Puss on the frontstjärt!

Efter påtryckningar från en väldig kraftig person så måste jag börja b+logga igen!

Jag har haft ett kraftfull uppehåll ifrån detta nu ett längre tag... Och jag vet ine varför! :O
Eller jo, jag har varit för full och ful. Så iställer för att uppdaterat er mina vänner om vad som har hänt så har jag runkat balle och bara njutit av vardagen.

Vad har då hänt ikväll?

Jag har varit på Air festival och njutit av musiken. Jag, backlund, lillebror, johan, niklas. Vi njöt tills vi poop in our pants! Fifan, mycket bra musik live! Fedde le grand, om jag var vid medvetande, så antar jag att han var bra. Men vem faen vet, jag kan ha missat en hel del!?

Nåväl...

Jag, Patric.. Inga fler, förutom Niiklas och Johan samt Niklas, vi dansade och hade oss hela kvällen. Krogarna stängde runtom oss medans vi  kräktes på alla som försökte stänga utan att erbjuda oss på en öljävel! Så nu sitter jag här meed ölen i munnen och bara låtsas kräkas lite överallt. Men så är min vardag (utan att skriva om det) men varför skriva om det när man kan skita om det?

Lite mera old för att utnyttja blöggas till det extrema!?

Nä nu ni jevlar, nu blir det möjligtivis extra kort och extra koll inför tävlingen.. Allt så jag inte tappar koll och kilon, dumt att bli full och ful för en sådan tillställlning! Eller vaie?

Puss och kram på könsorganet, kiss kiss och kräm kraem!

Katthår och Job Andersson



En till MNK!

Som en PIIIIL!

Ducktales



Merry go round maverick!

Longboard like a walk talk



Jag tänkte först avskrapat skinn runt ben och armar samt ansikte. Men vafaen det blev ju en rolig grej istället jue

Battlefield 3!



Snart så.. Snart ska jag spela detta spel på denna dator. Så snart så.. Snart ska jag sitta och nörda sönder hela ansiktet många timmar i sträck. Och snart så.. Snart så ska jag förmultna i min egen avföring!

Yeah man så är det.

Sen ska jag lyssna på Corroded och bara njuta.

Ett bra band ifrån Ånge som kan sjunga och spela. Tur det. Bra det. Hörs och sov gott tjingus hallåus prupp prupp!

Robärt Gystafssån



"Vad glor du på då? Kebabnisse.. Du är väl timanställd också?"

Restaurering vecka.. 3?

Mjahapp se däran.

Två veckor har gått sedan min dator skar sönder sig själv. Vad har hänt under tiden?

Inte ett jävla skit! Förutom lister (tak och golv) samt beställning av diverse nya möbler. Soffan kommer den här veckan hoppas både jag och Andrea på och när den är intryckt i lägenheten kan jag börja jobba med sovrummet. Eftersom vi bor i en tvåa så blir det extra trångt när inte alla möblemang är utpositionerad på rätt plats, så att börja med allting samtidigt skulle bokstavligt ta död på oss.

Där jag hade databordet förut (den långa och fina saken) ska nu tvn stå. Fast upplimmad på väggen (eller silvertejp) så den inte ramlar ned. Och mitt gamla 5.1 system som jag nu har till tvn ska bort, in med ett 7.1 system istället. Då ska jag dunka upp allting på väggen, dra kablarna rakt och snyggt och dom ska verkligen inte ligga på golvet. Tvbänken ska ersättas med en hylla så man slipper putta in allt damm när man ska städa in under den svarta som jag har nu.

Sen hoppar jag sönder databänken, drar in den till sovrummet och applicerar den där vid någon vägg, troligtvis två styckna sådana.

Men nu hoppade jag lite här..

Först ska jag kasta ut alla möbler ur sovrummet, riva den fula och äckliga garderoben, bajsa på golvet för att sedan slita ut det och ersätta det med lite flådigare golv från någon av våra närliggande bygghandelsbutiker.

Parkettgolv med parmesandoft och voilá, konstant huvudvärk och akuta diareér.

Mjaa, ny jävla garderob också fast den ska inte stå i sovrummet.. Utan en stor jävla gigantisk i hallen! Sen ska hyllor monteras lite varstans i denna fantastiska boning.

Det återstår en hel del saker, men dom avverkas succesivt (3 år nu, ett hammarslag i veckan typ)

Och min älskade dator då? Ja den är död... Kaputt! Tur i onödan så har jag beställt en ny, lite nyare, lite bättre. Och den räknas med att komma idag och i morgon. Men allt står ju stilla bara pga den där jävla soffjäveln. Men inte nog med det, nu måste jag ha bärhjälp också. Och vad händer då? Jo den mest (eller minst upptagna) råkar klämma sönder ena fingret och blir sjukskriven i 6 veckor. Kraftiga smärtstillepiller gör inte han till en bättre bilförare precis.. Så nu måste jag planera allt och fråga i tid för att kunna utnyttja hjälpen inom släktskapet!

Håhå jaja..

Nåväl det var lite blandat om det som har hänt och som ska hända.

Puss på ljumsken och tjing tjing haej på er.

Sju hundra miljoner!!



Jaha Joääl.. Underbara sketcher från MNK!

Renovering slog bakut

Jag har ju börjat renovera lägenheten på allvar, startade i måndags dårå.

Till att börja med så ryckte jag ut alla kablar till datorn, drog bort datorbordet och sedan målade jag. Sen listade jag. Sen målade jag igen. Sen listade jag taket. Därefter flyttade jag tillbaka datorbordet, kopplade in datorn och applicerade elkabelaget till datorn.. Då hörde jag, ett fräsigt vinande ljud. Det slutade inte? Jag tryckte på knappen "on" men det hände ingenting då heller?!?

Summa summering...

Datorn fick en chock av att vara avstängd så länge, så den dog. Dogde, helt och hållet! :´(

Kul liv, jag som redan hade påbörjat en renovering med färger, tapeter, lister, golv, kök, ny soffa, nytt surroundsystem, ny garderob..


Blir bara att logga in och stjäla av besparingskontot då. Kul jul, helt värdelöst att snatta av sig själv på det däringa viset. Jag som hade varit så duktig och inte rört besparingarna på flera flera timmar! huahua

Men fint blir det i lägan iaf. Blir sådära "hämträvligt" som man säger.

Stor soffa, stor tv, stort vardagsrum, stor penis.

Hörs väl på, auf wiederschnitzel på er edra hustomtar!

RSS 2.0