Flytt it around!

Mickes flytt och baxeringsfirma AB!

Så låter det när jag dagdrömmer. Fast sanningen kommer oftast ikapp hur jäkligt det än är.. För idag har jag inte gjort något annat än att hjälpt andra. Mjorå!

Efter att inte alls har kunnat somna på direkten inatt så låg jag och kved i flera timmar. Inte förrän jag stängde av damsugaren och slet bort munstycket ur kalsongerna kunde jag sluta alla mina 3 ögon och låta Johannes Döparen nå mitt inre.

Men jag hann inte mer än att låta min främre baksida av huvudet slå ner i kuddhelvetet förrän tjejen slog mig med en hammare i tinningen. En effektiv väckarklocka för de flesta, för alla andra en bra anledning att sjukskriva sig! Hon skulle hur som fucking helst åka hem, ta bussen dvs, från busstationen kl 10.25. Jag hoppade upp med ett skrik ur sängen, borstade tänderna, tog på mig ett par smutsiga strumpor och sprang ut till bilen. Efter sprang tjejen skrikande.. Jag hade tydligen glömt tagit på mig byxorna så det var bara att vända.

Alltid bakläxor när man ska försöka göra någonting snabbt! (förutom i sängen) Eller jo, där är allt en bak-läxa.

Iväg med henne till busstationen. Iväg till farsans jobb, käkade lunch och sedan åkte jag hem. Vila några timmar innan jag skulle hjälpa min fd arbetskollega Pär med att bära en möbel (stor möbel) kl aderton punkt noll noll. Men jag hann inte mer än hem förrän Magnus, min bror, ringde och bad om bärhjälp. Och nej, det hade ingenting med skogen att göra..

Utan fyra skitstora jättehögtalare och tre slutsteg och delningsfilter + moms och sociala. När vi var klara med detta var klockan halv fyra. Då stod min farbror och skuttade på tårna..?

Han skulle flytta sin käraste ägodel nämligen AC-Cobran från jobbet till hemmet. Den hade varit borta länge nog, saknaden av husse och sitt pojkrum hade blivit för stort. Så iväg med den bilen på ett stort släp, ner och in med den i garaget sen tillbaka till jobbet. Där stod nu min fader och skuttade som en groda fram och tillbaka.

Tydligen så hade han fått hyponervokustiska diafragma explosioner i hälsenan och ville få hem sin Volvo PV som bara har stått på ett och samma ställe i 2 år utan någonting har hänt med den..

Så upp och iväg med den till urskogen. Ner och ut samt in när vi kom fram, in i garaget och sedan var jag ledig. Först mat hos morsan, sen iväg på nästa äventyr. Pär alltså!

För precis 25 minuter sen kom jag hem helt söndersvettad i alla kroppsöppningar och halvt jätteyr i den stora bollen även kallad hufvud på gammelsvenska.

Nu blir det en våldtagning av soffan och troligtvis nån blu-ray film att kika på innan Johannes kommer på besök igen.

God natt kära krämpor och homo-erectus!

Birdy birdy, tajga tajga

Jag känner mig som en fri fågel!

Inte en sån dära fågel som hängde i taxibilens front (se tidigare klipp, typ några månader sedan) utan fri från förkylning och sånt skit. Fastän jag har lite snor (3 liter) kvar i ansiktet så känner jag mig bättre än igår.

Har förövrigt jobbat hela natten lång, nu ska jag klämma i mig nånting att äta för att sedan kika på nånting att kolla på. Bra sagt va? Kika på nånting att kolla på..

Jag borde få pulitzerpriset!?

Andra priser som jag borde ha fått är väl egentligen inte att tala om, men visst fan är Nobelpriset för produktutvecklande av egenkärt skrivande en bra anledning? Sen att jag har jobbat som manlig strippa på sjabbiga hotell i Finland sen jag var 12 år har väl ingenting med saken att göra?

Åhhhhhh, jag är trött. Slå mig på hakan med en en ilsken Mike Tyson så jag får somna utan att äta och sånt onödigt skit..

God natt!

I am sickness!

Shit..

Jag kommer att dö!

Råkade överdosera ett läkemedel!!

Drack 30 ml Kan-Jang istället för ordinarie 15 ml.

Känner hur det börjar svartna för ögonen.. Tänk om mina barn vore här? Om jag nu hade haft några.

Hur som helst, mitt liv passerade en rolig revy. Jag blev ångerfull men tog tillbaka det, hämtade spriten och började tvätta händerna. (jag har handsprit i gelform, bra skit)

Men jag tror att gårdagens ihärdiga kurande av vitaminer och varma drycker verkligen våldtog de små baskilusker som hade haft sexuella orgier i min hals och bihålor. Känner mig piggare och snyggare idag!

Men snoooooooor finns det överallt. I alla skrymslen och vrår. I alla sängkläder och i alla underkläder.

Så nu inleder jag Äckel-Mega-Superfläskstädning modell Skitgrov!

Lycka mig önska till?

Cold and bloody mördörör!

Förkylningsbräket från helvetes domäner!

Låter som ett bra namn på en dålig porrfilm men det är just nu verkligheten för mig. Dvs förkyld och oätbar! Började känna mig lite halvkrasslig igårkväll, hur jag än låg i soffan så frös jag på eller med nån kroppsdel.. Kan ju tänka sig att jag är lång och täcket är kort, men jag ringde supernanny och bad henne stoppa om mig.

Ingenting hjälpte!

Inte ens Gunhild Dickdotter, hon som brukar springa fram och tillbaka här utanför med några små äckliga hundar, kunde få mig att inte frysa något mer! Och hon är en jävel på att få folk att svettas. (hon är 72 år gammal och slutar aldrig prata när man får förbi)

Varmt Te.. Varmare Te.. Skitvarmt Te.. Ingenting förutom det sista hjälpte. Men då fick jag lägga ett första förband på mig själv pga alla brännskador jag fick i käften. Behövde dock inte lägga ett andra förband, så pass duktig är jag nu för tiden.

Nåväl, hippetihappus hej och hå, kom och klappa min pegasus?

Arbetsintervju avklarad idag, kanske möjligen framtida jobb om mindre än 2 veckor. Bra betalning pga skiftgången. Enda negativa är att jag blir borta ifrån träningen på vardagarna i mer än en månad. Och det suger ap-anus.. Hur fan ska jag nu komma i form??

Nä men nu är det för mycket tankar och för lite verkstad. Skippar allt just nu och bara kastar mig ner i soffan. Har precis startat ett Clint Eastwood maraton. Alla hans bästa filmer ska ses i följd, ingenting annat ska komma emellan. Och vilka är hans bästa då?

Alla typ snitt liksom bah peow!

Jay Labil(ero)



Han är galen denna person! Näst sista tricket anade man lite.. Att hon är en dvärg med styltor?

Ko-in-ci-dent!

Tillfälligheter?

Sånt kanske finns, eller så är det bara nå larvigt om man tänker efter!

Det var så hära att i lördags så badade vi tunna. Jag, Niklas, Johan, Patrik och Thom. Jag och Patrik var nykter. Sedan körde jag ner det här gänget till stan, alla gick på krogen förutom jag och Patrik! Vi körde runt några varv och kollade på vad staden hade att erbjuda i form utav bilar och diverse annat gnus och gnejs.

Sen skulle dom andra åka hem men först in på Max.

När vi satt på Max ringde det på Thoms telefon, han sa nåt med "nu ringer dom igen" och så svarade han "Pizzeria Ost". Tydligen var det nån som hade ringt två gånger innan och beställt pizza av Thom och nu ringde samma person igen. Från ett 070-nummer till Thom då som också har ett 070-nummer.

Han beställde en vesuvio med extra vitlökssås.. Till hemkörning kl 02.20 på en fredagsnatt!

Sen ringde det igen men den här gången svarade Nklas. Han svarade Pizzeria Sorba (helt ny pizzeria) men killen förstod inte!? Nu skulle han bara dubbelkolla så att vi fick med extra vitlökssåsen....

Nu vart det lite roligt, så vi började skratta och ja, sådära som bara killar kan göra åt en sån här sak! Sen sa jag att vi skulle ta reda på numret, och det sa jag till Johan (som var full) Då tog han upp mobilen och skulle kolla om han hade numret.. Hahaha, så mycket skrattade vi åt honom precis då, jag menade ju så klart 118800!

Jag skickade ett mess dit, fick ett snabbt svar tillbaka.

Nån Fredrik som bor på den adressen han hade beställt pizza till hemkörning, allting stämde ju så långt! Men när Johan fick höra namn och efternamn sa han att han jobbade med en kille som heter precis så. Och ja, han kollade på mobilen och vipps dök han upp där!

Tillfälligheter?


Han ringde upp honom, han svarade.. Och han var den fullaste personen söder om polcirkeln! Tydligen hade denna Fredrik skickat ett sms för 2 veckor sedan till just Thom, och nu var han hungrig som en utsvulten varulv så han tog bara ett nummer i sms-listan.

Det här hade varit ännu läskigare OM han hade beställt dagen efter också.. Fast kanske inte, då är man ju som hungrigast!?

Jäjä, roligt var det iaf. Så nu tycker jag ni ska skratta en liten stund! Sen kan ni gå och lägga er igen.

Puss på ljumsken!

Disco disco!



Om vi skulle ha en sån dära frågestund just nu..

Så skull jag fråga nånting i stil med;

Vilken låt börjar med att en bandmedlem sätter flertalet flugor i halsen?

I ca 10 sekunder hostar den fan, sen dör han.

Sen återupplever han... Sen dör han igen!

Det tror jag iaf, för vem fan är med i en grupp och bara får hosta?

Leta on the keys

Ja men jag kanske inte är så jävla smart ändå!?

I två hela dagar har jag sprungit fram och tillbaka i lägenheten.. Bara letat som en jävla dåre efter ett par äckliga nycklar som jag har lagt någonstans. Sen eftersom mitt minne kommer ihåg vart jag la dem sist så går jag fram till köksbänken och bara ställer mig där och tittar efter dem!

Inte en eller två gånger, utan femton gånger!

Sen, ahaa!!! Nyckelskåpet har jag ju inte kollat i. Så jag går till nyckelskåpet, rätt så nöjd över att jag kom att tänka på detta, sen öppnar jag skåphelvetet. Inte en nyckeljävel där? Mjaha, vafan nudåe?

Springer fram och tillbaka, tittar under alla diverse möbler jag har i lägenheten (sexgungan och barstolen) sen tittar jag i alla köksluckor och även i diskmaskinen. Kan ju ha hänt någonting med hjärnan när jag för en gångs skull diskde (2 veckor mellan disk-brocken)

Och vad är det för jävla nycklar jag letar efter? Ja men det är ju nycklarna till förrådet. Jag har ju saker där "nere" som jag måste använda mig av just nu i helgen. En lång och tung sak allså.. Och skakar man den tillräckligt länge så kommer det göra ont.

Gammal trähockeyklubba + skakning = stickor i händerna

Nädu, jag ska iväg och hockeydomare jag förvara i morgon (typ idag) och utan kläder... Jag dumknullad!

Men som vanligt när man letar efter något.. Så hittar man det aldrig! Om man inte börjar tänka med den dära saken som sitter mellan öronen och inte mellan benen.

Slut-på-äng-en!?

Jag hade nycklarna på mig hela tiden, för av någon jävla anledning så hade jag länkat ihop dem på min nyckelknippa, möjligtvis i sömnen, och inte lagt det på minnet!

Det är ju som indianerna säger;

Den som letar efter någonting gott vaknar oftast i en stor pöl med spott.

Återhämtning

Kattlåda och potatismos!

Tiden går fort när man har roligt. Men jag har fan inte roligt! Kommer ha en grymt äcklig träningsvärk i morgon (läs, idag) om inte ännu värre på lördag! Att köra rygg modell äckelmegasuperduper är inte alls så roligt.. Huvva! :(

Jag försökte lyfta på armen förut, fick ta hjälp utav den andra!

Jobba natt inatt och sova halva hela dagen. Efter jag har sovit ska jag köra igång andra omgången med kreatin som ska få mina muskler att pumpa ordentligt! Skitbra kreatin, behöver inte intagas på träningsfria dagar!

Det är ju hur jävla skitbra som helst, fattar ni?

Synd att inte kroppen återhämtar sig direkt efter träningen bara. Snyft och snörvel.. Mycket dyrbar tid försvinner ju bara där!

Jag kommer aldrig att kunna ställa upp i fröken sverige!

Hesa fredrik

Det finns en massa olika saker man inte vill vakna till..

Först och främst så har vi larmet på antingen mobilen eller alarmklockan. Känslan av att skita på sig är nästan skönare, men bara nästan! Den dära melodin gör så att adrenalinet pumpar mera än en UFC-fighter och Usain Bolt tillsammans.

Det tar fan en halvtimme innan paniken har lagt sig!

Sen har ett annat uppvaknande.. Då man bara måste gå på toaletten! Visst är det bra att man vaknar och inte bara gör det, men fan va jobbigt! Kan inte kroppen hålla sig några timmar längre? Man sov ju så jävla skönt och man vill inte avbryta det för att våldta toaletten i 3 minuter.

Sist men inte minst, känslan och uppvaknandet när man har tryckt AV snoozen, inte bara tryckt på snooze. Ja, sova över är verkligen anus, inte ens chefen gillar det. (konstigt nog?) Men nu har vi ett intressant tillvägagångssätt här.. För allting man gör gör man i ulrarapid. Man hinner byta om innan man har lämnat sängen och satt fötterna på golvet, borsta tänderna och utföra ritualerna man gör i badrummet innan man har lagt tandkräm på tandborsten (dvs göra nr 1 och 2 samtidigt som man har borstat och rakat ansiktet)

Eller vänta nu..

Det finns ett till sätt att vakna på,
och det är värre än alla dessa tillsammans.. Förbereder mig mentalt, mentolt, fysiskt och antipsykiskt.

Det var och är när man sover i mitt barndomshem, då farsan kliver upp och kör allmän uppväckning. Halv 7 kliver han upp på lediga dagar, hämtar tidningen, käkar frukost och bara förbereder inför det som komma skall. Kl 08.00, hesa fredrik har ersatts av min fader. Han visslar som det vore ett bombanfall från fd Sovjetunionen. Det verkligen isar i hela kroppen och varje person som hör detta (halva sverige) kommer aldrig att vara sig själva längre.

Skenavrättning och vattentortyr är leksaker jämfört med detta!

Anledningen till att jag tar upp detta är egentligen svårförklarad, men jag kom bara på det. Sen när jag var och hälsade på farsan på hans företag för ett tag sedan råkade han vissla på  min farbror eller bror tror jag det var.. Då la jag mig ner och skakade med svansen mellan bena, som en undernärd gatuhund i chile och jag blev helt somatisk!

Hemska grejor gott folk, hoppas verkligen ni får känna på det här nån gång. Inte för att ni förtjänar det, men bara för att jag är jävlig och vill ha rättvisa här i landet.

God morgon förresten, ha en trevlig dag och så!

Copy copy!



Att stjäla någons tillhörigheter är ju inte ok.

Att kopiera är bättre.

Så om man kopierade allt skulle alla ha allt? Men det är ju det dära med pengarna.. Alla pengakåta företag vill ju ha mera pengar så dom, i framtiden, kan sparka folk pga att dom tjänade 3 miljarder mindre än förra året. Alltså, mindre än förra året! Dom gick inte minus, bara tjänade mindre.

Sparka 200 stycken, orsaka panik och inflation för att sedan återanställa 200 polska bärplockare.

Eller nåt!

En video är bra.

Nörding x10



Vad gör kreativa nördar när kreativa nördar har lite att göra? Jag har ingen aning faktiskt!

Ge mig!



Lite lätt översatt; Jag vill ha ut! Svensk-Engelskan är inte alls lätt att ta fel på.

Schöööönt

Åhhh en sån underbar helg!

En klunk alkohol blev det totalt på en hel helg.

Men istället tränade jag 10,5 timme på 3 dagar. Mycket avslappnande för kroppen.. Eller nåt! Första passet taekwondo var inte mina ben med på. Studs studs studs fram och tillbaka och allrahelst på tårna. Vaderna krampade och svetten lackade!

15 personer i en lokal utan luftkonditionering, dock utsugsfläkt, är inte bra för hälsan! Men man förbränner fett och svettas ut allt negativt kroppen har lagrat på sig.

Det var 1,5 timme taekwondo på fredagen med en väldigt duktig tränare!

Sen på lördag blev det 2 pass thai med en skillad kille från stockholm. Clinch, knän, kontringar. Effektiva och farliga saker! Och jag säger bara det.. Knän dödar i thaiboxning!!

Avslutade med ett ninjutsu pass på lördagkväll, 1,5 timme med tekniker som skadar och dödar sin motståndare. Också där väldigt effektiva metoder som man kan kan använda sig av i MMA. efter lite redegering av slag och låsningar dvs.

Också där en hängiven och duktig instruktör, 4e dan från Japan. Tunga grejer kan jag lova. Lång väg till 1dan, ca 5 års träning.

Söndagen såg också intressant ut. 1,5 timme capoeira. Grunderna och hur det går till. Svårt att sparras när man inte har tränat det förut. Men en rolig sport/dans! Efter det kom Bobby från Pancrase Stockholm och skulle hålla i 2 pass MMA. Mycket bra pass, där lärde jag mig en hel del. Även om teknikerna var välkända hos mig så var det lite annorlunda avslut och positioner. Skitskoj att lära sig dock!

Andra passet avslutade vi med tung MMA fys.

Så idag är mina ben riktigt mör och axlar och rygg är lite klenare än vanligt. Tur att jag är ledig idag så jag kan vila upp mig helt jävla ordenligt mycket!

Nä nu ska jag käka sen dra vidare, tjoflöjt folket!

Lite football?



Nädu jävel, ska kanske ta och fixa ihop ett lag? Någon som känner sig sugen på att vara mittfältare? Själv ska jag vara linjedomare. Möjligen massör.. NÄÄÄÄÄ, inte massör. Waterboy menar jag. Dvs Vattenpojke!

Do the kicks!

Ja men vad har jag gjort idag?

Jag har snarkat, knarkat och sparkat.

Visst fan är kosttillskott en drog? Eller är det träningen som är en drog? Vette faen, nåt gör mig större iaf. Jag liksom växer på bredden och längden!

Och njää, jag snackar inte om figuren between my legs. Utan bicepsus storlekus samt de andriga musklan!

Sovmorgon och inget jobb idag. Ledig! Jag klev upp, slet av mig kallsongerna och utförde min rituella dans; korvdansen. Sedan satte jag mig, helt naken, på datorn för att så småningom upptäcka ilande smärtor i rygg buk och kuk. (satt nämligen på mr mini mee) och på så vis bytte jag plats med min hemliga vänn Molgan som satt  i datorstolen.

Sedan satt jag där framför datorn i datorstolen och bara dumsatt tills det var dags att gymma och träna. Bra kille? Inte äta nånting då?

Neeeeeeeeee, mat gör en svag!!!

Fullblodsidiot -------> Jag!

Lätta övningar på gymmet sedan rullning på klubben. INTE en lugn rullning, mycket jobbigt blev det. Helt slut i underarmarna är jag nu också.. Snyft och snörvel! :(

Avslutade träningen på mitsen, hårda och många sidosparkar á Buakaw por Pramuk


Ungefär så här, fast 3x snabbare och 7x hårdare!

Sedan efter träningen åkte jag vidare, hungrig och efterbliven som jag var. Upp till big burn där jag kollade på fotboll och käkade mat. Sen åkte jag hem, här sitter jag nu..

Å snipp snapp snut så var sagan slut!

Washdestroyär



Så här såg det ut den där gången när min tvättmaskin var överlastad med  otvättade kalsonger.
Jag sprang in i badrummet och jag fick bokstavligt talat brotta ner tvättmaskinen!

Efter den kvällen lastade jag inte i nå mer än vad den klarar av! :(

Jadu fiskskaft!

Kan ingen slå broder emanuel på käftjäveln?

Han snarkar så grannarna som bodde här innan börjar klaga!

Gnnnnnnnhh, han låter och ylar med näsan och munnen!


Nä du jävel nu jävlar blir det Byz. Do you wanna fuck som vi så ofta säger på dålig slovenska. Men som ovanligt säger vi Yes i wanna do, this nasty things with you.. Men med lite dålig översittarnorska då!

Ja men tjoho i troskanten, god natt folket!! (många !!!! är bra)

Jadu jävel!

Ja men åååhh!!

Nu sitter man här igen.

Full fulare och fetast. Vem ska neka mig inkomst på krogen?

Ja ingen. Men vem nekar min lillebror inkomst? Jo han, han den fete so såg snett och ville leka fet överlekarväktare ikväll. Ja men jaha, broder fick inte komma in för han var för full.

Krogväktarmentaliteten lever kvar än.. I Sundsvall!!

Fattar ni, att.... Vissa tjocka väktare lever kvar i polislekarlivet ännu. Ja, Lekarlivet. Dom tror att (väktarna alltså) att dom står över alla andra och alla ska stå upp till dem.

Men det gör inte jag, jag står och spottar över alla under min längd.

Hur som helst. Idag har jag varit på bröllop OCH dop. Min storebror gifte sig, jag blev gudfader. Väldigt trevligt må jag säga. Men enda som var negativt var det äckliga högtryck som låg över oss i kyrkan. Vaaarmt överallt och mina ljusblåa skjorts blev mörkblåa. Svett? Ja men extremt mycket och i överflöd.

Efter kyrkan blev det efterfest hos brorsan, sen efter det blev det krogen för mig och lillebror. Och ja, alla krogar har sina regler. Vissa har annorlunda regler som "Du får inte bajsa på bartendern" så det blir lite lätt lagomt svårt att hålla reglerna där innne.

Men jag skötte dem, likaså lillebror. Men åndå blev Han nekad inkomst på sportbaren så vi drog vidare till Stora Pojken där vi åt hamburgarg och blev fet. Sen åkte vi hem och sov...

Jaaadu jävel, nu ska jag sova! God natt och snarka på vettja. Tjing tjong och halleluja folket.

Träning on the fredag!

Dagens träning avklarad.

Fokusering på submissionwrestling, svep och sidemount. Träningen gick förjävla bra, lagomt hårt och bra tempo. Och som vanligt så blir det nån som skadar sig. Denna gång en ytlig skråma, men blodet som syntes var överallt.. På mattan, på varandra, på kläderna, på taket, i väggarna.. Ja lite överallt.

Det var en kille som klöste upp ett myggbett, ooohhh så ont det såg ut att göra!

Sen som avslutning körde vi sparkar, både push och sidosparkar på thaimits. Högt tempo och kraftiga sparkar får även den mest vältränade att vilja ge upp.

Målet med varje mitsträning för mig är att sparka sönder mitsen och låta killen som håller i mitsen få bryta armen eller tappa luften. Det är kravet och målet, hoppas att det sker varje träning.

Nu ska jag åka upp till morsan och farsan och käka mat och vara sådära lagomt social. Inge öl, det blir i morgon det!

Tjing tjong ballefjong

Johorå!

Andra dagen med bara ledighet och avslappning.

Ja det kan ju verka skönt. Och det är det ju! Härom dagen sov jag endast  13 timmar i streck. Från kl 23.00 till 12.00. Då blev jag abrupt uppväckt av min syster som skulle ta med mig på birsta city för att inshoppa lite grejja inför kommande helg. Klädur och sakur, lite mixat och trixat sådära lagomt!

Efter det hektiska besöket på birsta city skjutsade hon hem mig endast för att byta bil. Jag skulle byta bil alltså, för jag skulle vidare mot närmaste arbetande broder (den äldsta) och byta den knackande saken på min vänstra del av bilen..

Drivknutshelvetet som har en vilande förbannelse över sig.

Tror det är andra eller tredje drivknuten som jag (läs; min bror) byter på min bil. Han äger kunskapen om denna bil, han är ju delvis fd-fd ägare och mekaniker. Inte fd mekaniker, utan fd ägare alltså! Vad äger då jag för kunskap då? Ja, utan att skryta så är jag duktig på att kolla på. Huga, jag är nog världsbäst på att kolla på. Inte för att jag inte kan nånting, men vissa saker låter man proffsen göra. Ge mig en guidad visning på den saken jag ska göra så lär jag mig det på inte mindre än 2 visningar. Capiche?

Men nåväl, drivknuten från helvetes domäner..

Den byttes på inte mindre än 20 minuter. Nytt svensk och möjligtvis etiopiskt rekord. Och under tiden han han (mycket han nu) tända en cigg och rätta till kallesångerna. Bara för att han var så snabb tog jag tillfället i akt och stämplade honom med snabbhetsstämpeln i pannan. Bra för hans cv om han ska söka jobb i framtiden.

Mjergh!

Efter besöket DÄR åkte jag vidare till min syster som är husägare i några dagar. Hon bjöd på paj. Jag bjöd på stryk. Sen åkte jag vidare till min broder igen. Han bjöd inte in mig, men som tur var hade jag smetat in mig med motorolja så jag slank in genom brevinkastet. Väl där inne kollade vi på film och skojjade på, sen bad jag han cutta mitt hår och klia mig bakom örat. Sen åkte jag hem..

Och nu sitter jag här, finkammad men INTE full!

Ska se klart på South Park s10 sen hoppa sönder sängen.. Tur att jag är ledig i morgon, lär bli svårt att limma ihop sängen och få sina 7 timmars välbehövliga sovtimmar.

God natt folket!

Henchcutting

Ja då har man varit och klippt farmors häck.

Var ett tag sen jag gjorde det och jag kan lova er, det märktes. Farmor var lite motvillig till en början och det tro jag det.. Men nu är det klart!

Vilken häck pratar vi om..?

Den stora och buskiga, den som jag har på bröstet?

Gnnnnhhhh, inte den. Utan den som växer utanför hennes stora hus. Inte hennes bakdel, den klippte jag för 3 dagar sen. Jäjä, hennes häck utanför.. Jävlar anamma vilken plåga det är att ansa den. Precis som rosenbuskarna som växte utanför Törnrosas stora mastodont till slott. Ju mer man klippte ju mer växte det. Och den dära jävla häcksaxen om drivs av el höll på att driva mig till vansinne.

Den retade mig hela tiden! :(

Kabeljäveln som man kör in där bak vägrar sitta kvar. Om ändå det vore en buttplug funktion på den, dvs saaaakta in och sen sitter den där. Men den här jävulen vägrade sitta kvar. Jag gick 2 meter och kabeln flög ur. 3 steg tillbaka, stoppade in den igen där bak och sen kunde jag klippa 2 meter igen. Sen sa det stopp, kabeljävlahelvetet flög ur igen.

I tre dagar gick jag fram och tillbaka på samma ställe, smärtor i psyket har jag nu.

Men efter 2,5 dag kom jag på vad som jävlades hela tiden. Det var min syster Harald gråmössa som stod på kabeln. Jäävlarr vad arg jag blev. Så jävla arg så jag tog min eldrivna häcksax och klippte till henne ordentligt.

Hon ser nu ut som Edvard Scissorhand. (fingrarna hade hon redan)

Hur som helst så är det klart och fint blev det! (inte) Ser nämligen ut som de blindas riksförbund har klippt häcken. Kort kort kort till halvkort och avslutningsvis jävligt långt. Häcken växer nämligen inte lika mycket öveallt.. Illa!

Så nu luktar jag som en härlig hög med blöjor och valspäck. Funderingar på att våldta duschen finns men vette fan om orken är kvar. Råkade nämligen inte kunna sova natten till idag. 28 timmar i streck har jag varit vaken nu.

Fuck me sideways och god natt på allehopans!

RSS 2.0