Skadedrabbat fifan

FYFAN VAD SKÖNT!

Hör ni att jag skriker? (tyst jag hör... En änglakör?)

Har alltså haft ett hektiskt liv den senaste tiden. Träna, sova, äta, jobba, peta näsan, söka jobb, irritera människor i min omgivning, lekt hövding av etiopien, kastat kattmat på grannen ETC ETC ETC. Men varför jag inte har skrivit här nånting vette fan varför alltså? Tror jag har insett att jag inte kan skriva längre. Mina fingrar har sedan länge förmultnat i en komposthög. Sitter och skriver med mina tår! Smattrar och smäller som fan.. Mest i knäna då, för jag har ju sånna däringan "tränings-leder".

Vet ni vad det är?

Nä just det. Då ska papa bereta.

När man tränar mycket, allrahelst sån häringan cirkulationsträning, olika övningar och belastningar i en längre tid så vänjer sig knäna vid den belastningen och den höga intensiteten. Sen när man råkar bli sjuk/ej träningsduglig så rinner den dära vätskan som ska vara mellan lederna och musklera samt skelettet lite halvtaskigt. Då jag inte är övertränad (vad jag tror själv) så leker mina största leder med mig. Armbågen har redan käftat med mig en gång, och den fan vann ju! :(

Men nu, knäna!

Om jag sitter i soffan (eller ligger.. oftast ligger) och ska resa mig upp så klagar mina grannar varje gång att jag leker med automatvapen. För det knastrar och sprakar och smäller vareviga gång jag ska ställa mig upp! Men sen när jag har kommit igång med träningen och kört några veckor så försvinner det.. Det mesta av ljudet iaf, men haubitsljudet har iaf försvunnit. Fint dä, men inte i långa loppet kanske?

Så är det att vara stor/lång. Man har mycket gratis, men kroppen tar lite extra stryk vid hög belastning. Sen att jag skadade båda muskelfästena i knäna när jag gjorde lumpen blir jag oftast och ibland påmind om. Helt plötsligt hugger nån otrevlig person en kniv i knät på mig och jag vevar vilt runtomkring mig. Men jag träffar ingenting, för det var ju bara den dära gamla skadan som råkade vakna till liv igen.

Håhå... JAJA!

Men nu skiter vi i det hära, nu vänder vi blad och blickar framåt.

Med ovänliga hälsningar.

Rex Mikael Gustaf Bernardotte Pettsony den XVI

ArmboxiwrestlingsS



Inte ens hälften så hårt som ett vanligt uppvärmingspass på våran klubb. Hujeda mig, hå hå ja ja!

Tji-ello



Fräsiga killar med ett par fräsiga tjiellos ljudar till en mjuk kriminell person, myyyysigt!

En sån dära kväll fifan

Sitter i skrivandets stund och skriver så förbannat mycket skriftligt så jag vette faan vad jag håller på med!

Har hela dagen varit i kalasandets våld. Först farmor som fyllde 91 år. Tårta, kaffe och rohypnol. Krut i den tanten, hugaligen säger jag bara. Knäpper nog de flesta ungtuppar på näsorna utan att fråga om lov. JOJO!!

Sedan åkte vi vidare till våran lilla storebror som råkade fylliga 30 jämna år! KALAS och ALKOHOLOHOLOL. Men mest kalas, lite sprit också (får inte glömmeliglömma den delen) Där var vi tills våran schutts skulle åcka hämm. Då åkte vi med, fast vi klev inte av hemma, vi klev av på staden. Därefter stegade vi vidare mot den lokala bordellen. Närmare bestämt Memento. Och där råkade vi klämma i oss en stackars UUUÖÖÖL och en knackelibrackarns GRÅGGGG. Sen gick vi vidare till nästa krog... Trodde vi ja!

Vi gick omkring i hela denna stora gigantischka stad och bara pissade på allt vi kom i närheten av. Sen sa vi såhära; Näe! Då gick vi vidare till MAX, hamburgare på dålig Italienska, och där käkade vi en burgarjävel för vi råkade vara så äckligt hungriga och tjocka. Vi sket alltså i krogbevistelse den sista timmen, 2.00-3.00 dissade vi totalt! :O

Väl på MAX, Hamnburgare på knackig finska, åt vi och skrattade åt varandra. Men mest åt folket som var där och folket som råkade börja slåss. Halvtaskiga rallarsvingar som knappt min farmor på 91 år skulle kunna känna. Mest som en smekning på kinden och det skulle ju hon gilla, menar inte så jae jue!?

Om jag skulle reformera samt informera och briefera hur allting startade så skulle det se ut någonting som såhära;

Två killar, bästa kompisar, har ofta sexuellt umgänge med varandra på onsdagar, en av dem har en tjej som han råkar ha med sig på MAX, hamn-börje på norska, och nu börjar killarna bråka med varandra för att den ena har en blå keps. Det skulle ju jag också ha gjort, men nu hade jag redan en blå keps hemma, så jag struntade i det. Men dom började smeka varandra på varandras hals, rätt så kraftigt.. Såg ut som strypsex, inledningen till hängningssex där ett tag men det gick snabbt över till vålds-sex. Dvs dom slår varandra tills någon råkar ejekulera i byxhelvetet.

Men istället för det sistnämnda kom ena killens kompisar springandes (ca 10 st) och började hota den andra killen med både stryk och plusmeny, så nu kunde inte slagsmålet fortskrida utan nu fick våra vältränade fighters gå utanför och klia varandra på ryggarna. För nå värre såg det inte ut att vara.

Tror aldrig jag har sett ett slag så sakta slaget någon gång. Inte ens i slowmotion x10.000, det gick så sakta så man kunde ha gått och beställt en extra meny på MAX, hämbörje på Irländska, i Götebååårg. Och hunnit tillbaka innan slaget har nått sin slutgiltiga destination.

Men roligt var det. Jag skrattade tills vakterna slängde in mig i "pisk-rummet" där jag fick slåss mot en ilsken, steroidfylld och renrakad väktare aldrig kommer få mer än -0.2 på högskoleprovet. Typ?

Nä nu kastar jag in handduken och snarkar ikapp med gudarna ett tag. Sleep tight och högt, tjofräs!

Åka pendeltåg



Hur många många olika pendelrörelser ser du, samt hur många återkommande? Frän grej för hövright

Jackie!



Tjackie Jongs bästa, enligt en amateur, stunts/fights. Jak hållur medur till 94,32%

Hachiko



Har ni lessnat på sorgliga dramafilmer som inte är sorgliga eller bra? Trött på kiss kiss och en massa tjaffs?

Då ska ni se denna film här ovan. Det gjorde jag, den berörde mig. Ja det gjorde den faktiskt, för jag såg den på VHS. Det är riktigt dåligt. Film bör ej ses under 1080p. Dvs Blu-fakkingballe-ray!

PS VS PDS PSD. Filmen berörde mina känslor också. bara för det är Based on a true ståry. DS RS KS SSD


And i am your angel

Om jag säger Whitney Houston, vad fan tror ni om mig då?

Troligtvis ingenting, för ni har ingen referens till jämförelser längre! Om inte jag är referensen dårå..

Men nåja, vi kan säga såhära; att skillnaden mellan Whitney Houston och mig är hårfin. Likheten är näsan, den röda och förstörda och nästintill genomskinliga näsväggen. Skillnaden är tillvägagångssättet (finns det ordet i den svenska ordlistan, dagens Hum kanske?) att hon har sniffat in, jag har snortat ut.

Förkyld nåt så grönjävulskt, man kan tro att jag har ett sprinklersystem till bevattning av större vinodlingar fastmonterad i ansiktet när jag går omkring och snyter mig. Använd papper kanske ni stönar fram? Men varför slösa på en sådan dyrbar produkt när man kan kasta snor lite överallt i naturen och på folk?

Det enda som gör ont är att greppa tag i snoret och kasta iväg det samtidigt som jag trycker ut det ur näsan. Och ni säger att killar inte kan göra två saker samtidigt? Jag kan till och med prata i telefon när jag gör det. Men då blir det så jävla mycket sörja på skärmen och det är inte alls roligt att få bort.

I flera dagar har jag vandrat omkring med en lååååång grej hängandes ur näsan. Sen har jag haft en igentäppt näsborre och ett igenlockat öra, höger för att vara exakt. Så jag går omkring och försöker lätta på trycket (inte trycket mellan benen) genom att hålla för näsan och munnen samt blåsa samtidigt. Sen för att lätta på trycket går jag omkring och gör som guldfiskarna gör.. Bara gapar och skjuter fram hakan.

Måste se förbannat sexigt ut om folk skulle se mig.. Snor överallt i ansiktet, lååång haka och en stor mun som öppnas och stängs om vartannat. Sexy måther fokker, you came along.. And i believe in miracles (fast i omvänd ordning)

Nä nu ska jag gå och missbruka damsugaren. Först snoret i näsan sen nr 2.

God natt och lycka mig önska till!

Pajrejts



Vi tar väl två av Looney Island också kanske, jävla fisköga?

Rouligt



Långt mellan utläggen, så här kommer ett inlägg med en skinnbanjospelande unge utan ben. Kult!

Nitlott!



Sen har vi Transvestit Nation. Inte heller fy skam, inte om man gillar laser, folköl och dunka dunka!

Sånt gillas (tryck på gilla)

Defqon 1



Jag skulle hämskt järna villja åka på deafcån ETT. Men jag ska vara hundvakt just den veckan, kan ej, får ej, hund bajsnödig coo coo poo poo!

Det schönaste deafcåånet var 2010. Mycket schöna låtar manufactured då.. Snyft och snörvel! :(

RSS 2.0