Hilfe organiz



Bara för att man nekar betyder det inte att man vägrar hjälpa. Och som jag alltid har sagt, varför ser man aldrig afrikaner, som man ser på reklam från Rädda Barnen eller SOS Barnbyar; afrikanska barn med svullna magar och flugor runt ögonen här i sverige? För att dom aldrig skulle klara av att komma hit.

Vi tar alltså hit de som inte behöver hjälp?

Jag skulle gärna skänka pengar till grupper som gör nytta i deras hemland, men även där går inte allting rätt till. 50% går till egen ficka, feta vita gubbar som tar pengarna själv.. Så som det alltid har varit! Hjälporganisationer ska inte behöva drabbas ekonomiskt, men inte fan ska dom ha högre årsinkomst än USAs BNP?

Ja hur fan ska man lösa alla problem egentligen?

Man tar ett blåpiller tillsammans med rohypnol, blandar det i en mortel sen dricker man det. Konstant råfjong i 24 timmar och man har inget minne av det heller. Finemangus vaei?

Strange Wildernessla



"0:18 Theese sharks are attacking Nicole Richie.. Yes the sharks is a.. WHAT THE FUCK!?"

Mashimash



Härlig uppmashing av mjusik! Skön söndagmorgon och skön musik.. Som sagt!?

Laugh it



I have an idea.. We be rich.. On this!! Come man we go (Push the tempo)

Finemang!



Galen hoarse voice. Whores våjs.. Horse vojsee. Cash!

Fritid är inte en synd, det är en skoter

Varför är en bra förfrågan.

Jag har nu kommit hem flera dagar i rad och bara slängt mig själv, först in i väggen, sen ner i soffan.. Och bara grinat mig själv till sömns. Har ingen som helst aning varför jag gör det, men jag gör det. Och ont gör det.. Huuuga vad jag smäller mig själv illa däran. Pang pang..

Nä jag har kommit hem och bara suttit mig vid datorn och dragit en lång och skön, som så många gånger förut, en blöt och välbehövlig suck. Inte den engelska översättningen, utan det man gör efter ett skönt och våldsamt LAN, eller en seglivad sexuell akt. Man SÖCKAR högt och tydligt. Bra stavning Bengkt, folk gillar sär-och-feilskreivningar.

Ja men hur som helst, åter till och baka till framtiden.

Efter att jag har suttit och jävlats med elektroder och 40centimeterslångajävlaplåtar vareviga dag (förutom lördag och söndag) så kommer jag hem och, just nu, bara gör INGENTING. Kult kanske är ett fult ord att använda och det ska jag göra nu. För jag är skadad! Inte mer än vanligt, och den sexuella kan inte bli mer skadad.. Men denna gång har jag gjort illa min vänstra armbåge. Vissa trodde det var min högra jämlike som hade havererat pga diverse "hetsiga ryck och slit utan uppvärmning" men tji fick ni. (Jag antar att alla trodde det var högra jag skadat?)

Hihihi, jag skrattar faran rätt i ansiktet. Fast som en liten skolflicka på 11 år då.

Denna skada skedde troligtvis efter en slitsam tisdagträning. Men det kan lika gärna ha skett när jag var på Ikea/Birstacity och trampade igenom en hel skock med vildsinta pensionärer med isdobbar på morgontofflorna. Ett bett från en sådan aggressiv produkt och man blir sängliggande i minst fyra månvarv med kraftiga diaréattacker men med en rätt så låg febertemperatur på  ca 123.8 ºFahrenheit ( drygt 51 ºCelsius) Bara för att jag har läkekött som Wolverine och en lika hårig bringa som Beastman så kommer jag att klara denna inflamation utan att bli galen eller fet.

Okej kanske lite fet, men inte galen.. Jaja, galen och fet kommer jag bli. JAJA, Fetare och helgalen.

Men inte fan är jag sur, tvär, dum, beroende och illaluktande för det. JAG ÄR EN KAKA.

Och bara för att jag har så fruktansvärt mycket tid över nu när jag inte kommer hem kl halv 11 varje kväll och bara hinner käka lite kvällsmat innan jag lägger mig i sängen och varvar ner samt somnar vid 12 halv 1 och ska upp kvart över sex dagen därpå SÅ kan jag unna mig lite fritid. True Blood har jag råkat börja spana på. Seg serie, mycket blod och sex samt slödumma rednecks som man bara vill hoppa jämnfota på i ansiktet några gånger. BARA FÖR ATT DOM ÄR SÅ JÄVLA SLÖDUM. Som jag sa precis innan alltså..

Fast nu kan jag inte träna inför kommande shootfightingmatcher jag har planerat in. Samt All-style och Free-style Open!? Det är inte paralympics jag ska tävla i, jag måste ha alla kroppsdelar fastsatta och fungerande på kroppen.. Fast man kanske skulle ställa upp i MMA paralympics? Skulle säkert lyckas bra där. Eller så blir jag nerslagen av en rullstolsbunden kille med armar större än min midja? Troligtvis just det..

MEN.. Det är ALDRIG för sent att ge upp Och Förhoppningar är det sämsta man kan ha.

(Vi avslutar där)

Bompabomp



Vi tar väl en sån hära jävla klassiker innan vi går och lägger oss på denna vackra allah stjärtans dag!

Öronpangpang



Jiiizes! Det bara knastrar och har sig i mina höron. Stackars höron, dumma jag spelar för hög musik ibland! :(

Och bara för att jag har så bra höron så råkade jag höra att det inte är Headhunterz original, typ..  För jag låg och hörade på qlimax 2010 härom kvällen, då råkade Wildstylez kliva upp på scenen och han spelade då denna låt. GRAND THEFT AUTOTRACK, Sony klev in och begärde pengar diiireckt av honom (typ)

Gymnastik!



Aha, ahaaaaa.. Hurr-gurr ohh fenster TEMPO!! Och om du har ont i ryggen... FAIL!

Fjodor Emelianenko



Mer Fedor till folket, han gör alla människor glada. (förutom de stackars krakarna som får möta han i ringen)

Precisionskörning AB



Man rattar in på området, hastighetsmätaren visar 210km/h, man skickar sms, rattar bilen med vänstra handen samtidigt som jag håller ett öga på vägen.. Den inbyggda avståndsmätaren visar 14 meter, jag bromsar in och svänger lite kraftigt så ingenting dåligt ska hända.

Fickparkeringsmästaren 2011, det är jag det.

Vad kult!



När grabbarna lagar mat låter dom fantasin flöda. Denna fenomenala maträtt (peniz deluxé) serverades tillsammans och efter samt före med entrékåt, runda potatiskråkor med smak av vita lökar, bernäääsås och sen en stor stark jävla bytta med väldigt svag blandsaft utan smak.

"Det var som en våldtäkt i munnen" skrek dom när jag slog dem, likt en kolv i en överladdad cylinder, med det smidda verktyget ovanför.

"Hemskt skönt efteråt" utbrast alla deltagare när dom hade tillbett porslinsguden halva natten pga uttänjd exterior och interior sphincter.

"Ska gurka lukta sånt dära jävla odlingsställe?" frågade jag chef nr 1.

"Du menar växthus?" svarade chef nr 1.


.FOTNOT Söndagskäk innan MMA träning (jag rapade och hickade vitlök och entrecóte i 2 timmar) TONTOF.

SnööÖöö



Sverige.. SJ.. ringer det någon "vilken-jävla-skillnad-klocka" någonstans?

Fröktsåppa



Ahhhhhh, humårr!

Har du sett dig själv?



Han med det lustiga sättet är tillbaka. Denna gång mindre nonsens och mera förvirring!

Troll fifan



Nu ska jag ge den här filmen en chans. Kan ju omöjligt vara sämre än en Colin Nutley film. Enda skillnaden är att trollen (som jag såg på i denna trailer) är bättre skådespelare än dom vi har i samtilga Nötfilmer.

En dag på slitaget

Ja men vad ska vi surra om idag då gott jävla folk?

Kanske om det jag gör på dagarna? Kanske låter gott det?

Jag är alltså upptagen från kl 07.00-16.00 vareviga dag förutom lördag och söndag. Och på dessa dagar sitter jag bara och svetsar. FRÄÄÄS FRÄÄÄS FRÄÄS låter katten. Sprsfsfsfsffsss låter svetsen. Men bra blir det sällan, vette fan vad det är för feil på maskinerna på detta ställe jag är på..

Kanske är dålig feng shui?

Nå i alla fall. Andra veckan på denna utbildning och jag har börjat känna de som är där nu. Hyffsat bara, inte homies for ever and ever and ever and ever.. MEN, det är några exemplar som är, just nu, lite differential än de andra. Vi har kille nr 1, som jag har döpt till stirrmongot. Han går omkring hela dagen och bara kollar på vad andra gör. Så fort jag kliver ut ur mitt bås står han några meter ifrån och stirrar på mig. Och när jag stirrar tillbaka väntar han med att titta bort, så jag måste jämt och ständigt möta denna tomma och dumma blick. Kul liv frågar jag!? Skit ner dig svarar du.

Samma sak när vi sitter och dricker kaffe. Då är han där först, ingen kaffekopp, ingenting. Bara en dum blick i en tom kropp. Så fort nån börjar prata tittar han dit, även om det är nån som har ryggen vänd emot så lyckas han tränga runt blicken som en jävla snabel. Helt otroligt vad duktig han är på att stirra! MEN, han är duktigare på att äta mat och stirra. För när han sitter och trycker in spaghetti i sin lilla hundskål han har som matlåda så råkar han göra den fula ovanan att "surpla-tugga-gluffsa" i sig varenda tugga. Låter som ett reningsverk och stirrar på en som en läkare med en dålig nyhet. Obehaglich!

Sen finns det folk som ska gå denna kurs som inte är där, eller som kommer dit och åker hem titt som tätt gör ju inte han till en dålig kille. Bara lite, enligt mina mått och erfarenheter, obehaglig. Men säkert jättetrevlig om vi nu skulle bli homos-for-ever. Eller nåt?

Ja nu är han inte den enda killen där. Finns en annan rolig filur, fast han är rolig på sitt norrländska sätt. Alla dumma jävla söderlänningar, eller som vi säger i norrland; "Sörlänningar" (söder om sundsvall dvs) tror ju att alla norr om Sundsvall säger "schooo" istället för "ja".

Vad puttinuttigt... MEN DET ÄR FEL!

Eftersom alla dåliga ovanor kommer ifrån Stures jävla plan, exempel vad/hur/när/vart vi ska klä oss, så har även vissa norrlänningar utvecklat lite saker dom med. Ska vi ta denna andra kille nu då? Varje gång han sätter sig ner efter att ha spillt upp kaffet i sin halvstora kaffemugg säger han "jaaao" med ett litet snärt på första "a". Det har alltså ersatt "schoo/choo". Det gör han även när det är helt tyst i fikarummet också. Bara för att bryta tystnaden tror jag, eller så stammar han omedvetandes.

Så han har alltså ersatt den klassiska inandningen med en lätt utandning!?

Bara för att de flesta inte bryr sig alls så kommer jag att begära att få en autograf av honom. Skrivet mellan mina välskapta och nyvaxade skinkhalvor.

Där ska det stå "Jaaao was here"

Ass-usual



Har ni hört Eminems låt "Shake That Ass"? Den melodin + smell i andra versen. Se video ovan, tyck till och svälj!

RSS 2.0