Halloweeen



Amerikaner och grejjan, typiskt extra mycket och stort det ska vara då.. Men tjusigt är vad det är!

Lite informaytjån

Vafan jag har inte tid att sitta vid datorn, fastän jag ska ha hur mycket tid som helst!?

Trots att jag kan trycka ner mig själv, göra ett rear naked choke, ner i datastolen så gör jag nånting annat. Ska ju försöka hinna skriva vad som händer, vad jag har gjort och vad som komma skall. Men hä bli int såe!? :(

Hur som helst, om jag inte har skrivit det redan, så har jag varit i Norge och jobbat. Först 5 veckor utanför Trondheim på en fabrik som skulle byggas om. Gick bra, mycket övertid och mycket arbete. Sedan åkte jag hem pga begravning av min farmoder. Blev hemma i en vecka, en vecka i sjukdomens tecken för att efter ha anpassat sig i det Norska samhället för att sedan åka hem och försöka anpassa sig i denna hemska natur så blev halsen lite öm och illamående.

Luften i Norge är ju några snepp bättre än våra avgaser vi inandas.

Träna en gång under den veckan, sedan sjuker...

Sen på torsdagen ringer min chef från Norge och frågar om jag kan ta ett snabbjobb, några nätter på en båt som lagt till på Norges största hamn för Offshore, Vestbase AS. Självklart tog jag det fastän jag skulle behöva några dagar ledigt till.. Mjaa, halvvägs framme till Trondheim ringer han och säger att jag ska bli förman för 4 st som jag ska ta med mig dit.

Jag blev alltså chef på en gång?

När vi var framme i Kristiansund och hade checkat in, sovit, hämtat skyddsutrustning och allt det dära viktiga (som att bajsa och tittat på tv) så skulle vi börja vårat jobb. Och denna gång var det nattjobb á skift i 12 timmar. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig, för när jag träffade chefen till entreprenadföretaget så sa han att det var 7 st till som skulle jobba, och jag skulle vara förman åt dem med.

Och då var det bara att sätta igång att delegera utav bara satan, för varje gång nån stod still och tittade blev kaptenen och alla chefer på båten sur, för tid är pengar, och då fick jag springa och peka på allt som skulle göras. Svetsa, skära med gas, slipa med stora rondeller. Och rondell på engelska hade jag glömt bort, så jag råkade säga till en av de Engelska ingenjörerna att vi behövde "More meat-grinders". Som i sin tur är köttkvarnar. Grinder är ju rondell på Engelska, rondell=vinkelslip. Gheeh!?

12 timmar, tvåhundratusensjuttionio steg senare var vi klara för natten, trodde vi.. Bara för att det såg så bra ut och att vi hade jobbat på så bra under natten var det inte långt tills alla arbeten var klara så då fick vi jobba över en timme tills vi blev helt avlösta av det andra skiftet.

Basen är så stor så det tar 5 minuter att gå till omklädningsrummet och 10-15 minuter att köra.

Ja bara för att man måste åka igenom portvakten och ut genom stan sen tillbaka till utkanten av basen. Saker tar tid i Norge, men det är klart värt det.

Så nu inväntar jag bara nästa telefonsamtal och arbetsorder så får vi se vart jag hamnar nästa gång.

Men nu ska jag vara hemma och träna lite, vara med tjejen och bara mysa. Dock blir det lite mera träning då jag ska gå en MMA match i slutet av November och för att klara av något sådant måste man vara i form, och då måste man träna hårt.

Typ jättehårt.

Skithårt kanske till och med.

Den som tränar hårdast har mest tur på tävlingar, oavsett sport!

Över och ut, peace peace

BetaBoxing



He still got it.. Han från Polisskolan (för er inkontinenta)

Offline vs Online

Här var det tyst, tomt och ensamT?

Har ju, som så många inte brytt sig om, inte varit hemmavid den senaste tiden. Råkade nappa på ett jobb, packade pungpåsen och åkte helt alena till det oljedroppande landet Qa, som ligger i väst. En rolig grej var det, mycket erfarenheter tar man med sig. Och mycket erfarenheter fick man ta med sig dit!

Brand på fabrik, bygga om, nytt som gammalt. Och jag fick jobba med lite olika människor. Vissa som aldrig i sitt hela liv hade jobbat mer än 8 timmar i streck och folk som inte hörde hur mycket skitsnack dom egentligen spred med sin jättestora mun. Vi jobbade 12 timmar varje dag, sen om vi fick så jobbade vi även helgerna. För övertid och helgsarbete är väldigt ovanligt i det nordliga landet Qa. Efter 16 timmars arbete bröt en arbetare ihop, psykiskt. För dagen efter var han typ.. Död? Inte jag, nejdå. Viking fifan!

Sen har vi den andra "knegaren"... Vi kan kalla honom för kneghelvete "X"

I hans CV stod det "Fd kampsportare, kickboxing" Jaha, vad roligt tänkte jag. Då kanske vi kan träna lite, eftersom jag kommer missa det i 6 veckor.. Men tydligen (som jag förstod på en gång när jag träffade honom) så var han kampidrottare med munnen. Han rökte nämligen. Mycket och ofta. Sen drack han kaffe. Mycket mera än ofta och mest!

Tre koppar kaffe på morgonen, samt två rullcigg. Han klev upp 5. Sen kl 7, två koppar kaffe och en rullcigg. Kl 8 likadant.. Sen vid fika, vid 9 alltså, var det 3 koppar kaffe och två ciggisar. Sen höll det på så ända tills jag hade bäddat ner honom och läst en godnattsaga för honom, vid 22-23 tiden.

Jävlarr jävlarr, han ljögade lite för mig när jag frågade hur fan han klarade av att träna kampsport när han rökte så jävla mycket. Han sa "det är bara att röka mycket en timme innan träningen" sen klarar man sig hela passet. För var han utan cigg så blev han galen!?

JAHAAA, bra syreupptagningsförmåga kanske? Som en kaskelott som kan vara under vattnet i flera timmar. Eller krokodilerna som har flera lungor? Nä just ja, det var bara en vanlig göteburgare som var kort, kort och jättekort. Och för att vinna respekt så vet vi vad små hundar gör... Dom skäller väldigt högt. VoffH-VoffH

Nä nu har jag fått min lön, dock så saknas en veckas arbete med lite (läs; många) timmar som inte blev med denna lön. Men ja, jag klarar mig en månad eller fyra utan att jobba. Men det är bara prelimenärt, för jag sa till chefen att jag helst skulle vilja vara hemma och träna inför den kommande matchen jag ska gå i slutet av november.

Nämligen en MMA match.

Men nu när jag precis börjat träna och allt så bra ut, så blev jag sjuk. Dickpitt och anus? Men det är min vanliga tur. Precis när man har kommit igång riktigt så skadar man sig eller så blir tävlingen inställd.

Men denna gång ska jag försöka tajma in allting!

Ehh, nu ska jag gå och banka huvudet i väggen några timmar

hej hå och då

RSS 2.0