Skillat!



Se vad man kan göra om man har några hundra meter 3" rör liggandes!

Do the GSP mfs!



Är man en MMA-fighter så kan inte låta chefen köra med en. Det är sportsligt bevisat av GSP!

Faders dagers

Ja du jävel, nu är jag här igen!?

Mer eller mindre utvilad, dock mer förvirrad än innan! Hela den här veckan har jag ägnat åt att fixa bort saker från den gamla bilen. Javisst, många som vill ha sådana exklusiva saker men likt förbannat så ringer det storprutare som vill att man ska betala dem pengar!

Snåla jävla anusansikten, det är slang för prutare!

Hur och varsomhelst.. Farsdag gick ju häromdagen. Jag och mina syskon har en gosig farsa som gärna vill ha en dyr leksak i form utav en Harley Davidsson. Men det får han inte. Så snälla är vi! Så jag kom på en förträfflig idé precis några dagar innan det var farsdag.

Han tittar mycket på tv, likt många andra.. Men han har många fjärrkontroller och sen är det ingen av dem som har upplysta tangenter. Sen börjar hans syn bli lite nedsatt efter alla rondellskivor som har lossnat från rondellen och satt sig i ögonen. Vad ska man då köpa för att få denna fader nöjd och belåten?

En Logitech Harmony One kanske?



Jaavisst vetty. En sådan beställde jag, kom på måndagen dagen EFTER farsdag och jag hämtade den på tisdagen tror jag. Men sen efter det hade jag inte tid att lära mig den. Inte förrän igår började jag fippla och dona med den.

Om jag var en recensionist (inte onanist) så skulle recensionen se ut som följande;

Denna magiska apparat har med omsorg för miljö och gruvarbetare i Chile satt framtiden i fokus. Fokus för mycket "Förbannade helvete" och "Satans skit från Lidingö" De efterblivna personer som har progamerat denna fjärrkontroll kan inte ha haft många högskolepoäng tillsammans. Chansen att bli klar med installationen på 30 minuter är lika stor som att Mona Sahlin skulle bli ny ledare för Moderaterna.

Sex timmar senare med för högt kolesterolvärde i njurarna, så höll den stora och synliga blodådern i pannan att explodera. Logiken med att lägga in mjukvara före hårdvara blev totalt bortröstad av Logitechs eminenta ledning.

Nio lugnande sprutor med morfin och en 70s Captain Morgan senare började installationen att fortlöpa och ett "Aha, så här bör det vara" dök plötsligt upp genom min mun.

Att styra fyra enheter, varav två LG-produkter, ett mediacenter och en satellitmottagare efter en 30-minutersinstallation gick inte.

Efter att ha gjort om allting tre gånger börjar denna multifjärrkontroll verkligen jobba, och duktig är den. På ett endaste knapptryck kan man ställa in hur många olika funktioner som helst.
Exempel 1; Tv slås igång, den ställer in sig på HDMI 1, Förstärkare slås igång, den ställer in sig på HDMI 1 och volym på 15, Satellitmottagare slås igång, den ställer in sig på HDMI 1 och favoritkanal 20.
Exempel 2; Tv slås igång, den ställer in sig på HDMI 2. Förstärkare slås igång, den ställer in sig på HDMI 2 och volym 20, Mediacenter slås igång, den ställer in sig på HDMI 2 och in i menyn bland nya filmer.

Med ett endaste tryck så slår man igång alla enheter man ska använda till just den operationen, exempelvis se Tv via satellit med surroundljud på.

Av mig får den Fyra skitstolar av Fem möjliga. Hade den varit mer logisk (förstår inte varför Logitech gjorde denna) så hade den fått Sex skitbruna skitstolar av Fem möjliga.

Johorå så att ehh

Hur var det tänkt nudå?

Denna vecka är ledighetens vecka, enda jag har att fixa är.. Förjävla mycket om jag börjar tänka efter lite. Men först och främscht; Biljäveln från helvetes domäner.

Den står parkerad utanför farsans garage, på en gästparkering. Han som äger hela fastigheten är snålkuk modell 7 ynka centimeter. Så tanken att en bil står där gratis i 5 månader existerar inte, pengar ska in och mycket ska det vara. Så jag fick åka dit idag och skotta av den svenskproducerade snabelkråkan från tre hektar snö som hade kastats ner på den.

Sen rullade jag och broder in den i ett varmt och mysigt garage där den ska få stå och värma upp sig ordentligt tills i morgon.

Jag gav den två ipren och alvedon á 3kg mot förkylning och inflamation, den har ju stått ute i det kyliga vädret i snart 2 veckor UTAN mössa och halsduk..

Så jag ska dit i morgon och beklä den med vinterdäck där fram, sen ska jag sätta mig bakom ratten helt naken och låta mig fraktas till en parkering där den kan stå vintern ut. Tanken är att min snuskiga lillebror ska få använda den som reservdelsbil till sin egen äckliga saab, men inte just nu.. För han har ställt av sin och ställt den i ett garage under vintern!!

Bilar bilar.. Är det inte roligt så säg?

Nu ska jag ta av mig tomtemasken sen springa ett varv runt lägenheten, ta på mig fantomenmasken och springa ytterligare ett varv. Efter det, av ren utmattning, ska jag bara ligga på magen och stirra rakt ner i soffan.

Det är förhudlingsvis roligare att stirra in i soffan hela kvällen än att stirra på tvn. (och då är tvn igångvevad med någon kanal igångtryckt)

Bara skit visas på tvn, huvaligen vad tråkigt det är.

NU; tomtemask av. Fantomenmask på, löpning efter det!

Sleepy sleep!



Do he dansing som lejonkungen skulle ha gjort, dvs lekt med elaka lejon tills alla somnar!

dagens fylla, capiche?

Ja jävlar i gatan och alla där bredvid!

Sitter just nu och hickar mig själv till sömns, vette fan vad som hände idag.. Kan ha nånting med alkohol att göra? Somnade inatt, typ vid halv 2 efter att ha sovit två jävla timmar, vaknade vid halv två idag.. Hungrig som en flock med utsvultna vargar!

Tillverkade fläskfilé och potatisgratäng, inte dumt va?

Jag och lillebror åt upp allt, sen stack vi vidare till stan och festade loss våra stora arslen på den lokala krogen. Jävlar vad vi dansade, fast jag kollade mest på för den delen.. Niklas och Johan dansade loss, jag njöt bara.. Fifan! Ja johan fick ragg på en gång, men det gick trögt för han var hög på alkohol den djävuln. Så jag fick bistå med experthjälp (svina loss ordentligt så hon valde honom före mig) sen var det bara att inspektera och vara sig själv igen..

Johan blev nekad dopp i grytan för hon valde en bortskämd bratunge istället. Vad ovanligt va?

Sen var det lugnt resten av kvällen, enda gången jag fick höja försiktighetsgraden var när två killar sa högt och tydlig "kolla på killen bakom dig" Och det var jag. Jag stod där, ensam och snällt.. Men dom ville tydligen än att dansa på krogen hörde jag, så jag välkomnade dem med ett högt finger i vädret. Dvs den mittersta på den högra handen, den långa och snygga.

Dom kollade bara på mig sen försvann dom.

En rolig kväll, synd att krogjävlasatan stänger 03.00 i denna försunkna stad som kallas "Sundsvall". Hade gillat om dom hade spärrat dörrarna vid 05.30 snåret, då hade man ju blivit lagomt försupen och glad istället för nykteristen som alltid är vid tresnåret.

Nä du jävelberg, nu ska jag krypa ner i den nybäddade sängen jag tillverkade för några timmar sen. God natt på er allihopans och tjing tjing haej på er!

(Puss på knäna och låren)

Götet!



Rappa för fifan.. Eller fan snackar du om?

Hammaren



Dagens shuffle-roo med the winamp-poo!

Tjolahopp!!

Vem var det som låg och morrade i min säng i morse??

Det var dammråttorna under sängen
idiot!

Jag vaknade tidigt av en märklig känsla.. Trodde jag hade försovit mig!! Skuttade upp som en extacymanipulerad lågstadieelev med ad/hd som lyssnar på ac/dc och jag kastade mig på telefonen (som enligt mig borde ha väckt mig lite tidigare ifall jag hade försovit mig)

Jag hade den på laddning på byrålådan, så likt en räv/varg som jagar sorkar i snön dök jag rakt upp i luften, gjorde en spiruett sen greppade jag tag i mobilen.

04.00?

Jag gick då till ytterdörren, knäppte sakta upp låsmekanismen och öppnade sedan dörren ytterst sakta och väldigt lite. Sen tryckte jag ut mitt stora ansikte genom den lilla springan och skrek allt vad jag kunde, av ren glädje för att jag kunde få sova i en timme och tio minuter till.

Sen gick jag och la mig.. Vaknade när mobilhelvetet vrålade, klev upp, fixade iordning allt jag skulle ha med mig sen gick jag ut till bilen. Genom snön. Alla 2 decimeter. I högklackat!

Allt gick bra här hemma. Plogade mig fram till bilen med mina 46½or sedan skottade jag fram bilen och åkte sedan till jobbet. Tyskjäveln bara malde sig fram genom den oskottade snön. 1,7 ton pansarplåt med rätt att döda stannar inte i första taget. Mjaa! :)

Kom fram till jobbet, parkerade och gick sedan ner för backen mot entrén. En person var före mig, nämligen en tjej  som är kontorsråtta vars namn är Malin. Allt jag har hört iaf. Nåja, vart var vi?

Hon gick före mig, kanske 20 meter? Och helt plötsligt ser jag henne flaxa till som en skadeskjuten kråka. Trodde hon hade börjat jobba på hangarfartyg för hennes armar och händer gestikulerade som en besatt flygplansledare. -Vad fan har hon för skor på sig.. Var det enda jag hann tänka innan jag kände underlaget försvinna. Trodde först att det var någon jävel som kroppstacklade mina sexiga modellben, men tydligen var det den skottade vägen som hade dubbla lager packad snö + mina skor. Resultatet blev som lera på asfalt nämligen äckligt och snuskigt halt medförande raklånga ben 180grader 1,3m ifrån marken.

Adrenalinet hann pumpa 34gallon med testosteron och adrenalin så smärtan vid nerslaget hann inte reflekteras av min hjärna. Var ju bara en halvrolig grej, att ramla liksom!

Men efter lunch började adrenalinet gå ner och då small det till. Två steg ut ifrån matsalen small det som sagt. I knät. Det högra knät. Insidan på låret vid knät. Det högra alltså. Pang!

Har gått och haft ont hela dagen nu, funderar skarpt på att bygga in ett terminatorben, som Arnold har haft, så jag slipper skada mig nå mera.

En liten fotnot (en fot på nosen)

Vi var fyra styckna som ramlade i samma backe pga samma jävla marodör till traktorförare. En av oss skadade sig ordenligt pga opererat ledband för 10 år sedan. Hade vi bott i US and A hade vi stämt företaget för dåligt skottat och traktorföraren för fult skottning. Då hade vi kunnat dragit oss tillbaka några meter, sen åkt utomlands med försäkringspengar á 14 miljoner.

Men här i sverige kan vi få biobiljetter om vi har tur. Annars får vi ingenting. Shit happens only when i party naked!

Mjuzik vidäå





Dagens musikvideo, ja den ser ni här ovanför.

Ja helvete fan skit?

Gubbar gubbar, vilka härliga snubbar!

Det finns många gubbar här i världen och den ena är värre än den andra. Men sen finns det sköna gubbar också, sånna dära som man bara kan skratta åt och ibland med. Mest åt!

Vi har en gubbe på jobbet som använder var och varannan svordom som existerar här i Svärje. (Sverige/Svära=Svärje, capice?) Jag har inte fått chansen jobba med denna kaar än, men jag ser heller inte fram emot det.

Han kan bita av mig min mustasch om jag har tur?

Igår kom jag till jobbet kl 05.58. Han kom precis innan mig, och sen kom det en annan jävla arbetare. Helt paff var han, den sista alltså, att denna gubbe hade försovit sig. 10 minuters försovning och dom har flex..?

-Ja jag glömde ställa den förbannade väckarjäveln.

Hade han jobbat på kontor hade hälften av personalen kräkits eller sjukskrivit sig på obestämd framtid. Vi skrattade bara, men bara för att han hade försovit sig.. Inte på språket.

Och förra veckan satt vi och drack kaffe, och bakom mig råkar denna Svordomens Mästare sitta. När han pratar inleder han med att plinga lite på champagneglaset sen börjar han;

-Ja den dära jävla förbannade laddaren funkade ju för fan inte. Sen kollade jag under motorhuvsjäveln om kabeljäveln var glapp. Men det slutade med att jag fick åka in till Biltema för batterihelvetet var helt jävla slut.

Han tänker nog inte på att rebelliska feminister kan ta sig illa vid av detta språk. Och det gör han bra i, att han inte tänker alltså! För vi behöver lite mera av det hära språket i den vardagliga Svenskan.

Bara för att mysa till det ska jag komma med ytterligare ett uttryck snedstreck svordomsmening.

Jag råkade nämligen gå bakom han då han skulle byta någonting som var trasigt.. Han tänkte högt för sig själv, eller pratade med sig själv för att vara exakt precis jätteduktig. -Ska jag byta den fan kommer den dära grisjäveln åka ur och då måste jag skynda in med en ny jävel "mutter mutter morr morr morr"

Jag håller på att fylla ett kollegieblock med citat och uttryck som denna "gubbe" har kräkts ur sig. Ett kollegieblock som sagt, på bara en fikarast.

Det dära med att spy galla över någon, det stämmer in det!

Goder Juler



Sucka mig till sängs..

Dagens shuffle my jerms blev inte mindre eller större än Jose Felicianos Feliz Navidad.

Snart dags för en god jävla jul, passar ju riktigt bra in i den lodräta raden till höger, där bredvid starkölen.

Awakening



Så här trött blir man när man tränar MMA.

Hilfe!



Ariel Charon & CO ska nu göra ett utbräk i mitt inlägg.

Tjuffle my jizzle



Och där shufflade jag med playlistan in the winampa igen dårå.

Nädu jävel

Ja igår så tänkte jag såhära, att efter jobbet ska jag sova.

Det gick vägen, jag sov och sov. Ända tills skjutsen kom, då klädde jag på mig hela min mundering och sen åkte jag iväg till nöjeshallen. Där åke vi Go-cart sen stack vi iväg på fest.

Rock-fucking-band och öl. Niklas på trummor, jag kollade på som en halvtoka, Madde på elgitarr och Pär på bas. Niklas på Hard+, och ja, resten kan ni förstå själv..

Niklas klarade 93% av allt på expert, de andra två 84%.

Sen stack Jag, Thom och Niklas in på krogen. Där mötte vi upp Åberg, hans tjej och Hotrod. Vi drack drack och drack. Och helt plötsligt råkade Åbergs kompis John prata med en spännande kille som gick omkring med linne, han trodde Åberg ville slåss. (Åberg är en utav huvudtränarna i MMA-Sundsvall) så vi gav honom ett gott skratt när han sa "jaha, okej då går jag".

Kul kille va?

Efter det stack vi på efterfest. Vi satt där och drack rödvin och försökte liva upp stämningen med diverse dåliga skämt och erfarenheter.. Men vi lyckades dåligt med detta så vi stack hem.

Trött som en busslast med gnuer kom vi hem (just nu i skrivandets stund) och less är vi. Inge rajtan tajtan blev det nånstans och inge shotsdrickande till däckningsgränsen.

Det kan jag säga att det var riktigt dåligt, trodde efterfesten skulle medbringa total idiotfylla och kväljningar men inte fan blev det så!?

Så istället för att idiotdricka mig själv till fylleriernas idiotgränser tänker jag däcka mig själv med ett eller kanske tolv slag i baknacken. Somnar jag så är det många plussssssssss i kanten.

God natt folket! (puss i njuren)

Musik för fan



Eftersom jag inte ha tid att att att att att hitta på något att att att skriva om så tänker jag göra så hära. Att att att en gång om dagen ska jag publicera en låt, via gaytube dårå, och det ska vara synkat med min winamp.

Så när jag klickar igång winampen ska jag skrolla hejdlöst och sen i blindo dubbelklicka någonstans på skärmen. Träffar jag en låt så ska jag lyssna klart på hela låten oavsett vad det är för skit.

Sen ska jag publicera den här.

Lite shuffle har väl aldrig skadat??

Och idag blev det Lars Christian Wallschz... Pungspark!?

Ja fyfan

Idag höll det på att hända ytterliggare en olycka.

Gaah, igår (bara för att inleda lite snyggt) så jobbade jag från halv 7 till 16.10. Direkt hem och fixa i ordning väska och kläder som jag ska ha på mig samt med mig till matchen, som skulle börja kl 19.30. Samling en timme innan, men då skulle jag hämta en domarkollega på den svulstiga ön Alnön. Sen iväg på match. Matchen gick bra, men när det var 3 minuter kvar av andra perioden vred en spelare sitt knä så det hoppade ur led. Ambulans tillkallades och matchen blev försenad.

Ja jävlar, dom fick bryta tillbaka knät två gånger för muskulaturen var så kraftig runt knät, 2 sprutor med morfin fick han också annars hade han nog haft mer ont än oss män när vi har förkylning! :)

Kvart över tio var matchen klar, iväg och lämnade kollegan på ön, sen ner mot stan för att skjutsa två fyllesvin som skulle på krogen. Kvart över elva var jag hemma och då var det dags för matlagning. Hade inte ätit på 12 timmar sen måste jag fixa matlådan inför morgondagen.. Så jävla fläskroligt att ställa sig och fixa en gigantisk matlåda, som har någorlunda nyttigheter i sig som kroppen behöver, klockan halv tolv!

800 kilo älgpung och en timme senare klev jag ner i sängen och jag somnade innan jag hade börjat klätt av mig.

Tio över fem skrek mobilhelvetet igen, samma jävla signal som alla andra mornar, men när man är som tröttast är den dära signalen värre än hesa fredrik i krigstider! Och tillhörande vibrator som får hela ryggraden att böja sig är inte bättre heller..

FY FAAAN för alarmklockor och signaler!


Hela dagen gick omkring som ett lik, övertrött och glad. Skrattade åt allt och alla gjorde jag, kanske inte är så bra för sura människor kan ta illa vid sig.. Då blir man kallad för flinet resten av livet!

Stämplade ut strax innan klockan fyra, satte mig i bilen och ställde in autopiloten på tyskjäveln. Men jag hann inte så långt för det var en äcklig jävla saabjävel framför som bromsade hela tiden. Där det var 70km/h bromsade den fan ner till 40. Och likaså vid varje infart! Jag blev lite lätt och lagomt arg till en början men sedan kunde jag inte hålla mig längre.

Släktdraget kom ikapp mig, ilskan i trafiken på trafikanter tog över min kropp. Jag blev hulken, grön och fet med tillhörande fula kalsonger!

Blink blink med helljuset.. Ingen reaktion!?

Tut tut med tyskhornet.. Ingen reaktion där heller!?

Drog ner byxorna och ollade chaffören.. Nähä!?

Hade inte den fan svängt av i rondellen i granloholm hade det slutat riktigt illa. Ja jag hade nog tutat en eller två gånger till! :)

Fyfan för detta folkslag, borde införas en lag som säger att man får göra processen kort med folk som kör konstigt/sakta/okontrollerat.

Nu har värsta ilskan släppt, så nu går jag och lägger mig under soffan i några timmar. God natt!

Syrianien fifanien



Hihi, de bästa skämten är oftast nerklankande på något känsligt.. Men skämtet är bra om det kommer från samma känsliga grupp, eller vaeei?

Barbagay



Tänk om ni vore barbapappa.. Kisson o bajs!? (en gammal låt bara)

RSS 2.0