20 minuter sen då min blåsa höll på att abdikera.

Det var lika bra att ställa sig där igen. Får fan installera handtag överallt på toaletten, för det tar fanimej på krafterna att besöka denna inrättning i detta tillstånd.

Undra om jag ska ta ett stort kliv och besöka duschen? För att sedan ta små kliv för att inte halka.. Och därefter ett jävligt lååångt kliv, ända bort till Birsta fucking Psitty. Jag ska handla sånna dära saker man hänger runt halsen på offret som tar schtüdent. I detta fall min lilla lillebror. Och jag vet exakt vad han ska ha för något.

Halsband med skivstänger, 5kilos? Jävlarrrrrr vilka nackmuskler han ska få efter denna student. Eller så kommer han att somna i ett dike. Most likely..

Så tjing tjing haej och trevlig student för er som tar den!

Studenttorsdag!

Vad har denna karlslok gjort idag?

Han har vaknat hypomaniskt jättetrött. Han har åkt till jobbet äckligt trött... Och jobbat förjävla trött! Märkte även att vi var två man för mycket idag. Jag och Benni stod inte på något schema eller att vi ersatte någon. Utan vi var ditringda bara för att dom skulle ha APT-Möte klockan 13.00-16.00. Men varför åka dit för att jobba så lite hade chefen tänkt, så vi fick jobba hela dagen.

Och så mycket vi tillförde på avdelningen!

Mat och städning. Upprensning (köket) och dirigering. Vi fixade biffen, jag och Benni. No probleimo (brasiliansk/mexikansk brytning)

Och var APT-Mötet klar klockan utsatt tid? Neeeeiiiiij, inte alls! Jag satt och våndades. Inte nog med att jag kände av en feberattack i mitt bakhuvud, jag började även på sväljsvårigheter. Igen!

Tur att vi har sjuksyrror på vårat jobb. Och då kan man ju fråga om det går bra att ta nånting för smärtan.. Så jag frågade syrran efter det starkaste han hade. Tog några minuter, sen kom han bärande på våran medarbetare Anders!?

Nejtack, ge mig en alvedon istället. Och sagt och gjort så gjorde han detta. Och värken gick över, i både skallben och långhalsen. Men inte så länge.. För jag skulle på studentfirande i Timrå kl 17!

Jäkta arslet av mig hem, duscha och fixa till skatboet där uppe, sen åka iväg. Miljarrder med folk och bilar, men vi hittade offret.. Min kusin Mattias! Grattis och sånt, sen tackade han och så. Sen visade han sina betyg, fler MVG än VG och G tillsammans. Kul kille, liknade nästan mina betyg!

Njaeee!

Efterstudentfest hemma hos han. Vi; åt, skrattade, jag somnade i soffan, tårta, skrattade, åkte hem.. Nu är jag här!

I morgon är det min lilla samt taniga bror som ska bli nermojsad med kebabkött och falafel. Nämnde jag att vi firar turkisk student? Hepp. Inte det.. Men då slänger vi ostron och rabarberkräm på honom istället?

Nähä!?

Han får väl några liter champagne som han kan smutta på. Studenten tar verkligen musten ur mig. Sen har jag ett gott råd/ord/nånting från min näst äldsta bror.. "Man blir bara dummare ju äldre man blir" Nånting du kan ha med dig när du ska söka jobb efter skolan kanske?

Adjö och god facking najt!

Det går utför!

Hur ska jag förklara allt idag då?

Jag gör inte det. Jag orkar inte. Varför ska jag lägga ner energi på sånt man inte får igen något på? Samma sak som med skatten.. Jag betalade och betalade, 2008 fick jag restskatt på 5000kronor. 2009 blev det lite mindre, 300 kronor. Men ändock restskatt. Helt värdelöst, ju mer man betalar ju mer ska man få igen, så ska det funka!

Men no way is the swedish highway.

Men det var inte det jag skulle prata om idag. Det var nämligen.. Absolut ingenting! Ett försök till att Twittra som gick snett. Jag spårade ur, tappade fokusen och jag hamnade sist. Men det är så jag jobbar. Alltid gjort och kommer alltid att göra.

Ja fifan, nu kommade jag på det. Det handlade om min fysiska status!

Den är inte så bästigast just nu. Det går utför kan man säga.. Inga räkningar är betalda sedan Mars och jag heter egentligen inte "Micke". Allt jag har gjort och det jag har gjort det med är en lögn. Vissa saker har jag dock inte ljugit om, tror det var någonting om "pirater" för något inlägg sedan..

Nä, nu börjar drogerna att verka (fil och flingor samt sylt och bananer) så det är lika bra att jag lägger mig ner så jag inte somnar helt tvärt och slår i huvudet i något hårt.

Good facking najt!

Jag jobbar så.. och sjuk!

Hemskigaste natten hittils!

Efter mitt möte med facket åkte jag hem, somnade nästan på en gång i soffan. På med täcket bara.. Och jag soov! Helt slut i kroppen var jag. Halsen ömmade, trodde nästan jag hade varit med om en traumatisk upplevelse, deepthroat liksom!

Duschade, åt, tog det lugnt.. Sen gick jag och la mig igen.

Men svettningarna jag hade var inte av denna värld. Jag fick lägga en handduk under mig och en handduk på mig så jag inte skulle spruta denna kroppsvätska överallt. Och nu snackar vi schwett här alltså. Måste vara nån infektion eller dylikt som kroppen försöker stöta ifrån.

Sjukt jobbigt!

Och idag jobbar jag. Slutar 21.15. Hur ska jag orka? Det kallas alvedon. 1kilos. Stolspiller? Huuga!

Adjökens

Svullna bollar i halsen!

Jag vaknade för tjugo minuter sen med en svullen hals och jag var helt disorienterad. Vet inte alls varför jag har förtjänat eller fått denna åkomma för, jag har ju sköljt halsen med grovrengöring hela helgen!!? Nä men näe, jag får börja med att tugga i mig en sån dära trekilos alvedon megaladon direkt innan jag nöjet att äta mig halvmätt på något annat.

Och vatten har jag druckit. Och saft, mycket saft! Vitaminer, mycket frukt och salladsersättningsdrycker. Och kebab som betyder "Vilset får i Turkiet" för er som inte visste.. Sen vette fan, jag måste ha ätit nånting väldigt dumt för ungefär fyra till fem dagar sen. För det började i söndags direckt när jag vaknade.

Värdelöst!

Och varför ligger jag inte och sover nu för?

Ska på fackmöte. Fuck-möte.. För att fylla i försäkringspapper och doningar. Denna gång ska det gå rätt till. Så jag kan förhoppningsvis få ut en slant för de blessyrer jag har missunnat min kropp. Återigen; värdelöst!

Nu åker jag. Fuck (re)union awaits me at tenhundredhours.

Dicky dick!

kenny dick

Kenny Kuk, masterkocken från Colorado. Även kallad Master-cook.

Happy birthyday!

Men grattis på mig själv.

Och varsågod, tacketitack! Jag fyller ojämna år. Och det är inte varje dag man gör det direkt. Varannan onsdag och varje skottår. Skåttor...?

Nu blire disk och tvätt och städning. Igen!

Så tjing tjing haej och fortsatt trevlig qvuäll!

Så facking party!?

Ja men nu sitter jag här. (IGEN!)

Och vad vill jag mena med detta då? Jo mer än att jag är full som fan och jag gäspar mellan varje mening. Helt värdelöst och jag jobbar så. Vad ska man säga till de övriga när bara jag jobbar överfull? Jp jag säger "sitt och sup på" annars blire för dålig fylla. Ja, och det menar jag.

Nu sitter jag och låter alkoholen flöda i hela kroppen. Helt värdelöst. Jag menar, jag gäspar sönder mitt ansikte, ser ut som en indonesiskt pilgrimsmamma i ansiktet och det gillar ju inte resten av folket. Och vart är folket? Jo dom åkte hem och vidare. Är inte det lite värdelöst? Jojo, det tycker vi. Men vem give the facking of a hell? inte jag iaf. Jag jobbar solokvisten ikväll med.

O jävlar vad jag vill sova arslet av mig.

Inga pirater som är här och förstör. Enda förstörande är min facking fläkt in the fron som låter om en jävla stenkross. Är inte det dåligt värdelöst? Jojo, jag tycker det är helt värdelöst. Och mina systrar tycker detsamma. (Niklas, Jocke, Magnus, Joachim) De tycker att jag är sexig som en påse sönderslagen idiotsandsäck.

Kula bröder va?

Men min syster är värre. Hon jobbar solovkvist. Är det ingen som vill ragga på henne så spöar hon dem. Hon har lärt sig detta knep av mig och våran hund Winston den håriga Kräket!

Nu vill jag berätta för folket att jag inte har en aning vad jag pratar om. Men stava rätt och inte fel är det enda jag bryr mig om. Så att.. så länge jag stavar rätt så är jag 99% nykter. Stavar jag fel så har jag fått en snorkuse på tangenbordet. Då hickar jag och låter resten bestämma.

Fyfan, Minttuu och redfackingbulljäger är inte bra när man ska sova. Inte när man ska sova och vakna nykter iaf. Helt värdelöst! Så jag passerar och försvinner i mängden. Låter låten Guru Josh Projekt ta över. Infinity kanske?

Jojo. Och spela gärna vovo med mig. Då kommer våran voffo Winston den galne rabarberhunden att leka. Annars är det nackstas egen idiotmongo som skäller. Och det är Winston. Och jag, om jag mår bra och inte vill sova arslet av mig.


Nu "entrar" jag fyra rader och låter folket se hur tokigt jag stavar och penetrerar det svenska språket. Så jag drar och går och lägger mig för att sedan vakna med ångest och idiotisympati.

God natt det Ukrainska folket. Och lite god natt till det svenska, bara för att jag gillar den blåa färgen!

Goder nacht!

Lördag och nationalsupande!

Ja men då sitter jag här igen (igen, läs gärna igen)

Har varit mindre aktiv idag efter gårdagens samt natten tullande på rödvinet jag hade. En hemsk odygd må jag säga. Helt värdelöst! Men det är bra för blodet säger dom. Men inte bra för levern och huvudet..

Seg hela dagen och en kebabrulle här borta blev en start på dagen. Sen var det grovsanering! Hela lägenheten skulle städas och skuras. Och jävlar vad grejer jag hittade.. Nu doftar det gott igen! Många liter klorin och cyklon-b gick det åt. Tre damsugarmunstycken, åtta skurhinkar, två hektar parkettgolv fick bytas ut.

Fint är det. Dofta gott gör det. Stolt är jag!

Och nu har jag varit på stora pojken och ätit mig halvmätt på ett stycke skrov. Men jag säger då det.. Det smakar inte likadant som förut! När dom bytte ut till nya stek och fritösmaskiner försvann den gamla smaken, smaken som gjorde smaken extra god. Fyfan, skorpor till bröd, kolbitar till strips, vattensörja till cola. Dippen var god dock!

Vi åt, vi rapade, vi fick ångest!

Men nu sitter jag ensam och dricker groggers. Lite slut på idéer samt bara allmänt seg har gjort mig mindre aktiv ikväll. Jag är dock igång nu, piggelingrogg och fruktsoda. Isbitar och sprit. Gottigt och nyttigt! Gör mig mindre trött! Sen shufflade playlisten till "Highwayman" och det resulterar i taktiska takter med fingrar och fötter. Och partyglädje!

Så nu drar jag till kempe med hatten för att sedan bli odräglig och otillgänglig.

Adjökens och bajsing adieuuu!

Inflyttningsfest

fisk
Så här ska en framruta se ut när man har fest.

Trehundra snusar, ett paket cigaretter och en fisk resulterar i en bra fest!

Jag jobbar så!

Ja men då sitter jag här igen.

Och vad sker när jag sitter här ensam då? Jo, ingenting. Och med ingenting menar jag just INGENTING! Satt och drack hos Kempe hela kvällen, sen drog vi vidare till Backlund som hade inflyttningsfest. Men det blev inte så mycket där för dom jag var med ville vidare.

Vi drog till Irish. Där satt vi och lekte sjörövare och hade skoj. Ett tag iaf. Sen skulle vi hem och leka sjörövarslag! Och vem vann detta slag? Ingen jävla aning.. För slaget är inte vunnet ännu!

Piraterna har inte varit här. De somaliska piraterna alltså! Fula och undernärda idioter är det jag menar.

Men kvällen i all ära, vem är undernärd och vem har ätit mest kebab i livet? Min moster Kurt-Sune eller min före detta hunds facking ägare Bengts? Ingen jag vet om. Men det ska jag ta reda på så fort jag har sovit och sedan vaknat. Lär bli efter klockan sent-någon-gång-på-lördan. Annars är jag nöjd. Som en överkörd räkmacka med senapsgas på.

Och nu vill jag ha nånting att äta. Är helt över och igenomsvulten. Helt roadkilled! Och vad är det i mina ögon? Värdelöst! Så jag tar mitt pick och pack och packeterar ihop detta för att sedan sova loss. Varma mackor med en gnutta hög värme ska jag fixa först, sedan sova. Lyxa till det med ett glas mjuöölk kanske?

Puss on the frontbutt. Adjö!

Kontra kontra kontra!

 
Internet kontra MMA. Resultat? Det här.

Glajsajs!



Punkt punkt punk punkt..... Neeeeeiiiiiiij!!!!!

Onsdagens jävla äventyr!

Gårdagen blev ett totalt fiasko. (dock ett roligt fiasko)

Jag jobbade, kom hem, städade, tvättade, sprätte en öl, slog på musik, bjöd upp Lukas, skålade loss, festade loss.. Ja, vi drack öl och bara njöt av tillvaron. Sen kom Magnus förbi. Han var nykter och skulle köra ner oss till stan. Visst tänkte jag, är inte Magnus med så blir det lugnt. Jag och Lukas tar det luuuugnt när vi är ute.

Jo tjena!

Kalasradar och idiot hela kvällen. Minnet havererade och sa upp sig klockan 1. Och då stod vi på Irish och drack capitän morganios. Sen ner mot Olearys, trodde vi. Varför svängde vi upp mot bk? Varför drack jag upp all öl innan jag klev ur bilen? Varför varför varför.. Frågor och svar tack. Helst svar!

Ja där inne gick jag tydligen lös på allting. Ramlade tre gånger på "dansgolvet". En gång ut från "dansgolvet". Och sen mötte jag Tim där. Han är duktig på att dansa, så han tog tag i mig och snurra runt mig ett varv. Hjärnan och kroppen var inte alls med på det och jag ramlade på de små liven som stod bredvid. En kille blev väl lite sur då och han skällde ut mig så fort jag klev upp på "dansgolvet"

Jag hade ingen aning varför han skällde, så jag stod som ett långt frågetecken och fattade noll. (enda jag kommer ihåg därifrån) Sen flög jag tydligen omkring och pratade med alla. ALLA. Allehopa. Everybody!

Magnus skrattade väldigt mycket. Åt mig. Och Lukas! För Lukas dansade han också. Sen sjöng han också! Och allt det hära brukar aldrig hända. Ytterst sällan vi får se oss egera så hära. Men det bästa med detta är att vi kommer ju att titta tillbaka på det som inträffat och skratta.

Men just nu skrattar jag inte när jag kollar tillbaka. Jag gråter!

En liten anektot..

Idag jobbar han.

Började klockan 10.00 och ska sluta 21.15. Och då har jag lunch klockan 13.00 och en timme framåt. Sen med tanke på allt så jobbar jag här i nacksta och inte på sjukhuset så jag behöver inte färdas i en bensinslukande bil som varenda miljöaktivist skulle vilja dumpa i havet.. För att sedan ångra sitt idiotiska illdåd och ta sitt eget liv. Javisst!

Jag traskade till jobbet. Jag njöt av varje steg jag tog. Sparade pengar, sparade soppa, världen klarar sig längre nu när jag inte gör av med just denna dyrbara sås! Men jag glömde en sak.. När jag nu går så sliter jag ut skor och strumpor och då måste jag köpa strumpor och skor framöver, tidigare än planerat. Det medför att flera tusen arbetare världen över måste jobba dubbla skift för att just producera mer skor och strumpor.

Vart vill jag komma?

Jo just att dessa arbetare inte går till jobbet. Dom tar bussen! Eller så en väldigt slö pickup eller van. Slukar soppa och bidrar med många gifter som förstör klimatet. Vägar slits och som i sin tur måste underhållas. Tusen arbetare igen där då! Men det är ju också bra. Då har dom jobb, dessa fattiga arbetare som inte har det så bra som vi har. Dom tjänar dåligt men dom tjänar någonting.

Hade jag tagit bilen så hade det blivit mer slitage på våra vägar samt min bil. Och då måste Två eller Tre arbetare på vägvärket ut för att fixa vägen. Sen går min bil sönder efter mycket gaspådrag så då är det reservdelar och En högst Två ur personalstyrkan som måste jobba.

Dessa frågor vill jag ha svar på..

Ska jag gå eller ska jag ta bilen?

Ska JAG gynna den Svenska arbetsmarknaden eller den utländska?

Vad är rätt och vad är fel?

Varför har jag fotsvett? (kan jag svara på faktiskt, glömde mina sandaler på sjukhuset)

Hur många liter alkohol kommer jag förbruka (läs; missbruka) ikväll?

Svara gärna med några kommentarer eller så ringer ni mig på mitt hemnummer. Eller brev, två frimärken och jag öppnar kuvertet. Oläslig handstil och jag går lös på inredningen. Tack för visat ut-tresse, på återseende!


Feltryckt.com snabel A idiot punkt Ess E

våldtäkt


"-Pappa, jag vill bli lika duktig som han i Timrå IK så nu tänker jag gå ut och våldta lite. Får jag det?"

Tror aftonbladet har skrivit fel? Eller är det sundsvalls tidning? Min kamera hade syfilis när jag tog kortet. (idag, läs igår) Eller vafan, läs tisdag den 2a juni 2009. Punkt kanske?

Diskutionsdagen

Återkommen jag vara!

Drog till mein farbroder och inmundigade kakooooorrrrr och tååårrta. Samt en eller tjugotvå klunkar kaffe. Sen skrattade vi och stojjade på. Som vi brukar göra.

Och som vanligt så pratar man om diverse olika saker. Man halkar ju alltid in på något annat när man har aktiverat skallhuvudet. Och politik, huuuga säger jag bara. Mona Sahlin och Maria Wetterstrand. Nämner jag dessa namn så ser farsan jävligt rött. Och samma sak med min farbror! Miljöpartiet och Sossarna, huga huga huga!

Alltid lika roligt att nämna dessa partier.

Jag håller ju med deras resonemang.. Dom har styrt sverige i 70 år och har inte lyckats med nånting. Ska nu moderaterna sitta i 4 år och få till allting samtidigt som världen drabbas av en finanskris?

Njaee.. Njaa! Nääää!? Nej! Neeeeiiij!

Och efter detta besök åkte jag hem där mina neighbours väntade. Promenix á stada stod på schemat. Vi gick och vi gick och vi gick. Mycket behagligt och mycket givande. Återigen diskuterade vi politik och saker som hör där till.

Det är ju som så att vi bor i en Hsb förening. Och det är lite så hära att det bor jävligt mycket Agda och Bertil här. När dom skulle välja ifall vi skulle installera elmätare och betala själva för den strömmen vi använder, satt det 200 pensionärer och skrek ja på den frågan medans 10 styckna ungdomar försökte få sin röst hörd. Istället för att låta elen ingå i hyran ska vi nu betala elen var för sig.

Inte nog med det, nu ska dom höja hyran med 3%!

Värdelöst. Jag går och lägger mig, kastar in hand-duken. Han-duken, hand-uken.

Ja, god natt!

Bil bil bil!

Tjiiefen ringde i morse. Han ville att jag skulle jobba på lördag. Eller ville, han frågade om jag kunde det! Och känner jag arbetstiden rätt så är det ett drygt pass, kanske 7-21.15 eller 10-21.15! Men denna gången var jag inte pengakåt eller lättövertalad.

Jag sa att jag hade tappat talförmågan.

Han gick nästan på det. Dock är han smartare än mig så han gick inte på det. Men sen sa jag att jag fyller år på söndag, dagen före dagen jag ska jobba. Men han sa "aha, då blir det kalas" och ja. Det blir kalas på lördag. Eller blir det så?

Em-kval, Sveriges nationaldag, dagen innan jag fyller år.. Tre stora event på en och samma dag. Enda jobbtillfället jag har kvar är i morgon den här veckan. Slutar 21.15 och direkt efter det ska jag hem och skåla loss med lucke.

Flera dagars planering utan att tala om vad jag har gjort idag?

Brorsan kom och hämtade mig, vi åkte till det hemliga garaget där jag har parkerat min rostiga saab som jag ska ha i sommar. Vi gav den HLR med defibrilator (utbildade mig igår) och den startade. Efter det fixade vi dit katalysatorn och satte tillbaka en ljuddämpare. Enligt idiotmiljöpartiet måste man ha det. Svenskar måste föregå med gott exempel samtidigt som 200miljoner jänkare kör stadsjeep med V8 samt lite luft i däcken. Utan katalysator.

Nu låter inte min bil som en sportbil längre. Laglig och körduglig. Men ingen Mp3-spelare har jag i den. Det är det enda jag ska införskaffa, sen är det ragga-runt som gäller!

Nu ska jag åka till min farbror. Han fyller ojämna år, dock fyller han år och då ska vi besöka honom.

Adjö.

Fotbollsmåndag!

Springztil!

Vi kom dit, jag mange och kempe. Vi började värma upp. Vi sköt, vi såg, vi segrade. Sen kom motståndarna. Röda tröjor hade dom. Vi hade röda tröjor. Och vi var bortalag.

Bara att åka hem och leta efter bruna/svarta/vita/gröna.. Ja, olika tröjor men dock samma färg till ungefär 12 spelare. Målvakten fick vara vit, han krävde inte så mycket. Vi åkte hem till mig, för jag bodde närmast och det går fortast att springa in i min lägenhet. Sen visste jag att jag hade ungefär 10 gröna tröjor. Så allt löste sig!

När vi började spela så fick jag möta skallepär. En halvkort finne som sprang vid mig hela tiden. Jag råkar ha stora fötter och råkade trampa på hans långa skosnören som han inte hade knytit riktigt och då gav han mig en armbåge. Jag slog tillbaka men träffade bara ryggen..
Domaren såg allt, varnade skallepär och sen fortsatte vi spela.

Åter igen kom den fule fan bakom mig och sprang in i mig. Denna gång en armbåge i sidan och då såg jag rött (inte deras matchtröjor) och delade ut en väl placerad spark rätt på hans lår. Han skrek till och for i backen rätt så fort. Jag tänkte inte så mycket på konsekvenserna, kände att ingen skulle jävlas med mig på plan bara.

Domaren såg den första incidenten och varnade skallepär.

Jag sa åt honom att om han skulle göra nåt sånt igen skulle jag använda honom som sparringpartner. Och boxningssäck. Men det var en ihärdig finne, han sa INGENTING under hela matchen! Tror jag fick honom att inse nånting där ett tag då jag hade fått ner honom på gruset slash rullat på gruset kontra faceplant, men han gav aldrig upp!

Matchen slutade 1-1 och jag fick aldrig göra upp ordentligt med honom. Sportsligt men ordentligt. Så som jag alltid har gjort. (thaiclinch på innebandymatch samt fotbollsmatch, höfttackling som fick motståndaren att byta kön) Ja, lagomt sportsligt och vänligt som sagt. Men jag blir lugn och sansad efter matchen.

Nu ska jag lämna igen en bil.. Carless om en timme. Värdelöst!

RSS 2.0