Kött fifan!

Blåmärken, tigerbalsam och starköl!

Min kväll ser ut att bli lugn och fin. Några kalla öl i det kalla vädret i den kyliga staden härnösand, varför inte?

Lågkalorihaltig öl, tillverkad av en atletisk och frisk människa i det alkoholtäta Tjeckien.. Check!

Väldigt lågkalorihaltig kött, gjort av en kossa som bara åt gräs.

Bearnäääsås, tillverkad av det fetaste man kan tänka sig--> amerikanska skolungdomar.

Potatissallad, tillverkad av de finaste bladen på rotfrukten som odlas i jorden, nermald till fyrkantiga kuber sedan fylld med sås.

Hemmagjord sallad, allt som växer och är grönt är nyttigt. Kolla alltid i badrummet och i kallesånglådan, där kan det växa mycket grönt och schönt.

Ingen lax för mig ikväll, bantningskuren avskuren, fortsättning följer nästa vecka. Kanske dags att kontrollera vikten också? Just nu troligtvis 101 kg superslimmad kille. Om 12 timmar 111 kg blekfet och däckad i ett dike. Kött fifaan!

Ha en trävlig ValBorg, kram på er!

Bheardymän



En skratt förlänger livet. Beardyman förlänger skrattet.

Green and red belt fifan

De röd-gröna vill höja bränsleskatten om dom blir valda.

Mona Sahlin och Maria Wetterstrand.. Två partiledare med så mycket hat inom sig. Det ser man så fort dom öppnar munnen och ska prata. Mona lägger huvudet på sned och likt en mytoman bara hastigt hittar på olika saker. Sen att hon har ljugit och stulit pengar av Sverige, det spelar ingen som helst roll i det dära röda partiet.

Och när Maria pratar så skakar hon och vrider på huvudet hela tiden, nästan som att hon har tics. Hennes ögon.. Ojojoj, dessa hemska ögon. Dom liksom stirrar rakt igenom ens själ. Som att hon vill ha ihjäl den hon pratar med.

Våran arbetarpolitik är inte den som ni har sa hon till finansminister Andrs Borg.

Nä men konstigt då!

De röda vill inte att folket ska jobba. Socialbidrag till de som inte orkar jobba och sjukersättning för de som skyller på diverse skador. Och javisst, vissa har gjort illa sig och inte kan jobba utan att lida av smärtor. Men vissa orkar inte jobba, så skylla på en skada kan hjälpa..

Pensionärer röstar jävligt rött. "Jasså, är det bilarnas orsak till de förhöjda utsläppen av växthusgaser? I sådana fall röstar jag Röd/Grönt"

Men sen sitter dom där hemma och har ingen mat, ringer sina barn och ber dem komma och handla mat åt dem. För inte kan dom gå till affären och inte kan dom ta bilen, för den har dom inte kvar sen 10 år tillbaka. Så en höjd bensinskatt drabbar inte en pensionär över 70 år, det enda som gynnar dem är högre pension och mindre skatt.

Så tänk gärna till en extra gång då ni röstar. För det påverkar er jävligt negativt på kort sikt om trafik och bensinskatten höjs. Men det gynnar er lite bättre att helt plötsligt måste jobba igen. Och snart finns det mer jobb då den värsta krisen i finanskrisen är över.

Jiiizes, jag måste gå och tvätta mina öron och ögon.. Har hört och sett röd-grönt hela dagen. *Uuuäääärk*

Lacks!

Lax och ris!

Det är mitt liv just nu. Lax och ris varje dag till middag! Jag kommer att hosta fiskfjäll om det fortsätter längre än 2 veckor med denna diet.. Huuga!

Och ni som inte vet hur en lax ser ut eller smakar kan jag bara beskriva det såhära:


laxhuvud, smakar nog förjävla tråkigt va?

Men köttet i sig är rätt så smaskigt när man har fräst den i micron i en halvtimme samt besudlat till en god sås som trycker undan den neutrala samt beska smaken av laxröven själv.

Sen kan man alltid sprätta på med lite ris så man slipper sitta och tugga på en rosa fiskbit och stirra snett in i väggen. Mjaa!

Nu ska vi se här.. Jag kom hem, gjorde mig i ordning (sminkade naveln) och laddade mig mentalt för dubbelträningen jag skulle ha idag. Jag vaknade för 10 minuter sedan, helt ensam och övergiven i min stora och söndersovade säng.

En extra vilodag blev det den här veckan, guu så schöönt! :)

Nä nu ska jag steka den dära fisknacken så jag kan äta och se klar filmen jag spillde upp i devede (dvd) spelaren häromkvällen. Såå, god natt och ha en toktrevlig afton med vindunken och sminkväskan.

Tjoflöjt!

Sparris!

En underbar sparring på en underbar klubb resulterar ofta i skador och mjältbrand i grövre utgåvor.

Och jag som verkligen gick in för att inte skada nån eller skada mig själv idag, sånt djäfulskap ska man undvika i alla former här i livet. Javisst? Nä.. Jo!!

Inträngd mot ett hörn, ett fyrkantigt hörn med två väggar allltså, och där ska man stå och enbart ta emot slag och sparkar. Kul övning om man är masochist, sadist, gitarrist och psykopatist. (dvs tränare i en kampsport, MMA i detta fall)

8 personer, en får mottaga slag och sparkar i 20 sekunder sen in med nästa.. Och detta ska utföras tills alla har stått i det dära jävla hörnet och blivit halvt sönderslagen och nersparkad.

En konstig övning men det ger verkligen skinn på näsan. Mest bildligt talat men idag gör vi ett undantag.. För det blev bokstavligt talat! En ny kille, små händer, udda teknik som resulterar i att dessa jättesmåa händer slank in med slag rätt mot näsbenet 4 gånger på 20 sekunder.

Ingen smärta, bara irritation. Men nu när jag kollar mig i spegeln så ser jag varför folk frågade om det var bra med näsan efter träningen.. Helt röd och uppsvullen!

Undra om jag ska ta en bild innan svullnaden har gått och lagt sig?

Humdidum radderajjan bombom..

Okej.

 
röda kinder och ett stort rött näsben är sexigt på killar i mustash!

Och ja, så där ser jag oftast ut. Men mest efter en träning! För när man ska blocka slag från en kille som väger 100 kg blir det oftast lite röda märken på min fina atletiska kropp. Denna gång i ansiktet. Mest på näsan. Lite på kinderna.

Ge mig en godnattpuss kanske?


Handla åt mig!

Vad är det med pensionärer och matbutiker?

Idag var jag och storhandlade upp halva lönen på ICA Maxi eftersom nåt eller någon har ätit upp min mat här hemma.. Mmhh!
Och eftersom alla vägrar att handla åt mig så får jag fanimej göra det själv och ensam. Och ja, jag åkte till ICA Maxi.. Pensionärs VM i alla slags maratonlopp, för överallt jag än går så är det en ilsken och väldisorienterad 65+ gubbe eller kärring som håller på att gå igenom först sitt huvud sedan anteckningsblocket sen sist men inte minst varorna dom ska handla.

Alltid likadant och det händer alltid för mig!

Har jag bråttom så slår det verkligen inte fel. Då går jag där, med eller utan kundvagn, och ska köpa gå in i kyldisken där mjölken finns. Då har jag en Åke Bullmanstiff framför som vägrar flytta på sig, han har sina mänskliga rättigheter att just stå där och kolla skelögt åt alla håll.
"-Ursäkta, får jag gå förbi?" är i deras värld "-Hurru, jag hatar dig, jag är yngre och har inte alls nån respekt för nån"

Så att handla lite snabbt när pensionen har anlänt kan man verkligen inte alls lyckas med. Punkt!

Och vad fan är det med kassörer/kassörskor?

Nästan varje gång jag kommer fram till kassan, oftast genomsvettig och illaluktande efter allt spring i butiken för att hitta alla saker man ska handla, så kastar dom fram den dära "Nästa Kassa Tack" rätt i ansiktet på en. Fortsätter det så här så kommer jag att se ut som Scarface i ansiktet! Mycket illa, javisst.

Varför ska dom ta rast precis när jag kommer fram? Varför är det ingen som avlöser dem så det blir ruljans på hela skiten? Och varför har jag inte ätit någon mat sen kl 11.00 idag?

Jo för nu ska jag steka och koka och dona jä-vu-len! Sen ska jag kasta in en ny film i min lilla dvd-spelare. Sen ska jag sova!

Godnatt folket.

Warshie



Star Warsh on svänska.. Muy macho!

Jooiidåå



99 problem i den digitala världen som är baserat på den riktiga världen! Jiiizes..

Boxibox

box

Hihi.. Gamla takter sitter i

Naturus katastrofus

Hur mycket negativt kommer att komma ut och i samband med att vulkanen på Island har ett utbrott?

Den spyr ur sig miljarrders (uttalas med många "r") ton aska som i sin tur följer dit vinden pekar och blåser. Som nu, nordöst samt sydöst. Hela flygtrafiken har fått ställas in i hela norden. Väldigt negativt för våra bukfeta politiker som måste ta bilen eller tåget istället för flyget när dom ska åka på en affärsmiddag i Genevé, och ännu värre för flygbolagen som har sina stora och fula flygplan ståendes.

Alla drabbas av det, även sorkarna.

Sen så kommer denna Vulkan att spy ur sig så jävla mycket mera aska och troligtvis en förjävla längre stund (senast den hade utbrott pågick det i 1 år) och följden av detta, om den spyr lika mycket som jag gjorde när jag hade druckit för mycket minttu) så kommer solens heta strålar INTE att penetrera atmosfären och hemisfären, ja, alla jävla sfärer som finns på våran jord. Koldioxidutsläpp som människan aldrig kommer att kunna jämföra i utsläpp som orsakar global uppvärmning. Men på lång sikt så medför ett vulkanutbrott även nedkylning. På grund av all jävla aska och skit som skapar ett oigenomträngligt moln och på så vis blir det kallare igen.

Enda nackdelen är att för mycket aska och det blir istid jävligt fort.. Det är inte så roligt med tanke på att vi dumma människor som bor närmare nordpolen kommer att få det lite kallare än alla andra dumma jävlar som bor nära ekvatorn där det alltid är varmt, torrt och jävligt. Så oavsett vart man bor så kan man råka ut för oanade skitsaker. Exempelvis torka, mycket nederbörd, översvämningar, kyla, tsunamis, jordbävningar, meteoritnedslag, orkaner och tyfoner, tornados.

Ja det var ju lite smått och gott, undra hur mycket av det hära som kommer att ske detta år? Som kommer att påverka mänskligheten mer än vanligt alltså.

Det som har hänt är märkt med tjock stil. Och det som är märkt med den här stilen vill vi inte att det ska hända. Sen det som är understruken kommer förhudligen att hända i år.

Orkan/Tyfon [/]
Tsunami [x] Kontra Jordbävningen i Chile..
Jordbävning [x] Haiti och Chile..
Vulkanutbrott [x] Island nyligen..
Tornados [/]
Meteoritnedslag [/]
Kyla [x] Hände oss stackars Svenskar och hela norden..
Torka [/]
Mycket/Kraftig nederbörd [x] Hände oss svenskar.. Och norden!

Rolig lista, nästan allt kunde bockas i. Kul start på 2010. Vad händer egentligen 2012? Hade dom dära ritualslaktande samt sönderpiercade och tatuerade indianerna rätt? Maya eller Aztek, nån utav dem var det som hade räknat ut att jorden skulle råka ut för diverse saker 2012. Kul uträkning? Vad kostade den då, tusen spänn?

Kisch kebab och auf wiederscnhnitzel.

Pixlzz



Lite pixlar såhära på en onsdagkväll.. Snyggt gjort!

Schnyggve

Bli snyggast på gymmet?

Ja det dära med att vara riktigt propert klädd på gymmet har alltid lockat mig till att träna. Inte för att jag ska bygga muskler och på så sätt bli starkare, utan det jag vill göra är att se snygg ut.

Sitta och dra i några maskiner, t-shirt eller linne på överkroppen, ett par snygga byxor, ett par ännu snyggare skor.. Sen gå och kolla sig själv i spegeln mellan dessa jobbiga set biceps och bröst. Det är vad jag är ute efter när jag är nere på gymmet!

Funktionaliteten och styrkan är jag inte alls ute efter.. Bara att se snygg ut och bli snygg!

Jag har varit nere på gymmet fler gånger detta år än föregående. Och ska jag vara uppriktig så skiter jag i hur jag ser ut. Jag är där för att träna, musiken hör jag inte när jag köra mina set, bara när jag vilar kan jag tänka på vad som spelas men aldrig när jag ligger med vikter ovanpå mig! Näver aj say!!

Nu har jag fått mer skinn på näsan när jag har börjat köra med herr Plexus, mer vikter, mer mångsidiga övningar, mer jävlar anamma. Att motivera andra och att bli motiverad är bland det bättre och det är just därför jag fortsätter att träna.

Fast i och förjävla sig, man kan träna för att endast bli snygg. Och det är ju dessa personer som klär sig dyrt och onödigt på gymmet. Jag däremot tränar endast för att bli funktionellt överlägsen i det jag utövar; MMA.

Så en vanlig träningsvecka ser ut som såhära då.. (nyaste utgåvan)

Måndag: Antingen BJJ eller Benpass på gymmet.
Tisdag: Gym 1,5h överkropp sen MMA 2 timmar
Onsdag: Gym 1,5h frivändning + marklyft explosivt
Torsdag:Gym 1,5h lätta vikter hela kroppen explosivt
Fredag: Vila, snarka, äta, andas ut, ta en öl.
Lördag: Lätt rullning, BJJ, på klubben.
Söndag: MMA inriktning Slag och Spark 2 timmar

Rätt så anpassat efter mina behov nu när fotleden är uppsvullen igen. 10 kg muskler, konditionerad kropp, explosiv.. Det är målet inför höstens All Style Open. Grapplingligan är en instickstävling som jag gärna och helst vill vinna. Med eller utan fotled!

Ehhh, det var väl lite smått och gott va?

Ge mig ett sånt dära peacetecken.. *Peacepeace*

Filipinerna



Lite annorlunda kanske? Lite ugly? Lite mobbad? Fisk?

Jaha?



Dummaste människan jag har sett på länge..

Han tror att Guam kommer att kapsejsa om dom flyttar dit 8000 marinsoldater med familjer.

Kommer han från Amerika kanske? Eller möjligtvis Norrköping? Och han tjänar $174.000 per år? Ca 1,4 miljoner svenska alltså. Kul!

Men johodå

Hellow köttansikten!

Vad har gjort och vart fan har jag hållit hus?

För det första och främsta så har jag inte alls varit nånstans.. Mer än på krogen. Just ikväll! Mange Myt spelade sina låtar och jag stod inte alls bredvid.. Jag satt vid något bord och snackade poop med de anhöriga som var vid min sida! Min lillebror fyllde 20, jämna systemår så att säga. Så av denna lilla anledning skippade jag min nyktra svit och bröt nykteristsviten nå jävulusiskt!

Några timmar med öl och grogg samt smörgåstårta. Vad är det att inte gilla med detta? Ja just det, ingenting!

Längesen jag skrev i fylleriets ljuva stund, men det ska fan inte bli den sista heller.. Det har jag och min bror Karin kommit överens om just iqveall!

Vad har jag att spraka om ikväll då? Ingenting. Mer än att krogen inte alls var så överfull och folket där nere inte alls var så full som jag mindes att dom var.. Och dessa spridda åldrar, jiiizes!? Är jag 30 och dom 14 eller vafaen är det som pågår? Falska leg och ett par blinkande ögon för att komma in eller vad är det som happening?

Tror jag inte såg många som var över 20 där inne! (20 cm alltså, mellan benen) Utan det var som på polarlördag, ingen alkohol och bara en massa självskadepersoner som gick på toaletten tillsammans.

Sjukt jobbigt, ska man behöva bli 30 för att njuta av 30+ eller?

Inte för att jag ska ut och härja varje kväll men visst fan är det roligt med folk i sin egen njutbara ålder man kan kolla och prata med?

Nä nu skippar jag det här, en lång och behaglig säng väntar. Av med mina ovanligt behagliga kläder och baang, en halvnelson ner i sängen utan motståndare. Vaknar nog om 8 timmar, + - 0 på ett ungefär, och bara låter magen sköta tänkandet! (blir nog något smaskigt denna ljuvliga lördag)

Så fisk och kardemumma på er allihopans, låt inte bakisguden AlkoListo låta kontrollera er så mycket i morgon utan vakna utvilad och ovanligt fräsch. För det ska jag göra.. Inte fräsch, men vakna iaf.

Jojo, god natt och auf wiedersprechen in das leben!

Flyg lilla sparvöga

Idag tog jag en ordentlig sleepingmorning som inte alls var underskattad av min översexuella kropp. Eller heter det översexiga? Shit on the samma, jag sov länge och snyggt.

Telefonen ringde 3 gånger. En broder, en fader och en okänd beundrare. En manlig sådan. En skäggig och gammal beundrare om jag ska gå in på detaljer. Om jag ska gå in ännu djupare måste jag ringa upp Peter Nord eller Rocco "Dopparen" Siefredi. Men det skiter vi i så länge.. Capiche?

Bussgodsarbetare var han, jag hade ett paket att hämta ut hos dem. Så jag packade min lunchlåda och åkte iväg mot staden för att inhämta det jag skulle uthämta, sedan packade jag in mig och lådan i min låda till bil och förflyttade med med hjälp av växellådans egenskap att driva bilen framåt med framdäckens förmåga att greppa tag i det skitiga underlaget vi här i Sverige kallar "väg".

Stannade till på farsans jobb, grejjade och donade lite sen var det dags att åka hem. Men inte till mitt hem, jag åkte upp till skogen för att få i mig lite ordentlig husmanskost (pytt i panna á Ica duger inte 7 dagar i veckan)

Mat, tv, skuggboxning med fader och broder samt syster och hund. Sen efter det blev det Tv igen. Men innan jag skulle åka hem så kom syrran in med en fågel hon hade hittat. Hon ville ha den som husdjur vilket vi påpekade att det inte alls gick för sig. Men katterna var jävligt intresserade av detta nya husdjur! Men nackdelen var att denna fågel som för övrigt var en sparvhök, hade fått temporär blindhet och kört 170 km/h in i någon eller något. Så denna krabat mådde inte så jävla bra om säger så.

En Sparvhök modell hona. Bra årgång, schyst underrede, inge rost. Vingarna är av aeromodell, svensk alltså. Enda dåliga är att hon inte överlevde, så syrran fick gå ut och gräva ner denna vackra skapelse, alldeles för fin för att ätas upp. Och en uppstoppning är inte att tala om, man får så jävla ont i magen av det i det långa loppet.

Det andra som var dåligt var att jag bara hann ta bild på det vackra kreaturet när den hade fallit in i dimmornas dal.


suddig bild? nej, skaffa nya linser? Ja.

Jaha sådäran och så eller?

Med en låg inställning kommer man inte långt!

Men med en tuff attityd kan man komma hur långt som helst.

Den saken är klar, yeah man så är det! Håhåjaja, inte har det hänt så mycket med mina skriverier här, stendött och inga inlägg på över en vecka. Jag må skämmes! Men så är det med det dära att träna, jobba, fixa, dona och inte orka.. Det spelar in så jävla mycket just nu! Lika mycket som fotledsskadan jag har på min fotled (vart annars än fotleden tänker ni nu va?) Och den fotledsskadan vägrar att försvinna, den kommer bara tillbaka hela tiden. Så fruktansvärt jobbigt måste jag tala om för er!

Känslan att inte få sparka på andra samt att dela ut rallarsvingar är väldigt tung..

Så nu har jag format mitt träningsschema fram till tävlingen i oktober. Träna BJJ minst en gång i veckan. Gym 3 gånger i veckan. MMA med inriktning BJJ/SW. Boxningsträning en gång varannan vecka om inte mer. Återhämtning ska vara inräknad i detta schema!

Få se om farbror Mike (det är jag) kommer att följa detta..

Jag hoppas så mycket på att få följa detta samt att få ett jobb så jag kniper ihop tummarna så pass hårt så jag får blåmärken. I ljumskarna! *kniiip*

Pavarottan



Lite kopiering på BGT (Brittania got tallania) när Tobias-skittråkig-Trollkarl säger "Hörrni, det där trodde ni inte på där hemma va?" Ja just det. Men det gjorde ingen heller.. Jag menar, fullvuxen karl, lite korpulent, lite läspande och feminin röst. Sen helt plötsligt kom Pavarotti fram. Kul, jävligt kul! Fatta vad kul det är!! *gnnnhh*

RSS 2.0