Greg Giraldo



Ja denna snubbe har nyligen dött. Överdos av receptbelagda mediciner.. Samma läkare som Majkel Jackssån?

Spray it!



Om man ska beskriva någonting så vill man helst inte lyssna. Det är en skön känsla det!

Men om jag nu mot alla förmodlingar skulle binda fast i en stol och jag står där framför dig med en megafon så finns det inga hinder längre. (för mig alltså)  Förklaring följer...

Till er killar (och bisamråttor) som inte har gjort "det" på länge. Ja, behöver jag förklara mer? Nä just det. Och tjejer som klagar och skriker när dom har brytit naglarna.. Tänk på oss killar då som har ett sådan tryck på och i vårat känsligaste ställe på hela kroppen.

Så tänk er att inte ha haft sex på över fyra timmar. Då är känslan och antalet cubik som filmklippet ovan. Känslan då? Ja den går inte att köpa för en billig peng!

I say hip hop!?

Mjaha här var det glest mellan tandraderna.

Är det någon som har en Tore Skogman-glugg eller är det bara jag som är dålig på att informera alla vad jag gör och varför jag gör nånting?

Kör på allting, lika bästigast det!

Har fått jobb, jobbar som en transsexuell vårtbiträde i en schackbutik. Polerar huvud axlar knän och tår knän och tår hela dagarna. Rätt så roligt jobb OM man får betalt i natura.. Vilket jag inte får eller vill, kallt som schuttsingen i skogen nu. Burr burr burr!

Folk klagar både på det ena och det andra. Tänk er då oss killar.. Vi får förkylningar och blöder näsblod. Det är bland det värsta och tråkigaste som kan hända en medelålders sexmissbrukare i Gnarp.

Tjejer föder barn, vi kollar på tv.

Känner att det här inlägget inte alls resulterar i mål. Så istället för att bre på med extra allt så börjar jag om från the start och inleder med diverse händelser som har hänt mig och mina knän den senaste tiden.

Kliver upp klockan tio över fem, åker jobb, jobbar, dricker kaffe, äter, dricker kaffe, jobbar, åker hem. Vilar en timme, åker och tränar, åker hem, äter mat, vilar i soffan, går och lägger mig och sover.

Varje morgon skrapar folk frost från rutorna och klagar över allt. Jag däremot skrapar både rost och frost från min bil. Sen förfryser jag fingrarna på vägen till jobbet och får hörselproblem tack vare fläkthelvetet som vägrar gå på lugna varv. (Full ös medvetslös)

Är faktiskt på jakt efter en vältränad och botoxbehandlad bil som man inte alls behöver bekosta en större förmögenhet på. Utan göra som alla andra Svenssons i Sverige; åka en helt o.k bil för att frakta arslet från punkt a till punkt b.

Och där avslutar jag kvällens novell med att säga..

God natt och tjing tjing haej!?

Kång gå



Lite mera av Lars von Kångo på ena dagen så säger läkaren att han har ont i magen?

Skåj!



Funny funny honey!

FaceOFFLINEbook

Känner ni?

*total tystnad överallt*

Ja just det, Facebook är nere. Så jävla lugnt det är helt plötsligt! Jag kände en lättnad nu när jag kom och, som vanligt, vevade igång fejjan via bokmärkesfältet. Känslan när inte den blåvita rutan dök upp var en lättnad för hela kroppen. Så jävla skönt!!?

Alla kanske inte tycker det, allt eftersom begäret att spela farmville och idiotkolla alla vänners statusrapporter. Man kan ju ha missat en bra grupp som helt plötsligt har startas av någon halvful kille med moppemusche och äckligt långt hår. Varför frågar jag er alla, varför är facefuck ett begär?

Att binda upp sig vid en sak, en sak på internet dessutom, och göra denna sak till en drog. Jag har själv flera gånger skrikigt högt till mig själv "Varför är du så fet?" och "Bäddade du sängen i morse?"

Ja, helt onödiga saker. Men den främsta frågan är ju; Varför sitter jag här vid facebook när jag börjar jobbet om 25 minuter?

Bara för att fejsfuck var offline så kunde jag skriva detta här, annars hade jag inte "haft tid"? (viktigare att dumstirra på en äckligt tråkig förstasida på fejjan?)

Nädu jävel, nu ska jag vattenkamma könshåret motsols, sen ska jag trycka i mig tjugotre köttiga bullar med tillhörande makaronan. Sen middag men ändock en middag!

Take care now, bye bye then!

Vilken kvinna!

Idag när jag var på väg hem från jobbet.

Ja, så man börja skriva ett inlägg på. För det tänker jag nämligen göra just nu och här och.. Nu!?

Idag när jag var på väg hem från jobbet, precis efter jag hade bytt om och högtryckstvättat mina armhålor och stortånaglar och var på väg upp mot min bil som jag hade parkerat på jobbparkeringen.. Vart annars? Gnu! Hmm, ja. Men för att komma till parkeringen måste man gå i en uppförsbacke i ca 35-50 meter. Och denna backe kan vara förödande och dödlig om man är dåligt tränad! Jag dessvärre är varken eller.. Men nog fan klarar jag av en sån dära liten backe, nu när jag tänker i efterhand.

Hur som helst!

Idag kom björnkastar-Åsa ut och gick före mig. Och just björnkastar-Åsa kallar jag henne för hon ser ut som en sådan. Krulligt hår, stora glasögon, haka som en wrestlingstjärna och sen går hon manligare än alla män på alla företag i den hela vida världen. (om man inte bor i Timrå, för enligt dem finns ingenting utanför Timrå)

Jaa.. Just det. Jag gick efter henne, försökte hålla någorlunda högt tempo, typ det dära tempot man ska ha när man vill åka hem.. Man springer fram! Men idag hann jag inte med mig, björnkastar-Åsa bröt ner min manlighet. Likt en trestegshoppare tog hon backen med mindre kliv än du har fingrar på högra handen.

Och säg inte att du föddes med 3 högerhänder á 9 fingrar?

Helvetes satan vilka kliv, trodde seriöst inte att nån alls kunde gå så snabbt och fort samt manligt. När vi kom upp till parkeringen förväntade jag mig att hon skulle välta alla bilar och äta upp mig. Men ingenting av det hände för jag sitter ju här och skriver om detta.

Men tänk om hon har vält dem när jag kommer till jobbet i morgon då?

Det är hemska saker det dära, tjejer som låtsas vara tjejer när dom egentligen är genmodifierade Satyr-Kossor med Irländskt påbrå.

HÄMSKT SÄGER JAG!

Do the tvärtom



Är klockan ren? Nä men illa luktar den. KLÅKKREANT!

Panda!



Klart bästa reklamfilmen jag har sett. Säg never nej to a Pan Da!

Mjergh!



Jag är verkligen anti och aktivist när det gäller Idol samt Talang. Ja, när det gäller spånansikten som försöker sjunga när dom har 3 kg rostbiff till stämband som bara fladdrar hejvilt. Men jag har lagt ut två sångare (tror jag) som råkade hugga mig i ansiktet några gånger. Eller 3 stycken var det, England (Paul Potts), Skottland/England (Susan Boyle) och våran Svenska körsångare Anders Ekborg.

Nu denna norska lilla kille? En liten drete gut?

Nåväl, vad är en kväll på slottet.. ASS-KUNGEN!!?

Åwke



Min fina Åke åker bil.

Wrestlingmania



Efter denna incident/händelse slutade dom tillverka stolar i USA.

Climb fifan



"Då ska vi se.. Lätta på dom häringa skruvarna.. Schwipps!! (som en tvål i handen) Hmm, du tog inte med dig en reservnyckel va?"

Kul liv!

Transformers



Tjöp en Lada och få med en Decepticon. Eller var det Inception? Autobot?

Skejtbård



Do the Michael Jackson trick!

Krok it!

Om du säger ost.. Så säger jag krok!

Men om jag råkar säga fisk? Då skriker du krok!

Tänk om vi tänker fisk då? Självklart ska krok in där med.

Vilka ska vi välja som ska leda vårat land i 4 år då? Höger eller vänster? Tänk som jag tänker.. Krok! Är du en stark högerkrokare ska du välja höger. Krokar du nå jävulusiskt med vänstern så ja, välj vänstern då! Fast man borde utgå från vilken hand man använder mest. Jag använder både och faktiskt. Vänster när jag jabbar, höger när jag petar i näsan, mittenhanden när jag.. Ja, ni vet.. Det dära fina!

Alltså borde jag välja centern. För är det inte så, att om jag eller du gillar att använda den centrala delen av din kropp så borde rösten gå åt det hållet!?

Men om man gör allting samtidigt då? Jabbar, petar näsan och gör det dära fina.. Då jäklar blir det halvlätt! Blank röst på Gudrun Schyman, dvs alla kastar ett plexiglas på henne nästa gång hon ska hålla tal (eller bränna upp 100.000 kvinnoslavspengar)

Ja det var enligt hon själv då.. Den satmaran!

Nu har jag råkat spillt i mig en hamnburgare. Råkade nämligen gymma direkt efter jobbet och för att ont anandes klampa in i styrelsemötet vi skulle ha idag. Hungrig som en utstött miljöpartist satt jag där och spelade tetris med mina två halvt igenmolade ögon. 2 timmar senare sprang jag iväg, ut till bilen och iväg till den stora pojken!

ALLT PÅ skrek jag innan det var min tur att beställa. Tjejerna som jobbade där satte alla strips i halsen men tillverkade klar min beställning innan dom somnade in för kvällen. NEEEEIJ, glömde handla matmjölkbrödsamtdiversenyttigheter.

In på Ica, handla det viktiga, sprang ut till bilen (igen) sen snabbt hem till hemmet. Men min bil vägrar vara normal den fan! När motorn går "bra" funkar inte centrallåset. Och när centrallåset funkar superbt dör motorn när jag frikopplar och svänger in eller parkerar någonstans.

Är det för att jag lyssnar på Erik Gadd som motorn hostar så mycket? Sluta fylla tanken med rohypnol? (roofies i Hangover) Ta ut alla smutskläder jag... Råkat glömma kvar?

Hur som helst, byt  bilfan innan vintern annars överlever inte jag.

Tips på en bra billig bil som är ny, helst gratis och oförstörbar.. Möjligtvis försäkring och skattebefriad?

En cykel säger ni? Sug på min utväxt svarar jag.

Spritslisk!?

Ge mig sprit!!

Men varför det? Varför förtjänar jag sprit?

Jodu jävel, ikväll förtjänar jag både det ena och det andra. Jag har nämligen gjort nummer ett och nummer två. Dvs dansat nykter och onykter!

Först iväg till min store kompanjon Rikardo, där drack vi mychet alkohol och lyssnade på mychet musik. Sedan åkte vi ner mot staden för att förfesta oss på den lokala krogen (som inte var så lokal, men ändå, Irish) och där var vi tills det stängde. Efter det drog hela gänget till gamla Olearys där vi inte alls var snälla mot varandra.

Allra helst våra plånböcker, vi nedvärderade dem totalt!

Grogg och öl, allt på en gång. Vi lät girigheten och frosserinerven ta över kontrollen över våra kroppar (vi handlade 2 öl och 1 grogg var) sen stack vi vidare mot närmaste matställe. Pizza/kebab skrek ägaren till Marmaris.. Vi sa kebab!

Jag tuggade i mig min lilla kebab på mindre än 7,53 minuter och sedan inväntade jag resten av sällskapet. Off iväg med en av Magnus kompisar som råkade köra bil just denna kväll och nu är jag hemma.

Och sugen är jag! (på att sova i 15 timmar)

Väck mig inte för då smäller det, och jävligt högt denna gång.

Puss på ljumsken och smek på stortån!

Livets sanning kontra en bild




Träna och drick!

Ja men visst vettu!

Nu har jag gjort både det ena och det andra. Och med det menar jag inte att jag har missbrukat toaletten, utan missbrukat alkohol och mat!

MMA samt SW med diverse klubbmedlemmar i cirkus en timme. In i duschen, ta med sig öl och schampo (tappa oavsett så går det illa) sen sitta där några minuter innan vi drog vidare. Vidare? Ja, vi drog varandra till vansinne och mayhem! Hos Jops stannade vi och käkade, 4 hungriga kampsportare som verkligen slet i allt dom såg!

3 T-bone steak, plankstek á biffkött och diverse slaffs och dryck. ALLT gick ner, även benbitarna. Men likt förbannat var jag och kanske 2 till hungriga efter vi ätit upp.. Stor efterbränningsförmåga har vi i våra kroppar när vi tränar som vi gör! :)

Off iväg till Daltons, dricka öl och snacka skit i en timme eller 4½. Sen iväg till Momento där vi missbrukade resten av kvällen. Men jag vet inte om det var vi eller folket där som missbrukade, för vissa som sjöng kareoke var verkligen kass!! Såg ut som dom sög på micen till och från, och ibland stod dom och hoppade på den.

Det lät som en fruktansvärd våldtäkt på en gris MED en grease (John Travolta är duktig på att våldtäkta)

Sen efter ett tag fick vi nog, så vi spöade alla vakter, alla gäster och personal sen gick vi vidare till våran skjuts. Och nu sitter jag hemma och halvmyser med halvstånd. (Såg mig själv i spegeln nyss, jävlar vad halvsexig jag var!)

Så istället för att dumdricka till klockan 03.00 så sitter jag här och dricker vatten samt kurerar mig till morgondagens bravader. Min granne ska ha fest, och jag är bjuden, och jag har öl kvar, och jag ska dit. Hihihi, kul som fan va?

Nä nu ska jag överrumpla min fina dubbelschlafen några timmar, måste ta igen de timmar jag missade häromdagen.. Ladda inför lördagkvällen är en prioritering kanske? Vatten och fultjack!

God natt alla (förutom du, du och du)

Take the blue pill?

Bluff och båg, snacka om att våldta hjälten och rida på dennes häst.

Men det är väl alltid så de ostkroksröda partiet har gjort?

Tomas Östros sa på debatten att det är Göran Pärsson som orsakade den stora tillväxten med 4,6% 2010. Inte Anders Borg. Det är vad Göran Pärsson gjorde för 16 år sen..? Inte att Anders Borg kan räkna och sköta pengar samt göra smarta affärer (för det är väl det dom blåa gör, tjänar pengar och ökar tillväxten?)

Sen har vi det dära med arbeten, vilka som ger och gör jobb. Vem har rätt i sin politik, Mona eller Fredrik?

Vi kan gå in lite djupare och finare i det hära. Mona vill att alla ska få jobba. Även dom som bara kan eller vill jobba 75% och stämpla upp till 100%. Fredrik vill inte att folk ska gå på bidrag när man kan jobba och stärka först och främst sin egen ekonomi sen Sveriges.

Om Mona vinner kommer folket att få jobba 75% igen. Men vilken arbetsgivare vill ha en som bara kan jobba 75%? Då måste arbetsgivaren anställa en till för att jobba 25%. Lite bökigt och onödigt kanske? Då måste den som jobbar 25% stämpla upp till 100% om det går, eller jobba på två jobb.

Jag vet inte vad som är ett arbetarparti riktigt, är det ett parti som vill att alla ska jobba och inte bara gå hemma och vänta på bidrag? Sen vilka är det som ska ha bidragen? Och vilka betalar för att dessa ska få sina pengar..

Skadegörelse på allmänna materiel är onödigt och kostar kommunen/staten åtskilliga miljoner varje år. Det är lika onödigt som att betala ut pengar till folk som inte orkar eller vill jobba.

Men dom som inte kan jobba, folk som har skadat kanske pga att ha jobbat för mycket. Ska inte dessa få pengar? Det är först och främst dessa som är skyldiga att få ersättning eller bidrag, men folk har liksom gått och blivit smarta här i Sverige.. Varför inte lura försäkringskassan på lite extra stålar? Spela handikappad kanske? Fejka en nackskada?

Folk som gör detta förstör för oskyldiga. Så jag vill från och med nu införa skottpengar på sånt här folk. Går inte mitt förslag igenom så.. Tja, skäms på er och ett nyp i örat.

Är det inte så? Om vi ska ta politiken i kort?

Högern tycker synd om brottsoffren och vänstern tycker synd om brottslingarna.

Exempel nr 1?

En rånare rånar en socialdemokrat. Socialdemokraten som hatar miljonärer hatar även pengar, så detta brottsoffer har inga pengar på sig. Rånaren får gå hem utan pengar. Rånaren åker senare fast, högsta domstolen tycker synd om denne och får ersättning för kränkningen att bli frihetsberövad och inlåst i 4 timmar.

Exempel nr 2,32?

En egenföretagare har precis varit på banken och hämtat ut en större summa pengar som företagaren har jobbat väldigt hårt för i flera år. Tanken är att sätta in pengar på en annan bank för räntan var bättre där (hög ränta + mycket pengar = mera pengar) och banken blir rikare och så i sig Sverige. Men på väg ut från bank A blir företagaren rånad på allt han äger. Pengar försvinner från bank A, bank B får inga nya pengar, företagaren förlorar pengar. Rånaren blir hittad, arresterad och fälld i tingsrätten. Fängelse i 8 år för grovt rån samt försök till rån. Egenföretagaren får igen sina pengar tack vare den snälla domstolen som inte anklagade honom för häleri eller försök till svindleri.

Ja, hyffsade exempel och allting stämmer.

Och en sak till som är stämningsbara.. Nämligen Gitarrer och pianon. Och allt i USA! Sen är jag trött men kunde inte sova. Därför satte jag mig här och skrevade detta på cirkus en handvändning och 30 minuter.

God natt folket

Ja histanemig



Inte för att verka negativ eller så.. Men fy fan vad dåligt!

Happy thoughts

Om jag sover ut så blir jag en glad person!

Och det gjorde jag idag. Så nu är jag glad, skitbra!

Hmmm eller kanske inte?

Råkade nämligen se det dära jävla äckelprogrammet igår som gick på kanal 5. Äckelkungarna etc etc.. Jag vet inte vad det är med mig, en jag mår verkligen illa när jag ser folk utsätta sig för pinsamma saker. Dom tror att det ska bli som den dära äckelserien som går på Mtv, Jersey Shore, sönderspända killar och könsopererade tjejer går omkring i ett hus och dricker sönder levern varje dag. Värdelöst säger jag! Nej vänta.. Jag skriker det!

Samma jävla sak gäller Idol och Talang. Allrahelst Idol där dom bara ska sjunga.. Folk som inte kan sjunga och säger att musik är deras liv!? Dom måste alltså leva i en soptunna och äta blöjor, för det är så jävla pinsamt att jag börjar hulka direkt när jag råkar slå igång just kanal 4 denna tidpunkt och dag.

Har jag riktigt otur så får jag kraftiga diaréer och svåra uppstötningar och blir liggande i flera veckor med både kateter, blöja. Allt detta i framstupa sidoläge med en hink vid sidan av sängen.

Nu ska jag fara iväg och äta mat, lycka mig önska till!

Gnyyyl!

Men fakking shät!

Mina dagar här i livet ser just nu ut att vara räknade. Ja, om man räknar bakåt dvs! Men mina dagar denna vecka har sett likadana ut, kliva upp efter att ha suttit och tittat in i väggen hela natten utan ha gjort minsta lilla ansträngning till att sova. Upp halv 12 och iväg på gymmet. Sen vidare mot diverse plejs här i den industritäta staden Sundsvall.

Hem upp till skogen (mitt fd home to live in) sen hem hit igen.

Och varje dag väntar på ett samtal från en tjej. Helt okänd, vet inte hennes skonummer eller hur många gånger hennes hund skiter per dag (hon ser ut som en hundmänniska, lagomt bossig och arg) men den enda saken jag vill att hon ska göra, det är att hon ska säga "Grattis din fule fan, du har fått jobbet"

Men hon har förhudligen jobbat på försäkringskassan, hon vill bara ha mer information från mig innan hon godkänner mig. Jobbigt? Nä, sug på min stortå några timmar tack!

Hur som helst, chans till jobb. Skift, natt, 4 dagar i veckan. Bra pengar och möjlighet till att få tandställning om man ser ut som en gammal hockeyspelare. Gör jag det? Nej. Ser ut som en gammal onanist!

Nu ska jag be till min jobbshaman och bara hoppas på det bästa.

God natt evryhopans!

Fläskmun

Jobbigt att träna!

Man förbränner så mycket roliga saker man har lagt på sig den tiden man inte har tränat. Dvs alla ölflaskor och bearnäsås som bara hänger runt magen och ögon.

Nu har jag inte tid med någonting mer än att äta någonting nyttigt (har glömt handla, blir vatten och hårdbröd) sen ska jag dyka ner i soffan med huvudet före och bara somna av smällen.

Är jag borta en längre stund så har jag förmodligen landat och fastnat med händerna i gardinerna och likt en fluga i ett spindelnät så har jag trasslat in mig.

Tjofrääääääääässss!

Ray Jones!



När boxning är som bäst och roligast. Se klippet ovanför got daaaim!

Treaning fifan

Igår följde jag med brorsan på gymmet.

Jag körde lugnt eftersom jag nyss har legat i koma (kraftiga snor-attacker från alla kroppsöppningar) Men det hindrade inte broder Tuck från att träna hårt och våldsamt! Hela armpartierna skulle han våldföra vikterna med den arma dåren.

Han gick lös som ett spett, kastade vikterna åt höger och vänster.. Dragmaskinerna höll på att välta bara för att han skulle få köra ut det sista han hade i styrka. Själv så satt jag i ett hörn ihopkurad och sög på tummen.. Av ren rädsla!

Sen körde vi klart, gick och duschade sen åkte vi vidare till urskogen och käkade pannkakor med sylt och grädde! Visst fan, fett efter ett fettförbrännarpass. Noice! Och efter pannkakorna spelade vi fotboll i cirkus 1 timme med systeryster (som är en fotbollsspelare) och på den lilla träningen körde vi inlägg + nick mot mål.

Söndersvettade gick vi in och duschade (igen) och sedan däckade vi i soffan. Sen kollade vi på Robin Hood, den nya versionen av den skitgamla versionen. Filmen var ok, även om den inte riktigt var som vi hade hoppats på att den skulle vara.. Inte Prince of Thieves direkt!

Nä nu ska jag klä på mig (sitter helt naken och lyssnar på Aqua-Barbie girl) och sedan åka ner mot gymmet.

Au revoir partypeople!

Måndagsskämt!

En man kom in på ett café med en mus under armen. Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen.Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar. undrade värden.Jo, det var så att jag räddade en liten fe och fick tre önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar, men den sista önskningen om en omättlig mus missförstod ju den där jävla lilla fen totalt.


Räkna får!



Bara för att jag har öron som en sönderavlad uggla med stora och lurviga toffsar i öronen och i näsan så kringgår jag aldrig en låt med felhördda saker.

Det vill säga saker som jag hör, kanske du, men mest jag och allrahelst när det är en bra låt. Eller en känd låt!

Och alla vet att man hatar att säga adjö. To say good bye alltså!

Som i den dära låten med eldflughelvetena med ugglemannen.

Ungefär så här låter det nånstans i låtbräket!

"To ten million fireflies
I´m weird ´cause i hate god bajs?
I got misty eyes ass they said farewell"

RSS 2.0