Lite jaha sådära lagomt mycket

Ja men jaha jaha jaha!?

Ovanstående har ingenting med nedanstående att göra.

Min jobbperiod här i sommar har gjort min maskulina framsida att slå bakut. Jag sitter numera med benen i kors och inte brett som jag alltid har gjort! Och det är ju inte bra, paketet mellan mina långa ben blir ihopklämda och övergivna. Enda gången dom får uppmärksamhet och luft är de 7 sekunderna det tar för mig att ta av mig kallesångerna och krypa ner under täcket för att sova.

För inte fan får dom frisk luft när jag duschar eller?

Nä, dom dränks.

Så jag har kommit på en förbaskat bra idé just här och nu i skrivandets stund. Sån dära madrasspump, som man pumpar madrasser med alltså, om man tar två sånna och stoppar i skorna och drar slangen upp till mellanregionen så tillför dessa slangar ren och fräsh luft.

Eller vänta lite nu.. Dom pumpar ju luft från fötterna? Man kanske ska tänka om lite istället? Fotsvett OCH pungsvett kan bara medföra en endaste sak: Säker död av medpassagerare eller butiksbiträden.

Så istället för att tänka så mycket så tar jag mitt pick och mitt pack och förflyttar mig till tv-soffan istället. Där ska jag mysa med mig själv resten av kvällen/natten. 3 timmar av kvällens nattjobb, återstår bara en endaste dag sen börjar dagsschemat igen.

So long jerkwaads!

Jorå!



Do the practical joke.. Mycket behagligt skämt vaei?

Take the blue pill!

Åhå, det snurrar när jag bereser mig!

Kan det vara blåpillret som verkar än? Det kanske är lite konstigt, för senast jag testade något sådant var för snart ett år sedan. Fast det är sant, jag är lite som en hamster, förvarar och fraktar maten i kinderna..

Nä nu vet jag, det är sviterna efter onsdagens träning som ännu sitter i. Hjärnan fick sig en tankeställare efter den behandlingen vi utsatte den för! Känner verkligen av det när jag reser mig upp ibland.. Att Jooorden snuuurraaarrrr och stjärnorna bliiiiixtraaarrr!!

Så det måste göra ont att få en snilleblixt!! (i´ll thank you)

Humor humor, den har jag ännu kvar. Men inte i lika stor utbredning som förr, då jag oavbrutet jämt och ständigt kom fram med sjuka och konstiga tankar men som ändock var förjävla roliga och påhittiga. Samma sak gäller blöggningen.. Har inte lika mycket tid nu längre. Orsaken är ju solklar, att förr behövde jag inte oroa mig över räkningar, mat, värme, jobb och pengar. Allt strömmade in och allt hade jag. Inte mycket men tillräckligt för att tänka på något annat.

Jaavisst vettu, ge mig nån som betalar räkningar och fixar mat och pengar så blir jag nöjd. Hörde att Ingvar Kamprad är duktig på att laga havregrynsgröt, kanske borde anlita honom några veckor.

Äsch, nu svamlar jag.. Ska istället för att svamla sätta mig i soffan och spana in något som går på tvn.

Nattjobb dag 1. Återstår 2 dagar. Sen dagjobb 3 dagar. Sen ledig 5 dagar! Det ska vi skåla för och på. Skål skål!

Snajper



Engelsk humor är alltid engelsk humor.. Änglish humåur!

Do the training!

Åhhhhhhh!

Skalleskallebank modell skitgrov hade jag igår efter träningen. Eller kanske inte jättemycket, lite ont i skallen iaf. Och vad fan gjorde vi på träningen då? Headbangade till Håkan Hellström? Nä jag tror vi fick tics och skallade väggen efter vi hörde nån låt med Håkan.

Sen tränade vi. Hårt hårt hårt i 1,5 jävla timme.

Sen avslutade vi med att mörda hjärnceller.. Ligga och ta emot ground and pound. Vi snackar psykisk och fysisk smärta i 10 minuter. Kroppslagen tar värst, då vill man bara ringa mamma och gråta ut en stund. Slagen i njurarna får en att tänka på vad livet har att erbjuda, till exempel ett friscomål på Max? Slagen som tar i huvudet kan man skaka av OM man har en vältränad nacke. Men när man har fått slag öst ner över en i en längre stund så har man inte mycket energi kvar att hålla storhuvudet uppe.

Då lägger man sig på sidan och tänker en glad tanke! Friscomålet?

Inte förrän efter träningen kan man skåda sig själv i spegeln och njuta över att allt är över. Hård träning ger välsmak när det ärtävling! Finns inget som heter tur heller, träning är A och O och Ä och Ö.

Eller som Stenmark sa, "Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag"

Eller som våran träningskamrat Stefan skulle ha sagt.. "Fan vad deprimerande att vara Ren. Bara stå ute när det regnar och äta gräs"

Fast det kanske är mer deprimerande att parera alla slag med näsan, öron, käke och ögon?

En bild ljuger mer än tusen ord, checka nedanför fifan!


this is Stefan.. His nose is bigger, his right ear bluer, and eyes very
blue. Even his forehead is blue. Poor Stefan!

Pischkana schnablana



Underbara skills + en skön låt = kebabmos med falukorvsringar.

Nudedancing

Åhh vad underbart det är att vara naken.

Allrahelst när man duschar, man blir liksom så himla mycket renare då! Men att bada naken är inte lika behagligt. Allraminst när man badar i en sjö.. Tanken att en gädda ska nappa när den dinglar är inte alls den bästa. Huga! Att sova naken är skönare, det borde man lagstifta. Man får ut mycket mer av det och man slipper byta underkläder så ofta.

Enda kruxet är att sängkläderna måste kastas bort efter 3 nätter av olika anledningar och bortförklaringar..

Orsaken till att jag tog upp det här finns inte, för när tankeverksamheten slår igång i mitt hjärnkontor forsar det bara en massa konstiga saker omkring, och vipps så har jag någonting att skriva om.

Undra hur det känns att springa trapporna naken..? Det bör man göra helst när det är regnigt ute så man slipper möta alla dessa feminist-miljöpartister som är ute och rör på fläsket. Vaa, tänk er tanken. Spritt språngande naken, bara löparskor och strumpor på väg upp mot norra bergets topp möter man Gudrun Schyman och Maria Wetterstrand.

Det skulle vara många prickar över många i, yeah män så är det!

Ehhh... På återseende grått folk!

Gangbangs paradise



Lever du i ett gangbangs paradis? Klaga inte, finns dom som har det värre.

Ehh.. Jag känder bara för en klassiker. Klaga inte, framtänderna ryker annars.

Doing the nattjobbing

Tjoho, snart är nattjobberiet över!

Då återstår bara några timmars sömn, sedan träning i form utav en lååång löpning uppför. Nog för att all löpning känns som att det går uppför, men denna gång ska jag löpa uppför norra bergets heliga trappor.

Tur att det är så fruktansvärt skönt att springa där, tar inte emot någonting alls.. NÄÄÄRÅ!!!

Och tur att jag har jobbat natt varenda gång jag ska springa eller huvudtaget träna. Känns inte som att man är över på listan va? NÄÄÄRÅ!!!

Nu ska jag koka lite ägg. Förberedelsen inför kvällens träning börjar redan 12 timmar innan. Inte dumt, bra gjort av maaej!

Skulle faktiskt behöva städa lägenheten också.. Börja bli lite rysk standard över det hela.. Och då menar jag Moskva 1944, lagomt sönderbombat, kratrar överallt, hundar springer hejvilt omkring, döda ansikten överallt.

Det sista var ifrån Sagan om de två Kaknästornen, ifall ni undrar! :)

God natt igen då, puss på skinkorna och en kyss mitt emellan.

Robban Gee



Jag kände igen den dära näsan... Som du... Som du... Tuggar på!

X Pend A Bulls



Kostnad för denna film? Kostnad för alla skådisar? A och B skådis alltså, finns några att välja mellan.

Paint paint



Tjusig liten målning, enda kruxet är att hänga upp den när man är klar. Mjaa!?

HairCåre Supersluts



Vad har hänt med maej?

Switchade lite på min playlist, scrollade bort de gamla och goda låtarna sen dök denna upp. Lite Megadeth över det hela.. Och det får man ju gilla!

Do the shop-a-roo

Vet ni vad det bästa är?

Leksaker från BR!


Naej, det är fan inte så. Det bästa man kan tänka sig är att äga aktierna som BR besitter. Då kan man skryta om att man har pengar. Äger man 1000 aktier så är man garanterad en hink med Duplo som vinst. Det är sanningen, med lite kycklingsallad på!

Har jobbat och slitit hela halva dagen, slutade förmodligen för 1 timme sedan, åkte diiireckt till den mest avlägsna statiolmacken ingen kan hitta, tankade tanken full (det var min tanke med resan) sen sprang jag in med balaklava i butiken, kastade åt biträdet en säck med löspengar. Dom var så pass lösa så hon fick lägga in dem i frysen, sen utan att be om lov så åkte jag vidare.

Nästa anhalt, Kumla!

Närapå, blev Ica Kvantum.

Där handlade jag allt en ung-kaar  (ung-kaar, inte ungkarl )behöver dvs toalettpapper, en stock snus och 2 kg hårvax. Sen ringde jag morsan, bad henne köpa mjölk och allt sånt man ska äta. Och det som följer nu bör jag inte berätta någonting om, för det har fan inte hänt något mera efter det.

Jag kom hem, slängde allt på köksbänken, sprang till toaletten, klev upp på toaletten, drog ner gylfen, lättade på skärpet, sen lät jag det bara ske..

Jag borstade tänderna modell x-streamt!

Och nu kanske de flesta märker så har jag en enorm sockerkick (har stått och sparkat på ett sockerpaket i 20 minuter) så när denna kick har lagt sig så ska jag krypa upp i soffan sedan ner på golvet för att sedan bara avnjuta en halvbra film.

Min kväll är räddad men det enda jag kräver av nån är att tillverka kvällsmiddag/fika så jag slipper svälta ihjäl. Efter det säger jag god natt god natt god natt.

God natt!!

Oj, lite fuller?

Ja men hur har min dag varit så faar? (lite engelsk inblandning)

Den har bevarit bra. Efter att ha jobbat natt i flera timmar så sov jag flera timmar, och jag tänkte så pass långt så jag ställde larmet på mobilen innan jag snarkade ner i min säng. Ville inte sova bort hela dagen helt i onödan ifall det skulle vara fint väder ute.

Vaknade kl 13.00, utvilad och ful.

Sms från Lensäter, bada stod det, så jag gick ner till ån och badade. Lite misstolkning såhära på morgonkvisten fast det var mitt på dagen. Inga kvistar alls så att säga.. Humdidumdum!?

Iväg till Nyland, badade och lekte som några småbarn (enligt vittnen) sen forde vi vidare för inhandling av diverse produkter som ska inmundigas till middag. Ja, vi skulle grilla och dricka sprit! Köttiga pinnar och halvmagra köttbitar, sallad och sist men inte minst, saken som varje individ att vilja bryta bort varenda tand i käften efter att man har ätit; Majskolvar!

Käften ser ut som ett slagfält i det forna Jugoslavien, typ Bosnien eller dylikt. Det liksom hänger stora grejjer ut ur käften när man ska flina/le mot folk. Attackpudlar ser mindre anskrämmande ut!

Men nåväl, vi drack drack och drack. Slutade inte dricka förrän 20 minuter sedan.. Då kände jag att vi hade fått NOG! Iaf jag, för röklukten började tränga sig in i min lägenhet och när den har börjat gjort det gott folk, börjar jag känna att mina enormt vältränade kräkreflexer börjar rycka.. Och det, är verkligen.. INTE BRA!

När jag får röklukt (cigaretter alltsås) så vill jag bara spy. Helst spy ner den personen som blåste röken mot mig! Alltså, ta tag i personen, dra med den till någon fin uteservering, sätta denna person i en fin fotölj, säga hur mycket jag egentligen tycker om den personen, sen bara spy överallt. Fan va trevligt!

Eftersom jag har fick någonting jag inte ville ha i mitt ansikte ska denna person få någonting han/hon inte heller vill ha i sitt fejs.

Ett öga för ett öga, två tänder för en hund?

Nä nu har jag fått nog av denna kväll, ska härmed dra min krökta kropp till sängen där jag ska utföra diverse ritualer innan jag sakta men säkert somnar för kvällen.

Och med ritualer menar jag inte korvdans eller dylikt. Denna gång blir det banantango eller schizofräna tendenser till dubbelsidig konversation!

God natt alla trevliga och otrevliga!

Puss på könsorganismen

Suomi meta prostalainen



Åhh.. Just nu känner jag mig så trött så talsinnet havererar. Ungefär som den här finnen!

Suuuuck



Ännu ett sånt hära projekt som ska ha tagit alldeles för mycket tid att genomföra.

ÄmÄmAa



Köp en ford och du får med ett bra larmsystem!

Men kallt då?



En bild ljuger aldrig sägs det..

Men i rådande situation så gör den fanimej det! Kan ju iofs vara min bil som småljuger lite, har ju hänt förut..

Men denna bild är alltså tagen när solen stekte frenetiskt över den centrala delen av våran vackra stad Sundsvall. Cirkus 30 grader på sina bästa och hemskaste ställen, rätt så varmt alltså. Men min bil har precis vant sig med den hemska vargavintern vi hade för några månader sedan.

Elefanter och en Saab glömmer alltså ALDRIG traumatiska situationer!

Kick kick kick



Feitosa är en hårdjävel och hans sparkar är unika. Jag gillar dem skarpt, missbrukas ofta!

Jäpp!



Remember this one fuckies?

Do the löpning

Vad gör en halvtokig kaar när han har sovit länge?

Han kliver upp tidigt, ca 1 timme innan larmet ska skrika. Men vad gör kaarln då? Han drar på sig spandexutstyrseln och beger sig mot närmaste löpspår i form utav en sjö. 3 km kl kvart i 6 på morgonen.

Knäna hade inte vaknat och inte heller resten av kroppen! Mycket smart kille, i tron att allt skulle gå bra alltså, men som vanligt så gör det ju inte det. 200 meter hann jag springa innan jag råkade kliva snett på något som en normal individ inte hade kunnat kliva på!

Tur att jag hade fotledsskydden på mig, sånna dära som sitter tight över anklarna, annars hade jag legat kvar där än och grinat.. :(

Men 2,8 km senare var jag klar, åkte då hem i min bröliga bil och utförde då diverse fysaktiviteter. HarmHävningHar och shitups. Sen en dusch sen ett par rena kläder därefter åkade jag till jobbät!

Pigg?

Mja, gristrött var jag. Och svinaktigt hungrig. Gröt, juice och en dagsedel. Precis vad jag behövde för att övereva dagen. Fint och gott!

Men nu är jag hungrig som en grisfarmare och hans sviniga fru tillsammans, så jag ska väl tillverka någonting smaskigt för att sedan krypa ner i soffan och stirra rakt upp i taket i 3,5 timme.

Jobb i morgon? Mjaeh.
30-års kalas på lördag? Mjergh!!
Äcklig och illamående på söndag? Jooorå annars så..!

Goder nattur till edra kattur

Scotty, beam him up!



Han ska vara med i mitt lag när vi ska ha snöbollskrig i vinter, ojääs!

Deep throat



Den som gapar efter mycket (micen) mister ofta hela (slut) stycket.

Hoppla pålle!

Ny månad nya doningar!

Och eftersom broder den mindre har fyllt både byxmyndig och systempensionär så hade våran moder fixat ihop ett kalas för den stackars lilla skiten. Han fyllde dock i april, men saken som han skulle få göra kunde inte utföras utan medkommande kylskador på diverse lemmar och remmar.

Ett frittfallshopps med fallsskärmsutlösnings. (mycket "s" nu, känner mig som Oliver, den dära kockjäveln som lespar så maten smakar tandvatten)

Hur som helst, dagen startade med att vi alla vaknade upp. Nu skulle vi forsla Niklas till Arlanda för att skulle få hoppa tandemhopp som jag och min ena storebror redan hade fått nä vi fyllde 20 år. Men vi fick ingenting veta, likaså Niklas. Det enda som är dåligt är att morsan är dålig på att ljuga. Så farsan fick rycka in där. Likt en brandman tog hoppade han ner i endast kalsonger via stången ner till köket, bytte om, käkade frukost, sprang in i Niklas sovrum, kastade upp han på axlarna och bar ut han i bilen. Där fick han veta att han skulle följa med till sin farbror för att hjälpa lyfta några tunga saker.

Först in mot timrå (timrå med litet "t", förtjänar inte att ha ett stort) men vi åkte inte till farbror. Vi åkte genom timrå mot E4 an. Då frågade han vart vi var på väg, då svarade farsan att vi skulle handla lite på Konsum eller vad fan det var för affär.

Men vi for inte in på Konsum.

Utan ut på E4an och vidare norrut. Vart fan ska vi nu då, frågade den lilla födelsedagsbarnet rätt så irriterad som han var.. "Ja vi måste tanka först" svarade den stora pappan som körde. Men sen anlände vi till Midlanda och där såg han alla släktingar och annat löst folk.

Då förstod han vad som skulle ske.

Han kissade på sig.

Det är vad vi alla tror och vill att det skulle ske, men följande bildbevis motbevisar allt detta. Så si så hära typ:


här mäter han pungkulorna på brorsan så ifall dom slits sönder i
självaste rycket så kan dom tillverka nya

och här testar han kondomhatten

jag hjälpte systeryster på med denna kondomhatt, jäkligt tjusigt

här har han hoppat och fått utlösning, fallskärmen alltså

snart har karljäveln landat på den betryggande marken, 30m kvar

tunga kliv mot kameramannen, mycket avföring i byxorna kanske?

oooohhh så lättad han är, i magen, allting är i byxorna! Eller?

Denna dag utan tröja och sololja medgav en fruktansvärd bränna på mina axlar och rygg. Det tackar vi för, enda gången jag får vara ute i solen. Tack!!

AT AT



Hur många timmar har han lagt ner för detta? Mjao, 2,43hohurs måjby?

RSS 2.0