Djävulspressen

Oj oj oj, det bultar och det bankar!

Men varför bultar och bankar det? Ja det får ni undra över i ungefär 10 sekunder till..

Jo det var ju så hära, att jag råkade klämma min stora och sexiga tumme för 1,5 vecka sedan. Hurdå? Nä, fel fråga.. VARFÖR DÅ!?

Jag var ung och dum, behövde pengarna! :(

Jobbar som svetsare/mekaniker. Ett jobb denna dag var att bocka plattjärn, ca 600 st. Jag hade redan gjort 550 stycken några dagar innan så jag var ju varm i kläderna och försiktighetsgraden hade sjunkit rejält.

Arbetsmomentet såg ut som följande; Lägg dit en bit, dra i en spak, få loss biten med hjälp av en skruvmejsel.

Och det jag pressade med var en verkstadspress som klarar av lite grövre dimensioner av materialet Stål. Typ 25 ton! Och just denna gång kom en arbetskollega förbi när jag hade pressat en bit och glömt tagit bort den som satt kvar. Vi snackade kanske i 5 minuter, sen när jag skulle börja jobba igen glömde jag bort biten som var kvar.

Jag la dit en ny och upptäckte felet när plattjärnet hade böjts fel, den såg ut som ett stort U. Tog bort den, försökte pressa till den så den blev rak igen, och för att få den att ligga kvar centrerade jag den med vänster hand.

Och jag råkade glida in med tummen mellan pressen och plattjärnet (som var 6mm tjock)

Smärtan som uppkom var jag inte alls så ovan vid, har jobbat som snickare några gånger förut.. Men hade jag pressat en halv sekund mer hade jag haft en skovel till vänstertumme.

Inga brytna ben och inga krossade fingrar. Blånagel modell skitstor (har rätt så stora naglar i överlag) Sen sprack huden så blodvite uppkom. Handsken som jag hade på mig räddade nog fingret, hann precis dra bort tummen innan det var för sent. Fast handsken gick sönder.. :(

RIP Handskjävel!

Vad har vi lärt oss av detta? Ja att om man läser allt förstår man innebörden med dumhet. Men vad har jag lärt mig? Troligtvis ingenting, inte första gången jag har gjort illa mig och det kommer förhudligen inte att bli den sista.

Nu ska jag klä av mig naken och värma upp höfterna med att göra helikoptern 2x15 minuter till en riktigt dålig låt. Helst svensk låt. Helst Tomas Ledin. Ännu hellre Lars Winnerbäck. Allrahelst Basshunter.

Ehhh, kyss mina ljumskar!

Hello Wien!



Jag har ju lagt upp en jävla massa liknande klipp då folk har pimpat sitt hus, fast då när det var jul. Denna kille har pimpat sitt hus nu när det är Halloween. Vad kommer härnäst, 4e Juli? Påskafton? 29e September?

US and A



Hädanefter ska jag dricka vin som Borat. Zank you very much!

Freedom is Speaking!

Äntligen är jag fri!

Fri som en fågel på grönbete. En kakadua med huggtänder och slips, bryter på småländska och järnmalm då och då!

Varför är jag fri? Ingen som vet.

Vad menar jag med fri? Inger vet.

Så nu ska alla ringa Inger, hon har bak-jouren på staden ikväll. Så för att nå henne måste ni minst ha 24 lång samt grovlek 21. Inches there is!

Jag känner nu en lättnad, likadant som när Frodo satte på ringen för sista gången, både med ringfingret och kärlekspinnen för att sedan kasta den åt helvete, att nu jävlar kan jag se klart igen! Välmåendet och frispråkigheten har blivit så fruktansvärt nedsatt så jag knappt kan tänka eller sova längre.

Den asociala delen försvinner, bara för att den sociala delen blivit omkullvräkt av en bubbla i mitt sinne. Ingen fisbubbla eller en vanlig bubbla (VW alltså, den tyska haschbilen) utan en bubbla i min hjärna. Har ni sett X-Men? Professorn kapslade in Rogue för hon var för farlig att släppas lös..

Nån eller något har gjort likadant med mig.

Bloggandet har inte alls blivit lika frispråkligt och mångsyssligt som förut. Jag orkade inte!! Kanske ska beskriva en vanlig dag för denna eminenta välklädda medelålders 24åring..

Jag kliver upp på morgonen då de flesta arbetslösa onanister går och lägger sig. Kastar ett gäng mackor på bordet, smetar på lite brödfett, sen slaktar jag Särimner och lägger delarna på mackorna. Efter det?

Jag åker till jobbet. Men för att komma dit måste man ha bil eller busskort. Jag kör alltså bil. För att starta den krävs astronomiska utbildningar, allrahelst på min bil (för att inte dö av det jag nu kommer beskriva)

Steghelvete 1. Öppna dörren.
Skitstege 2. Pula in gamla och skitiga kallesånger i öronen inför det som komma skall..
Äckelsteg 3. Vrid om nyckeln och hoppas på det bästa!

Anledning till detta?

Jag har tre jävla tums avgassystem, RAKA RÖR med en ljuddämpare med fri passage och ett slutrör modell Japsdämpare, 3" till 4½". Megafon för ljudet från en 2,0 liters turbosnaab.

Men varför hålla för öronen skriker ni kanske till morsan nu?

Ja den går inte som den ska, den har inte alla hästar hemma! (i´ll thank you) för den tjuvdrar luft någonstans sen skjuter den på lika mycket soppa som en oljetanker drar olja! Kontentan av hypotenusan blir; för mycket soppa, otänd vätska + minusgrader sen kallstart på detta.. PAAAAAANG!

Hela jävla nackstahooden vaknar och misshandel av fru/man/barn och djur medföljer pga morgontrötta individer.

Sen när jag åker iväg på morgonen går det bra ända till jobbet. Turbon snurrar som en karusell och jag spinner hela vägen till jobbet. Men det är lite trafik på morgonen..

HEMGÅNG = SENGÅNG!


Jag startar bilen, ibland med ett PANNNNNGGG (många "N") men oftast utan PANNNNNGGG, åker hem. Oftast blir det kö-bildning i korsningen E14/Timmervägen och där blir jag ståendes i minst 10 minuter. Och 10 minuter kanske inte är mycket för en 08-a, men för en avdankad och slutkörd kille med aggressionsproblem är det förödande. Iaf med min bil.

Den har ingen tomgång, varje gång jag ska frihjula eller bara stå still med bilhelvetet vandrar den på tomgången som om det vore en liten gubbe under huven som drar i gasvajern. Men den vandrar inte bara, den dör oftast. Som senast, på 10 minuter dog bilen 15 gånger. Och när jag skjutsade tjejen till busstationen i värsta rusningstrafiken dog den minst 20 gånger.

Jag fick kramp i vänsterfoten när jag kopplade, sen i högerfoten när jag skulle bromsa och gasa samtidigt. Handbromsen är inte att lita på, funkar bara på ena sidan..

Damp och tics i hela kroppen, arg som ett våldtaget bi, ögonbrynen hängde ner till hakan, tog i så mycket med händerna så det blev handavtryck i ratten.. Arg kanske?

Ja nu skiter vi i det hära och blickar framåt.

Köpte en BMW 535 med en 3,4 liters sexa, drar 0,9-2,5 beroende på körning tack vare automatlådan. Men det skiter man i, bilen slipper dö och jag slipper döda den. Sen räknade jag lite på det, jag kommer spara pengar när jag köper en större och törstigare bil. Reservdelar till Saaben var tre gånger så dyra och sju gånger mer så ömtåliga. Soppapriset och hur mycket den drar per liter samt hur mycket jag har lagt ut eller komma lägga ut på min Saab kommer aldrig bli lika mycket.

När Saaben gick bra så gick den JÄVLIGT bra. Det ska den ha cred för, alla gånger. Men när en sak går sönder går oftast tio saker till sönder och det har det gjort. Bränslepump, tomgångsmotor, avgassystem, bromsar runt om, spridare, turbo, bussningar runt om, SoV däck, ACC panel, relä.. Allt bytt till nytt och värre!

Total kostnad av det? Mjodu jävel, minst 25000

Beamern jag köpte då?

Alla slitagedelar var bytta. Framvagn och bakvagn, olja stift och filter.. Inge rost! Nya SoV däck.

Ska jag ens nämna att jag ska gå och grinrunka av Glädje nu?

hähähähähäHÄÄÄÄJ!!!

Musis



Tror jag ska börja träna triceps/bröst jag med, precis som alla möss är duktiga på.

Knacke dig gosse!

Ja ikväll var gänget bakom Småstadsliv här i Sundsvall!

Och ja jävlar vad folk det hade dragit! Det var så fullt så folk fick hänga i takfläktarna med livlinor (inte som på Vem vill bli miljonär) sen var det folk i trapporna ner till scenen.. Fel på bokningen perhaps?

Nåväl, vi i vårat gäng åkte dit ca en timme tidigare för att få en bra plats. Eller en, fyra bra platser för vi.. Var fyra stychna! Och helt riktigt, mycket folk så tidigt men vi fick bra platser ändå; näst längst fram mot scenen.

Bra platser? Jovisst, man ser och hör allt. Men bara för det råkade jag bli utvald av Agneta Patrull och Johanna bara för att jag var längst och mest synlig. Sen att jag hade en grå långärmad tröja gjorde inte saken svårare för dem, jag skulle bli roastad!

Svårt att hålla sig för skratt när hela publiken skrattar ÅT mig och lite MED mig. Jag var alltså killen med den gråa tröjan som jag har köpt på apoteket.. Bra reklam för mina klädesaffärer, inte alls nöjd vaei? Sen råkade jag klä av Agneta med blicken.. Jävlar var hon skrek till då, huvvaligen! Jag höll på att skita ner mig tamefan.. Var inte direkt beredd att hon/han skulle skrika till när dom vände sig om och gick av scenen.

Men jävlar vad bra det var!

Örjan Bengtsfors och Lichtn var med (stora pluss i alla kanter)

Stånk-Tommy, ja utan han försvinner hela idén med Småstadsliv!

Johnny Borgf, Kenta och Ingemar. Mycket bra personligheter som får alla med lite humor att böja sig av skratt. Allraminst le glatt!

Ja det var en mycket bra teater, kanske den bästa jag varit på (har varit på tre, två av dem missade jag pga AD/HD samt narkolepsi.

Femton Ölskvättar av Femton möjliga!

Prags astronomiska anusar



Coooola effekter vafan!

Annullerade skyltar


German scheisse



Anti polisvibrator tillhörande stringtrosa

Hit´n run!

Slå sönder varandra!

Det är en sån sport vi håller på med, grabbarna och jag. Varför gör vi så? Därför svarar jag lite slibbigt i ditt öra..

Vi har nu tränat hårt i några månader, och det går bara uppför. Utvecklingskurvan alltså, rakt jävla uppåt på fin gammelsvenska. Våran coach har lagt upp träningen som så att vi ska härda musklerna och fysa hårt inför sparringen som brukar skörda sina offer. Är man förberedd så klarar man sig jäkligt bra och det får vi snart se..

Var och varannan träning har vi alltså härdat våra muskler, lårmuskler och magmuskler. Lårbiceps och lårtriceps med sparkar, mage med slag och sparkar. Jag kan ju säga att grabbarna och tjejerna är jävligt hårda, dom härdar ut varje träning och kommer tillbaka.

Fys, jadu jävel.. Kan behöva mer av det men när musklerna inte är med i svängarna och överträning börjar nalkas ökas skaderisken.. Inte bra. Så härdning, fys, tekniker. Sen sparring!

Idag körde vi fys, sparkar och slag, sen positionsbrottning följt av submissionwrestling. Uppdragsbrottning, jag ger order på vad dom ska utföra etc.. Sen återhämtning.

Boxning, uppvärmningstekniker.. Hårdare och snabbare sedan lättare sparring några ronder. Sen härdning av armar, mage och njurar/sida.

Låta dem få slå på varandra allt vad dom kan i 60 sekunder, 2 gånger var. Sen samma sak fast sittandes, 2 gånger 60 sek.

Avslutade dagens pass med överleva, dvs stå i ett hörn och bara skydda sig mot var och en i 10 sekunder, varje person slår mot mage och armar allt dom kan. 2 minuter totalt per person.

Bra träning idag, synd att jag inte fick vara med.. Hade varit roligt att få lite stryk inför helgen! :)

Nu jävlar ska jag krypa ner på golvet, ut i köket och fixa mat. Sen iväg och sova några timmar. Suuuck!?

Jahaja



Exakt så där brukar jag göra i mitt kök också. Fast naken. Sen kokar jag gröt istället för iste! Isgröt alltså.

Bestefar!



Vet inte hur många gånger jag samt lillebjoj samt systeryster har gått omkring och slirat på den här och "Varför är Åke syyk"

Roligt är vad det är.. SKRATTA!!

Suggorna!



Att tala innan man torkar sig är som att bajsa innan man ska upp på scen.

Mobiljävel!



Onda demååååååååner besitter makten på kommunhuset och Himlabadet!

Måndagssömn!

Harkelbark!

Är ständigt trött nu för tiden och jag vet varför det är så! Jag kliver nämligen aldrig och lägg mig i tid. Pappskallen undertecknad gör andra saker (som att sitta och plicka på idiotdatorn) samt ligga i soffan och stirra i taket.. Samtidigt som jag rensar naveln från onödiga tyngder. Exempelvis träningsredskap och bestick..

Tränar 3-4 dagar i veckan bara, just nu ligger jag lite lågt med träningen. Viloperioder ska man unna sig ibland! Träningarna är sena och jag har ogärna gjort min förbenade matlåda innan träningen. Så jag får stå där och dumsteka eller idiotkoka något snabbt och enkelt.

Snabbmat i egna nya termer! (hamburgare och pizza är äckelmat)

Som igår.. Köttfärssås och spaghetti, skitsnabbt och enkelt ska det vara. Men enda kruxet var att jag inte hade någon köttfärs. Jag fick alltså springa ut i skogen, helt naken men krigsmålad som en härjad smålänning á Braveheart look-a-like, och enda vapnet jag äger är min egen kärlekspinne. Men den vill jag helst inte fälla några större älgar eller bisonoxar med. Så jag fick med hjälp av denna pinne tälja mig ett salongsgevär. Tre ur-oxar senare var maten klar. Fast otrampad. Men eftersom jag ska steka skiten (inte bokstavligt talat) så behöver jag inte ta bort de giftiga detaljerna  som finns inuti bogen/arna.

Kvart över tolv svensk tid fast på natten blev jag klar med min fenomenala köttfärssås á bäverballe mignon. Välkryddad som en thailändsk handflata och väldoftad som.. Reeperbahn?

Bums i säng, sova sova sova och snarka extra mycket några timmar. Men jag vaknar gärna några gånger då jag känner hur mycket jag dregglar och lever om. Så byte av kudde OCH lägenhet sker varje natt.

Upp Tio Över Fem.

Snooza till Halv Sex.

Känner hur skönt det är att vila under täcket, kliver upp kl Sex.

Anländer till jobbet Halv Schuu, äckligt utvilad och snuskigt fräsch i kropp och själ. Enda negativa är att jag glömde borsta tänderna med tandborsten.. Blev toalettborsten igen, luktar inge gott ur käften då! :(

Nu ska jag vila innan jag åker och tränar.

Puss på ljumsken!

CTRL ALT DEL ?

Vem är jag?

Och vad håller jag på med?

Jag har ingen aning. Men eftersom jag har sånna extrema påtryckningar i de nedre regionerna så måste jag fortsätta med det jag gör. Men vad fan håller jag på med?

Jag har ingen aning och jag orkar inte ta reda på det.. (är säkert nånting snuskigt) Men eftersom jag inte har uppdaterat någonting seriöst på ett längre tag så ska jag göra det ikväll, här och nu.. Halvt avklädd med sirap i armhålorna och dålig musik ska ljuda i högtalarna.

Efter att ha jobbat halva dagen plus halva kvällen kom jag hem. Trött, skitig och redigt pissnödig, vad ville jag göra då? Ja just det, lägga mig på golvet och skrika ut mitt missnöje med allt här i Sundsvall.

Sen direkt efter det tog jag en ordentlig dusch, rakade hela min långa kropp (mycket rakludder gick det åt) sen la jag mig i soffan och väntade på det bästa.. Att få njuta av lugnet och min isiga starköl.

Som för övrigt har legat där i kylen i fyra jävla veckor.. Dom hade nästan börjat mögla. Mina Carlsberg alltså, dom hade blivit gröna. Bra eller anus, det får folket rösta fram i nästa riksdagsval.

Ja, kl kvart över armen kom min skjuts och våldtog mig sen åkte vi vidare till en förfest där min lilla klena sönderbrytna bror var.. Vi skulle idiotdricka sen sticka på stan. Men vad mötte min långa kropp när jag klev in i lägenheten?

Tre håriga killar satt stilla och lyssnade på taltv (ettan och tvåan har nå skit där en röst läser allt) Vad ska jag säga? Ja att det var höjdpunkten på kvällen. Alla ville sova, ingen ville ut.. Även om vi vevade igång UFC Unleashed på Xbox så somnade dom. Lika bra att åka vidare, ner på stan, en korv på statoil sen hem.

Nu sitter jag här igen och dumskriver.. Och klockan är inte 04.43!?

(god natt och puss på alla ljumskar, även din fasters)

Kardemummamamma

Vad ska jag raporterararara?

Ingenting nytt, jobbar 8 timmar om dagen, kliver upp 05.10 och snoozar till panikens gränser och skuttar iväg till jobbet. På med hörselskydd, jobba, fika, jobba, äta lunch och sen jobba igen.

Sen har vi det dära med att kroppen är en klocka, har man gjort samma sak många gånger samma tidpunkt så vänjer sig kroppen och ställer in sig själv.

Exempelvis när jag jobbade hos fader flås..

Upp kl 07.40, urinera, åka till jobbet, fika kl 09.00, äta lunch 11.00, fika 14.00, hem 16.00 och då kan jag göra nr 1 och nr 2. Allt detta gjorde jag i 6 månader, 5 dagar i veckan dårå.

Men nu är det andra bulljävlar!

Fika innan jag åker, fika kl 09.00, äta 11.00, fika 13.30 och då har jag nog pissat 2 gånger redan. Sen efter sista fikat urinerar jag igen! Sen måste jag göra nr 2 också.. Och efter varje gång jag använder mig av badrummet/toaletten på jobbet så tvättar jag händerna.

Och varje gång drar jag på varmvattnet och fullt tryck, tvålar in händerna och sedan.. 80gradigt vatten på händerna, 3 gånger om dagen för jag är så jävla dum i halva hela huvudet. Snacka om totalt hjärnsläpp varje gång..

Visst fan var det roligt att läsa om när jag går på toaletten?

Men det är det enda jag har att säga, att jag bränner sönder händerna bara pga jag har ett nytt jobb och nya rutiner. Svårt att lära gamla hundar sitta kanske? Jorå, men det är svårare att få dem att deklarera årsinkomsten till skatteverket.

(direkt efter träning utan kolhydrater medför mycket skitsnack och totalt osammanhängande slutsatser)

Roll roll



Aerodynamiska attackskator

Phototjåpp




Nya grejjen "Lägga-upp-på-fejjan-och-tagga-oskyldiga-kompisar" syndromet kanske perhaps maybe?

Apjävel!



Förstår ni att Apan är en Apa?

Ne du jävel

Mjaha?

Träning, kanske är det enda jag tjatar om nu för tiden? Är det ens roligt att läsa eller lyssna på? Jobb, träning och mat. Tre saker jag gör varje dag (nästan varje dag, hoppar över maten ibland)

Ja eftersom alkoholen har blivit vräkt från mitt liv så är det inte så jävla mycket stoj och ståhej samt massa överreagerade händelser längre.

Jabb jabb och en nertagning istället för tre drinkar för mycket och jag våldtog alla på dansgolvet..

Men jag kan säga så hära gott folk, att träning är så jävla roligt när det går bra och när man själv märker att det går bra. Sen när andra säger det, javisst, plusmeny med extra dipp, men det är en själv som ska upptäcka det.

Just nu går det bra för hela våran klubb i varje viktklass i submission wrestling. Vi har en finaldeltagare i varje viktklass, till och med två i en viktklass. Kul för oss, men mest roligt för tränaren kanske?

Det som kanske är mest finurligt och roligt är våra träningar nu för tiden. Enda vi gör är att träna muskelminnet. Smärta är som sagt en svulst som lämnar kroppen, inget annat. Och det ska vi lära oss och komma ihåg!

Hur gör djur?

Uppvärmda kroppar minskar skaderisken. Bra där Kirschteiger! Sen börjar vi köra lite lätt.. Fast när tränaren ska visa, och han visar på mig, så är det inte "lätt". 10 lowkicks på högra utsidan av låret. Sen vänstra. Sen byte. Och det här har jag tagit upp en gång, men jag gillar att tjata om relevanta saker. hihihi!? Ja, sen sparkar på insidan, lika måna i antal fast hårdare. Sen kör vi magen, sparkar sen slag. Sen knän.

Men jag måste bara säga en sak, och kanske det värsta jag varit med om. Och jag har varit nykter på krogen när folk sjunger kareoke! Att, ja, att få ta emot knän mot låret när man ligger ner är inte den skönaste känslan OM man inte är sadistisk/masochistisk samt miljöpartist.

Tränade igår, idag är mina lår stumma. Inte blå som normala lår skulle ha varit, bara helt stumma. Såg ut som jag hade fått en lång och överdimensionerad bratwurst uppkörd i den bakre regionen när jag kom gående på jobbet i morse. Sen kändes det som att knäna var stelopererade (fast det vet inte jag hur det känns) när jag skulle böja mig ner för att ta upp tvålen i duschen..

Dumma arbetskompisar, slänger den jämt när jag ska duscha! :(

Nä nu ska jag krypa ner och gosa mig till sömns. Återhämtning samt mysning är A samt O till och med F i en aktiv onanists vardag.

God natt folket!

Fhatsåe



Här har vi en äkta slöfet american-wannabe!

Dagens träning

Åh huga!

Dagens lugna MMA pass blev inte alls ett lugnt MMA pass. Först uppvärming 15 minuter, sedan lättare fys bara för att få upp pulsen. Dvs sprawl och sitouts på kommando. Sen lättare stretching, höfter och ben (kan vara bra i en sån hära sport)

Men uppvärmningen var inte riktigt klar.

Twista, man ligger på rygg med benen och armarna i luften, sen ska man, i sidledes, twista/röra sig bara med hjälp av magen. Räka, skopa och kullerbyttor efter det.

Lite fys kanske?

20x benböj, 30x armhävningar, 40 situps, 20 ryggresningar.

Vatten.

Alla sa inte till att dom skulle gå ut och dricka vatten=fys.

20x armhävningar, 30x situps, 20x benböj, 10x situps.

En lägger sig på en luftmadrass, 4 st på vardera sida lyfter upp och på coachens commando lyfter vi upp honom, med en hand. Det gjorde vi på vardera hand, sedan var vi klar med fysen.

Härdning av lår del 3.

Händerna bakom huvudet, stå lagomt böjd med bena, spänna låren. Kompisen sparkar 10 hårda med höger på vänster lår, sen 10 hårda med vänster på höger lår.

Byte.

Sen 10 hårda sparkar på insida lår, vardera ben.

Byte.

Braziliankick (fintar högpspark, landar lågt) 10 hårda på ovansida lår, vardera ben.

Byte.

Sparring!

Stående, thaiboxning 3x4 minuter.

MMA 3x4 minuter.

Klar, stretching, genomgång av tekniker, duscha, hem.

Sova?

Skratt och tjom

I flera dagar har jag gått omkring och flinat för mig själv.

Folk kan ha tittat lite snett på mig bara för att jag är så jävla snygg, men troligtvis så sitter avundsjukan i storleken på biceps samt hur välkammad håret under armarna är.. Eller?

Hur som helst, jag har tänkt på en sak.

Gubbarna på jobbet snackar och har sig hela tiden, ena är sjukare än en andra är skäggig. Och eftersom det är en industri/mekanisk verkstad jag är på så känner de flesta inte till någon sport mer än dom ser på tv. Deras fysiska förmåga är inte den bästa, att knyta skorna kan ta tid för vissa. Den atletiska förmågan alltså, vissa av dem är äckligt stark och kan lyfta lika mycket som en myra gör jämte sin kroppsvikt.

Ryggskador, slitage på knän och ljumskar samt vibrationsskador på handleder (inte för the masturbation i duschen) utan för alla slag med hammare samt kap med rondeller.

Här om dagen satt dom och pratade om ryggskador. Dom kom fram till att den enas läkare hade sagt att om man har en dålig rygg så sitter inte problemet där bak. Utan där fram i form utav en välfylld ölkagge. Ont i ryggen är lika med svaga magmuskler.

Och det är det, mina damur och herrur, som jag vill säga till er.

Att jag har starkare mage än rygg, det har jag konstaterat efter åtskilliga gånger jag har skrattat. Allrahelst då jag sitter vid matbordet (eller vilket jävla bord som helst, dock ett hårt sådant) samt när jag kör bil..

Varje gång jag skrattar viker sig kroppen och jag sopar in näsa samt tandrad så tänderna flyger och näsbenet böjs. Ont gör det men ingen bryr sig. Och lika glad är jag för det men gladast är nog röven?

Jag måste alltså komplementträna ryggen för mina stålmannenmagmuskler är för kraftiga?

Tål att tänkas på samt diskutera om..

Nädu joho?

Idag har jag tränat likaså i söndags.

Återhämtningen från dessa träningar måste vara total, för hela kroppen är slut och söndermanglad till det yttersta. Muskler, leder och psyket måste få sig en halvtimmes powernap lite då och då.

Nu är det 1,5 månad kvar till sista deltävlingen och nu ska det bli hårdträning och mestadels nyttig kost. Inga onödiga utflykter på våra lokala svettkrogar utan jag ska vara samlad och halvnaken på vårat gemensamma gym samt träningslokal.

Men kommer jag att hålla detta då? NEJ!

Ska försöka, mycket står på spel denna gång.. En godispåse Riesen och en klapp på axeln av min övervakare. (Min granne ovanför spanar ibland ner på mig)

Nä du jävel nu ska jag krypa ner i sängen för att få lite kvalitétstid. Sömn och mys är ett kraftigt måste när man ligger på topp (inte underst i missionären)

Så nu sparkar jag sönder datorn sen går jag och ställer mig på startblocket. Därefter springer jag, likt Usain Bolt, in på toaletten och våldför mig på inrättningen. Sen kryper jag av enorma samt med enorma smärtor in i sovrummet där min ryska massör Anushka "The Rapist" Gregotjisk inväntar med sina små dasslock till händer samt 57or till skor. Thailändsk fotmassage á ryskt fängelsetema står på schemat..

Alla muskelknutar ska bort (hon sliter bort dem med en rasp)

God natt knektar!

No contest!

Idag (läs;igår) var jag och tävlade.

Fick inte möta någon i min viktklass för jag var den enda deltagaren som var anmäld. Domaren sa; Ja men du kanske får möta nån av de större dvs 99kg+ så du får gå nån match iaf.

Jag sa ja. Ja sa jag.. Jaeg said jäh!

Första killen, stor och stark.. Kanske 140 kg? Inte låta han använda vikten eller musklerna tänkte jag högt så alla hörde. Vipps fille bom bom bom, jag lät honom inte få kasta mig eller utnyttja mig sexuellt.. Utan jag klinchade (som thaiboxarna gör) och kontrollerade nacken lite lätt. Sen gjorde jag en halv flying armbar vilket resulterade i vinst.

1-0 till mig.

Nästa kille var också stor, men inte så stor. Kanske 110? Försökte hela tiden att kontrollera nacken på honom via en anakonda/giljotin men han försvarade sig bra. Så jag gjorde en nertagning, satte mig i sideposition sen lät jag bara låta det ske.

Inte Fredrik och Jag den här gången! (typ aldrig heller!?)

Rakt armlås från side, låste med vänster hand och tryckte upp höften.

2-0 till mig.

Eftersom det inte var min viktklass fick jag inga poäng heller. Men roligt att möta nytt folk, bra med erfarenhet i sådana häringa tävlingar!

Nu ska jag gå och frilansa i sovrummet några timmar. Eller var det freebase? Jaja, god natt folket!

Fiskmos



När lönnfeta människor inte orkar röra på hela kroppen händer detta. Vanlig stepdance dör ut, likaså våra svenska dansband när discomusiken tar över mer och mer.

Hehe.. Hä?

Grappling!

Tävling i morgon.

Från att ha vägt 105 kg har jag fettsugit mig själv med damsugaren ner till 96,9 kg.

Och nu sitter jag här.. Ensam med byxorna nerdragna och lite halvdov belysning. Lagomt mysigt, bra när man ska ladda inför match!!

Nä lite film och sömn vore gott. Och det kanske låter gott??

Lycka mig önska till dårå?

RSS 2.0