Laundry cuttning



Får jag introducera nyaste trim-kitet från Husqvarna? Original 5hk men med chippning
och sportavgassystem samt bättre topplocksförpackning så fick dom ut 79 spanska hästar.

Jorå så att ehh..

Muu



Historien om kon. Troligtvis en stadsbo som skrev den, eller wtf!?

knäppski bildski

Att ha kameran med sig kan vara en bra investering eller planering.

Skickar man in till expressen och man råkar bli vinnaren så kan man vinna 72250kr eller vad fan summan nu var.

Men när kamerahelvetet är fullt så man råkar missa just den dära saken man vill knäppa på så blir man först och främst rasande, sedan apatisk följt av psykotisk! Som idag då jag råkade se en förjävla rolig grej (ett bilsläp där det stod "Ditträcke" på sidan) men han som hade spänt lasset med spännband råkade täcka över bokstaven "D".

Och är man snabbtänkt och förmodligen kille så vet ni vad jag tänkte att det var för nåt?

Hann inte knäppa, mobilkameran var överfull och ful!

Hur som helst, jag har knäppt ett högupplöst kort denna vecka då jag och broder skulle hämta ut en slang på ett lokalt företag. Budskapet och humorn var överväldigad och förståelig.. Personalen är humoristiska svin som tänker skrämma iväg de finare kunderna, dvs snedkammade brats med talfel.


direkt från reningsverket i Watertown..

Flashing bajs




Lady Gurgla är som sagt en artist.

Och varje låt hon har gjort är en pina i ett arsel.

Inte för att låtarna är dåliga utan för att folk spelar sönder dem!

Fast den dära jävla låten Mammarazzia var inte så fartfylld som
jag hade hoppats på.. Så jag lät Dave göra om den lite.

Fantastico, blev ett mästerverk. Mycket bättre än originalet!

Sen sjunger hon då och då "flashing bajs" Ska det vara så?

Heter inte låten Paparazzi?

Que paza!?

Mi scuzi?

Träna och jobba så att ehh

Homecummed from the training..

Fin start på inlägget, bra stavning och så. Allt är toppen!

Denna vecka är jag och hjälper min fader på jobbet, lackeringsjobb utöver det normala. Som tack för hjälpen och plåster på såren skulle jag få komma hem och äta lite mat nån dag framöver. Hygglo va? Så istället för att vara arbetslös och ful här hemma så är jag arbetsnarkoman och efterbliven där borta!

Mina kunskaper i lackeringsboxen börjar träda fram igen, var väldigt länge sedan jag höll i en sådan spruta och bespruta döda ting. Allt jag har gjort sedan den tiden är att hålla i min egen spruta och bespruta levande ting! (vattnat blommorna varannan månad)

Farsan, farbrorn, storebrorsan och jag. Ett jävla team! Farsan far och flyger med sina gigantiska händer när ska visa eller peka eller prata. Kroppsspråket på fadern min är något utöver det normala, folk kan komma till skada när han ska göra den så kallade "osynliga-kartan-med-händerna". Man bör ha 5:e Dan i Aikido eller ett jävligt svart bälte i karate samt fikarast-martial-arts.

Jag har suttit bredvid honom en gång, det var nära döden men tack vare min stenhårda träning ner på dojon så gick jag därifrån med endast tre brutna revben och en sprucken mjälte. Storebrorsan gick det värre för, näsbenet inslaget 32cm in i skallen och ett illa tilltygat käkben.

Visst, jag kanske överdriver lite.. Var nog bara 2 revben! :)

Men man kan jämföra ett väldigt jobbigt pass på gymmet och att sitta bredvid fadern i 10 minuter när det är fikarast. Kuuuul liv!?

Ja men så ser den här veckan ut då, jobb och slit hos fader samt förhoppningsvis ännu mera träning efter jobbet nere på dojon. Ska ner och tävla i grapplingligan den 13 mars så jag måste vara fit som fan inför det. Väger nu 104 kraftiga kilo och jag bör gå ner till 99 kg så jag slipper rulla runt med fläsknackar modell 135kg.. Så jävla jobbigt för bröstkorgen att få en sådan säl på sig. Huvva!

Men nu blir det tolv kilo löskokta ägg och tre liter makrill. Bra med protein i det har jag hört. Enda kruxet är att gaserna man får dagen efter är inte att leka med.. En enda utsöndring kan kväva en hel åsnefarm!

Mat-->Tv-->Film-->Borsta tänderna-->Dra täcket över kroppen-->Sova!

Tjosaán i trosaán!

Iglesias



Ett stycke paket kommer lastat. Med vadå ni säga? Kolla klart på hela filmen jag skrika!

Uno Mano Bando



Kandidat till den Puckade reklamen möjligtvis?

Teans!

Är det någon som har testat T.E.N.S ?

Inte Teens (tjejer som tuggar tuggummi med smaskeffekt samt säger "bah" och "lixom"), utan T.E.N.S, (Transkutan Elektrisk Nerv Stimulering)

Det har jag.

Jorå så att ehhh! (nöjd kille, polerar naglarna mot bröstet och blåser på dem)

Var på middag nu i lördags hos tjejens fader, väldigt trevligt och väldigt mycket mat! Sen efter efterrätten så satt vi och snackade om träning och diverse skador man kan få. Vilka maträtter man ska äta och vilka medel man ska äta (protein, kalcium, bikarbonat och Spermacetiolja) Ja, ungefär nåt sånt. Sen gick vi igenom förebyggande åtgärder om man har skadat sig vilket man nån gång kommer att göra eller har gjort.

Jag har skadat axeln en gång, min högra capmuskel är mindre utvecklad än den vänstra. Ungefär som min vänstra testikel! Eller hjärnhalva.. En växer fortare..

Nåja, till saken..

Tjejens farsas sambo råkade ha en T.E.N.S som hon hade köpt för en billig peng från utlandet (ca 10-15 tusen kronor) och då testade hon den på min lilla muskel.

Och Jävlarrrrrrr vad den började rycka! Fan, en sån dära skulle vara underbart att ha.. Bara klistra fast och låta den rycka en femton minuter en kvart! Vältränad och klar, inge mera gym.. Noice!

Sen råkade hon hitta några knutar som satt runt nacken, sånna dära luftfickor (jag vet inte alls vad det var) men ont gjorde dom när hon tryckte bort dem. Fyra eller fem stycken som hon avlägsnade från min vänstra sida av nacken. Fyyy faan, smärtrud utan dess like!

Men skönt efteråt, nacken blev smidigare och allt blev bara bättre.

Nåja, T.E.N.S, här har ni T.E.N.S (om ni inte har sett det förut)


Vafan, sov då!

Tre ton med sömn i ögonen, en förjävla dålig känsla efter att ha sovit ut och inte haft någonting förtungande att göra i helgen. Men varför kan jag aldrig sova ut på veckodagarna?

Upp och hoppa, slå i arslet samt axlarna i varje dörrpost pga baksmällan man alltid har varje morgon. Spelar ingen roll hur jävla pigg man känner sig, jag dundrar ALLTID in i betongväggen!

Sen rabblar jag upp svordomar på 14 olika språk dock med samma innebörd och röststyrka.

Varför springer jag då in i allting?

Jag har försovit mig!

Även om jag inte ska kliva upp så får jag panik och kastar iväg täcket så det fastnar i takfläkten, hoppar ur sängen som jag skulle hoppa över en plint på gymnastiken, och likt en maratonlöpare som precis har kommit in i mål så ställer jag mig svettig och yr vid toaletten för att göra det näst finaste man kan göra med herr Petter Nickolaus.

Dunka den kraftigt mellan toalettsitsen och toaletten.

Självaste påklädningen (fina ord jag använder nu va?) går rätt så jävla fort, men den kunde ha gått lite fortare om jag hade hittat alla klädesplagg jag ska trä på kroppen. För varje kväll kastar jag av strumporna i olika stadsdelar, långkallesångerna hänger aldrig där jag minns att jag hängde dem, och resten av kläderna ligger i en hög och förmultnar.

Sen ska man ut och skrapa en rutjävel utan handskar och med en dålig isskrapa! Kul? Nää. Bara dåligt! Men när allt detta är gjort ska jag bara backa ut holländaren sen beblanda mig bland alla jävla idioter som är ute och snigelkör. Och varje gång jag ska nånstans så får jag ALLTID en segjävel framför mig. Slår aldrig fel, jag råkar jämt ut för dessa kvalster/parasiter!

Om körtiden alltid har varit 10 minuter så råkar den helt plötsligt bli 18 minuter!?

Ja just det, om ingen märker det så är jag arg, trött, seg, tjock och halvt irriterad.

Glad påsk!

Dansa dansa transa!



Känner mig sugen på både det ena och det andra. Men eftersom jag bara har det ena
här hemma så blir det en grogg. En kall jävla grogg och en ännu kallare låtjävel.

Typ som denna? Majkel Majnd - Bäjker Strit.

I och med det så skålar jag sönder mina glas, i min ensamhet, tills jag hittar något bättre
att göra. (skåla sönder någon annans glas kanske?)

Tåbbä



Vi kör lite Tobbe för att höja stämningen lite!

Mona Butthead





Årets bild.

Och En bild säger mer än 1000 ord kan ju stämma rätt så bra här!

Clåths!

Årets Outfit.

Eller veckans? Eller morgonstundens..? Vem vet for sure!? Jag vet ju fifan! Denna style by me använde jag när jag skulle hjälpa min fader i lackeringsbåxen häromdagen. Jag hade förlagt min vita overall och jag hade precis fått nya arbetskängor, så jag ville inte att dom skulle bli missfärgade.

Way and how to go;


Tvätthanddukar, 2 st, lindade runt de gigantiska fötterna
Maskeringstejp, 50mm, ca 38 varv per fot och ankel

Res Ull Tat nedanför!


Luffarstyle á lackeringstrumpa

Som vanligt med min stil och smak och allt som hör där till så brukar jag få en förjävla massa mail och frågor. Frågorna är angående mailen jag får, så det är oftast Jag som ställer frågorna och Ni som ställer svaren. I vanlig ordning, inga tillsatser.. Bara öl!?

Men för att sammanfatta de frågor jag skulle ha fått så skulle dom bli formulerade ungefär så här;

Fråga 1. Är du inte klok kaar? Dum i halva jävla epicentret ditt?

Fråga 2. Lugnt om jag döper mitt barn med dig?

Fråga 3. Hur mycket keso ska man äta för att bli lika lång som dig?

Fråga 4. Psuedonym, anonym, adverb eller citrus?

Helt vanliga frågor som alla kan se, sånt gillar jag!

Practice on dude!

Jag måste påpeka att kvällens tränare och träning var mindre smärtsam och rolig..

Fri uppvärming sa han, jag värmde upp mina stålmannahöfter på säcken. 50 högersparkar, 50 vänstersparkar sen lite löpning och stretching. Sen värmning av nacken och axlar samt underarmar. Sen säckjäveln igen!

Börjar lessna på den jävuln, eller så är det den som har börjat bli less på mig?

Å huvva skriker jag rakt ut i publiken. Helt slut som bi-skådis är jag! Surrar för mycket och klagar för lite, men så ska det vara. Hur som helst, tillbaka till träningen..

MMA sparring, 60-70%. Lugna sparkar och slag samt nertagningar vilket kan bli hur jävla hårt som helst när man får ett adrenalinboost (träff med vänsterkrok i njuren på motståndaren) Ja, sen sa tränaren att vi skulle lägga på mer fart i det hela.. Ungefär 90% blev det nu!

Toooka, nu kommer vi ju slå ihjäl varandra tänkte alla högt och alla tittade med psykopatiska miner på varandra. Sen började vevandet och kastandet och sparkandet. Ett tag var det nära att knockarna skulle komma, men vi var så härdade i skallen så vi klarade det.

Men ikke!

Härdning på schemat, 15 högersparkar på motståndarens vänstra lår. Sen 15 vänstersparkar på motståndarens högra lår. Byte på det och gråten var inte långt borta. Då var det dags för härdning av under och överarmar.. 10 hårda sparkar på vardera sida.

Sen byte.

Slut för idag? Nejdå, mer on the schedual!

110%, raka slag, motståndarens mage samtidigt som han har magen helt synlig och förhoppningsvis spänd. (annars kräks han på mig efter första slaget)

Efter det var träningen slut. Jag var slut. Alla var slut.

Dusch, bastu, dusch, byta om, åka hem, dricka proteindrink, fixa 13 kg mat, datorn 20 minuter, byta om, sova.

God natt!

Fylla fifan!

Lite foundilations på en hägrande måndag!?

Vad hände igår? Och varför har jag ont i ljumsken? Vem uppfann spriten? Vem blandade groggarna? Och vem fan drack upp allt?

Vanliga frågor som nån har svar på. Dock inte jag.. För enligt vittnen så hade jag skitskoj hela kvällen tills det var dags att åka hem. Då råkade innehållet i den centrala delen av min kropp beblanda sig på den vita och kalla sörjan vi även kallar "snö". Mycket obehagligt men magen fick sig ett ordentligt träningspass. Länge sen sist och det är alltid lika under samt överskattat.

Men inte helt otippat!

Och så här räknar jag ut hur min fylla kommer att bli eller vara.

Mängden sprit jag ska dricka delat i antalet timmar jag sov kvällen innan sen multiplicerar vi summan med kardemumman och det vi får ut delar vi med pi. Sen måste vi alltid räkna med oförutsägbara saker som vattenbrist pga träning som har en stor betydelse på denna kalkyl.

Sista timmen efter att krogen stängde var ett svart och jobbigt moln. Mycket jobbigt, för jag fick hjälp med att gå. Motoriken la av helt och jävla hållet! Facking shät, länge sen något sådant har hänt.

Men men, man lever så länge man lär! Oyääs! :)

Somnade för övrigt med kläderna på. I sängen. Under täcket. Andra gången på en månad det händer.. Fast förra gången somnade jag i datastolen, något obekvämare för tranhalsen och fisknacken min!

Dagens räddare i onödan blev den lokala pittserian bajtlajn. En El Fuego storlek Lasse (4-3 personer) klämde jag i mig och återställde nästan alla nivåer igen. Sen nu ikväll kastade jag i mig en hel honungsmelon som återställde vattennivån i gammelkroppen. Tur att man har sånt när man behöver det som mest. Planering är Ae och Åe!


Så här ser en kartong ut. Fyrkantig och ful

Och så här ser innehållet ut. Rund och erotiskt

Ehhh, god natt?

Dj Zatox fifan



Tryck på play.. Sen läser ni texten under.

Lyssna och läs.

Eller skit på er om det inte passar..

"When Im in the club? Im like, whats that noise, OH
The DJ drops the bounce, my whole crew is like, WOAH !
Its fucking with my head, but its moving with my flow
The bassline pumping, drums are thumping, speakers bout to blow'
"

Grejters



Perfekta Julklappen till din/eran farmor/farfar/mormor/morfar.

Träna som en toka!



Nä men vad sägs som att hänga med Rich Franklin på gymmet nån dag?

Inte det? Nähää..

Tor Ettes



Vm i Tourettes!

Lite poop!?

Ja vad säger man!?

Halvblind fru eller en jävligt skicklig man?

Kunnat hemlighetshålla bajslukten i 8 år är en bra egenskap eller kunskap. Eller så kanske han jobbade på något företag som tillverkade grovrengöringsmedel?

Spekulationer...


tryck on the bild to check it out!

Action action..




Ytterligare en klassiker från Stoijfan Spåilbärg.


Man kan näsan ana att varenda bil är uppställd av en anledning!?


Skottår



Jag kommer endast försent till jobbet när det har snöat ute. Och så här går det till..

Oldies



Än gamal klasiker från för! (good spelling, aha sure aha right?)

RSS 2.0