Ja men skojsan då

Jobbigt att jobba samt leta efter jobb!

Så jag vet inte om jag ska skratta, spy eller sätta mig i ett hörn och dra i spakjäveln. Föredrar det första och det sista. För att sedan avrunda med det andra alternativet.

Eftersom jag är en arbetssökande snarkoman i mina bästa dagar så vill arbetsförmedlingen att jag ska komma på alla deras möten.

Bokstavligt eller bildligt, jag gör både och.

Missar man ett står det dig tusen åter finns det ett jävligt gammalt ordspråk som någon klok jävel har kommit på, troligtvis dövstum därav ordet ordspråk!? Men missar man ett möte på arbetsträffstempelanordningen så är man märkt för livet. Eller hur fan var det nu igen?

Ungdomar som har mindrevärdskomplex och narkolepsi bör ej skriva in sig där, självmordstankarna kommer att avlösa varandra lika mycket som en Broder Daniel anhängare klass IdiotEmo.

Jaa, vad fan dillrar jag om? Snackar i fläskmössan kanske? Inte då. Det jag pratar om är bara suveräna saker.. Som idag, då jag blev inskriven i Jobbgarantin på arbetsförmedlingen. Alla som jobbar mer än 50% till och med 75% samt har A-kassa måste skriva in sig där. Dom som inte har något jobb och inget arbetserfarenhet alls kan gå och dra i den långa hela dagarna och invänta socialbidrag. Inga större krav att dom ska söka jobb. Men den som jobbar och stämplar måste nu söka jobb kontinuerligt och lämna rapport till afm en gång i månaden. Jobbigt!

Mitt jobbiga jobbliv ser ut som följande.

1. Jobba.
2. Leta jobb.
3. Stämpla till försäkringskassan.
4. Överleva.
5. Inte få suicida tankar (funkar inte punkt 4 varje gång så..)


Ja som jag skrev först i inlägget så ska jag nu utföra punkt 2.

Ha en förjävla trevlig fortsättning på den sista novemberdagen 2009, jag ska själv inta eller våldta min duschslang.

Adjö!

Flickan som lekte med 2012

Biobesöket!

Redig start på ett redigt inlägg, det vet jag att alla tycker. Främst min moster och grannen mitt emot min lägenhet. Vi har något gemensamt när det gäller starten på självaste inlägget.. Dravel och bla bla bla!?

Ikväll har jag hur som jävla helst varit och checkat på bio med min fröken Andrea, och för att göra självaste allting mera spännande så kollade vi på en film på bion! Men självaste entrén till det stora hela var väl inte det bästa eller vanligaste.

Efter våran rediga lunch på Biteline styrde jag min efterblivna bil till filmstaden, parkerade skiten precis utanför sen sprang vi in och hotade till oss några biljetter. 2012 och längst ut, helst i mitten fast längre bak än i mitten. 220 kr och en smäll på käften senare drog vi hemöver i min snart inte alls svenska bil för att vila innan vi ska sitta still i 2,5 timme. Glass, godis, dricka.. Allt åt vi innan bion!

Sen när det väl var dags för att göra våran stora entré på biografen upptäckte jag när vi var bara några meter ifrån byggnaden att det var överspräckt med folk där. Va satan i helvetes jävla skit skrek jag till varenda en som var där inne, sen frågade jag tyst för mig själv varför denna folksamling.. Sen kom jag på det, (nu när jag kollade här hemma) att det var en premiär på den dära New Moon eller liknande.

Men det hjälpte inte oss,
vi hade en egen biosalong och en helt annorlunda film vi skulle se. Salong 6, rad 6, plats 51 och 52. Skitbra tyckte vi, men platserna var fel placerade? Längst in och i mitten.. Så jag sa bara make a move till alla som satt ivägen och likt en plogbil plöjde jag mig fram till våra platser. Satte mig ner, gjorde det bekvämt för oss båda (satte upp ett tält och liggunderlag) sen började vi att invänta filmen.

Men då kom det två styckna förvuxna trädkramare i latexmundering som, enligt mitt kroppsspråksläsande, såg att dom ville åt våra platser. Rad 6, plats 58 och 59?

Vad var fel, hade tanten i luckan dubbelbokat oss?

Nee.. Mitt skelögda blåöga eller hjärnhalva hade läst fel! Salong 4, rad 6 och plats 51 skulle vi till. Vi höll på att se på fel film, Flickan som hade sex med elden var vi på väg att avnjuta!

Tur i oturen, hade inte dessa nymfomaner klivit fram hade inte vi upptäckt någonting alls utan sett klart filmen och för att sedan ge den skitdålig kritik. Typ "Katastroffilm my ass.. Sen på Svenska?"

Nä ibland har jag tur. Sällan i kärlek och aldrig i spel!

God natt och auf wiederschnitzel.

Jaaeh



Legomatrix.

Jan Val!



Kommer ni ihåg Sverki Skelögd? Nu är Jan Val här med Generals John i sitt bagage.

Merry go round



Tokjävla rysshelveten! Hulk-o-metern står på 8 av 5 möjliga..

Nattsi



Enklaste sättet att undvika svinsjukan. Eller gäller detta endast för nassar?

Uppdejt fifan

På västfronten intet nytt..

Mitt liv har stått stilla ett tag, enda jag har gjort är att sitta vid datorn och letat meningen med livet. Ungefär som Neo i Matrix när han letar efter Morpheus; leta efter något som är nästintill omöjligt att hitta!

Förutom att sitta vid datorn.. Ja, jag har faktiskt varit på förlorarmöte, dvs informationsmöte på arbetsförnedringen. Eftersom jag är i krisåldern Under 24 så måste man gå dit, annars blir man av med alla bidrag 3 år framöver.. OM man inte röstar på de röda och dom vinner valet nästa år. Då slipper jag jobba något alls, bara ligga på soffan och tycka synd om mig själv..

Nä så långt ska det inte behöva gå!

Pressat tidschema trots arbetslöshet, skadat knä så träning har blivit ett undantag, magen hungrar och bankkontot likaså.

Kul liv?

FEAR



Det gäller att ha nerver av steel.. Steal.. Ståål.. Kim Ståhl.. Ja, det gäller att ha nerver bara!

Lite thoughts..

Jaha, vart ska jag börja nån stans? Eller ska jag ens börja?

Lika bra jag slutar kanske.. Eller ska jag hålla upp den konstiga humorn samt vilda och vida världen jag lever i?

Eftersom mitt liv framför datorn är ett helt annat liv än det jag lever utanför den här burken så skriver jag ingenting personligt eller något som kan äventyra den statliga säkerheten. Humor samt eget påhitt kontra verkliga händelser är det jag står för, inget annat och inget jag kommer få nobelpriset i humor för.

Skulle jag någon gång klämma in ett inlägg där jag har känslor inblandade så märks det verkligen att känslorna är äkta och inga påhittade historier från min sida.

Hur ska man förklara sig bäst..? Kanske lite som Ondskan som är skriven av Jan Guillou. Det är baserat på hans liv men en hel del som står där är påhittat/reducerat för att göra historien bättre. Annars hade inte Boken blivit så bra.. En massa dravel om tråkiga saker, klart som fan att Jan la till lite extra sakerför att får publiken att stanna.

Eftersom jag är så fruktansvärt ödmjuk och lyhörd så fortsätter jag med samma gamla visa, dvs att sättet att skriva förblir densamma. Inga personliga åtaganden eller tyckanden, för sånt får man bara skit för. Neutralitet med mycket gliringar åt både höger och vänster, det är min livstil.

Och saken hör till att jag har träffat en underbar tjej sedan en tid tillbaka, och jag har märkt att mitt sätt att skriva och utrycka mig inte går ihop med hennes känslor. Förstår henne, jag är lite konstig med att visa hur jag känner samt vad jag inte känner. Men det är två skilda saker med att visa känslor via tangentbordet och i verkligheten.

Jag är som Pär Ledin, on ice ett riktigt svin men off ice en charmig samt övertrevlig kille. Hoppas verkligen inte att detta ska förstöra det vi har skapat, för nu verkar det gå åt rätt håll och det vill jag verkligen inte förstöra..

Överberusad kille signerar off, god jävla natt och olla lugnt.

Questionmark.org/asm



Frågesport på youtube, så finurligt!

Mjölka på..



Köp aldrig mjölk i Australien, livsfarligt långt mellan affärerna.

Jamen nähä?

Dagarna passerar jävligt fort?

Det kändes ju för fan som att jag vaknade och det var måndag alldeles nyss, men likt förbannat är det torsdag och klockan är sent.. Hinner inte med mig själv, allt jag har planerat att göra får jag skjuta fram.

Dvs städa och tvätta..

Men sova och titta på film kan jag göra, det är skitskoj. För nu när jag har vänt på dygnet till rätt sida av klockan så föredrar jag faktiskt att ligga på ryggen och spana på någonting bra, helst mycket vapen, våld och brudar. Det är den bästa genren inom film och teater.

Och idag kikade jag och mina två äldsta och närmaste släktingar (pamma och mappa) på film, helt och hållet tillsammans.. Utan att slåss eller kasta glas på varandra. Vilket iofs inte brukar hända, bara när yngre syster samt bror är medhavande. Då blir det vilda västen. Eller heter det vilda western? Humor humor..

Mjasså, så är det.. Och ja, vi kollade på film. Vi såg en bra film faktiskt. Farsan började vrida och vända på sig samt kasta väldigt skärande och märkbara blickar innan det började hända någonting. Kung Leonidas hade huvudrollen (Gerard Butler) samt en blond skönhet som alla killar helst skulle vilja förföra med hela kroppen. Kanske inte alla, men de flesta som inte har fel på synen.. Jag snackar om Katherine Heigl. Oyeah!

Bra film, rolig.. Ja, den var faktiskt bra. Till och med farsan tyckte det. Och han brukar spy på kärlekskrankade filmer. Så jag föredrar att inte ge en sådan film till honom, blir så äckligt att torka dem ren efteråt. Sen för övrigt så tyckte min moder att den var bra, även att hon kom in när fader den otålige redan hade kört igång den. Så efter 15 minuter fick hon en liten briefing av den mest dyrbara personen i hennes närhet..

Winston! (hennes bisamråtta/rottweiler)

Sen förklarade jag vad som hade hänt de 15 minuter hon hade missat, sen såg vi klar filmen. Och där slutade inte tv-kvällen för det var hockey på cAnal plüss. En bra hockeykväll, allra helst för laget som är närmast (Timrå).. Gick bra, sen förlorade dom. Hihi, jävla divor, där fick dom så dom teg va?

Teg.. Det ligger i Umeå?

Nu ska jag förflytta mina välformade skinkor till soffhalvan där jag ska utnyttja de sista minutrarna ikväll innan jag går och lägger mig för att sova. Sopranos är insatt i denna spelaren där nere, dosorna ligger i rätt avstånd för att jag ej ska behöva kliva upp i onödan. Mobilen ligger bredvid.. Nice!

Tjoho och adios, gringos.

Kinky pinky



Halvskön men helsnuskig video á 8-bit..

Seapuwdel



Sjöleopard vs Kameramannen.. Eller?

Sprut och skjut?

Se upp för kortväxta tanter i citycamouflage!

En lång dag, en vanlig dag, och en tröttsam dag.. Det var min summering av dagen. Så jag ville bara hem.. När jag var nästan hemma (3 meter ifrån parkeringen) så tog jag ut svängen lite extra bara så jag skulle slippa backa och göra om för att placera bilen perfekt i parkeringsrutan.

Då körde jag över en vattenpöl, tänkte att om det hade stått någon där så hade den personen fått byta byxor/underkläder. Först pga min hetsiga körstil, sedan för mängden vatten som kastades när mina vinterpjäxor plöjde igenom pölen. Ja nog om körningen, till saken..

När jag parkerat bilen och skulle gå mot lägenheten kom den dära kortväxta tanten som alltid är ute och går med sina tre hundar. Hon hade tydligen stått vid förardörren på en bil, mittemot vattenpölen, och blivit så nersprutad så hon nästan inte kunde prata. Delvis av chocken sen av all gegga hon hade i munnen.

Lät porrigt att bli nersprutad va?

Så hon sa åt mig att jag skulle köra försiktigare och det ena med det andra.  Då sa jag förlåt sen bankade jag ner henne i backen med ett X antal väl utplacerade yxsparkar.

Nära på, för hon slutade aldrig prata! Tror hon drog upp hela sitt liv under de två minuter vi stod och pratade. Jiiizes, sluta prata och låt mig få leva ifred. Jag ska inte spruta ner henne nå mera!

Sen när jag började gå iväg så sparkade hon till ungefär som en 100-meterslöpare och började gå med mig och prata.. Vad ska man säga? Eller göra? Jag gick bredvid för att inte vara otrevlig och nickade samt sa ja. Sen bröt jag upp porten och sprang in.

En sån dära måndagsåkomma..

Do not mix the times..

Arbetsförnedringens propagandabrev till a-kassan går ej att ångra eller överklaga! Gjort är gjort, jag missade ett möte förra veckan. Eftersom jag missade det så skrev dom av mig som arbetsökande snabbare än en inoljad extasyveteran.

Inte nog med det, dom skrev av mig så duktigt så jag missar 5 dagar + karensen på 3 dagar för jag fick brevet i fredags och då var jag och jobbade. Så när jag kom hem kl 16.00 hade alla på förnedringsenheten redan spillt upp sitt andra glas vin och påbörjat sin hednaritual; dansa korvdans till Evert Taubes Fritiof och Carmencita.

Kul liv? Nä, sug min välansade dase.

Inte nog med minus från a-kassan, PPS ringde för 2 veckor sedan, (Premie Pension Service) och frågade om dom kunde skicka några blad som jag skulle gå igenom. Javisst sa jag, och efter några dagar fick jag dessa brev. Eftersom jag inte kände igen detta företag så sa jag inte att jag ville testa på skiten, utan bara läsa igenom.

Mina farhågor besannades, PPS är ett bluffande företag! 395kr och betalningspåminnelse efter 2 veckor? Njae sa jag, köpeslagen och lite sådana detaljer hade dom glömt. Så jag nämnde konsumentombudsmannen på mailet jag skickade och nu har dom inte hört av sig nå mera. Reeeespäckt!

MEN INTE NOG MED DETTA...

Min försäkring på bilen som jag råkade få via autogiro men som med bredbandsbolaget inte funkade, hade gått ut.. Så Trafikförsäkringsföreningen vill nu ha 2000 kr av mig för att jag inte haft en försäkring på bilen i 7 dagar. Något fel där, ska ringa och spy på dem i morgon hade jag tänkt, öppetiderna var 8.30-16.00 så jag kunde ju inte göra det idag då jag var som mest röd i ansiktet av ilska.. I morgon ska jag manipulera dem till att se över deras jävla pengakåta fakturaavdelning.

Två fakturor på 1,5 vecka? Snyggt jobbat assholes.

Nä nu är sockernivån under den lägsta nivån som har befunnits i denna lägenhet sedan 1876, så nu får fan maten ta och bli klar någon gång. Och eftersom jag är en ung karl (inte gammal, capiche?) så måste jag fixa maten själv. Endast då jag börjar få känningar av skörbjuggen så åker jag hem och få mammas superior food..

Adios gringos, makaronan deluxe samt köttbollar supersized ska förtäras. Guten Nacht och tjing tjong kallesång.

Gråceriesång!



Sing a long-dong i affären?


Hade farsan varit där hade han kastat ett tjog apelsiner på dem..

Hade min farbror
varit där hade han skakat på huvudet för att sedan gå därifrån och totalt idiotförklara dem resten av livet.

Hade jag
varit där hade jag kastat kundvagnen på dem.

Hade min lillebror
varit där hade han gäspat sig igenom hela kören för att sedan vakna upp hemma..

Hade min tredje äldsta
bror varit där hade han börjat sjunga med dem..

Hade min näst äldsta bror varit där hade han översatt den felfria engelskan till sitt eget språk och gjort om alla sorts text.

Hade min äldsta bror
varit där hade han varit så stressad för han ville hem och sätta sig i soffan och kolla på tv..

Syrran då?
Hon hade lyssnat klart och gått därifrån.

Morsan? Hon hade tyckt att det var fint, sedan gått därifrån.

Winston, den mordiska ulvråttan?
Han hade kastat omkring sin lilla boll där inne i butiken så folket omkring hade blivit så rädda och sprungit därifrån. Galen hund--->rabies?

Travhelvete!



Det här känner vi igen, samma tendens brukar våra fadergestalter ha när tvn inte fungilerar. Undra hur högt blodtryck gubben har 2:11..?

Vissla inte grannhelvete!

Jag har inte mycket att komma med just för tillfället..

Mer än det jag har som hänger och dinglar där nere. Paketet! Som väntar på posten alltså. Jag har beställt ett paket som dinglar och hänger posthumt. Ett företagspaket från ett företag som säljer dingeldangel och kangel.

Känner att jag måste skriva av mig lite, helst en massa tok som har dykt upp och ner, ibland in och ut, i min skalle under den gångna veckan samt förra veckjäveln. Jaa, så ser det ut just nu.

Stämplar sönder alla papper jag får från A-kassan, inväntar dåliga telefonsamtal från otrevliga föresäljare. Eftersäljarna är halvbra att prata med, lite sega bara annars hade dom gått före..

Kyckling, lax, keso, spaghetti.. Någonting nytt att tillverka är jag sugen på för dessa nyttiga men tråkiga maträtter är jävligt.. Tråkiga! Så jag söker just nu en mästerlig kock som kan komma och kocka sönder mitt kök. Det vore extra trevligt om den fan kunde tillverka någonting smaskigt som jag kan tugga sönder när jag kommer från träningen eller dylikt.

Grande grandiosa turkosa?

Saker som har gjort mig till en öm och bräcklig man är min granne.. Småsaker som har blivit stora saker. Varje jävla helg när jag ska sova ut så vaknar jag tidigt som fan av att någon jävla trumpetnacke visslar som den höll på att bli påsatt i arslet av någon med ett grovt och väldigt stort tillhygge. Och inte fan är jag den dåliga och otrevliga grannen som springer ut halvnaken med morgonståndet antingen i näven eller i frugan, utan jag vänder på mig några gånger, slår kudden över ansiktet, dunkar näsbenet i betongväggen eller bara håller andan tills jag svimmar.

Men den fan slutar inte vissla!


Det är precis som att han har fastnat med bollarna i brevinkastet och vägrar ropa på hjälp.. Eller så har han en störning, mental och fysisk, (jag har sett hur den fan ser ut) att han blir störd av att folk vill/kan/får sova på helgerna. Eller kvällarna för den delen!

Sen har han ett sjätte sinne, ett Pettsony-sinne!


Han vet exakt när jag sover som bäst, då börjar den fan att vissla..

Livet är fan inte lätt, allra minst när man är fet. Eller fattig. Jobbigast både och. Men just nur är det bara jobbigt att lyssna på när någon visslar, det är som ett par fingrar i mitt brunöga, jobbigt och helt klart att dom inte ska vara där.

Nu tror jag har skrivit av mig lite.. Blev lite svettig av det till och med! Så nu avslutar jag kvällen med en rekorderlig fylla och fest. Eller bara en kraftig kvällsfika och ett handjobb. (tangentknack)

Auf wiedersehen och schnitzla på!

Grapplers paradise!

Dålig bantingskur?

För jag gick aldrig ner i vikt inför helgens turnering..

Jag gick upp i vikt!


Från att väga 96 kalla kilo steg vågen till 98,5.. 2,5 kg dökött! Fatta vilken dålig bantingskur jag hade hela förra veckan, bara kött och mjölkprodukter. Men jag gick inte upp 2,5 kg fett, bara 2,5 kg mat i magen som jag använde mig utav när energin tynade.

Ingen vinst dock, åkte ur på ett konstigt sätt.. Kampen togs från mattan till utanför mattan, och där han in en djupare giljotin så jag fick lite problem att andas. Och där bröt domaren?

Hade varit mer rättvist om vi hade brytit och blivit placerade på mattan istället, men så blev det inte. Tyvär!

Killen jag mötte hade vikten på sin sida, 120 kg framtung. Men rädsla är inget jag grips av.. Vilket är en bra egenskap enligt mig själv och min farmor. Och mormor! Nä, mer träning inom den här genren kampsport inför nästa tävling, mötte bara BJJ killar och jag tränar till 90% MMA så dom hade tränat lite mer teknik på mattan än vi hade.

Jag hade tränat inför Shoot Challenge 6 som går av stapeln nu i helgen, men tyvär så har inte vårat förbund blivit inskrivna och godkända, så vi får vänta ytterligare några veckor/månader innan vi kan tävla igen.

Surt sa räven och gjorde slut med sin bitch!

För tillfället sitter jag och äter restaurangmat. En sån dära hämtmatlåda.. Och jag säger då det, baconet är stekt i koksalt och stekt på saltsten. Tungan rullade ihop sig som en rullgardin och läpparna blev lika frasiga som det knapriga på baconet!

Hiilfe, vatten!! Raauus, någon?

Vingajden dårååå

För alla fisförnäma vindrickare som bara måste dricka vin till alla maträtter så är denna hemsida något att rekommendera.

Vinguiden tipsar om vilket vin till vilken maträtt och vart i landet den finns. Skitbra att använda sig av om man nu ska förstöra levern totalt.

Try it out fockers!

Sadistisk fredagsnykterhet!

Äntligen fredag!

Men vad är det så speciellt med fredag? Eftersom jag är nykterist nu för tiden så stressar jag inte till systembolaget kl 16.20 fredageftermiddag för jag har som vanligt glömt det på torsdag. Utan jag åker direkt hem, klär av mig naken och slår på så hög musik mitt duschrum klarar av. Sen duschar jag och fixar till hela plytet inför det som komma skall..

Middag i min ensamhet!

Men denna fredag var annorlunda, den blev det kan man säga, för jag kom på att vi ska iväg och tävla på söndag och vi hade bara en duglig bil (och vi var 6 tävlande + chaffis) så det skulle bli lite trångt. Så jag ringde och beställde hem en buss. En sån dära van! Så min tränare kom och hämtade mig sen åkte hämtade den.

Tydligen gick det inte att få hemkörning, lite dåligt tycker jag.

Sen var magen helt innehållsfattigt, så istället för att börja kasta fram en massa kastruller och ingredienser som resulterar i en svettig kropp och massa extraarbete där musklerna bryts ner så åkte jag upp till skogen för att käka en ordentlig middag.

Mätt blev jag och våran hund var galen.

Han attackerade mig med sin lilla leksaksboll som han vill att vi ska sparka så han får springa 2 meter och sen tillbaka. Den dåren.. Och efter maten arbetade min välformade mage på högvarv så jag gick och la mig och sov en 45 minuter. Skönt kanske? Jarå!

Nu är jag hemma, sitter och försöker rösta fram vilken film jag ska se. Antingen en sån dära svensk Falk eller en norsk Öhrn. Har jag otur så blir det en amerrikanskt (med 2 "r") typ futuristiskt. (Futturamma)

Ole dole doff, kinky bahnhof?

God natt och tjing tjing haej!

Killa the diskhoe!

Kan nån slå sönder min diskho?

Varenda gång jag spiller någon sorts vätska i slasken så det rinner ner i avloppet så börjar det efter ett tag att bubbla och smälla och ha sig.. Ett sånt dära ljud som framkommer då det är stopp i avloppet, då luft och vatten kämpar om att komma upp respektive ner.

Jag har öppnat och sugit rent skiten (öppnade och kollade) och jag konstaterade att det inte var stopp i vattenfällan utan längre ner i systemet. Så antingen någon sorts kemikalie som drar utav helvete eller så får jag ringa bostadsteknikern..

En skelögd sosse som gör ett jobb i veckan och klagar på att han får jobba!

Ja sosse, eftersom det är bostadsrättsföreningen HsB som jag hyr av så är det rött folk som jobbar där. Och röstade man skitrött och/eller knyter höger knytnäve och hälsar rakt ut så får man reducerad hyra.

Eller?

Nu ska jag tjeka, har precis anlänt från ett tungt pass submission wrestling. Jag finslipar tekniken inför tävlingen som går av stapeln nu i helgen. Herligt herligt, eller hur?

TacoMextex!

Sådäran, nu har magen fått sitt några timmar framöver!

Har precis kommit hem ifrån Tacobar i Birsta City, jag och tre hungriga vargar hade bestämt träff där klockan 18.00 för att inmundiga på de rätter som dom bjöd på. Bjöd=dubbla priset!

Burrito efter burrito, nachochips efter nachochips.. Jag slutade aldrig att äta! Notan blev dyr och jag blev mätt. Och fet!  Så tanken med att gå ner 7 kg tills på söndag är dumknullad den.


6 st tallrikar Tex Mex, 3 burritos och 3 nachodippar senare..

Jag behöver nu akut fettsugning, alla kalorier måste bort. Men att köra in någonting i mig är inte det jag brukar göra, ingen stav i magen eller arslet så jag får göra det bästa man kan göra.

Hutlösa mängder sexuellt umgänge med någon frivillig eller cykla med motionscykel i bastu med svettdräkt.

Jag föredrar det första alternativet..

Ken Blocks skoter



Han bara fortsätter producera filmer denna kaar..!

Viktigt!

Att gå ner i vikt är lätt om man har något att bli av med..

Och jag har ju flera dubbelhakor samt valspäck som fladdrar runt min nacke. Tanken på att deffa är inte den mest vardagliga när man tränar hårt utan bara att man får i sig ungefär lika mycket kalorier man förbränner om man inte har för mycket fett.

Kroppsbyggare och brottare är duktiga på att gå ner i vikt för dom gör det nästan hela tiden..

Jag har lite problem med detta för jag kan nog fuska med maten ibland. Vissa dagar äter jag skitmycket och andra dagar matstrejkar jag nästintill. Men nu när jag ska ner och tävla så är det viktigt att gå ner i vikt så man inte möter muskel-Örjan och en massa andra biffpaket..

Fast teknik är bättre än muskler och det är där jag kommer in i bilden!

Inga muskler och ingen teknik, jag vaknar till efter matchen och min coach får berätta hur det gick. Oftast vinst, självklart, men ibland förlust. Nä nu vet jag inte vad jag snackar om..

Men jag ska ner och tävla nu i helgen och där är det en jävla massa viktklasser. Det blir öppen viktklass för mig eller tungvikt, så antingen deffar jag till 91 kg, måste gå ner 7 kg på 5 dagar. Basta kan man göra men då blir man så slö. Springa mycket och äta kalorifattiga måltider men då tappar jag muskler också..

En rejäl tarmsköljning och en visit i bastun. 6 kilo dynga och 1 kg vatten, så kör jag!

Animationus



Fräsig animering! Got damn säger jag bara..

Foundations of a zwerghaft!

Va i helvete fifan, snorkråkor fast i flytande form.

Ingen som känner en hyffsad exorcist? Jag har nämligen en inhemsk förkylning som har intagit min kropp. Utnyttjad i alla bihålor i mitt vackra ansikte, sen har någon dragit med en rasp i halsen eller spillt whiskey i kaffet jag drack i lördags.. För jag har väldiga problem att formulera ord utan att låta som en kråka med tourettes.

Jag har faktiskt kommit på varför jag har blivit förkyld.. Någon fuling har smittat mig med baskilusker men vem det vette fan. Eller så är det detta jävla fönster jag har snett bredvid mig, det drar kallt som fan ifrån den jävuln så armarna blir halvt bortdomnade när jag har suttit här en längre stund.

Eller den egentliga orsaken till denna förkylning att jag sover naken i trapphuset?

Vem vet vad jag gör när jag sover, inte ens den lyckliga individen som brukar sova med mig vet det. Inte ens när vi testar att videofilma mig! håhå jaja, vilka problem jag har.

Visst är det ofarligt och helt jävla vanligt att vara förkyld, men eftersom jag ska åka iväg och tävla nu i helgen skulle jag vilja ha så jävla mycket krafter jag bara kan ha för detta ändamål. Och en förkylning jävlas ju med varenda lem som böjer eller rör sig på den mänskliga kroppen.

Tävla med en sådan kropp=rövpulad efter 15 sekunder!


Förebyggandet kommer nu.. Vitamindrycker samt kokheta örtbrygder. Har hört att fladdermus-mus och igelkotts-kotte är det hemliga receptet i en hästkur/häxbrygd. Eller?

Trevlig kväll, jag ska nu koka mat och damsuga lägenheten.

RSS 2.0