Giant Dilldåe



Tror jag ska testa detta när jag ska gå min första MMA match. Submitted with a dildo, RND = Rear Nasty Dildo

Mjorå



Måste bara.. Lägga upp denna... Här för att... Videon är så... Jävla bra?

Competition!

Ja ni gott fålk.

Nu är det så hära att vi är tre håriga killar som är frustrerade och undernärda! Det är ju såhär att detta gäng med mycket hår, skulle tävla om exakt några dagar (ett ungefär är bättre än precis) och vi har tränat hårt inför detta. Men vad sker då? Ja just det. Keebub!

Första missen/dissen var efter vi hade betalat, då fick jag veta att det inte fanns någon motståndare i min viktklass, inte i det jag VILL tävla i (en form utav MMA, Kamp-jujutsu) så jag skulle få möta en kille som vägde 115 kilo mindre än mig, närmare bestämt 90 svenska kilogram. Ungefär lika mycket som Ernst Kirschteigers fötter väger tillsammans.

Och för Psimon och K-J sket det sig också. Fastän dom hade jämnfeta motståndare. Hängbukssvin alltså. Men hela tävlingen kasserades, kastades direkt ner i papperskorgen sen shift-delete:ade dom den.

Ingen tävling efter slit och släp hela sommaren. Så vad faen ska man göra då?

Jo vi får börja supa igen. Och svina loss ordentligt!

Fast en sak undrar jag över.. Vad fan ska jag göra med mitt stora och långa slutspelsskägg? Rakar jag av mig och försöker spola ner det blir det tvärstopp i alla Sveriges reningsverk. Millijarrder i renoveringskostnader, och allt på grund av en endaste tävling.

Nä nu ni jävlar, nu står tiden stilla. Och jag står jävligt stilla, lika stilla som alla jävla sengångare och kärringar med trekubiksvagnar på Ica när jag ska handla. Eller Willys. Samt City Gross. Överallt.

Ajabaja, film och bearnesås. Måste bygga på muskulaturen inför vintern! Feta muskler är inne nu, skit i vad efterblivna Aftonbladet rekommenderar. Mina tips är lika heta som Texasbona är feta.

God kväll

Dubidub



Mjaa, vi får välan lyssnan på dennan ett tagan. Bra skit, skit bra

Prattipangpang



Ljud, Bob Munden, Ljuset.

Så, där är dom tre snabbaste hastigheterna som finns i kronologisk ordning, dvs att alla får äta ägg från kronan när ni har sett klart filmen här ovanför

Gnööl



Rätt så sant sant så rätt

Sjuhelvittos brännmärkus!

Shitface!

Eftersom vi ska tävla så tränade vi enbart sparring igår. Och det må jag säga var en underbar träning med extra allt! Kordinationsförmåga som en död fluga. Snabb, smidig och stark.. Fanns inte!? Skulle göra ett singel leg, dvs nertagning och man greppar endast ena benet så råkade mitt långa vänsterknä somna till några sekunder. Och under dessa långa sekunder drog jag mitt narkoleptiska knä ca 2 meter på golvet, som är en matta modell lite mjukare.

Men har inte knäna gnuggats på denna matta på ett bra tag så blir det lätt brännmärken.

Som mitt snarkoleptiska knä fick erfara!

Johnny Cash hördes diiireckt, "You now it burns burns burns, the kneecup of fire" Men det var bara att vrida på sig knäskyddet igen (som hade tryckts ner av mina muskulösa lårmuskler) och fortsätta träna. Fastän det sved.. :(

Efter träningen och efter duschen och efter saunan så smetade vi in oss i spritgéle. Överallt. Över alla sår. Brännmärken likaså. Gick väl åt en tre fyra kubik till min kropp sisådär ungefär, varav 80% på alla trehundra sår. Men jag grät inte! Vägra visa känslor!

Så när jag kom ut till bilen grinade jag ända tills jag kom hem.

Ska väl knäppa ett sånt däringan kort på elendet så ni får se vad faen jag snackar om!?

Blåmärken härdar, brännmärken dödar.

RSS 2.0