Nattetid lika med vilotid!

Okey!

För tillfället sitter jag inspärrad. Vet inte när jag kommer ut.. Eller inspärrad, jag är bakom lås och bom! Man måste ha behörighet för att släppa ut mig härifrån. Nyckel och giltigt kort.

Jag jobbar.

Har inte fått något kort så jag kan ta mig in i garaget eller in på avdelningen. Jag behöver detta för att inte vara beroende av andra. När jag ska in i garaget måste jag invänta folk som öppnar porten och det är just det jag menar med att vara beroende. Av nån annan alltså! Och det kortet ska jag få innan sommarvikariatet startar. Hoppas jag på...


Gårdagen (läs; tisdag) spenderade jag mestadels hemma i sängen. Jag kurerade mig för detta nattpass i Landstingets tecken. Runt halv 3 vaknade skallen till då jag kom på att jag skulle på det sista mötet som jag går på en gång i veckan. Nu äre klart, nu kan jag mer om manodepressiva/bipolära personer än innan.

Och efter det mötet åkte jag till skogen (gamla hemmet) för att få mat i magen. Denna gång var jag bjuden på laxtask och fiskägg i sås. Nån form av romsås var det, mycket god.. Jag åt mycket. Gott!
Sen slog farsan fast en spade i huvudet på mig, han ville att jag och den lilla gnagaren Niklas skulle gräva klart det sista på den dära utbyggnaden vi gör. (Gräver en större damm, 18 meter djup och 300 meter lång)

Nä, 1,4 m djup och 3 cylindermeter bred.

Jobbigt?

Ja det är det. Mycket blue lera och geggamojs som skulle fraktas bort. Men klar blev vi, till våran faders förtjusning. Tack fick jag också.. Han möblerade om halva bilen min innan jag åkte iväg. Upptäckte detta när jag, likt Hightower i Polisskolan, nästan fick lyfta ur förarsätet för att få plats. När jag väl hade slängt in storch-benen (citat: Kempe) så satt jag som en körskoleelev med ansiktet intryckt i framrutan.

Kul liv!

Nu ska jag inte uppehålla mig själv nå mera. Så jag tackar för mig och återigen placerar min välsvarvade bakdel i våran nästan helutnötta skötarsoffa. Jag signerar ut och återkommer när jag vaknar.

Mike ------> Gone-----> Away ------> Poff!

Vm i mongodrömmar!

Vansinnesdrömmar!

Jag vet inte vad jag rökte/sniffade igår. Eller om jag blev drogad. Nånting sjukt och konstigt drömde jag iaf.. Och eftersom man inte skriver ner allt på en gång så glömmer man vissa detaljer. MEN..

Jag och några till var på Volbeats spelning. Och Volbeat spelade nakna med morgonrock på sig.. Och inte nog med det, jag hade tydligen baktankar om Sagan om två Tornen också. När Uruk-Hai stormar Helms Deep med stegar och en massa långa spjut.

Och publiken var alltså Uruk-Hai. Vi hade stora vagnar och vi kastade oss mot scenen med svärd och långa spjut. Det enda jag tänkte på var vilket vapen jag skulle bli oövervinnerlig med..? Och vi hoppade fram och tillbaka, och Volbeat spelade i deras morgonrockar. Sen helt plötsligt, helt bara sådär, kom det ett dussin jätteblonda blondiner. Tror dom i Playboy Mansion var med samt några svenska kändisar. Och dom var nakna. Tydligen hade dom en plan på att kunna storma scenen!

Dom visade flobbarna (brösten)

Jag försökte också med detta, men vakterna sa bara nej nej nej och åter nej. Och det som hände på scenen nu ska jag inte skriva här, barn under 18 kan läsa detta. Men stundvis gillade jag min dröm. Ville inte att det skulle sluta liksom!

Men som vanligt så vaknade man. Och vilken suck jag drog!

Låång dag!

Dagen D!

Som det står ovan var det Dagen D idag. Dagen Deee.. Jag hade lovat farsan att åka till farmor (min farmor) och rensa upp på gården efter fjolårets kvarglömda lövhögar och äppelkadaver. Samt räffsa bort 23 ton med kvistar och makadamm. Åkte via farsans jobb dit för att hämta lite arbetskläder och sopsäckar. Modell STOORA!

Ja vad säger man? 7 fullpackade sopsäckar sedan och en genomsvettad samt hjälplös ungkarl, som har åldern 23 den 7e juni detta år, var jobbet klar/fixat/slut. Och hungrig som en ungkarl som har åldern 23... bla bla, 7e juni.. var jag också! Farmor kunde jag inte pressa på mat. Hon hade slut på mat. Så jag pressade henne på att jag skulle fara och handla det hon behövde.

Sagt och gjort blev klart och betart.

När jag kom tillbaka från inhandlingen brottade hon ner mig och band fast mina händer. Varför undrade jag? Jo, hon vet att jag vägrar ta emot pengar så hon hade planerat ut detta illdåd sen förra gången jag var där. Hon gömde pengar i min högerficka sen kastade hon ut mig.

Snäll farmor.. Och hon är ju rena rama ungdomen, iaf i huvudet. 89 år, löser korsord varje dag och räknar ut sina räkningar på självaste öret. Mycket imponerande.. Själv behöver jag tre professorer i mattematik för att klara av det lilla jag har att betala.

Nåväääl.. Efter det åkte jag hem. Käkade och kollade på filmen Gomorra som handlar om den Italienska maffian. Sen när ändå tvn var igång såg jag klart på Firewall med Harrison jävla Ford i hufvudrållen. Kul att varva ner i sitt gamla hem. Och jag är ju så fruktansvärt uppvarvad nu när jag är arbetslös!? Njaee!?

Hem åkte jag, orkade inte kasta bort lillebror ur sin säng. Men när jag kom hem, vad upptäckte jag då? "Parkeringen avstängd pga renovering" Kul liv? Inte en endaste parkering fanns det att tillgå. Eller få. Eller hitta. Hur löste jag detta då?

Jag parkerade utanför porten min.. P-bot i morgon resulterar i ett paket med hundbajs till vice lapplisechef. Avsändare "hemlig och arg" Eller "ung och bedårande"? Kanske "http://pettsony.blogg.se"?

Good natt och tjing tjing haej!


Vandringssägen Söndag!

Världens längsta söndag.

Somnade framför datorn med musiken på, ryckte tag i mig själv och sprang in i sovrummet. Sov 6 timmar, då ringde pizzajouren och ville ha dit mig. Så jag följde med strömmen igen och shoppade en pizza med vitlöööuuuksås bredvid.

Sen en sväng runt ghettot. Sol och värme idag igen och nu ville vi bara andas och låta D-vitaminerna strömma in. Tror vi satt ute på olika parkbänkar och bara slöpratade. Sen splittrades vi. Hem och äta för att sedan gå på Ica och handla nånting.

Schnuus för mig. Päronsoda för Magnus. Cancerpinnar för Kempe.

Sen ingenting att göra? Johodå, en gående tur och retur till stan? Javisst. Bara gå. Tre slitna neanderthaals och alla kollade på oss. Värdelöst!

Men tiden flög, jag missade träningen och våra magar gjorde lite uppror. Så vi stannade och käkade Thaimat. Stark sås? Nejdå, läpparna som redan hade vattenbrist drog ihop sig som en rullgardin. Sen hem. 8 kilometer tror jag det blev totalt. Vi gick i cirklar, inte bara dit och tillbaka. Så nu är jag ledsen och ledtrött. Trött i lederna. Men vi jobbar så!

Adjöö!


Lite swift på armarna?

Ja men då sitter jag här igen.

Och full är jag. Igen! Men ågren och martin då? Vart är dom? Jo dom ligger och sover i sin boning helt jävla ensamma. Men orsaken till detta då? Jo, ena martin blev för trött och somnade i sin breda och mjuka säng. Den andra martin följde med mig på krogen och härjade runt som vanligt. Men vad hände sen? Jo vi gick och härjade på olearys en stund sen blev det efterfest på ett så kallat studentboende.

Vad hände där då?

Jo, exet kom förbi och ville att jag och martin skulle hem. Så efter lite snack med festinnehavaren så drog jag och martin (magnus) iväg. Min lillebror körde. Men vad körde han? Jo Martins (en riktig Martin) bil. 454 hästar på däcken och vi lämnade E4an snabbt och kuröst. Fyyyy fan vilken bra avslutning på kvällen sa vi. Sen fick vi en 3,5a av medpassageraren där framme (äkta Martin) så vi kunde fortsätta supa oss i fördärvet.

Sen när vi kom hem diskuterade vi kvällen innan vi lämnade varandra för att besöka hemmet och dess mjuka madrasser och lugna vråer. Panik fick vi, åter igen, i kroppen när kom fram till att vi misslyckades två jävla gånger på två jävla dar att få våran manliga önskan igenom. Dvs, härja på krogen, följa med nån hem, ångra sig dagen efter och åka gå hem med huvudet mellan sina ben.

Lyckas man med det? Nejje, vi lyckas förjävla dåligt med allt just nu. Och vill vi sova bort hela söndagen nu? Jaaa! Men kommer vi att lyckas med detta då? Nejje, söndagar är heliga och mat måste missbrukas. Igen..

Fyfan, sitter nu halv jävla järnad (missförstå; hjärnad) och försöker förstå kvällens misstag. Vad gick fel? Vem gick fel? Vilka gick fel? Kan man gå fel? HUR går man fel?

Svar och så? Maila mig på idiotmartinsnabela.spotta-i-min-mail.com

God jävla natt!

Lördagsgrillning med Martin & Co

Blogg-fetisch?

Vissa har det. Sen lite machokvist på det också! Men inte jag. Jag lider av fyllebloggning. Och skulle inte funktionen "ändra" samt befälstermen "gör om gör rätt" hade funnits så skulle jag nog lida av mycket herr Ågren och fru Martini. Men det som inte dödar gör jävligt ont en förjävla lång stund!

Vad sker förutom denna "fyllegrej/blogg äckelfetisch" då?

Grillat. Hela dagen har vi jävlats med den dära steken. Min mage dissade verkligen mig idag eftersom den inte fick nånting i sig mer än två mackor och en öl innan maten serverades.. Och när maten väl blev serverad dog den av helt och hållet. Fick en chock och somnade tror jag!?

Men nu är läget stabilt i alla fall. Har precis spillt upp en förjävla go grogg som sakta men ändå jättefort ska forsa ner i min hals. Tre eller fem isbitar har jag i också som gör den kalla drycken kallare. Smart va?

Efter det då?

Städa efter en förfest som urartade till en svinfest är inte så roligt. Skippade det när jag vaknade idag. Jag bara satte mig på altaret och suckade framför kalendern som är väldigt lågt placerad på väggen. Men nu tog jag itu med det. Städningen alltså!

OCH SÅ JÄVLA JOBBIGT DET VAR DÅ!?

Syster-yster rappelen städade när hon kom förbi igår. La alla ölflaskor i påsar samt diskade och så. Mycket snällt av henne. MEN! (stort men) När jag skulle bära bort påshelvetet så märkte jag att en flaska hade öl kvar i sin mage och just den flaskan hade legat på magen hela natten.

Tror ni flaskan mådde bra? Nää!
Och tror ni golvet var blött? Näää! 
Men tror ni det luktade suräckel-öl och bakisäckelsvett samt Martin och hela hans hela släkt? Nääää!!!

Sist men ändå inte minst.
Vem tror ni fick skura bort skiten för att sedan upptäcka ölfläckar över hela mitt parkettgolv som är placerad 90% av lägenheten? Grannen med de tjugofyrajättesmåahundarnasomknapptkangå? Fel Martin. Jag fick göra det!

Nu äre grogg och musik. Igen. I min lägenhet. Igen. Städa i morgon kanske? Igen.


sååå trött dåå!

Nä men om jag borde sova istället?

Sitte med huvudet på sne just nu och jag njuter inte alls av tillståndet. Men vad ska man göra när man inte har något att göra åt saken? Jo, man dricker sprit och man njuter. Men ingen är här! Och vad fan ska man göra då? Jo man gör det bästa av situationana.

Dvs sitta och tycka synd om sig själv.

Men jag är inte den som är den, jag tycker synd om andra också! Men allt folk jag tycker om har inte ens kommi i puberteten än. Dvs småbarn med kangelbär överallt! Me lajk me lajk..

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv en stund eftersom ingen danspartner vill ha mig längre, de som jag var med drog vidare och de som ville sova här drog nån annanstans. Det suger, jag vet! Men what to do? What to do?

Jag gå och lägger mig. Enda jag kan komma med just nu. Värdlöst, jag vet , men det gillar jag.

Har ni hört talas om killen som var så full så han inte visste vad han gjorde? Det är jag just nu, enda jag kan göra är att skriva här och försöka låtsas som allting vore bra men så är det inte.

God natt så hörs vi på nånting.

Puss och kram på the stjärt!

Fällande dom..

Beslutat var inte oväntat!

Eftersom jag visste på ett ungefär hur domen blev för/mot mig så garderade jag mig med att jobba många kvällspass förra månaden. Det kan ge klirr kassan och har jag tur blir det + - 0 när alla räkningar och mutor är betalda. Som så inte många vet så fick jag jobb som vikare på en avdelning här i sundsvall precis innan min uppsägning trädde i kraft. Så jag gick 1,5 vecka tidigare för att försäkra mig om mycket jobb på den nya arbetsplatsen. Jag anmälde mig som arbetslös för det fanns inte så mycket jobb fram till juni så att det skulle gå runt.

Men dom ville ha en 200 sidig skriftlig och utförlig förklaring till varför jag sade upp mig tidigare. Hela undersökningen tog från januari till nu i slutet av april. Beslut? Ingen ersättning från a-kassan i 40 arbetsdagar. Från det datum jag sa upp alltså. Men jag har rätt till ersättning efter det.

Men jag har inte fått några stämplingskort från februari till april?

Det återstår alltså bara det viktigaste; pengarna! Och jag har rätt till full ersättning eftersom jag inte var full en endaste gång på mitt förra jobb. Så jag ser nu fram emot nästa check som ramlar in genom brevinkastet. Och jag ser framför mig hur dom sitter och räknar ut hur mycket jag ska få i ersättning. Tänk er The Mask med Jim Carrey när han drar fram räknemaskinen och det bara sprutar ut papper.

Jag ser fram emot det. Mycket angelägen till att se fram emot det.. MYCKET!

Men jag sjunger som våran gamle lärare Godin gjorde hela tiden "Det går åt helvete i alla fall och vi hamnar i Hudiksvall" Tror han skruvade texten lite för det gjorde han med hälften av våra namn.

Nu ska jag låta maten smälta och sedan tejpa min mun. På återseende fifan!


Arg på IPRED och skit

Äntligen en som vågar stå för det hon gör.

Eller gör, det hon vill. Och det inte staten vill, eller antipiratbyrån.

Jag menar. Vem fan vill ha ett snabbt bredband när vi inte längre vågar/får ladda hem materiel för det kan vara uphovsrättsskyddat. Knappt så vi kommer att använda oss av mer än 0,25mbit om det är billigast? Behövs lika mycket personal hos de stora bredbandsbolagen nu? Folk kommer att bli varslade. Troligtvis!

Och vem fan kommer att köpa en film/skiva som kostar över 150kr i denna finanskris? Inte nog med att vi betalar för jävla mycket skatt och får inget tillbaka, nu ska vi köpa och handla ännu mera och få datorn scannad i tron att något olagligt finns där.

Samma tänk som diverse partier i Sverige kör med (miljöpartiet) där dom menar att vi ska höja soppapriset (inte blå band) för då kommer vi släppa ut mindre avgaser och farliga ämnen i naturen!?

Jaha, smart Jens! Bor några personer norr om Stockholm som inte har tillgång till spårvagn eller taxi när dom ska till jobbet.

Sinistra ministrar som är pengakåta. (Och maktkåta)

Arg är jag, blir en bra träning idag!

Donnerstag!

Fyra etapper på en dag.

Möte 15.00-17.00 avklarat.

Möte hos mormor pga födelsedag avklarat.

Möte hemma hos mig, jag och en maträtt innom en halvtimme.

Möte på dojon med boxningshandskar och benskydd inom 1,5 timme.

Men mat..

Vad är mest fläskfritt att äta? Vad går fortast att tillaga? Hur fort smälter maten? Hur pass duktig är jag på att laga mat? Ska jag anmäla försöket till smittskyddsinstitutet? Ska jag själv stå för avspärrningar och sjukhustält?

Många frågor, ack så viktiga att få svar på.

Jag testar. Att laga mat alltså!


karantän

När jag kommer tillbaka från träningen..?

Depreschåån!

Då var den här gårdagen samt kvällen schlut.

Och vad fan har jag gjort då? Har jag ens gjort något? Ville jag göra någonting?

Och det mina vänner, är frågor vi aldrig kommer att få svar på. Om jag inte tar itu med det nu så att säga!

Yesböx, det ska jag göra.

Jag vaknade, kände ångest och panik över detta så jag somnade om. Vaknade lite senare, ångest över att jag somnade om så nu klev jag upp och satte mig en stund för att stilla mina skelande ögon. De stannade på datorskärmen och där satt jag en stund. Sen fick jag ångest över detta, så jag gick och missbrukade min toalett igen. Samt tvättställ. Men det värsta var inte över.. Inte än!

Jag gick tillbaka till datorn, snackade med folk som var arbetslösa och hemma. (Likt mig då) Sen fick jag ångest över att jag inte hade käkat någonting så jag slet av mig nästan alla kläder och hoppade in i köket. Där misshandlade jag lite makaroner och utnyttjade mina sista köttbullar. Mätt och belåten blev jag, nästan lite överdrivet mätt..

Den värsta ångesten kom när jag skulle åka på träningen. Dyrt att äga bil och dyrt att tanka skiten. Sen tog ångesten slut. För idag tror jag..? Nåja, det kommer fler tåg! Men iaf. Jag tränade ett hårt pass i ungefär en timme. Schlut i axlar och lemmar blev resultatet därifrån. Bra eller anus?

Bra tror jag..?

Sen hem, ångest över att träningen var slut och att jag hade glömt att köpa mjölk. Men ännu värre när Lucas ringde och sa att jag hade glömt att vrida av lamporna på bilfan. Så jag slog 18 flugor i en smäll när jag gick ut; sopor bort, ångest bort, stänga av lamporna, åka och handla, besöka raffe i timråförorten, äta godis, umgås, se på tv, skratta och snusa, motionera bilen.. Ja, ni förstår kanske vad jag menar va?

Nu är jag väldigt trött och dum. Så jag säger god natt och sen återkommer jag troligtvis i morgon (läs: idag) med nånting nytt och.. Rowligt? Och mindre ångestinspirerat.. (förhudningsvis)

Dusgusting rat!

Jag var sugen på tacos. 

Nu måste jag tänka på annat för att få tillbaka suget igen. 

Tappade nog det mesta av min sk. aptit.. För alltid!

rats

Moskler!

Okej!

Idag ska vi snacka om styrka, explosivitet och en jävla massa muskler. Och vilja. Och träning. Samt hur vältränad man kan bli om man verkligen vill nå det där jävla målet; att vinna och bli bäst.

Jag summerar allt i en bild. Och det är möjligt. En bild, en elitgymnast, en sport.

karelin
Vem är brottaren som har tagit krysset? (han är ryss)

Parkera snyggt

Okej, here we go!

Träning 19.15, åker 18.40 för att hinna byta om samt få en parkeringsplats. I fel ordning då, parkeringen är viktigare. Och på sporthallen kan det vara lite bökigt att få en parkering ibland, som när Dragoonerna spelar fickpingis eller när Kajsa Bergkvist hoppar trampolin. Ja ni förstår?

Och idag var det en sån där dag. Fullt med bilar överallt. Och slapp-lisa jobbar dubbla pass så det är lika bra att hänga en 200 kronor på torkarbladen ifall hon är vrång och trång. Nä men för helvete, köpa en biljett och lägga där fram i rutan! Men först måste man hitta en ledig plats samt en plats där bilen får plats utan att man måste putta in den efter man klivit ur den. Och grattis. idag var en sån där dag då jag nästan fick ett vansinnes när jag såg detta.

Är det Idiot SM som går av stapeln idag?

idiot!
förra årets vinnare i Idiot SM är på besök, vinner nog igen.. eller vad tror ni?


Jobba jobb!

Det är nånting med mig och högtider.

Jag jobbar gärna på nyår, påsk, sista april, 6e juni, midsommar..

Nä kanske inte midsommar. Men helst höga högtider. Och jobbiga tider, dvs 07.00-21.15! Men det ger ju kling och klang i kassan det med. Men just nu vill jag ha mera pängar, lite från det dära alfabetapeta kassan som är kass. Käässs!!

Så jag ska jobba hela den första maj. Blir inget röjdidöj. Men det är kanske lika bra, ska ju ner på All Style Open i Stockholm den andra maj. Inget vin/öl/sprit för mig innan dess. Endast salladsblad och proteinrika mellanmål. Samt högintensiva träningspass och långa löprundor.

Men jag jobbar så och jag ska återigen inte klaga.

Undra om jag ska evakuera denna boplats? Jag har inte fått så jävla mycket gjort i dag. Eller jo, nu ljög jag ju! Jag tog lite LSD sen blötte jag disktrasan och gick lös på inredningen. Hög musik, bra musik, och väldig passande musik.

LSD är väl att ta i. Enda jag behöver är en formidabel snus och lite mjusik sen ordnar sig allt!

Men nu.. ska jag inte gör nånting speciellt.

//Majkel

Frisörer tar tid!

Det snörvlade ihop sig.

Skulle hämta morsan hos frissörskan 14.30, fick ett meddelande 14.25 då jag nästan var framme där det stod att jag skulle komma 15.15. Åhhh huga! Varför?

Jag visste att 14.30 inte skulle bli en exakt tid, men jag kunde vänta en 10 minuter, är ju trots allt morsan vi pratar om här. Men nää, 45 minuter hade inte jag varken tid, ork eller råd med. Så jag åkte till min polers Pär.

15.20 åkte jag ifrån han i tron att hon skulle stå utanför och vänta på mig, ombytta roller liksom. Men IKKE!

15.40 var hon klar, ny frisyr och allt det dära som hör till. Och jag hade fått en annan ansiktsfärg, grönlila med blå nyanser under ögonen. Samt röd panna och kinder. Och talsvårigheter. Från klockan 12 eller halv 1 satt hon på samma jävla stol och lät nån riva och slita i hennes hår. Samt rycka i huvudet och vrida det åt olika håll. Jag blir tokig när syrran fräser till mig med den raka-apparaten vi har där hemma. Max 20 minuter sen tuggar jag fradga. 3 timmar?

Värdelöst!

Men jag ska fixa tacos nu. Var nån jag pratade med som var sugen på tacos för inte så länge sen och helt plötsligt började min mage att vrida och hoppa så jag stack på Ica och handlade tillbehör. Nu inväntar jag nån att äta det med. Kanske Rolf, han som sitter på parkbänken närmast navet, vill komma och äta en bit. Eller känner jag nån annan som vill mumsa i sig denna mexicanska delikatess? Nää..

Eller?

batterian

Saker som irriterar.

Snackade i telefånen inatt igen, och den sög verkligen ur all batterivatten som fanns i den stackars maskinen. Så jag körde in laddaren där bak (på mobilen) och sen gick jag och la mig. Enda kruxet är ju att jag endast har en usb-laddare som är ikopplad i datorn då. Ja hallå, usb!? Men då vet jag inte hur mycket klockan är när jag vaknar och det är en mycket hemsk sak när jag har saker att göra och på utsatta tider.

Panik hela tiden, hoppade upp ur sängen och attackerade klockan som hängde ovanför matbordet. Tills jag hade sovit ut och jag kröp datorn och bara andades ut.. Inget missat samtal, klockan var inte för mycket, jag var fortfarande snygg.

Nä men några bitar mat kanske skulle göra min mage tyst?

Sen löpträning kl 16.00, lika bra att ta fram schnyggskorna och schnyggkläderna. Löpning i våran kära stad och fula kläder går inte hem. Men det skiter jag i! Jag ska ha luggslitna kläder samt ovårdad frisyr, aj dont give a shit!

\\ Peace and över och out //


Suuuck!

Trött. Hungrig. Less.

Tre fina saker, kanske inte den sista då. Men jag är grymt trött nu och grymt hungrig. Grymt less är jag också, men det är bara för att jag är grymt trött och hungrig. Allt hör ihop, så jävligt är det.

Jag drar täcket över mig. Sen god natt!

Ny dag i morgon, privatchaffis 14.30, löpning 16.00 sen är kvällen nog fri antar jag.

Ja, god natt!?

söndagar är aldrig bra!

Känner ni herr och fru Ågren?

Dom har varit på besök idag. Men inte hos mig.. Eller jo, dom tittade förbi en liten snabbis när jag höll på att kolla igenom alla skickade sms och uppringda samtal. Men skallebankpär har inte besökt mig idag. Endast tvättsvampseva när jag vaknade och inte hade något vatten kvar i kroppen.

Men herr och fru Ågren har besökt Kempe och Magnus. Och kanske Rickard?

Gårdagens vistelse på Olearys var verkligen en unik händelse. Jag och Rickard dök upp lite senare, ungefär runt ett, är inte helt säker men jag har för mig det. Och där mötte vi upp två verkligen vanskapta individer! Och med vanskapt menar jag full dom var. Eller vafan, det var bara en person som var lika packad som en båt med illegala flyktingar. Kempe!

Flög omkring på dansgolvet och pekade ut den han ville dansa med, gick inte det hem så var det ingen skada skedd, han testade bara en ny metod. Dansa själv på dansgolvet metoden!

Den brukar inte funka för mig, men tydligen så gjorde det för honom. Och Magnus hakade på han med, ut på dansgolvet och lekte sjörövare. Martin där x2! Och vad gjorde jag? Stod med min jävla redbull jäger och bara stirrade. Hela kroppen fryste till, ungefär som när man har sett ett spöke eller dylikt.

Så blir det när jag ser ett par välsvarvade ben, jag står still och bara skakar.

Blev väl en tre-fyra groggar där samt en ööuul sen drog jag och Rickardo till Max där frågan "Vad är det för skillnad på en häst?" drogs till våra matkamrater bredvid oss. "På en häst OCH?" frågade dom hela tiden. Men Rickard sa bara "nu ska vi inte börja jämföra här" och sen samma fråga igen.

Tydligen så galloperar han snabbare än han går. Så nu vet alla det..

Nä, träning snart, ska bara gå och tömma kroppen på dåliga saker.

Fy fan!

Kvällens debut.

Jag och Lensäter satt och drack sprit i min läga en lååång tid. Vi snackade om diverse roligheter vilket alltid brukar bli talad om när vi är tillsammans. Mycket friendship här må jag säga. Blev några timmar med bullshit och viktiga saker sen åkte vi in mot stan med Nils.

Där åkte vi igenom en fest, sen joinade vi krogen.

Han ägde. Lensäter alltså. Rickard för er som inte vet vem som Lensäter är! Störst och störstigast på krogen.. Vi var på olearys hela och halva kvällen, dansade och levde fan. De som kollade på oss var ett halvpack och försökte endast peka "ner" på oss. Men det gick inte. Enda detta folk kunde göra var att kolla upp på oss. Vi var över 1,90 gränsen och över 95kilos gränsen.

Två jävla gränser att överstiga på en kväll, går det ihop med dålig matematik? Nä just det. Försök inte ens. 1+1
är lika med gå och lägg er. Så denna kväll slutar just nu. I min lägenhet, ensam och tråkig.

Musik på. Jag av. Lägenhet neutral. God natt!

En vanlig lördag!?

En lång dag som snart är över.

Rubriken håller nästan vad den lovar.. Bara nästan! Jag har haft en lång dag. Sov över i morse, vaknade när Sasha ringde och skrek åt mig, då var klockan 08.05 och matchen skulle starta om 10 jävla minuter. Så likt en blind gasell hoppade jag runt i lägenheten och försökte förstå vad jag skulle göra. Nämligen byta om här hemma. Men det var jobbigt i morse, huuuuga vad jobbigt det var. Jag försökte urinera men trycket var inte det bästa. Var som att försöka få en fejkad orgasm fast riktigt, och på beställning!

Jag stod och kved. Kommer det ingenting? Är jag impotent? Hur kom funkar det?

Så jag laddade hem alla avsnitt av "Hur funkar det?" som går på Discovery titt som tätt och kollade efter avsnittet där "hur fan urinerar jag som?" var med.

Det gick tungt.

Så jag sprang in i köket och hämtade tratten som jag använder till spritdelningen (när jag ska på fest) sen ställde jag mig vid toaletten igen. Förde tratten mot herrn och riktade den mot botten. Samlade kraft. Blundade. Tog i utav kung och fosterland och helt plötsligt var hoppet tillbaka. Ropade klar men ingen kom, spolade rent händerna, klev i innebandyutrustningen och sen hoppade jag till bilen.

"Service ---- Oil ---- Service ----- IDIOT ---- Martin? ---- Olja?? ---- Hallon"

Fin dator jag har i bilen. Tydligen saknade jag lite olja. Så jag körde sakta till matchen. Förlorade med 4-5. Åkte hem och sov. Klev upp, for och shoppade olja, fyllde motorn med olja, åkte hem till skogen, träffade mina brorsöner samt bröder (3/4 i skaran) samt syster. Får inte glömma moder och fader.

Där åt jag mat, sov lunch och middag sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och lyssnar på mjuzik. Blir en chokladdusch sen ska jag tömma mitt spritförråd. Eller bara ta det lugnt. Vet inte än, vi får se vad som händer!

God afton och så, jag återkommer så schmåningom!


choklad

här är mitt nya schaaaampoo med chokladaccent och fyllig smak av morotsjuice

Äsch!



Ibland är det bara "lugn, lyssna! låt mig få höra klart.. Tyst! ahhh.."

Återkommer med mera skit sen. Nu ska jag skölja ner våran förlust med lite musik och mat och sömn.

Adieuuu!

sova eller inte sova?

Nåt fel är det!

Ögonen går i kors när jag sitter här framför datorn. Sen när jag går och lägger mig och ska precis till att somna då blir jag helt klarvaken och vägrar somna!? Jag kanske ska ta en banan och bara trycka ner i halsen så jag att nästintill kvävs, en sorts choke alltså? Eller nä, det går inte att styra själv. Too risky!

Men en film och en ask med insomningstabletter? Sen innan jag vaknar så tar jag uppvakningstabletter. Eller en halvliter theralen? Eller en ask propavan? Kanske allting tillsammans? (skulle kunna förinta en flock med elefanter)

Det kör vi på..

Bara så ni vet, 4 milliliter theralen skulle få mig att sova minst 30 timmar i streck utan att röra på mig alls. Starka grejjor! Kan behövas när John Blund är ute och blir rövdunkad. Han vägrar besöka mig ibland! Och när han ska besöka mig vill jag endast få honom att få mig att somna. Utan att bli rövpulad. Punkt.

--> Majkel goes to sleep <
--

Out-fhit

outfit

Dagens (förra veckans) outfit!

Ett par Dior glasögon från nåt ställe, kostnad okänt hittils.

En Segermössa, tillverkare Seger? Kostar nån hundring kanske..?

En Cowboyhatt, modell svart och hårig. Ingen aning vart den kommer ifrån.

Mixtrade ihop allt med mjuka jävla byxor och långtröja. Hade även ett par Adidasskor på mig. (ad-Id-ass) Och troligtvis ett par Björneborg som värmde mittenregionen. Samt 2 halvslitna strumpor. Och 2 dagars skäggväxt. I ansiktet!

Gick hem hos diverse flyttfolk. Och mackbiträde. Kanske inte mackbiträdet. Jobbade på OK i Timrå, där är dom jämt sur och snevriden. Surjävlar! Bojkottad från och med nu.

Pöss!

Så jobbar jag!

För tilliga fället jobbar undertecknad.

Undertecknad kommer åter till sin lägenhet för att göra diverse omstruktureringar innan han ska besöka sin egen lilla snarklåda. Dvs duscha, tvåla in tänderna, göra en ordentlig kvällsfika, tvångsnöta framför datorn i cirkus två timmar och för att sist tvångsladda inför morgondagens sista match i innebandy.

Undertecknad understryker nu det viktiga med morgondagens match. Vinst!

Laget han spelar med kommer vid vinst att gå upp till div-3 och det är en viktig milstolpe för kommande säsong. Så undertecknad måste vara fittad for fight kl 08.15 i morgon lördag. Mycket adrenalin kommer att pumpa då!

Så jag lämnar nu denna sida och sätter min tvära sida till.

Vrång och målmedveten Mike signing out!

Jag gillar smärta!

Misshandel på träning!

Kvällens träning gav långvariga skadesymptom på huvud axlar knän och tår knän och tår. Först och främst.. Vi körde shoot, alltså takedowns. Jag körde med Dario, han körde med mig. Han shootade samtidigt som ett par bakom oss shootade mot vårat håll. Resultatet blev en ihopskallning. Min skalle mot det andra parets ena skalle. Bakhuvudet mitt alltså! Samtidigt som Dario skallade min käke så min främre tandrad fick känna ett tryck motsvarande marianergraven. (världens djupaste djuphavsgrav)

Badabing!
Smärtrud där då. Och ena min framtand har gått av för längesen. Sen har jag tappat den i en ihopskallning efter det.. Därav den missfärgade nyansen på tandhelvetet. Så jag oroade ugglor i en mossa och fick inspektera. Men det gick bra. Mychet bra!

Sen var det bara att ta emot slag och sparkar. Härdning var på schemat idag. Me lajk där igen då!

Nu är det subb-macka och bluebearsoup med tillhörande ägg skivat på den dära subban. Gott gotti gott gott!

Take care now.. Bye bye then!

Schwettasjärvi!

Schwett!

Jag har testat allt, från klorin till salt. Men ingenting tycks räcka, denna saft från mina armhålor fortsätter att läcka!

Om jag inte missminner mig så är det Markoolio som har den melodin. Och jag använder den just nu! För jag har ett stort problem som har påverkat mitt liv mycket negativt och länge. I lumpen sa Wegar att jag skulle söka hjälp alternativt bidrag för detta problem. Mina syskon säger inte mycket, dom bara skrattar åt problemet.

Jag, fader, äldsta bror och Magnus har ett infernaliskt problem med armschwett. Det doftar inte anus, det bara rinner där längst armar och ner mot njurarna. Via skinnet alltså, skinnet under armarna! Absolut torr model Tjernobyl självdog. Vad siter problemet i?

Sitter för nuvarande med 2 haklappar under varje armhåla och ett stort badlakan under mig.

Enda jag tänker på är den nya Axe-reklamen. Den reklamen gjordes efter jag skickade in ett videoklipp på mig själv när jag gick runt i min lägenhet. Kyla påverkar inte positivt. Ingenting påverkar denna åkomma..

Hjälp wanted!


humor is broad!

Hugarns!

Idag på den dära kursen så gick vi igenom olika saker man kan göra för att få den som har bipolär sjukdom att bli bättre. Exempelvis skratta, prata, motionera... Umgås! Och sen pratade vi om biverkningarna med litium, meduuciinen dom får alltså, att dom blir väldigt törstig. Då dricker dom vatten, juice och saft. Men då kom vi in på att juice, saft och mjölk innehåller socker som inte är bra. Det är kort sagt socker i allt vi äter. Osynligt socker liksom!

Men dricker man kaffe så dras vätskan ur kroppen och man måste dricka mer. Och dricker man mer på kvällen måste man gå upp på natten för att urinera. Men vissa blir ju pigg av kaffe, de är vakna halva kvällen om dom dricker kaffe. Då frågade min bror (Jocke den yngre) om det är så att alla blir påverkade av koffeinet.

Han sa att han kunde dricka 14 liter kaffe och han kan fortfarande somna på kvällen. Han sa även att han kunde somna vart som helst och när som helst. Och om man kunde lära sig att sova med ögonen öppna så kunde man utnyttja detta nån gång.. Vilket blir till en bra egenskap. "-Ja när du jobbar kan det vara bra" sa hon som höll i kursen. "-Nä men när man sitter på ett tråkig jävla föreläsning så skulle man ju använda sig av detta." Avslutade han med.

Jag skrattade nästan högt för mig själv. Igen! Först det dära med kaffet, sen om föreläsningen. Han tänkte nog inte på att vi var på en föreläsning. Den tokfan!

Och som vanligt när jag hör nånting roligt så dyker det upp ett filmklipp från antingen en film eller nånting jag har varit med om som kan associera med det som nyligen hände. Då har jag svårt att sluta skratta. Sen kaffet. 14 liter kaffe är ju ganska mycket. Man kan lätt bli uttorkad då sa brorsan.. Och visade med ett ansiktsuttryck som fick mig, återigen, att skratta. Där dök Indiana Jones upp, när skurken drack ur fel Graal och hela han blir till sand. POFF!

Dom sa att man kan gå kurser där man bara ska skratta.. Och vad dök upp i min hjärnglob då?  Örjan Lax i Hjälp!



Cåmmersialls



Jag dricker dock sällan Heineken.. Brukar bli en 12st Carlsberg och en bastu istället.

Men reklamen..  I like it alot!

Jobbiga telefonen!

Telefånus samtalus anus!

Jag låg/satt/stod/vred på mig/ sprang/dök... Ja, allt när jag pratade i telefon igår slash inatt. Alla positioner jag användade. Mycket behagligt fucktiskt. Men denna gång var det mitt förbenade batteri som hade rökt på och inte ville vara med så länge. Trött var han, gick och la sig utan att förvarna mig.

Det bara small till i örat så dog telefonen. Sen försökte jag med allt! HLR, mun-mot-mun metoden, ackupunktur mot diverse triggerpoints, judoslag över displayen, la ut snusen på batteriluckan, urinerade där simkortet ska sitta och till sist stoppade jag i usb-laddaren.

Då började den fan att ladda, men det gick inte att starta skiten. Den ville tydligen bli halvtankad med batterivatten först. Mot min vilja dvs! Sen ville inte datorn veta av min gamla lur, så den accepterade inte att den stod på "masslagring" en stund innan det gick att massera igång den.

Rena rama cirkusen var det här inatt!

Startade om datorn 3 gånger. Telefonens på/av knapp fick känna ett våldsamt tryck många och härliga gånger. Jag kallsvettades många dåliga gånger! Oron över att min chef skulle ringa och erbjuda mig jobb gjorde mig ännu mera kallsvettig. Men helt plötsligt funkade allt. Jag blev glad. Mycket glad.

Så jag gick och halsade en halva hemkört sen gick jag och la mig.

(chefen ringde kl 13.00 idag, jag ska jobba i morgon)


Mycket gosigt inlägg!

Lite mys!

Jag har haft en intensiv och väldigt påfrestande träning idag. Det blev mycket och kanske för mycket handledsgrepp och intensiva skallningar. Blomkålsöronen börjar ta form snart. Jag blir nya Micke Ljungberg om cirkus ett år.. Nåväl, efter träningen stretchade jag och bara tog det lugnt. Satt och pratade med den nya killen från Pancrase som ligger i Stockholm. Jävligt schyst kille faktiskt. Blir en jävla skön gemenskap på den dära dojon ibland..

Ibland tappar även jag tvålen..

Nä huga, det skippar vi just nu och för all framtid.

Åter och tillbaka till ämnet. Efter en tung träning, lite stretching sen en dusch och en bastu så vill man gå ut i friska luften och känna lugnet en stund. Sen ta bilen hem, packa upp väskan, fixa lite käk.. Slå på lite lugn musik, lägga in en snus och för att sedan bara lägga sig på soffan och grinrunka tills man somnar.

Huh? Snacka goja? IKKE. Men ibland vill man faktiskt eller nästan göra så. Jag har mina anledningar, och det är jävligt många anledningar ibland.

1. A-kassan använder ett kort på mig som piltavla..

2. Arbetsförmedlingen trodde jag var handlingsförlamad och ful. Dom strykte mig från löshetslistan!

3. Onsdag, 14 dagar kvar tills jag får lönen. 13 dagar tills jag får reda på om och hur stor lönen är.

4. Har inga rena strumpor utan hål kvar.

5. Nyss svalt ett blåpiller...

Så jag säger trevlig onsdag till resterande folk som kan läsa detta. Och till er som använder blindskrift säger jag bara hej till. Och är det nån som vill ha roligt så vet ni säkerligen vart jag bor. Ring på porten så öppnar Joel.

God kväll!


teflånsamtal

Jag är lite lagomt trött just nu.. Huga!

Blev en lååång natt inatt. Vette fan vad som hände, men nångång runt 12 så började det hetta till lite. Det började liksom att rycka i panrishen, fast jag gjorde ingenting? Hmm..

Det var såhära jobbigt att försöka sova, det gick bara inte! Var en röst som sa åt mig att vara vaken. Låter kanske lite mysko, röster är inte bra att höra. Min blir inte friskförklarad nånstans.

Men jag säger då det. Krafterna tar det på.. Att snacka i telefånus i dryga tre timman!!

Rock´n Roll, det var rouligt.

Men dyrt.. Jag ringde Tarot-linjen för jag ville bli spådd.

Elleeeer?

tarot

Gi-metoden!

GI metoden

Jag ska testa den nya så kallade GI-metoden.

Den kostar dock för mycket för min budget, men jag ska lägga undan en slant i månaden så jag kan beträda detta sköna plagg inför nästa säsong med BJJ. Om jag inte är i Oslo då alltså. Ser ut som att jag är i Oslo då. Men kan vara kul att köpa denna efter mitt besök i Oslo?

Martin!

lappar

Ja vad säger man? Vad säger jag? Vem säger nånting? Ska nån säga nånting?

Okej. Jag säger Martin där!

Hurra horra hoora!


tysken

Grattis tyskjävel, hur känns det att fylla 18 då?

Solstrålar!!

Jag hade väldigt tråkigt inatt.

Hugaligen, visste inte vad jag skulle ta mig till där ett tag.. Lillebrorsan låg och snarkade i soffan och verkade inte alls bry sig om problemen med pirater från Somalia. Han bara låg där och lät tiden flyga iväg!

Men eftersom han inte ens orkar böja på ryggen för att ta upp en hundralapp så orkar han inte bry sig nu heller..

Nu har iaf den slöa lilla grisen åkt och tränat på Golds Gym. Det var fanimej på tiden, han kan inte sitta hela påsklovet och samla späck på sig. Jag ska heller inte sitta och samla på denna djävulska gåva, utan jag ska förbränna skiten på Sundsvalls egna små dojos. Kl 17.00 ska jag ligga och kräla för att få igång hela kroppen, liksom samla värme så skaderisken minskas drastiskt.

Nu har jag brist på D-vitamin, så jag klär av mig alla kläder sen springer jag bort till Ica. Då borde jag ha samlat på mig alla vitaminer jag har förlorat den tid jag har legat i sängen i helgen.

Morsning korsning!

Brittanier har talangier!

Det är nånting med fula britter. Dom slutar aldrig att förvåna! Förra gången fick vi se Paul Potts, nu är det Susan Boyles tur. Eller fula, dom ser bara lite anskrämmande ut bara. Men det löser sig oftast efter några operationer..



Jag gillar ben!

Börjar bli vår nu.

Det märks. Svårt att köra bilen. Nacken används ju iaf, flitigt! Tecken på att det är vår och snart sommar: Ben!

Överallt är dom. Går inte att missa dem! Tighta byxor, ibland inga byxor. Då har kjolen, den dära korta saken, tagit över rollen som benvärmare. I detta fall höftvärmare och lite ner mot låren.

Vårkänslor är bästa känslorna..

Fast jag har alltid haft samma sorts känslor gällande ben och så. Så nu vet alla det. Men det vet alla redan. Så nu vet ni att ni vet att jag vet!

Ben.. Går inte att ta fel på ett par fina ben. Eller det kanske det gör?


Martin martin martin..

Jag vet inte om jag orkar.

Sovit bort nästan halva dagen. Smaken jag kände i käften kunde ha misstagits för en soptipp. Tungan ville inte skapa förståeliga ord, den var fastlimmad i gommen. Levern hade gett upp, den låg på golvet bredvid sängen. Njurarna är inte dugliga donation längre. Hela kroppen är inte duglig som donator!

Så går det när ett stycke Martin (idiot) festar till det. Blev inte tre dagar i rad, blev 2,5 dag bara. Tog bara en grogg på fredagen som jag kanske har nämnt innan. Men lördagen blev rätt så vild.. Och gårdagen blev fanimej ännu vildare. Hade inte planerat en utgång, men mina bröder ville det och då var det bara att följa med strömmen. (har en arbetskamrat som heter Ström, letade efter honom hela kvällen)

Ingenting planerat blev en förfest här. Bra med folk, men frågan om folket var bra? Martin och Martin kom ner, då var vi tre Martin samlade igen. Sen min lillebrorsa och 2 av de 3 äldsta storebröderna. Tillhörande två tjejer till två av dem, samt en väninna till den ena. Och sen Johan, Linus och Thom.

Alla var Martin förutom tjejerna. Och min yngstäldsta bror!

Och när vi är på krogen.. Ja, fifan asså! Bara tok. Men igår var det rätt så lugnt. Dock så skällde min yngsta broder ut bartendern för han hade fått stått och väntat på att beställa i över en timme. Det var så att han trängde sig före alla andra, gjorde hetsiga och märkbart dryga vinkningar/gester åt tjejen som var bartender. Men han lyckades ändå få sin öl. Martin där då!

Nu ska jag.. åka och äta mat! No igen..

Tack och adjö, återkommer med mycket späck runt mellanregionen senare..


Hihu!

Jag blir lite halvless på folk som skriver inlägg på min stackars blögg.

När jag ska vara dryg och kommentera tillbaka så är det "din kommentar kommer inte att synas förrän blogghoran har godkänt det"

Så det suger ju anus en aning. Allas kommentarer godkännes på min blogg, men när jag skriver "visa flobbarna" så måste det godkännas innan det publiceras. Så jävla dåligt! Hoppas stringtrosorna tränger in och gör skada, jag kommer förhudlligen inte att göra det. Jag är inte tillåten till något sådant.. Än!

Men jag gillar flobbar! Så visa dem istället för nån jävla konsekvenslek med kangelbär och publiceringslekar där "folk" som inte känner dig ska skriva och härja på.

Jag menar, jag kommer förhudligen att vara bättre kompis med dig efter jag har haft skoj med dig än att 52 halvnakna Idioter har låtsaspublicerat inlägg där de skriver att "oj så fint du skriver och vad smart du måste låtsas vara, sug min penisatrapp ett tag så publicerar jag din adress på min adress"

Less på sånt just nu.

Men jag dont give a shajse just nu, jag vill endast sova det hära jävla ruset av mig just nu. Sen får vi snacka vidare. Klockafan är 04.36 i detta skede, en tid då fint folk ska sova och inte snacka. Så jag som är fin ska sova nu.

Så vi hörs.. Puss hej och adjökens frökens!

Full och glad!

Okey..

Nu ligger det till så här att jag sitter i min lägenhet och lyssnar på kanske världens bästa trancelåt;. Armin van Buuren - The sound of goodbye! Det är enligt mig och Backlund den bästa låten som har levererats inom denna genre. 4 Strings Take Me Away ligger tvåa. En god tvåa, mycket god tvåa! Fifan vad jag älskar dessa Dj:ays. Bättre finns inte, förut om Ferry Corsten möjligtvis!

Så jag ska leverera både Armin och 4 Strings nu. Jag vet att satisfaction finns i detta sammanhang!

Och jag lär vakna så jävla bakis så det finns inte. Men jag är nöjd, klarar mig på detta. Me lajk, me lajk!



Bunta ihop och slå ihjäl!



En klassiker som jag nu återigen tänker publicera. Det är svensk humor när den är som bäst! Beppe Wolger skrev en hel del sjuka saker han.. Men det är bra, mycket rogivande!

Kärlek!!

Jag har länge och ofta undrat över en sak..

När folk skriver till varandra, via sms, msn, mail, röksignal.. Ja, skriver alltså! Och till varandra.. Eller om varandra, så brukar alla göra en sån hära " <3 "

Vad fan betyder det?

Alla säger att det är ett hjärta. Men det är inget hjärta. Antingen en manlig peenis (vad annars om inte manlig?) eller så bakdelen på en frän tjej. Eller som jag trodde första gången, när min fantasi skenade lite hejvilt.

Det är en glass. En strut. En glasstrut! Glas-strut. Glass-trut..

En glassfan! Och det är kärlek det? Glassig kärlek..?

No regrets!

Kors i taken!

Undra hur många kors i taket jag ska göra idag då..?

Ingen bakis. Ingen barfning. Ingen stråkorkester som gnisslar i bihålorna. Ingen unge med damp som trummor innanför skallbenet. Ingen ångest.. Ja, ingen ångest! Den känslan är ju den skönaste känslan som finns. Jag menar, varje gång man vaknar efter en utgång så har man alltid ångest över nånting, exempelvis att man har sagt nåt, eller sagt för mycket, eller inte sagt nåt, eller att man har handlat för mycket, eller för lite. Ja, det finns saker man får ångest över.

Men ingen sån idag! Nu ser jag bara allt jag gör eller allt som händer kring mig är roligt. Posivit påverkan på en negativ innebörd ger en drastisk förändring i tankeförmågan. Det är bevisat! Av mig. Kom på det nyss.

Så nu ska jag äta mat som en jävla tok. Sen kommer nog min bror och hämtar mig.. Vi ska utforska vad birsta city har att erbjuda idag. Troligtvis svett och panik om jag känner mig själv rätt. Men jag brukar häpna ibland, så nu kommer frågan..

Kommer jag att skrälla på birsta city?


En fundersam fyllememoar

Då är kvällen slut..

Och här sitter jag i min ensamhet och bara njuter. En lång kväll blev det, men dock inte helt i onödan! Var ute med roligt folk och jag träffade roligt folk. Dock så drack jag öl så mitt sinne i morgon kommer inte alls att vara det  bästa. Hugaligen, öl är mitt kryptonit! Det menar jag, och blandar man det med cigaretter så spyr jag fjolårets maträtt ur mig. Så vill nån få mig ur balans så är det bara att bjuda mig på en öl och sen blåsa cigarettrök i ansiktet på mig.

Pjuuke överallt!

Men jag har klarar mig rätt så jävla bra ikväll. Blev en eller två redbull jäger på krogen, sen sprang jag runt och letade efter trevligt folk på Irish och Daltons men dessa jävla krogar hade stängt just då. Så jag sprang runt och nyktrade på mig innan jag dykte upp på Olearys igen. Där köpte jag en öl och likt en nybliven 18åring svepte jag i mig den utan att tänka på konsekvenserna.

Konsekvenserna är lika med bakis som en hel förort på en söndag.. (exempelvis min hood om några timmar)

Men jag måste återigen tacka min väninna Tessan igen. Hon bjöd på mat och taxi! En sån snäll och trevlig kompis är det svårt att hitta, så jag är nöjd och glad och tacksam. Tack thäss!

Ja.. Nu har jag snackat om helt vanliga saker, det är faktiskt jävligt ovanligt från mig (enligt mig själv) så jag kommer nu att sätta ett stort jävla kors i taket och tänka på framtiden. Händer detta igen då vette fan vad som kommer att hända. Förmodlingen ingenting, men en ordentlig tankeställare lär det vara.

Jag ska skriva om saker som inte hör ihop med verkligheten och som verkligen får folk att tänka om.

Och som vanligt har jag haft ett jävla besvär att få hit nån trevlig dam som kan få min manlighet att bokstavligen resa sig samt sluta tänka på världens undergång. Men som vanligt är jag förjävla snäll och låter alla dessa Ben försvinna ur mitt synfält samt samtalsfält. Det suger faktiskt jävligt förjävla hårt.. Jag har faktiskt en hel del att erbjuda.

En piggelin i frysen och en bussresa hem.

Nu ska herrn sova sitt idiotiska rus av sig. Önska han lycka till i morgon när han vaknar till. Han kan behöva det!  Så tjing tjing haej och god kväll. En välpackad härre tackar för sig just nu. (läs: packad)

Pöss on you!?

Partaj lite överallt!

En grogg är färdigblandad!

Så jag inväntar just nu att skriva klart detta inlägg. Sen ska jag springa upp mot magnus för att grogga mera, ska bli en förjävla rolig grej just ikväll. Jag är laddad som en slutkörd brottare.. Det var jag för ca 40 minuter sen, då jag låg i soffan hemma i skogen och hade nyss klämt i mig en tårtbit och före det korvgryta med tillhörande rhiis.

Efter det slocknade jag. Tanken "sprit" fanns inte! Jag var vilse i en öken och det enda jag ville göra var att sova och dricka vatten. Men det ordnade till sig. Magnus ringde och nämnde ordet "grogg" så jag stack hem på en gång och sminkade mig, färgade naglarna och sprayade håret.

Typ, fast minus allt med sminket och lägg till dusch och frisyr.

Nu ska jag gå, så adöken dårå!

hihu, masterpiece!

Scaaary!

Jag vaknade på riktigt kl 1408! Då insåg jag allvaret och ryckte tag i håret på bröstet och slet upp mig.. Halva min släkt hade ringt och frågat vart fan var nånstans, vem jag var med och hur i helvete jag kunde vara med nån!

Nä inte riktigt så var det men både modur och fadur ringde. Ena samtalet avlöste det andra! Så nu ska jag först väcka min soffkamrat som så vänligt väckte mig i natt för han hade ingenstans att sova.. Vi var ju hos Kempe och drickade grogg utan vi visade någon som helst empati till våra njurar samt lever, och Jonny blev nog gårdagens Idiot!

Groggarna slank ner fortare än en bakispizza.. Idiot bara!

Men hans kompanjon Tessan skulle hem eller nåt, så han fick ringa mig, väcka mig, få upp mig från sängen, få mig att öppna min dörr, få mig att öppna porten, få mig att släppa in honom, få mig att fixa fram ett täcke, för han hade ingenstans att sova.

Och vem är snällast utav alla? JO Miikal himschelf..

Men för några timmar sen blev denna snälla kille väckt av att någon hade som uppsåt att använda toaletten på fel sätt. Nämligen med munnen först och gärna ståendes. Och gärna med en hel hand inkörd ner i halsen! Resultatet av det brukar bli "Guulp" = Miss = skvätt = skura för ägaren.

Har inte varit in och kollat än.. ska göra det så fort jag har samlat tillräckligt mycket mod!

Men först.. Godbaj, hörs på och så!

Storhelgsarbetaren signing in!

Huuuga!

Efter mycket påtryckningar och påfrestningar fick vi den konkurrerande Micke att gå hem och låta mig ta över hans pass. Han skulle jobba 7-21 som ordinarie, men vi lyckades som sagt få han på andra tankar. Han gillar inte fisk eller skaldjur, så vi frestade honom med dessa maträtter halva morgonen. Han brukar inte ta initiativ till nånting, så vi hetsade honom att kliva upp om något skulle göras. Han gillar att prata i telefon så när han gjorde det pratade vi med honom.

En utpsykning alltså!

Men han var trött och ville hem till familjen, helt förståeligt att han lämnade passet till mig.. Eller?

Det är storhelg! Storhelgstillägg alltså. Fina ägg! + L !

Så jag har ätit chips, godis, druckit måskpust och ätit god mat idag. På landstingets bekostnad! Och lite av min egen bekostnad också.. Kostade diesel att köra dit i morse! Och tandkräm. Och hårgelé. Och ett par strumpor!

Egentligen måste jag kliva upp 6 i morgonbitti och spätta direckt till närmaste 10pack strumporsaffär. Men eftersom allt är stängt får jag gå med omaka strumpor. Dvs hålen sitter på olika ställen! Jag har skjutit på den här affären på tok för länge nu.. Kan inte ha det så här längre! Måste ha strompor fifan!

Men nu tänker jag våldsgästa min dusch, den ska få veta att den lever. Nyligen fick toaletten det. Sen ska jag våldsföra mig på tvätten jag inte har vikt ännu.
 
Jag gillar våld!


Hör jag inte av mig så har duschslangen vunnit! Igen..

Lite halvtrött eller?

Klockafan är snart 09.00!

Och här sitter jag. Nykter och jävligt förjävla trött!

Blev ingen alkohol igår, trots påfrestningar från diverse halvtokar, så jag gjorde inte så mycket mer än att se på film och käka godis. En bra kväll, dock klev jag ner i sängen ungefär 5 timmar för sent. Så det blev en dryg uppvakning i morse kan jag lova.. Vaknade med ett ryck, först vid klockan fem.. Då trodde jag att jag hade sovit över och det gillas inte när det är helg och folk som har jobbat natten vill hem och sova.

Och eftersom jag trodde att jag hade sovit över så svettades jag mer än ett helt hockeylag.. Så nu blir det till att byta sängkläder och säng när jag kommer hem.

Men nu blir det till att jobba vidare, slutar 15 idag för jag ska jobba in lunchfan.. Egentligen vill jag jobba till 21 ikväll, tänkte byta med en som har den så kallade X-turen, men vi får se hur jävla pigg jag är på eftermiddagen.

Så adjöken och tjing tjing haej!

Det är underbart att jobba på röda dagar!

Åhh en sån underbar dag!

Kom till jobbet. Jobbade. Jobbade. Jobbade. Jobbade..

Ja, ni förstår va? Jag var där, myste på. Lekte rövare. Stjärtrövare.. Snackade med folket. Snackade med alla!

Min största tanke med att jobba idag var först pengar, sen chansen att mygla till sig jobb under påsken, är ju trots allt en stor jävla helg och med det ett stort jävla storhelgstillägg! Sånt vill man inte missa, nu när man är arbetslös och fager. Så jag inväntade att tjiefen skulle anordna en dragkamp mellan mig och de övriga som hungrar efter ett pass denna helg.

Blev ingen dragkamp..

Kände hur ölets makter slet och drog i mitt pubishår. Och det är faktiskt jäävligt svårt att stå emot då kan jag säga! Är en erfaren kille som har svårt att stå emot sådana frestelser ibland.. OFTA!

Men när klockan slog nån gång mellan 20.00 och 20.20 så ringde ett stycke Benny och sa att han skulle vabba i morgon. Herr Anders frågade om Tim ville jobba, han kunde (vilket Anders visste) så han kollade bara på mig. Jag nickade! Så i morgon kl tjugo i schuu åker jag till samma ställe som idag och jobbar en storhelg. Eller en dag på en storhelg!

Hä ska bli woonderbaar!

Och nu ska jag nog.. Duscha och chilla, se på tv och inte lukta illa..? Klä ut mig till gorilla, springa runt på stan och pilla?

Nee, jag trär på mig sovutstyrseln sen tackar jag för mig. Och idag, sen tackar jag dig.

Påskjobb raukt av!

Hur var det dära nu igen..

Den som väntar på något gott väntar alltid för långsamt? Eller var det för länge?

Ungefär som på en dålig krog när bartendern har en jägerflaska uppkörd i daimkrysset och man väntar på sin tur i flera jävla dagar. Och ungefär som att vänta på att bli uppringd av just Henne, men inget samtal kommer?

Eller som att bli uppringd kvart över 9 efter flera dars väntan på att få jobba då man kom i säng halv 4?

Just det. Jag ska åka och jobba om en liten jävla stund. Kan inte klaga, jag är glad för detta! Men det är ju så att min lilla molusk till lillebror fyller år i dag och ska ha kalas. Men det får vänta till morgondagen just nu. Inte kalaset, utan att jag hälsar på och skriker grattis i alla hans öron..

Så, jobb jobb jobb till sena timman kl 21.15!

Och glad påsk till er som bryr er. Eller kan läsa!?

Slö onsdag fifan!

Jag har varit frånvarande från nyskapande idag.

Det mesta jag har gjort idag är att slita ut min fina och sköna soffa, slitit mera på min gnekande jävla datorstol, slitit på kokpannan när jag lagade mat.. Och ja, slitit på tvn och toaletten. Inte samtidigt. Nästan samtidigt!

Och eftersom jag dustsuckade lägenheten OCH skurade skiten igår så slapp jag tänka på det idag. Fast jag tänkte iofs på det.. Jag tänkte "Oj så duktig jag är, nu kan jag ligga på soffan hela halva dagen" så därefter kom mina sega celler knappt igång förrän det var dags att stressa ner till träningen.

Var 1,5 vecka sedan jag tränade sist. Det känns som att det är över ett halvår, helt sinnes vilket jävla begär man får när det är så jävla roligt att träna!! Ett begär att träna mer alltså.. Som att snusa/röka, finns nikotin i träningslokaler numera.

Det är otekniskt bevisat!

Nu sitter jag här i min ensamma ensamhet och äter tonfisk och dricker mjuöölk. Mättnadskänslan är lika med noll, så jag ska försöka hitta nånting som jag kan bli mätt på. Jag får väl käka teabaggs om inte annat. Eller så åker jag och teabaggar nån, bara för att bli mätt på så vis.

Adjöööö!

Speedy Gonzales!



Detta kan endast beskrivas som en färd med min syster. Hon har varken bråttom eller vill showa, hon kör bara sådär!
Kan även tolkas som en färd med farsan när han är arg och stressad på morgonen. Och övrig tid!
Beskriver även min farbrors körstil, han åkte på 30.000 i böter förra året. Fortkörningsböter alltså! En förteelse..

För övrigt så beskriver det hela min släkt när vi sitter bakom ratten. Förutom min mor. Hon växlar ner när hon ska axelerera. Hon är våran familjs svarta får gällande detta ärende!

Utflykt på en tisdag!

Snuskigt roligt äventyr jag var på nyligen.

Först kom jag inte på vad jag skulle göra. Och klockan var 14.40 så farsan var troligtvis kvar på jobbet. Så det blev en vistelse där!Och när jag var där kom jag på att lillebror hade kastat på sina sommarpjäxor på sin bil, samt min storebror. Så jag åkte hem till skogen för att hämta mina!

Men grattis, tog en halvtimme innan jag hittade dem. Och då insåg jag att den enkla och snabba monteringen skulle bli en seg jävla montering med mycket "HELVETE" och "SATAN" och "IDIOT"

Vandra till förrådet, 30 meter med djup och blöt jävla äckelsnö som underlag.. Varje steg jag tog förde mig bara ett snäpp närmare ett vansinnesutbrott. Och varje steg införde jättemycket snö i mina skor och dom började bli jättblöta och obekväma.Efter 4 vändor i detta kalla vårväder frös jag om mina öron samt fötter. Och farsan stod bara på altanen och skrattade. Glädjeruset som jag hade i lördags var långt ifrån det rus som jag hade nu!

Men jag lyckades med min uppgift, slängde in 4 st 18" jävla fläskfälgar med tillhörande 235ors jävla fläskdäck in i bagageluckan. Sen vidare till garaget där monteringen skulle ske.

Men härreguuud!

Så jävla grisigt äckliga och smutsiga mina vinterdäck var. Och min bil. Och mina kalsonger. Och strumpor.. Ja, allt förutom mina ytterkläder! Men när jag började tvätta dem rena så överfördes allt skit till mig. Min vita tröja blev prickig. Mina blåa jeans blev bruna. Min lätt solbrända hud blev brunare, fast på ett dåligt sätt.

Men nu är bilfan duschad och klar. Enda som bör tvättas just nu är jag själv. Så nu är det bums in i duschen och efter det bolibompa.. Sen Direckt i säng!! (min barndom kom ikapp mig)

Tristess!!!!!!

Mycket lite händer just nu..

Så jag ska nu ta mitt pick och pack sen åka iväg en sväng. Är lite less på att sitta och dumglo på televisionan nurå! Kom på hur jävla tråkigt det är i längden alldeles nyss.

Nä, äventyr gillar jag!

Men vad fan ska jag göra..?

Moutorspåert!



Denna motorsport är en frän motorsport. Undra vad en sån där maskin skulle göra på 402 meter? Utan skoveldäck då..

uppdrag före granskning

Min föreståndare samt pastill ringde vid lunchtid. Han bad (hotade med stryk) om att jag skulle åka till min farmoder och kasta pellets åt alla olika håll. Klockan eftermiddag var det planerat att åka dit.. Så jag la mig ner på soffan och somnade om igen. Behagligt att sova, mycket behagligt på min ära!

Sen ringde han igen (fader) och sa att han åker NU. Han betonade NU väldigt mycket, ungefär som att han menade att jag också skulle göra det. Typ på en gång eller så! Så jag somnade om igen!

Smarta killen, det är jag det!

Men jag vaknade när brorsan ringde och frågade vart fan jag var. Han åkte från farsans jobb och han betonade Idiot många gånger under samtalet..? Jag gillar våra samtal, antingen är det Idiot eller såå... Nä, det är bara Idiot faktiskt! Nåja, jag sprang till bilen och bilade till farmor. Och tydligen hade farsan inte åkt dit första gången han ringde, utan nån minut efter min broder.

Han är sån, min far.

Nåja.. Nu var det 832 kg pellets som skulle forslas in i huset. Jag ensam där uppe, bror halvt ensam där nere. Ca 30 minuter totalt, inklusive kaffe med påtår och en Magnum Classic var inräknad då!

Nu har jag för första gången idag ätit riktig mat. Så nu har all energi kopplats till matsmältningen, hjärnaktiviteten är alltså nedsatt. Det är därför dom säger att vi män inte klarar av att göra 2 saker samtidigt, bara för att vi har ätit så mycket. Så nu vet alla det.. Så ligger det till!

Soffan kallar, adjö!

Folkhälsan är negativ

Gårdagen var inte min dag.

Så jag har nu raderat söndag den 5e april 2009 från både mitt minne och ditt minne. Och varför var det ingen som tyckte synd om mig för? Ja för att det fanns vekare människor som behövde deras sympati/empati.. Så jag fick sitta här i min soffa och bara våndas över denna situation nån satte mig i.

Och för att inte det här ska hända igen har jag infört ett nytt sorts system som kommer att träda ikraft redan nu på en gång. Systemet kallas för "Sluta drick din idiot!" Tanken är att varje dagen efter ska man säga det högt för nån annan, helst skrika det i ansiktet på den personen och på så sätt kan folket sluta dricka.

Jag har aldrig varit så mycket för efterfest. Förfest och fest/krogen har ju alltid varit prio 1 i mitt liv, och är man laddad för efterfest så har man ju bara druckit förjävla lite på förfesten och/eller krogen. Så alla som klagar över att Du inte pallar att dricka på efterfesterna kan bara ta det lugnt. Det är antalet liter innan som räknas!

Nu blir det vitt framöver. Vit månad. Vita kalsonger. Vita strumpor. Vitt pålägg?

Ett mycket tappert försök att koka ägg ska jag göra nu. Önska mig tycka lill!

Dårskap, helt amejsing!

Jag kan inte säga så mycket just nu.

Dels för att jag är väldigt lam i hela kroppen och förlamad i hela sinnet. Gårdagen satte djupa spår i min hälsa.. Först bära och kånka hela dagen. Ingen riktig mat åt jag heller, bara en pizza! Sen korkade jag upp, började grogga direkt när jag kom hem till lägan. Och dom slank ner fort, groggarna alltså!

Men jag kan ju säga såhär..

Jag har aldrig haft så roligt ute som jag hade igår! Tre idioterna var ute igen. Jag, Kempe och Magnus! Sen hade vi sällskap av.. Jonny, Tess och Niklas. Niklas är min bror, han är nästan en helidiot. Om inte en storidiot!

Efter att ha vägrat följa med oss ner så tvingade jag honom till det, och han blev förvånad över det själv! Och inte nog med det, han blev förvånad över hur roligt han hade!? Övertalning är ett bra verktyg, jag försöker använda mig av det minst en gång i timmen.

Ja just det, vi stannade till på Larssons jävla Corner för att äta mat också. Pitt i Hanna serveras där, enda maträtten dom har. Tror dom har det som förrådsvara sen 10 år tillbaka.. Minst 10 år! Och alla vi 6 åt. Jag åt 1,5 portion för tessan var så snäll och bjöd mig. Mycket snäll tjej! Ehh, maten ja.. Niklas skulle smaka lite av Jonnys tallrik så han gjorde en riktig rallarsving med gaffeln och missade maten men träffade kanten på tallriken så den flög rätt i Jonnys famn.

Härreguuuud, hela kvällen medförde bara en massa konstiga men roliga saker. Jonny åt upp ett kvitto för han var hungrig, Magnus fick svampattack igen, jag fick idiotidéer och sprang ensam till stadshuset, köpte inträde och en redbull jäger (vad annars) och försökte hitta nån som jag kände.

Efterfest hos Kempe blev det! Sprit och öl. Musik och idioti!

Kl 7 gick jag hem.

God natt!

As hoe!

Jag såg att tjejen som ligger etta på blogg.se hade köpt ett par nya skor. Eller hennes kompis hade väl gjort det tror jag det var.. Egentligen brukar jag inte läsa dessa modebloggar men jag måste kika in för att se vem fan personen som ligger etta är. Det är Kenza jag pratar om. Denna modell från stockholm.. Eller så är hon bara en söt tjej som har söta läsare!?

Nå i alla fall, till saken!

Texten på dessa skor kan feltolkas/läsas fel.

Försök att få ut någonting smaskigt i "This is not a shoe" när skosnöret hänger så fint som det gör på bilden!

Just precis.. "This is hot as hoe"

Eller bara kika in här?

Å vilken terror!

Gnnnhhhh!!

Vad är det jobbigaste som finns när man har bråttom och är väldigt trött och är ute i trafiken?

Fläskiga och väldigt undernärda segarslen!

Nästan vareviga dag har jag fått stått ut med detta folkslag. Och mitt psyke börjar ta stryk, jag är snart nerbryten och avdankad som en såpoperamodell från 80-talet. Glädjen att ha körkort och bil finns inte när detta fenomen på vägen dyker upp.

Jag snackar om Sniglar i trafiken!


Fest eller träning?

Sitter för hudvarande på jobbet.

Stämningen är lite dämpad, lite sådära lagomt.. Ungefär lika dämpad som en blästrad strålkastare!

Och det är bara min stämning som är det, har inte ätit någonting idag. Glömde bort det när jag vaknade för jag hade så mycket annat att tänka på...? Nä, så nu väntar jag på lunch. Spagharetti och köttigafärs och såsan!

Faktiskt så är jag sugen på en grogg! Var alldeles för längesen jag sög i mig en sån nu. Bra för kroppen, dåligt för umgängeskretsarna mina. Låter det konstigt? Njae, både och faktiskt. Har två stycken umgängeskretsar. En är ett fyllesvinumgänge, då träffas vi och dricker grogg till sena timmen. Och den andra kretsen är min tränarkrets. Då tänker vi på hur många kalorier det är i varje måltid och hur mycket man ska vila för att träningen ska bli som mest effektiv. Enda vi snackar om då är hur man gör den snyggaste och snabbaste flying-armbaren på sin motståndare eller hur man skyddar sig bäst mot en omo-plata.

Så i helgen hade jag tänkt att umgås med min suparkrets.

Hörde att Mayhem skaparna kommer på stadshuset ikväll. Få se om jag deltar på scen eller om jag är bland publiken. Och i morgon hörde jag att det var storfest i våran grannkommun Timrå. Och säkerligen en fläskfest i mitt eget ghetto Snacksta. (som vanligt)

Så vad väljer herrn?

Lägg gärna in en kommentar så denna "herrn" kan bestämma sig. Förra omröstningen gav inte resultat, två stycken som röstade men jag vet inte på vad!?

IPRED!

Mycket snack om IPRED och FRA nu för tiden.

Alla vet ju att FRA inte funkade som den skulle göra. Blev lite bråk om det då!

Och nu är alla schizo över IPRED lagen, hälften av de som laddar hem nånting har gått och blivit eunucker. Och de övriga har bara spillt kaffe över sitt tangentbord. Men det finns ju hjälpmedel ifall man vill fortsätta ladda hem film eller musik.

Dold.se verkar ju vara ett bra alternativ, men frågan är ju om IPRED kan komma åt våra ip-nummer därifrån?

Sen kan man  ju alltid säga att det var nån annan som tankade hem det man blivit anklad över att ha laddat hem. Går ju inte att bevisa vem som tankade just det datumet. Klarar man sig ifrån fortkörningar/misshandel/vållande till annans död/narkotikabrott/mord så klarar man sig säkert ifrån att ha laddat hem en film också.

Och ifall man har fått hem ett brev där dom vill ha 25.000kr så finns det faktiskt en fildelningsfond som man kan få pengar ifrån om man saknar resurser. Sen finns det fildelningsförsäkringsbolag som betalar hälften av summan även om man inte är försäkrad.

Tänkte bara tala om det, så alla inte slutar kolla på film eller musik bara för att nån fet ägare till ett musik/filmbolag vill ha en ny Mercedes för hans gamla är 2 månader.. Ja, för gammal!

En tanke i en tanke.. Finns mera tankar också!

Manodepressiv!

Torsdagsmöte!

Jag lämnade min lägenhet nytvättad och finkammad. Anlände till detta möte väldigt mycket i tid, så pass i tid så jag fick välja sittplats bland de första! Och där satt vi i två timmar och kollade på film, pratade om olika saker som har med sjukdomen att göra.

Jag snackar om manodepresivitet/bipolär sjukdom.

Det är inte jag som har det, det är en släkting. Och det är en väldigt jobbig sjukdom, för endera är man väldigt glad och framåt eller så vill man bara låsa in sig på rummet och livslusten är som helt borta. Berg och dalbana går det alltså!
Väldigt många kända personer har haft bipolär sjukdom. Just för att dom är väldigt kreativa när dom blir hypermanisk.

Filmen nedan visar alla kända personer som har eller har haft bipolär..



Så just därför går jag och min näst äldsta bror på dessa informationsmöten en gång i veckan i 1,5 månads tid. Bara för att få veta mera om sjukdomen och symptomen. Bra att veta, för självmord brukar förekomma när personer blir depressiva.

Nu vet de flesta varför jag lägger på när nån ringer mellan 15.00-17.00 på torsdagar. Och lägger jag på när ni ringer på övrig tid så gillar jag er bara inte, ingenting annat.. Det är personligt!

Hä blev för mycket!

Donnerstag!

Gårdagen började med en utflykt till arbetsförmedlingen där jag bokförde mina uppgifter på korrekt sätt denna gång. Dom har tydligen två sidor där samma sorts uppgifter ska fyllas i. Och jag hade fyllt i ena sidan bara!  Lätt att veta? Kul att veta?? Värt att veta???

Efter det hade jag tid att mörda, så jag åkte till faderns stora garage där jag fick diverse uppgifter att sköta. Sen åkte jag vidare och stekte hos min stekarpolare pärkalajnen! Men dagen var inte slut där.. Inte på långa vägar!
Magen kurrade så jag färdades vidare mot urskogen där mat serverades i stora lass. Och efter lite wrestling med samtliga familjemedlemmar inklusive våran ukrainska ardennerhäst Winston. (hund)

Min väninna Raffe hade kommit hem från en lång utbytesperiod som kaffeodlare i tajlandet och det var längesen jag träffade henne så jag bokade in ett möte med denna dam. Men först åkte jag och tjåppade! Jag hade planerat att shoppa några liter strumpor för mina har börjat emigrera. Dom är less på att ständigt användas tydligen!

Så jag handlade sånna häringan!

freddy
dom sitter som schmäck på mina fossingar!

Jao, efter shoppingen åkte jag till förorten Timrå och träffade denna Raffael. Men myrorna i våra arslen gick på LSD så vi hoppade in i bilen och svängde mot närmaste mack för att handla nånting smaskigt. Sen drog vi in mot stan! En guidad tur till en som varit borta för länge, så jag guidade henne våran stad!

Sen en impulsgrej efter diverse påtryckningar från diverse folk; Krogen!

Blev Irish och Olearys. Jag var nykter. Stämningen var ooooooooliiidlig! Men inte spännande!? Är ju en väldigt unik känsla för mig att gå nykter på krogen, sällan det händer kan jag säga. Men jag gjorde det bästa av situationen iaf! Jag satt och grät i ett hörn och kastade nötter på ordningsvakten.

Sen när klockafan slog trött skjutsade jag hem Mary och sedan mig själv. Och den jobbigaste passageraren igår var faktiskt mig själv. Dåligt med idéer och ingen ledarskapsvilja. För dåligt! Nu ska jag utrymma min håla, återkommer med smaskiga nyheter senare.

Tjofrääs! //Majkel

tema beställning!



Har aldrig testat, ska kanske göra det efter mitt besök på arbetsförnedringen..?

RSS 2.0