Morsdag hela veckan!?

Idag har jag jobbat och jag jobbar fortfarande.

Hemskt tungt att kliva upp i morse, var nästan som att vakna bakis! Jag haltade fram och tillbaka, visste inte i vilken ordning jag skulle klä på mig och jag började med jeansen och sist strumporna. Och det tog säkert 5 minuter mellan varje klädesplagg. Nämnde jag att jag tillverkade dem också?

Tjugo i schuu åkte jag, var framme tio i schu. Upp på avdelningen, tog en kopp som jag skulle fylla med kaffe och sedan spillde jag upp. Men ögonmåttet var inte riktigt inställd. Kisade med ögonen så det inte blev för mycket eller för lite, lagomt är bäst. Men nu blev det likt förbannat fel! Trötta leder och hjärnceller resulterade i en fylld kaffekopp. Med kaffe alltså!

Jag kände på mig att dagen skulle bli lång.. Och svettig!

Slog på en film men jag klarade inte riktigt av att hålla mina blåa tvillingsögon öppna så jag missade ungefär 89,57% av hela filmen. Och det var då lunch, 9,5 timmar kvar av passet. Jag höll ut tills det var dags för min lunch och den startade kl 13.00. Då passade jag på att rasta dein müde deutsch ich habt gelånen. Vi färdades tillsammans ända upp till skogen. Morsdag fifan, upp och ät tårta innan nån annan gör det skrek rösterna i mitt huvud.. (snackade med morsan i telefon)

Upp dit, äta tårta där, färdades tillbaka hit, upp här, ut och gå där, varmt som fan här, ännu varmare DÄR, byta kalsonger här? Nä, blir inte av. Får våndas med dem tills jag uppsöker läkare lite senare.

Ja men hallå där, nu är det drygt 3 timmar kvar bara. Sen så åker jag hem och då ska jag sova!

Tjing tjing haej!


En sån dära teori!

Dyngjävla internet och falukorvssupport!

Jobbade till 21.15 igår. Efter det åkte jag till brorsan för att låna bil eftersom jag saknar en körduglig sådan själv. En golf fick jag hyra, en golf 3a för att vara precis. Och ska jag citera min bror själv "Biljäveln är så jävla trött så jag vill bara kliva ut och sparka sönder den"

Och ja, visst är den trött men den duger skapligt åt denna kaar just nu. Ska inte klaga!

Efter besöket hos broder åkte jag till moder och fader. Där utövades kampsport i sin vanliga ordning när jag klev innanför dörren. Enda som inte stämde var att lillebror låg och sov (han skulle jobba natten). Jag fick då brottas med farsan själv. Slutkörd och mentalt efterbliven åkte jag vidare, nästa stopp blev hos min kompanjon Pär. Där var det vin och ölhävarkväll och jag var den nyktre kandidaten.. Eller gästen, något utav de två alternativen!

Sen hem..

Och vad märker jag när jag sätter mig framför datorn? Internetshelvetet har havererat. Kaputt! Enda som glädjer mig efter en lång och hård dag är just internet och alla dess funktioner. Nu var det helt värdelöst. Jag kunde inte göra någonting alls. Hade jag inte fått lånat en bil hade jag varit totalt handikappad. Och dumknullad!

Ingen bil och inget internet i dagens bittra samhälle och tider resulterar ju bara i negativa och väldigt dåliga betéenden. Samt görningar.. Hade jag inte handlat nyttig mat hade jag gått upp 6,5 kilo igårkväll. Och hade jag inte jobbat idag hade jag tömt mitt spritlager. Men hade jag inte haft en bil, internet, mat i kylen samt sprit hemma.. Då hade jag flyttat hem igen. Mycket kan hända när det som står ovan slår in.

Tänk vad dåligt det hade resulterat den svenska ekonomin. Jag flyttar, säljer min lägenhet, slutar betala hyra, slutar betala lån, ingen ränta till banken, slutar handla mat, slutar gå ut på krogen lika mycket som nu. Och ingen internet, inga hastiga beställningar på olika hemsidor, bredbandsbolaget tappar en kund som i sin tur måste sparka nån i supporten och den supporten måste i sin tur flytta hem till sin morsa och farsa. Sen fortsätter det sådära.

Inflationsteorin á Pettsony.

Klart o betart och tjing tjing haej!

Massage!



Jag vet hur det känns..

Zombies forefacksejk!



Lite Shoun of the Dead över denna. Fast mer chicks. Chicks in toight bodies!

Fedor vs Kevin



Jag såg denna match när den var färsk för många år sedan. Första jag tänkte var "Nu jävlar åker ryssen på smisk" Tanken att han (Fedor) skulle vinna var väl inte direkt den första och inte den andra heller.. Jag menar, Suplex, pang, landa på nacken, ont, handlingsförlamad.. Och Kevin Randleman då, bara muskler, grymt stark, född i oxmongots tecken, anala steorider och brottarbakgrund!

Ja detta var alltså en Pride FC match. Inte MMA. Skillnaden är lite men avgörande. Inte många Pridefighters som kom till UFC och lyckades. Mycket svårare med alla dessa regler som inte finns i Pride.

Men Fedor Emelianenko lyckas överallt han!

Måndagshandling för fotboll!

Ja just fan. Idag har jag gjort mycket!

Började med att bli väckt av trehundratrettiotre albanska flyktingtältsförsäljare. Sen chefen som ville att jag skulle jobba lite här i veckan. Onsdag frågade han. Nej sa jag, ingen bil på hela veckan, kanske helgen. Då sa han helgen, och jag svarade ja. Så hela helgen är jag upptagen, 7.00-21.15 lördag och söndag. Det är bra, mycket cashflow och bara plus i plånboken samt kontot.

Efter det åkte jag ner på stan för att spana in några fräna pjucks man kan använda när man springer fotboll. Grusgräs eller bara grus. Vad blev det? Det blev gräs. Finns ju inga storlekar åt storchen! Alla fotbollsspelare är dvärgar, det är konstaterat! 1,88 som längst och 47kg tung. Samt storlek 38 där nere. Fötterna alltså!

Jag shoppade även lite mer när jag ändå var där..

Långa strumpor till storchbenen och en röd tröja så jag kan vara en i teamet (dom har röda tröjor, konstigt va?) samt en röd dryckesflaska som man kan ha vatten i. En bra grej när man kipar efter andan och har fyra kilo damm i käften. Bra oppfinning det dära. Tack Jocke! Om det är han som har uppfunnit den? Uppfinnar-Jocke alltså!?

Detta jag tjåppat på Team Sportia..

dojjor
-ett par stora saker som man har på fötterna när man springer på planen

strumpor
-ett par långa röda strumpor och en väldigt röd tröja

flaska
-en väldigt röd vattenflaska som passade resten av plaggen ovan

ankel
-mycket behagligt skydd för mina sargade ledband

Norska berättare!



Bra gutter det här! "Stein--Sakks--Papir.... HELVETE!"

Övning innan snarklådan!



Detta gör jag innan jag går och lägger mig, två eller tre gånger varje kväll. Helst ouppvärmd. Naken och inoljad. Får inte glömma att jag är väldigt bakis. Då klarar jag det mesta!

Barn som idag är 40-70 år

Fick detta på mail. Och allting stämmer.. Kan man ju faktiskt säga att det gör!


Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss, som var barn på 40-talet, 50-talet, 60-talet, och 70-talet inte ha överlevt.

Våra sängar var målade med blybaserad färg.
Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor, dörrar eller skåp, och när vi cyklade bar ingen av oss hjälm.

Vi drack vatten från trädgårdsslangen.

Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och lekte.
Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon dog av det.

Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att vi hade glömt att sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde vi oss att lösa problemet.

Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Ingen kunde få fatt i oss på hela dagen - ingen hade mobiltelefon.

Vi hade ingen Playstation, Nintendo eller X-boxar - i det hela taget inga TV-spel, inte 99 TV-kanaler, inget surround-sound, hemdatorer eller chatrooms på Internet.

Vi hade vänner! Vi gick ut och fann dem!
Vi ramlade ned från träd, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder, men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor! Inga andra kunde få skulden - bara vi själva.

Vi slogs, blev gula och blå och lärde oss att komma över det.

Vi hittade på lekar med pinnar och tennisbollar och åt jord och gräs. Till trots för alla varningar, så var det inte många ögon som blev utstuckna.
Vi cyklade och gick hem till varandra, bankade på dörren, gick rakt in och blandade oss i samtalet.
Vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, de fick helt enkelt gå om ett år.

Vi fick äta jordnötter.

Åkte bil utan bälte med föräldrar som rökte i bilen.

Fick aldrig skjuts utan fick ta oss själva gående eller per cykel. Ritade med tuschpennor med ämnen som är förbjudna idag.

Denna generation har fostrat några av de mest riskvilliga, de bästa problemlösare och investerare någonsin. De sista 50 åren har varit en explosion av nya idéer. Vi hade frihet, fiasko, succéer, förälskelser och
ansvar, och vi lärde oss att förhålla oss till alltihop.

Eftersom du är en av dem. Grattis!!!


Sänd detta vidare till andra som upplevde den stora lycka att växa upp som barn...

Det goda livet är vårt!!

Jag kan ju bara hålla med.. Dagens ungdomar är förjävla bortskämda och tråkiga.

Spott, tvi och usch på dem!


Hemkommen och avkommen!

Jag känner mig olustig och ofräsch. Denna jättelånga färd som jag och Magnus färdades blev alldeles för lång och för dryg! Inte alls som jag hade tänkt mig. Inte ett dugg! Men i och för sig så hade jag inte tänkt mig nåt. Fick frågan dagen före om jag skulle hänga med, och då satt jag och drack sprit och mådde gott. Magnus fick förfrågan timmarna efter då han var kalas och reidar dahlén.

Bakis och förjävla skakis satte vi oss i bilen. Förtryckta av vädrets gudar samt motorvägens alla sevärdigheter så la vi oss bakåt och försökte få någon som helst sömn i oss. Snarkade likt aldrig förr gjorde vi också och jag tror vi avlöste varandra..

Jättelång färd ner i en bil som inte får stängas av, för då kommer den inte att kunna starta på flera timmar. Kul liv!

Och resan hem blev skoj.. Vi stängde av bilen precis innan färjan skulle gå. Kul liv!

Blev ju bara till att vänta på Chevaguden fick sitt offerblot innan vi kunde starta den. Till sist funkade den och vi for ombord igen. Vägrade stänga av bilen blev det, och för att inte Chevan skulle koka så slog vi på värmen i bilen.. Kylarfläkten är trasig nämligen!

Jag orkade inte kliva ur för jag hade mina ögonlock hängandes under stolen. Så jag svettades lite extra där ett tag. Kul liv!

Men nu är vi hemma. Och trötta. Och festsugna! Jag är till och med nyduschad OCH nyrakad. 12 kg hår avlöstes (borttogs) och 2 dm späck försvann. Slank och fin kropp samt väldoftande armhålor och fötter. Livet är kul nu!

Men jag ska sova några timmar innan jag påbörjar kvällens aktivitet. Och den aktiviteten är.. Ja, fest kanske?

Martin signerar ut..

Isnort!



Alla som har en Iphone borde skaffa Isnort Idag. Annars är dom en Idiot.

Svettig tisdagsbulle!

Äre nån som känner svettlöks britt-niklas af birger jarl? Jajjemen, i egen hög person så sitter denna person och skriver detta just nu. Idag skulle jag på inskolning på avdelning 95 här på vårat egna lilla rättpsyk i Sundsvall. Och eftersom det är ny personal och mitt ansikte måste vara mitt ansikte utåt så rakade jag mig och trixade ihop en rätt så okej smiley innan jag traskade dit i morse.

Sen har vi det dära med kortärmade tröjor/långärmade tröjor. Vi får inte ha några slagord på våra tröjor eller nåt som kan påverka dera psykiska status, så klädesvalet idag blev tighta jeansshorts och magtröja. Buffaloskor samt handväska. Eller?

Ett stycke t-shirt, ett stycke jeans, ett förjävla långt stycke långtröja. Långtröja är bra ifall man måste ingripa handgripligen.. Jobbigt att ligga och brottas med nån som luktar svett eller har nån blodsjukdom. Det jag vill komma till är att.. Långärmade tröjor och jag går inte så bra ihop. Liksom en klaustrofobisk känsla och jag evakuerar kroppsvätska från mina armhålor (schwett). Från klockan 08.00 till 16.35, och det är en väldigt lång tid för mig.

Men nu är jag hemma. Klätt av mig helt spritt språngande naken, tänkte dansa korvdansen innan jag går och snarkar en stund. Jobbar inatt så jag måste vara avslappnad och uthållig hela natten. Och inte nog med det, en kille ska komma och kolla på min bil, som jag har lagt ut på blocket, i morgon. Så jag har mycket att göra innan dess. Blir inte mycket sömn för denna kaar i morgon inte!

Nä korvdansen var det..

Tillfällig måndag!

Wonderbar!

Igår kände jag bara sömn och många timmars vila skulle göra mig gott, lägga sig framför tvn med några mackor och lite O´Boy och sådära.. Bara vara och ligga stilla och leka sjöslag! En vanlig söndag liksom. Denna gång stängde jag till och med av datorn för att få bort det dära surrandet och knastrandet som är så jävla irriterande när man ska försöka sova.

Det var så lugnt i lägenheten så jag nästan inte kunde somna! Hur ska man göra då? Kolla på film efter film efter film eller dra på sig joggingkläderna och springa några mil? Vilket är valet man tar efter en tvådagars? Film efter film efter film.. Tror jag somnade runt halv 3, helt finito i hjärnkontoret och alla leder hade dragit ihop sig.

Men somnade gjorde jag. Och jag sov länge! Ända tills Björn ringde, då vaknade jag då och svarade. Jag hade snackat med han om att följa med upp mot sollefteå eller nånstans idag. Kommer inte ihåg vart fan jag skulle, men åka med honom skulle jag. Nu på morgonen så kom jag på att jag kunde sova istället.. Så jag sov tills han ringde igen, runt 12. Då vare Ikea och lite svänga runt stan en stund som gällde. Då hängde jag med, annars hade jag nog sovit till nu.

Strumpor betalade jag också. Så nu slipper jag ha fler hål i strumporna är antalet strumpor totalt!

Och nu sitter jag här igen och funderar på alla livets svåra frågor.. Vem uppfann musmattan? Vart köper man en musfälla? Varför heter det just "mus"? Är det från antikens grekland kanske? Muserna...?

Äsch, jag ska springa och kolla på fotboll om en timme. Pangkakor innan dess kanske?

Summering av idiothelgen!

Jag vill ha förklaring!

Förklaring på mitt betéende och hur jag fungerar.  Sen skulle jag vara glad om någon kunde förklara för mig varför jag somnade framför datorn efter jag kom hem från krogen!? Och varför jag vaknade halv 11 med smärre nackbesvär!? Men det är egentligen inte dom frågorna jag vill ha svar på.

Utan varför dricker jag alkohol varje helg?

Blev en sån dära omtalad och för nuvarande väldigt vanlig tvådagars för mig och Magnus. Jag han inte ens hem i fredags för då skulle vi på after work. En bit mat och några öl blev många liter öl, shota Gammeldansk och jäger och då hade inte ens klockan slagit 20.00! När Björn hämtade oss, 20.30, var det allsång och livet lekte. Nå jävulskt också! Vi skulle hem och vila en stund så vi orkade med den kommande kvällen på krogen.

Ja eller hur! Vi sprang upp till Mangnus eftersom törsten var enorm. Man kunde tro att vi har gått vilse i en öken och precis hittat vatten. Men det var inte vatten vi drack. Det var sprit och öl!

Finaste minnet var när Magnus skulle spilla upp en grogg åt mig och han bad mig att säga stopp.. Jag råkade kolla bort en sekund och vippselipipps var glaset nästan fylld med bara sprit. Ja men det gör väl ingenting, lite groggvirke på det dära bara så kör vi. 97-3 ungefär!? Och Danne, Magnus bror, skulle testa våra "kärringgroggar" som han sa. Magnus grogg var god. Inte alls nån smak av sprit. "Kärringgrogg" sa han efter han smakade och flinade. Då petade Magnus fram min grogg. En klunk och han sprutade hela magnus och 27% av inredningen och sen försökte han säga nånting... "Baaara sprit.. BAAARA SPRIT" kom det ur hans mun.

Nöjd och belåten?

Och lördagen blev bra. Grillning, ca 2,2 kg kött som vi skulle dela på. På två personer alltså! För mätt och för belåten gick vi vidare från Björn till Lensäter för att festa till det lite. Timmarna flög iväg och likaså spriten. Den tog schlut!? Då var det dags att tänka om.. Och det gjorde vi! Hem till mig, en eller två starka groggar för att sedan åka med den stora taxin ner till stan. Och in på Oscars där vi stannade hela kvällen. Mötte upp Pär som hade fått akutångest och ville ut på krogen eftersom det var år och dar sedan han senast var ut. Och vilken trevlig kväll, mycket nöjd med denna lördag faktiskt!

Men inte söndagen..

Eftersom jag somnade framför datorn och hade lite halvtrötta nackmuskler så resulterade det i en rätt så trött bakissjukdom. Skallebanket fanns inte, men en seg och efterbliven idiot hade byggt bo i skallen på mig. Vaknade kl 16 och då var jag fanimej fortfarande full. Så jag sprang ner på Ica och handlade en pizza som jag tillagade i micron. Fetthalten var återställd men fortfarande lika trött. Då ringer Magnus.. Dom hade handlat kött och det var dags för en grillning igen. 2,2 kilo igen. Fast dena gång delade vi den på tre personer. Till och med fyra, Lensäterspojken kom förbi.

Så slutade denna helg. Eller den är inte slut än. Den slutar när jag vaknar upp i morgonbitti sittandes i denna stol.

Eller nåt.. Ehh, tjofräs och baj baj!

Fedor vs Snake



Mer Fedor åt folket!

En mångsidig utflykt!

Ute på vift i de stora skogarna!

Jag blev ju som sagt väldigt less på att sitta och låta alla muskler förtvina här i min enkla men rätt så avancerade lägenhet förut idag. Modergestalten hade ställt frågan "Är du dum och hungrig?" och vad kan jag svara på det mer än Ja? Så jag växlade friskt hela vägen upp till skogen. Stannade en snabbis på närmaste Ica och handlade lite förnödenheter ifall det skulle bli snöstorm eller dylikt.

Man måste alltid tänka två eller sju snäpp före!

När jag anlände höll min arbetsglade fader på med denna stora damm som han så sent som i höstas började bygga på. Eller gräva om vi nu ska vara välformulerade. Och till min förvåning hade han en hantlangare/slav vid sin sida som han skrek rätt så bryskt och ofta åt. Det var min moder.

Nu förstår jag varför min lilla lillebror aldrig vill vara hemma. Så fort han kom hem så kastade farsan fast spaden i ansiktet på honom och sa åt honom att han skulle ut och gräva. Största orsaken till detta var som så att min lilla lillebror inte orkade gräva en dag förra året. Så han tog hjullastaren på 10 ton och körde ut på den degiga gräsmattan.Allt som växer slutade växa efter det. Och straffet blev spade och skottkärra. (rätt åt gnagaren, enligt mig och några till)

Winston, våran mordiska attackbäver var ute och såg helt lost ut. Han brukar annars springa omkring och slå en boll som har ett snöre fastbundet omkring sig. Men nu var den borta! Morsan hade, olyckligt nog, slängt upp den i telefonledningen. Jag fick ner den, efter mycket om och men. Trots att jag är en lång och ståtlig kille fick jag använda verktyg denna gång.

Och tro på fan att det inte gick mer än 10 minuter innan morsan skulle testa lycka igen. Åhej, missade telefonledningen men ojojoj, rätt upp i den smala och långa björken. Längst upp. Nu orkade jag inte få ner den heller.. Den var intrasslad i grenar och mojänger.

Stackars attackhund..

Men jag knäppte några kort som plåster på bildbevissåren.

dampwinne
-en glad attackråtta sekunderna innan morsan förolyckades med sitt kast

boll igen
-man ser de två bollarna i trädet tack vare de gula pilarna jag tillverkade

Kohund
-efter incidenten med bollarna blev råttan vegetarian och började käka gräs

Vad har jag att säga mer om denna dag? Jag åt pangkackor med sylt och glass. Sen tryckte morsan i mig nybakade bullar och mockarutor. Jag blev fet, fick ångest, satte mig framför tvn och såg klart på Rånarna som gick på tv, sen åkte jag hem. Hem till fattigdom och räkningar. Fattigdom, räkningar och misär. Fattigdom, räkningar, misär och en tom kyl.

Värdelöst!


Kadaveronsdag!

Långt och tråkigt!

Vad har jag gjort denna dag? Jag skulle kliva upp och åka till brorsan för att nolla den dära jävla "check engine" lampan. Men av en jävligt lustig orsak orkade inte jag åka iväg.. Mitt ben! Ja just det. När jag skrapade upp högra benet när jag lirade fotboll blev det lite köttigt och sårigt ungefär vid knät. Och när jag la mig ner på soffan igår när jag var som tröttast började det bulta och banka. Trodde jag hade blivit biten av en rabiessmittad blodigel ett tag..

Smärtrud i benet!

Nä, jag låg och kved som en.. Ja, sån dära lustfylld sak som tar betalt eller bara är väldigt.. ja, lustfylld! Sen tog jag saken i egna händer. Jag sprang in i köket och hämtade hammaren.. Tre hårda slag på vänstra smalbenet skulle fördela smärtan något.

Nä, jag hittade en Ipren (inte Ipred) i köksskåpet. Gick över ganska snabbt (ca två filmer?) sen somnade jag.

Nu har jag blivit bjuden på middag av en avlägsen släkt. Morsan ringde och sa att jag skulle hem och hämta lite nybakat och nykokat. Eller nystekt, vet inte vad dom bjuder till middag.
 
Ehhh, på återseende!


Hetsk tisdag!

Jag vaknade med ett skrik!

Nä det gjorde jag inte, jag vaknade med ett halvt ryck. Mobilen ringde.. Är det jobb på g eller är det nån som ringer angående annonsen på blocket? Ja. vad tror ni att det var?

Chefen ringde. Han frågade inte om jag kunde jobba. Han frågade vart jag var!? -Ja, hemma!? svarade jag. Men jag skulle tydligen jobba idag. 10.00-21.15. Han ringde 10.25, jag klädde på mig, skurade ren tänderna och fixade mig lagomt fin i ansiktet sen åkte jag iväg.

10.43 var jag på jobbet. Vattenkammad och panikslagen! Jag vågade inte prata med nån på hela dagen, trodde folk var ute efter mig och jag satt i ett hörn och skakade. Patienterna undrade om jag hade blivit inlagd när jag sprang omkring och skrek där inne..

Nä, inte helt sant var det dära. Men jag var lite skärrad. Visst har jag sovit över förut, men aldrig missat att jag skulle jobba! Det var fan lite jobbigt. Och som plåster på min chefs sår jobbade jag över lunchen. Jag måste ju ställa upp för laget liksom!

Ringde nån angående annonsen?

Ja. En som inte kunde svenska riktigt. Han ville ta det på engelska men han la hela tiden in svenska ord mellan de hackande engelska!? Så jag gjorde likadant.. "Yes, you kan ring me efter the work, i quit after nio"

Sen ringde min fotograf mig. Jag hade glömt att ringa AFA kassan angående arbetsskadan. Hon på AFA kassan var lagomt sur eftersom hon fått en räkning och hon visste inte varför! Men han sa att hon blev glad igen efter han hade snackat med henne. Han sa "puss på ljumsken" innan han lade på luren.

Fruktansvärt rolig kille, bästa fotografen efter Bingo Rimér enligt mig. Och Bingo är endast rolig för han ser så.. Rolig ut? Nä men ateljefotografen i Haga här i Sundsvall är killen ni ska kontakta om ni har råkat ut för nån olycka och ni får "ärr för livet" så att säga.

Nåväl, the klocka is efter nine, the mannen som called me has not ringt än!

Så jag lägger mig på sofflocket och misshandlar tvfjärren istället.

Auf wiederschnitzel!

Graciös måndag!

Löpning + Fotboll!

Jag vaknade efter klockan tolv och jag kände ingen som helst lust till någonting. Fixade lite att äta sen la jag mig på soffan och lät maten smälta. Sådära mysigt och ensamt bara en ensam ungkarl kan ha det ibland. Men eftersom jag alltid har energi över så blev jag rastlös och uttråkad. På med joggingpjäxorna och hela munderingen sen började jag löpa. Nån kilometer var det tänkt, kanske en mil om jag kände för det.

Men jag stannade borta vid Midälva för där spelades det fotboll.

Magnus, Kempe, Björn.. Deras lag och några till. Och såklart motståndare! Annars blir det ju ingen "match". Jag stod och kollade på, kände myrorna i arslet och hela kroppen göra uppror. Hade jag haft en röd tröja och långa ben så skulle jag ha varit med. Långa ben hade jag, men inga långa byxor. Och inga fotbollsskor heller! Bara löpskor utan några som helst form utav dobbar. Men då hände det.. Mats orkade inte spela! Jag fick rycka in.. På med tröjan storlek medium.

Och som att trä på en alldeles för liten kondom innan samlaget tog jag på mig tröjan. Den skar in i armhålorna, men det brydde inte mig så mycket. Alla andra skrattade, men jag är för dum för att skämmas så jag spelade på.

Jag är en snäll kille i vanliga fall, men på planen är jag en annan. Rädslan försvinner och inga hämningar existerar. Kvällens resultat blev tre fällningar varav en blev straff. Sen blir jag irriterad när folk ska hålla i tröjan eller bara hålla kvar en när man ska göra nåt, så jag gjorde det bästa av situationen.. Jag sög tag i nacken och drog ner han lite snyggt! Han sa att jag var en (Varning, starka ord kommer nu) "jävla fitta" och han skulle ge mig stryk.

Men det sjuka med detta var.. Efter jag fällde denna långa kille sparkade jag ihop med en annan med-lem i deras lag och då blåste domaren för straff? Han sköt över, så jag var inte direkt ansvarig för ett baklängesmål.. Inte då iaf!

Nä, pictureproof är det som gäller när man ska bevisa nåt!

 

höger ben

-höger fot (långbenen tog i grusplanen för många gånger)

höger hand

-höger hand (inte onani-skada, vänsterback i fotboll på grusplan)

vänster hand

-vänster hand (ett dykförsök och stopp med långhänderna)

vänster underöverarm

-bitmärke på ovansida underarm (han som sprang in i mig var kort)

 

Det var en händelserik match. Synd att vi förlorade. Jag skyller på mina löpskor som inte hade dobbar! Ska inhandla det när jag får mina pengar.. Och efter denna händelserika match tackar jag för mig. Omplåstring utan några plåster är det som komma skall för mig, sen ska jag nog bara lägga in en snus och drömma mig bort.


Good kåntroll!



Jag gillar detta. Han har sjukt bra kontroll på kroppen, något bättre än mig när jag har berusat mig!

Lite sinnes!

Sinnesförvirring aktiebolag söker medarbetare.

Pga en ökad producering av bakfyllesvett och ångestrelaterade flashbacks så har nu ledningen beslutat att tillökning av personal skulle vara som många prickar över ett i. Eftersom många använder denna hjärnserver (ca 5 miljoner träffar per sekund) så behöver hjärnservern en underhållare till. Ju fler kockar desto bättre soppa har vi kommit på.

Jajjemen! Ska lämna in detta på arbetsförmedlingen tror jag. Sinnesförvirringen skedde idag. Trodde det var torsdag. Men det är söndag. Och jag trodde inte det var dagen torsdag utan träningstiden vi har på torsdag. Träningen börjar 20.00 på söndagar och 20.30 på torsdagar.

Satt och snusmumrikade litegranna tills klockan slog 19.56, då blixtrade det till i hjärnservern och fryslagget dog av. Helvete, träning om 4 minuter!! Jag hade inte uträttat mina behov på toaletten heller, det skulle jag inte hinna med heller. Utan svosch ner på träningen, på med svettkläderna och svettpungskyddet.. 20.15 beträdde jag mattan och egen uppvärmning blev det första att bocka av i min to-do-list.

Sedan sparring. Boxning först, sedan kickboxing. Sist men inte minst, mma-sparring. Så kul! Men skador är Aeh och Oeh i denna sport. Kommer att vakna med svullna testiklar och lår. (skulle rätta till mitt susp och då hamnade ena kulan utanför samtidigt som jag tryckte till) Ja, lår. Roger tog i fullt med sparkarna, mina lår var måltavlorna. Smärta blev resultatet.

Nu lämnar jag över till nån annan. Ta befälet för fan!

//Mike is leaving

Javisst!

Gårdagen firade jag i spritens tecken.

Och som vanligt nästa dag nu när jag bor här, så hamnar jag/vi på pittserian här borta. Denna gång blev det en rölle. Chebabrulle!

Och som vanligt efter maten så måste vi promenera lite. Denna gång inte alls så långt. Men ack så naggande god promenad det blev! D-vitaminerna verkligen våldtar den trötta personen som är insjunken i skalet som även kallas "kroppen".

Och som vanligt så tryter musklerna och lederna efter allt ståhej, även om det var ovanligt lugnt igår. Jag har smärtor sen träningen i torsdags och Mange har smärtor i benen efter sex (!) fotbollsmatcher som utspelades igår på midälva.

Men för övrigt så har helgen varit helt ok.

Besökaren jag hade var väldigt trevlig och rowlig. Kämpade på bra trots de attacker av huvudvärk hon fick och hade ett tag.. Sen är det en stor (?) stad och mycket nytt, tar tid att lära sig allt. Sådeså!

Städningen tog hon hand om i morse och det tackar vi för! Ska återgälda tjänsten framöver på något sätt.

Nu ska jag vila lite. Kolla på en film kanske? Har träning om två och en halv timme (2,5h) och jag måste komma i balans innan dess. Mycket vatten och proteiner. Kanske en eller tre bananer?

Tjofräs!

Sömnig och sugen!

Vädrets makter spelade mig ett spratt.

Eftersom jag har känningar dagen innan det ska bli dåligt väder, ont i huvudet och svårt att sova, så spelade den allsmäktige Tor fia med knuff inatt. Med mig. Han knuffade och buffade.. Jag fick inte sova! Klockan slog 4, och då började jag vinna mot denna nordiska gud. I fia med knuff alltså!

Jag knuffade bort alla hans pjäser. En värdslig sak så att säga!

Trötthet när jag vaknade? Oja. Mycket också därtill. Ska jag jobba in lunchen för att hinna med ett stycke bussresenär? Ja, och då missar jag 1,5 timmes sömn. Fast som jag brukar säga; Men hey, jag jobbar så!

Men annars är det fanimej inte så dåligt väder. Men klockan har iofs inte slagit sönder sig än, bara 9.30 och Tor har ännu inte vaknat. Bakis sen igår? Utgång på Olearys kanske? Vem vet.. Kanske Odens otorkade? Mimers jätteröv? Frejas patte...?

Jag vet en sak. Antalet groggar kommer inte passera rekordet ikväll. Ruset kommer dock att passera qlimax. Kommer att bli en bra lördag, har inte bara känningar om vädret utan också välmåendet och välståndet också. Och just nu så står allting rätt till.

Jobbet kallar för tillfället. (kaffet blir kallt)

Cleaning!

Jag har varit duck-tig ikväll.

Eftersom morgondagen kommer att erbjuda mycket händelser och mycket intressanta människor så måste lägenheten se bra ut. Städa och skura och tvätta och diska.

Så jag tog fram högtryckstvätten och sprutade jävulen!

Toaletten och hela badrummet är nu desinfekterade från obehagliga saker. Gick åt 22 liter gulsåpa och 3 kubikmeter skurtrasor. Men hey, det blev rent! Oftast tanken bakom som räknas, men nu räknades resultatet också.

Enda jag ska göra nu är att fixa den dära jävla lamphelvetet som vägrar funka. Earthwrong (jordfel) i sockeln. Måste kanske blanda in nån duktig elektriker och Säpo. Dom know what to do then!

Nu har jag dock några sakur kvar att göra.

1. Höja musiken.

2. Vika tvätten.

3. Lägga in en snus.

4. Bädda rent i sängen.

5. Plocka undan allt som kan framhäva en negativ syn på mig.

6. Be till ateismo om bra väder i morgon och att jag eller hon som ska på besök ej insjuknar.

7. Dra nybäddade täcket över gammelkroppen.

God natt!

Träna fifan!

Fruktad träning!!

En fuktad träning..

Sån fruktsam träning till och med!

Ja, träningen var rowlig. Tränaren kom sen så jag fick agera värma-upp-mongo i 20 minuter. Det var också rowligt! Stackars små baarn säger jag bara. Dom kämpade igenom uppvärmningen och klagade lite..

Men skaderisken ökar ju kallare man är, och jag kan lova er att värmen var mäktig när uppvärmningen var klar. Inte för tungt, utan hela kroppen och lugnt tempo, bäst så. Dumt att stressa igenom skiten, då ångrar man sig när man ligger på dödsbädden om en sisodär 70 år.

Men jag har ont nu. Körde sparring när dein tränare kom. Och jag sparkade men han blockade. Sen sparkade han och jag blockade men vred foten fel så han träffade med den vassaste delen på smalbenet på den ömmaste delen på foten nämligen muskelfästet på framsidan smalben. Längst ner alltså, där innan fotleden börjar.

Smärtrud!

Men jag ska inte klaga.. Har precis tjockat i mig två stora mackor med tillhörande ägg och ska inta framstrupa idiotläge i soffan. Svullo på tv4 nu!

Goody najt!

milkyway!



Ingen jävla mjölk idag!

Så ligger det till. Bara för att min bror vägrade vänta 7 minuter på att jag skulle springa in och handla mjölk och en limpa. Inte cigaretter, utan bruuööd. Han hade bråttom, han skulle byta turbo på sin bil med hjälp av våran äldsta broder Jocke. Även kallad Svinjocke. När han festar är hans nickname Svinjocke!

Jag får klara mig på vatten och bröd utan bröd tills jag shoppar i morgon. Ägg har jag, det slinker ner fort faktiskt! Och bolognese har jag kvar. Och köttbullar. Och.. Säkert nånting mer! Fischpinnar fifan! Och mos! Jävlarrrr vad mat jag har!

Men det räcker inte långt.. Stor och stryktålig mage som kräver våldsamma portioner, gärna kryddstark mat så det knastrar till ordentligt efteråt. I buken alltså!

Undra om jag har mod till att fixa den dära jävla tvätten nu? Har skjutit (pang pang) på det länge nu. Så nu när jag inte kan gå och tröstäta så kan jag fanimej fixa dein tvätt. Bums och på en gång med andra ord.

Jobb 21.00-07.15, efter det eller nån gång i natt.

Adjö!

Headline och birsta facking psitty!

Just nu är jag hemma.

Twitter-ansikte!?

Naerå, svettlökar bara. Har varit ute på gallej halva dagen idag, först farmor, sen ikea, sen pizza, sen film, sen hem. Lång dag i snabba drag. Orkar inte beskriva alla dessa termer ovanför, det går inte just nu. Ont i skallen, tom i sinnet och magen. Slut i kylen också, nästintill ebb. Facking shät!

Slut på subboóoor (mackor; pågen=subbor. " ó " = inside humour) och slut på underlägg. Njae, pålägg menar jag! Ägg har jag, det är det bästa i mitt liv just nu. Och min pizzaslizer. Samt tvättmaskin och tandemcykel. Appropå tandem så kom nån på, vette fan vem det var, att vi tre Martin som bor här i Rågen skulle ha en trendem, dvs plats för tre. Skulle bli en underbar fest och jag får trampa hela tiden. Grogg intravenöst och ölhatt. Party on!

Nu har jag ca 3% energi kvar i kroppen. Blir till att tjuvtanka i närmaste kyl, annars överlever inte jag!

Btw. Nån som vill köpa bil? Snygg och fräsch tyskjävel, gått 18500 mil, kammen är bytt, toppen är toppen, inredningen är stuvad och mysig. Fälgarna sitter där och klagar man får man vinterdäcken med i priset. Överskattad och besiktningsberedd till 2010. Endast seriösa släktingar och fd magnetoperatörer på Siemens får maila, resten som är i hämta-skiten-avstånd får ringa. Priset ändras vid snabb affär, kanske lägger till nån hundring extra.

Dörrknackare och jourarbetare ödsla ej tid. Tv4 och BingoLotto kan göra sig besvär. Min gamla SO-lärare får inte ringa. Spanskavikarien vi hade får gärna ringa.

1% kvar.. Go natt!

// Bigmike

Uflykt på Glåben!

Ja men då kanske jag är hemma från ghettot ståckhålm?

Resan gick förträffligt. Jag körade ner. Jag parkerade. Jag och de övriga gick omkring på Blooben i flera timmar innan det var dags att tränga in sig i golfbollen.. Trodde förbandet/n skulle lira innan klockan schuu, men så var det ju inte. Förband 19.00-21.00

Så vi fick gå omkring och dumglo på folket som fanns där.

Och vad fanns det för folk? Bara en massa jävla lodisar. Fyfan alltså.. Parkbänkarna nere på navet här i Sundsvall har bättre utbud och klass än de som var på besök där. Jag trodde seriöst att folk hade smitit från hud och kön samt lobotomiavdelningen.

Men tur att jag är normal!

Och frågestolpe..

Stod inne i globens stora galleria, precis utanför insläpp nr 6 till självaste golfbollen, och där passerade alla dessa lodisar + annat löst folk. Och tanter. Sånna hära med frän dialekt och råttpälsar runt hela jävla halsen. "Varför är det så mycket folk här?" frågade en rugg-uggla mig. "Ursäkta mig, vilka är det som spelar?" frågade en homokexuell man mig. Och sist, bäst men inte minst, "Vilka är det som ska uppträda?" -Metallica.. "Finns dom kvar än? Och det frågade en aerobicutövande samt vilsen stocktant med inte alla hästar hemma.

Knäpp du kaar?

Nåveal!

Metallica spelade (förbanden dissade jag) och jävlar i alla mina lådor så jävla bra dom är. Som jag har visat förut så gillar jag Welcome home (sanitarium) och jag har bara drömt om att få höra den live. Trodde verkligen inte att jag skulle gå göra det idag. Men vad fick jag då? När dom började gitarrisera den så reste sig min lilla vän och blev en stor vän. Gamla låtar + några nya låtar OCH Welcome home (sanitarium).

Öronknullad blev jag. Fult ordval men en bra sammanfattning utav det stora hela enligt mig och min hemliga kompis Molgan. En trött sammanfattning kanske.. Körde ner och nästa hela vägen hem. Tur att vi tog min bil, full tank här i stan räckte dit och hem. + lite till. Jag körde 74 mil, sen började jag rikta in mig på skogshuggarna jag såg efter diket, då fick broder Magnusar hålla mina ögon öppna samt säga vilket håll jag ska svänga.

Kul kväll med Metallica och jag. Samt mina vänner. Och en påse godis. Nu ska jag besöka toaletten, snart 24 timmar sedan jag gjorde det viktigaste jag måste göra. Dvs raka mig..

Metal-bär! (lika=bär)

Jaha Ståckhålm, är ni redo för mig nu då?

Här kommer jag och 3 styckna vilsna passagerare. Enda vi har i tanke är att lyssna på musik och våldsgästa eran stad. Sen ska vi finslipa eran dialekt så alla hör vad ni säger och slipper irritationen över språket. Jag ska ta med mig en tolk så allt går by the book och jag slipper rättsliga processer som tar tid och money money money.

Och nu undrar ni säkert vad jag ska göra där nere i den tokstaden?

Jag har hittat en kasse med biljetter till Metallicaspelningen som startar 19.00 ikväll. Men eftersom jag bara tänker en halvmeter framför mig så tog jag två biljetter, ringde hegga och frågade om han ville med, sen slängde jag resten. Hade ingen tanke på att fråga nån annan eller sälja dem vidare.

Så jag kommer sitta som en halvtok i denna jävla golfboll i flera timmar. Känns jävligt bra, för senast jag var där så avgjorde jag hockey-vm. Fina minnen. Eller nåt!? Har aldrig suttit i denna byggnad, och enda gången jag såg/lyssnade på Metallica var på Hovet 2007 och då jävlar fick vi trängas och stångas. Men som sagt, jag har varit på stadshuset i Sundsvall så jag kan det dära med kravaller och "djungelns lag" kan tillämpas här med.

Vi startar färden tidigt. Lite för tidigt enligt mig med tanke på att vi redan har sittplatser och förhudligen så finns det parkering att tillgå men broder ville vara på den säkra sidan. Sitta i en golfboll 37 timmar, kul liv!?

Nu ska jag gå och föna håret samt sminka bihålorna. Återkommer och cirkus för många timmar, nån gång på tisdagmorgonen. Åker direkt hem ifrån Schtåckholm efter spelningen. Ingen tanke på att stanna kvar, så mycket hjälte är jag inte!


Spelar dom denna kommer jag att börja crymasterbating..

Good bice och tjing tjing haej!

Söndagsjobbet fifan!

Chookej!

Läget är som så att jag är inte hungrig, jag är inte trött, jag är inte irriterad, jag är inte arg. Jag är bekväm.

Sov väldigt behagligt inatt efter den långa promenaden igårkväll. Men när jag vaknade kände igen dom hära symptomen på inflamerade muskelfästen som jag fick när jag sprang milen på torr jävla ass-falt i lumpen för snart 3 år sedan. Det är muskelfästena som sitter på knäna, mycket jobbigt faktiskt. Men jag tar det lugnt nu, stretchar och rehabbar som aldrig förr.

Dvs sitta i soffan och kolla på film.. Dricka kaffe kanske?

Nu har vi fixat middagen, biff med karolina klüftpotatis. Vi kryddade även den muskulösa maträtten med ost ovanpå samt lök och en förjävla massa olika kryddor. Nam nam! Och i skrivandets stund börjar undertecknad bli tokigt och gäälet hungrig. Undra om jag ska gå och ta en dubbelmacka?

Fiffighet krävs det.. Ja fy för sören!

Ps.

Jag är på jobbet. Slutar om cirkus 5 timmar.. Vad som sker efter det är en gåta. Så jag ska nog hem och se på gamla Batman med Jim Carrey. Humor i slutet av inlägget. Ett sånt utlägg!? punkt punkt punkt..

Ds.


Stadsvandring

Då var lördagen slut!

Och vad har jag gjort? Jag har vandrat.. Vandrat så jävla mycket så hälften vore nog. Mötte upp ett stycke Andreéea vid sallyhill och därefter beslutade vi att fortsätta gå mot den stora staden Sundsvall.

Vad kan jag säga? Jag njöt av denna vandring. Hela tiden! Varje sekund.. Som att vara kung för en dag, eller i baren! Fast det är jag ju hela tiden ändå.. hmm..? Men det var underbart, tror jag har hittat nån jag kan skratta med nu.

Vad gjorde vi?
 
Vi gick gick och gick. Jag agerade guide och hon agerade sällskap. Sen bytte vi roller.. Denna stad är inte så stor alltså! Men jag blev hungrig, som vanligt, och då ville jag äta nånting. Harbit var öppet, en pizzeria i centrum. Härligt, en pizza och kanske en kall öuul som vi kunde avnjuta tillsammans, jag och hon. Men Ikke! 17e maj fick dom rättigheter till att servera alkoholhaltiga drycker.

Men dom har fan inte fått rättigheterna till att tillverka en god pizza! Jag började skära den i små bitar men det var som att skära i en träskiva! Vände på pizzan och det var enbart kol på botten. Helt sönderbränd.. Jag orkade inte klaga, ville inte agera arg och hänsynslös ikväll.

Så vi gick därifrån och sedan hem. Lika långt som förra helgen! Men annars så var det en riktigt bra kväll, kan inte alls klaga. Synd bara att jag ska jobba i morgon, annars hade det nog blivit lite fest och så.

Nu ska jag se klart Rövdjuret och sedan snarka!

Valbörg

Okej!

Då var valborg över. Och jag tackar alla som ställde upp och som till sist gav upp! Fyllan för deltagarna blev massiv, odrägligheterna avlöste varandra och det tycktes aldrig ta slut. En plåga för den som var nykter. Vem var nykter?

Jag var nykter!

Startade gårdagen med en inflyttningsfest hos min broder. Jag körde för idag hade jag ett långt arbetspass att se fram emot. 7.00-21.15 och det är ingen lek. (om man är trött) Men någonting försvann igår.. Nämligen förnuftet! Hämtade folk, körde folk, hämtade syskon och skjutsade syskon. Dom pekade och jag körde. Helt värdelöst, iaf sista svängen! Jag sa klart och tydligt "Nu blir det raka vägen hem, inget stanna och äta nånstans! Äre förstått?"

Jaaa, vi förstår svarade dom. Gick 3 minuter, "jag är hungrig, jag måste äta, kör mig till närmaste gaybar"

Slut, trött, less, arg, fet, bankrutt, svettig och frustrerad. Statiol Bergsgatan, vänta i 15 minuter för det var 20 st före i kön, sen åka och tanka. "Nån som vill ge mig soppapengar?" Inte mer än 50 kr va, hörde jag nån tjejröst sa där bak..

Arg, förbannad, sur, less, erektion, svettig, bajsnödig, trött och galen hoppade jag ut och tankade sen körde jag hem dem. KUL FOLK? Men övrigt, syskon går väl halvbra.. Men njae, 50 kr för 4 mil?

Frugan och barnen mår inte bra över att jag är ute och ränner på kvällarna. Det tär på relationen så att säga! Men vad får jag? Vad får jag för det? (sound; Björn Rosenström)

Jag fick 3 timmars sömn. Och 14 timmars arbete minus lunch.

Tyck synd om mig, jag är hjälplös och tandlös samt harmlös!

RSS 2.0